ΜΟΔΑΤι θα φορέσεις στο Xmas Office Party για να είσαι κομψή

Τι θα φορέσεις στο Xmas Office Party για να είσαι κομψή

Επιμέλεια: Κούλα Θεμιστοκλέους

Είναι πλέον πολύ συνηθισμένο διάφορες εταιρίες και επιχειρήσεις να διοργανώνουν χριστουγεννιάτικα πάρτι προκειμένου να έρθουν πιο κοντά οι εργαζόμενοι αλλά και να διασκεδάσουν, να χαλαρώσουν και να συζητήσουν κάτι άλλο πέρα από τα επαγγελματικά θέματα. Τι θα φορέσεις για να είσαι κομψή;

 

1 Midi Dress

Τα φορέματα με μήκος κάτω από το γόνατο και μέχρι τον αστράγαλο έχουν μία έμφυτη κομψότητα και ένα lady like χαρακτήρα που τα κάνουν ιδανικά για ένα πάρτι και μία συγκέντρωση με το γραφείο σας. Προτιμήστε τις πιο αέρινες  γραμμές που είτε στενεύουν στη μέση είτε τοποθετώντας εσείς μία ζώνη προκειμένου να τονίσετε τη σιλουέτα σας και να έχετε ένα πιο θηλυκό αποτέλεσμα.

 

2. Suit Up

Φυσικά και δε θα μπορούσε να λείπει το κουστούμι ως επιλογή για ένα office party! Το μυστικό σε αυτό το outfit είναι να βρείτε ένα σχέδιο που δε θα σας θυμίζει τη δουλειά σας, ώστε να μη νιώθετε ότι είστε ακόμα εν ώρα ωραρίου σας. Εξαιρετικές επιλογές είναι τα βελούδινα υφάσματα, αλλά και τα πιο παιχνιδιάρικα μοτίβα όπως το πουά, τα καρό και γιατί όχι ένα floral το οποίο όμως θα πρέπει να έχει σκούρα χρωματική βάση.

 

3. Skirt Flair

Το midi μήκος πέρα από το φόρεμα είναι ιδανικό και στις φούστες. Οι πλισέ φούστες που είναι στενές στη μέση αλλά ανοίγουν προς τα κάτω χαρίζουν κίνηση και φινέτσα σε κάθε βήμα μπορούν πραγματικά να σας απογειώσουν ενώ αν το πάρτι σας έχει και χορό ετοιμαστείτε να ξεχωρίσετε! Δοκιμάστε ενδιαφέροντα σχέδια όπως ρίγες ή αφηρημένη τέχνη ή ακόμα και μία κεντημένη με παγιέτες αρκεί το τοπ σας να είναι πολύ απλό και λιτό.

Πηγή: glow.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS