ΜΟΔΑΤο ίντερνετ κατηγορεί τη Βικτόρια Μπέκαμ γι' αυτό το T-shirt

Το ίντερνετ κατηγορεί τη Βικτόρια Μπέκαμ γι’ αυτό το T-shirt

Μπορεί το στυλ της να έχει αμέτρητους, φανατικούς θαυμαστές και η αφοσίωσή της στη μόδα να έχει κερδίσει ακόμα και τους πιο δύσκολους, αλλά η Βικτόρια Μπέκαμ δεν είναι στο απυρόβλητο όσον αφορά την κριτική.

Δε χαμογελάει ποτέ, δείχνει σνομπ, μοιάζει κολλημένη στον Ντέιβιντ- όσοι θέλουν, βρίσκουν πάντα λόγους για να την κατηγορήσουν για κάτι. Ποτέ όμως ο λόγος δεν ήταν πραγματικά σοβαρός. Μέχρι πρόσφατα.

Όλα ξεκίνησαν (και τελείωσαν) με μία φωτογραφία που η Μπέκαμ ανάρτησε στο Facebook, και η οποία απεικόνιζε ένα μοντέλο να φορά ένα T-shirt από τη νέα της συλλογή. Το T-shirt έφερε το logo “It’s a dark but happy place” (είναι ένα σκοτεινό, αλλά χαρούμενο μέρος), κατά την προσφιλή συνήθεια της σχεδιάστριας να επιλέγει ιδιαίτερα μηνύματα για τα κομμάτια της.

Εδώ δε λειτούργησε- αντίθετα, την έβαλε σε μπελάδες. Ορισμένοι χρήστες θεώρησαν (για κάποιο μάλλον δυσνόητο λόγο) ότι το συγκεκριμένο μήνυμα αναφερόταν στην κατάθλιψη, προσπαθώντας να κάνει σχετικά με αυτήν ένα εξυπναδίστικο αστείο.

«Η κατάθλιψη είναι ένα σκοτεινό, αλλά όχι χαρούμενο μέρος», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος σημείωσε «Είμαι μπερδεμένος σχετικά με το γιατί αυτό το μήνυμα χρησιμοποιήθηκε για ένα T-shirt, ιδιαίτερα τώρα, που τρέχει μια σημαντική καμπάνα για την ψυχική υγεία».

Τι κι αν η Βικτόρια είχε ποζάρει η ίδια να φορά το ίδιο σλόγκαν στο παρελθόν και είχε εξηγήσει συγκεκριμένα ότι αναφερόταν στη συνήθειά της να μη χαμογελάει– ήταν δηλαδή ένα καθαρά αυτοσαρκαστικό, χιουμοριστικό μήνυμα; Μόλις αναφέρθηκε η ψυχική υγεία, πολλοί είδαν ξαφνικά τη φωτογραφία με άλλο μάτι και τα αρνητικά σχόλια πολλαπλασιάστηκαν.

Πάντως, παρ΄όλο που μπορούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό της, η Βικτόρια, έμεινε αυτή τη φορά σιωπηλή.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS