ΜΟΔΑΒαθμολογούμε τις τελευταίες εμφανίσεις της Ευριπίδου και της Αριστοτέλους (εικόνες)

Βαθμολογούμε τις τελευταίες εμφανίσεις της Ευριπίδου και της Αριστοτέλους (εικόνες)

Της Μικαέλλας Μικελλίδου

Χριστιάνα Αριστοτέλους και Κωνσταντίνα Ευριπίδου πόζαραν στον φακό μετά το τέλος της εκπομπής τους, την Πέμπτη το απόγευμα, παρουσιάζοντας τα casual outfits τους.

H παρουσιάστρια του «Όλα Για Σένα» φόρεσε ένα ασπρόμαυρο μίνι φόρεμα με γεωμετρικά σχέδια, το οποίο συνδύασε με μαύρα δερμάτινα booties. Λεπτομέρεια που ξεχώριζε ήταν τα μικρά λευκά σκουλαρίκια της που στόλιζαν όμορφα το πρόσωπό της. Παρά το αρμονικό σύνολό της, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου παρέλειψε να καλύψει τα πόδια της με ένα σκούρο καλσόν, το οποίο θα έδενε με την εποχή και θα συμπλήρωνε το ντύσιμό της (8/10).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αριστοτέλους και Ευριπίδου με το ίδιο φόρεμα στην εκπομπή τους (εικόνες)

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους θέλοντας να σπάσει τη μονοτονία και τη μονοχρωμία, επέλεξε να φορέσει φωτεινά χρώματα. Το casual outfit της αποτελείτο από το αγαπημένο της τζιν παντελόνι συνδυασμένο με ένα μπλέιζερ σε ροζ τόνους και διακοσμημένο με χρυσά σχέδια. Ωστόσο, ο συνδυασμός των διαφόρων μοτίβων μαζί με τα σκισίματα και τα ξέφτια στο παντελόνι δημιουργούσαν μια υπεβολή στο σύνολο. Στην περίπτωση που ήθελε να δώσει μια καλοκαιρινή νότα στο ντύσιμό της θα ήταν προτιμότερο να επιλέξει πιο μικρά σχέδια και πιο ήπιους χρωματισμούς (6/10).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χριστιάνα Αριστοτέλους: «Εγώ θα το έδινα πίσω το μονόπετρο» (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS