ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

NEWSΧάρι και Μέγκαν επικοινώνησαν με τον Γουίλιαμ - H απάντηση που έλαβαν

Χάρι και Μέγκαν επικοινώνησαν με τον Γουίλιαμ – H απάντηση που έλαβαν

Η αποκάλυψη της ασθένειας της Κέιτ Μίντλετον φαίνεται πως δεν πρόκειται να φέρει πιο κοντά τα δύο αδέρφια, πρίγκιπα Χάρι και πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο μετά από εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα στην οποία υποβλήθηκε τον Ιανουάριο σε κλινική του Λονδίνου.

Μετά το αρχικό σοκ, η ανακοίνωση έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο, με χιλιάδες θαυμαστές να σπεύδουν να στείλουν τις ευχές τους στην Κέιτ Μίντλετον. Μεταξύ αυτών και ο πρίγκιπας Χάρι με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, οι οποίοι εξέδωσαν ανακοίνωση ευχόμενοι στην πριγκίπισσα της Ουαλίας «ταχεία ανάρρωση».

Στην ανακοίνωσή τους ο Χάρι και η Μέγκαν ανέφεραν: «Ευχόμαστε υγεία και ανάρρωση για την Κέιτ και την οικογένεια και ελπίζουμε να είναι σε θέση να το κάνουν ιδιωτικά και εν ειρήνη».

Η ιδιωτική επικοινωνία Χάρι – Γουίλιαμ

Στη συνέχεια, αποκαλύφθηκε από τον βασιλικό συντάκτη του ITV, Κρις Σιπ, ότι ο πρίγκιπας Χάρι μόλις έμαθε για τον καρκίνο της Κέιτ «επικοινώνησε με τον αδερφό του». «Τόσο ο Χάρι όσο και η Μέγκαν επικοινώνησαν με τον Γουίλιαμ, αλλά το έκαναν ιδιωτικά. Δεν είναι ξεκάθαρο εάν επρόκειτο για τηλεφωνική κλήση ή βιντεοκλήση» πρόσθεσε ο Σιπ.

Η «σκληρή» απάντηση του Γουίλιαμ στον αδερφό του

Ωστόσο, ο βασιλικός εμπειρογνώμονας και συγγραφέας Τομ Κουίν αποκάλυψε τώρα στη Mirror πως η απάντηση που έλαβε ο Χάρι δεν ήταν και η πιο εγκάρδια. «Ο Χάρι και η Μέγκαν επικοινώνησαν με τον Γουίλιαμ, αλλά το ιδιωτικό τους μήνυμα ήταν απλώς ένα μήνυμα συμπαράστασης και δεν περιείχε καμία πρόταση πως τα αδέρφια θα πρέπει να τα βρουν και να αφήσουν πίσω τους όσα έχουν συμβεί ή ότι ο Χάρι θα πρέπει να επιστρέψει σύντομα στο Ηνωμένο Βασίλειο» ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι και πολύ καλό το κλίμα για κάτι τέτοιο. Ο Γουίλιαμ, ο οποίος εξακολουθεί να είναι πληγωμένος από όλα όσα έχει πει ο Χάρι στο παρελθόν, απάντησε, αλλά η απάντησή του ήταν σε μεγάλο βαθμό σχεδιασμένη από το Παλάτι, και δεν μπορεί να πει κανείς ότι περιείχε μια θέρμη που θα περίμενε κανείς από τον έναν αδερφό στον άλλον. Μοιάζει περισσότερο με το είδος της επικοινωνίας μεταξύ δύο ελαφρώς επιφυλακτικών διπλωματών».

iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS