ΜΟΔΑFASHION NEWSJacquemus: Μάθαμε πού θα γίνει η επίδειξη για τη νέα συλλογή 

Jacquemus: Μάθαμε πού θα γίνει η επίδειξη για τη νέα συλλογή 

Σε μια μαγευτική τοποθεσία – όπως κάθε φορά – θα κάνει την επίδειξη μόδας για τη νέα του συλλογή ο Γάλλος σχεδιαστής του Jacquemus, ο οποίος μας έχει εντυπωσιάσει πολλές φορές με τις τοποθεσίες που επιλέγει για τα fashion shοw του!

Ο διάσημος οίκος μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στο Instagram ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει το επόμενο show του στις Βερσαλίες.

Το εντυπωσιακό σκηνικό στο Παλάτι των Βερσαλλιών, με όλη του την χλιδή και την αρχιτεκτονική τελειότητα θα γίνει το location που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουνίου η επίδειξη για την συλλογή «LE CHOUCHOU».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JACQUEMUS (@jacquemus)

Το έργο του Simon Porte Jacquemus καταφέρνει πάντα να ξεχωρίζει και να σχολιάζετε θετικά λόγω των έξυπνων επιλογών του σε landscapes για την παρουσίαση των συλλογών του και για τις ξεχωριστές καμπάνιες που τις περισσότερες φορές γίνονται viral στα social media!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, πριν από λίγους μήνες, οι κάτοικοι του Παρισιού ξαφνιάστηκαν όταν είδαν κάποιες Le Bambino τσάντες σε XXL μέγεθος να παρελαύνουν στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS