ΕκδηλώσειςEVENTSΠαρατήρηση πουλιών στο Πάρκο Αθαλάσσας

Παρατήρηση πουλιών στο Πάρκο Αθαλάσσας

Το Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου ο οργανισμός BirdLife Cyprus πραγματοποιεί στο Πάρκο Αθαλάσσας από τις 09:00 μέχρι τις 11:30 π.μ. εκδήλωση για παρατήρηση πουλιών.

Η παρατήρηση πουλιών είναι ένας ευχάριστος τρόπος για να απολαύσουμε τα πουλιά του Πάρκου και να έρθουμε στη φύση. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα μάθουμε να χρησιμοποιούμε τηλεσκόπια και κιάλια και, με τη βοήθεια ενός οδηγού αναγνώρισης,  θα μάθουμε να αναγνωρίζουμε πουλιά. Ο οδηγός για αναγνώριση πουλιών, τα κιάλια και τα τηλεσκόπια  θα είναι στη διάθεσή μας από τον οργανισμό, όπως και ενημερωτικό υλικό και τετράδια δραστηριοτήτων για παιδιά.

H συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν και ανοιχτή για μικρούς και μεγάλους. Οι συμμετέχοντες μπορούν να έρθουν στον χώρο οποιαδήποτε ώρα μεταξύ 9:00 – 11:30 π.μ. για να παρατηρήσουν τα πουλιά. Το σημείο συγκέντρωσης είναι κοντά στη λίμνη, από την πλευρά του Γενικού Νοσοκομείου, μερικά μέτρα πριν το παρατηρητήριο, στο σημείο όπου πρόσφατα τοποθετήθηκαν νέα παγκάκια.

Animal Background Beak 3387476

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τηρηθούν όλες οι οδηγίες για την πραγματοποίηση υπαίθριων εκδηλώσεων που έχουν εκδοθεί από το Υπουργείο Υγείας, για την προφύλαξη του κοινού και την αποφυγή εξάπλωσης του COVID-19. Όλοι οι παρευρισκόμενοι από 6 χρονών και άνω θα πρέπει να προσκομίσουν Safe Pass και να φορούν προστατευτική μάσκα.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS