UncategorizedΠέντε μοναδικές αποδράσεις

Πέντε μοναδικές αποδράσεις

Πέντε προορισμοί, πέντε υπέροχα ξενοδοχεία, πέντε μοναδικές αποδράσεις

BAROS/ΜΑΛΔΙΒΕΣ
Ένα μικροσκοπικό, κοραλλιογενές νησί, με ξύλινες πολυτελείς σουίτες -μέσα κυριολεκτικά – στη θάλασσα, κρυστάλλινα νερά και απόλυτη ηρεμία. Το μαγευτικό τροπικό σκηνικό του Baros, με τις 75 βίλες που προσφέρουν κάθε ειδών ανέσεις ώστε να μη σας λείψει τίποτα, είναι ιδανικός προορισμός για ζευγαράκια που θέλουν να αποδράσουν και να ζήσουν μια εμπειρία που θα έχουν να διηγούνται.

FOUR SEASON HOTEL RITZ (ΛΙΣΣΑΒΩΝΑ)
Mε μοναδική θέα το κάστρο St.George, το Eduardo VII Park και τον Τάγο ποταμό, το ξενοδοχείο αυτό στην πορτογαλέζικη πρωτεύουσα θα ανταμείψει και με το παραπάνω τις απαιτήσεις σας. Διαθέτει 282 δωμάτια με αριστοκρατικές και μαρμάρινα μπάνια, τοιχογραφίες και αγάλματα που παραπέμπουν σε άλλες εποχές. Θα σας εντυπωσιάσει το γυμναστήριο στο 11 όροφο με εξωτερικό μονοπάτι για τρέξιμο, καθώς και το εστιατόριο Varanda με απαράμιλλη θέα προς το πάρκο.

ΤΗΕ PENINSULA (ΠΑΡΙΣΙ)
Η ταράτσα του είναι μια από τις μεγαλύτερες υπαίθριες βεράντες για φαγητό στο Παρίσι, τα 200 δωμάτια του, είναι διακοσμημένα με έργα τέχνης, το εστιατόριο του στον τελευταίο όροφο έχει θέα 360 μοιρών στο Παρίσι, από τα ταβάνια του κρέμονται κρύσταλλα Baccarat, ενώ η εσωτερική πισίνα του φτάνει τα 22 μέτρα μήκος. Το The Peninsula είναι ένα κόσμημα στην καρδιά του Παρισιού, 400 μέτρα από την Αψίδα του Θριάμβου.

LES OTTOMANS/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Ένα παλιό αρχοντικό της οθωμανικής περιόδου, το οποίο αποτέλεσε κάποτε παλάτι πασά, προσφέρει οθωμανική πολυτέλεια που συνδυάζει την επίπλωση εποχής με το δυτικό ντιζάιν και τις σύγχρονες ανέσεις. Στα συν η πανοραμική βεράντα, με θέα τον Βόσπορο στις όχθες του οποίου βρίσκεται, αλλά και οι υπηρεσίες σπα.

THE GRITTI PALACE (ΒΕΝΕΤΙΑ)
Κάντε το εικόνα: Στην καρδιά της Βενετίας, στο μεγάλο κανάλι, με θέα την εκκλησία της Santa Maria Della Salute, ένα κτήριο ευγενών με βενετσιάνικους καναπέδες, εντυπωσιακές τοιχογραφίες, πλούσιες κουρτίνες, ξύλινο πάτωμα… Τι άλλο μπορεί να θέλει κάποιος για να απολαύσει μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ευρώπης; Μήπως μια εξωτερική πισίνα που μοιάζει με ξύλινο ντεκ σε γιοτ; Ε, την έχει.

Περιοδικό Omikron, τεύχος 275.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS