ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 12 -18 Οκτωβρίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 12 -18 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή χρωματίζεται από τη Νέα Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σου που λειτουργεί σαν ένας μεγεθυντικός φακός σε όσα ήδη σε προβληματίζουν και δεν είσαι διατεθειμένος να κάνεις πίσω στα θέλω σου, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξουν ρήξεις με κάποια πρόσωπα. Το σίγουρο είναι πως με μετριοπάθεια καταφέρνεις περισσότερα. χωρίς να νιώθεις ότι «προδίδεις» τις θέσεις σου. Οι άλλοι είναι εκεί για να σε ακούσουν και προσπαθείς να βρεις διεξόδους, έχεις όμως πολλά μέτωπα ανοιχτά. Άσε λοιπόν την εβδομάδα αυτή να κυλήσει και βρες αφορμές στην καθημερινότητά σου για χαμόγελα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα σε επιφορτίζει με υποχρεώσεις άλλων καθώς η Νέα Σελήνη φέρνει άγχος αλλά και εκνευρισμό. Αν έχεις παραμελήσει την υγεία σου, το σώμα σου ζητά ξεκούραση. Γενικότερα έχεις ανάγκη από ένα διάλειμμα.. Έχεις πολλές ευκαιρίες για τα προσωπικά σου, καθώς αυτές τις μέρες τα ζητήματα καρδιάς ντύνονται με ένα «πέπλο» που σε κάνει να βλέπεις μόνο τα θετικά, ακόμη κι αν έχεις παράπονα από αγαπημένα πρόσωπα. Επίσης, σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή από την Τετάρτη στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, προετοιμάσου για επιστροφές προσώπων από το ερωτικό σου παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα έχει σημεία που πρέπει να προσέξεις καθώς η Νέα Σελήνη δεν είναι δυσαρμονική, αλλά σε καλεί να αφήσεις πίσω σου στόχους που δεν έχουν θέση στο δικό σου σήμερα. Ο κυβερνήτης σου Ερμής ξεκινά την ανάδρομή του την Τετάρτη στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου και την υγεία σου, και σε ωθεί σε επανεξέταση κάποιων πρακτικών υποχρεώσεων, ενώ είναι πιθανό να χρειαστεί να δώσεις προσοχή και στη φροντίδα του οργανισμού σου. Η Νέα Σελήνη αυτή είναι πιθανό να φέρει και κάποια θέματα στο προσκήνιο ως προς πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δείξεις σύνεση ως προς την εικόνα που προβάλλεις, καθώς η Νέα Σελήνη σε αγγίζει άμεσα και σε προβληματίζει γιατί από τη μια υπάρχουν τομές που πρέπει να κάνεις εδώ και τώρα και από την άλλη υπάρχουν ανασφάλειες που σε κρατούν πίσω. Ο Ερμής αναδρομεί σε μια ευνοϊκή θέση για σένα, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ξαναδείς δημιουργικά σχέδια που έμειναν στη μέση λόγω συνθηκών στο παρελθόν, ενώ η νέα Σελήνη φέρνει αναστάτωση στο σπίτι…

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα σου δίνει ευκαιρίες ακόμη και στις δυσκολίες, ωστόσο η Νέα Σελήνη σε προειδοποιεί να είσαι απόλυτα συνεπής και νομότυπος σε όσα κάνεις, ειδικά σε διαδικαστικά θέματα, επαφές με εξωτερικό ή σχέσεις με το νόμο. Ο Ερμής αναδρομεί δίνοντας πρόσφορο έδαφος για επιδιορθώσεις και «επιδιορθώσεις» παρά τις καθυστερήσεις σε άλλους τομείς, δεν ευνοούνται όμως τα νέα ξεκινήματα. Τα μέσα της εβδομάδας σε φέρνουν πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, ωστόσο το πρώτο σου μέλημα είναι το αίσθημα της σταθερότητας που έχεις ανάγκη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά μπερδεμένη καθώς η Νέα Σελήνη φέρνει ερωτηματικά για τις βαθύτερες συναισθηματικές και ψυχικές σου ανάγκες. Ο κυβερνήτης σου ξεκινά την ανάδρομή του σε μια θέση που βοηθά να ξανασυζητήσεις τα θέλω σου και να βρεθείς πάλι με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που είχες καιρό να δεις, πρόσεξε όμως ιδιαίτερα να μην υπογράψεις συμβόλαια, και δώσε βάση στις μετακινήσεις και την επικοινωνία σου. Η γοητεία σου είναι αυξημένη και τις μέρες Τετάρτη και Πέμπτη μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα αυτή φέρνει κάποιες δυσκολίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, όπως μαρτυρά και η Νέα Σελήνη της Τετάρτης, καθώς τυχόν προβλήματα που ήδη υπάρχουν μεγεθύνονται, όχι τόσο λόγω δικών σου ενεργειών, όσο λόγω των απαιτήσεων των άλλων, είναι λοιπόν προτιμότερο να φανείς πιο διαλλακτικός, ειδικά αν έχεις γενέθλια αυτές τις μέρες. Τα ζητήματα καρδιάς αγγίζονται άμεσα από αυτή την Νέα Σελήνη και ένα πιθανό σενάριο είναι πως έρχονται μαζεμένα παράπονα από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, η αισιοδοξία όμως δεν σε εγκαταλείπει, ενώ το σαββατοκύριακο είσαι πιο εξωστρεφής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη της Παρασκευής αγγίζει άμεσα τον τομέα της καθημερινότητάς σου, φέρνοντας αναστάτωση με τις υποχρεώσεις και τα ζητήματα πρακτικής φύσεως, ενώ θα πρέπει να δώσεις περισσότερη σημασία στη φροντίδα της υγείας σου. Παράλληλα, από την Τετάρτη ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας ένα διάστημα όπου ξανασκέφτεσαι πράγματα και καταστάσεις, επανεξετάζοντας τις κινήσεις σου, ωστόσο τα νέα εγχειρήματα που ξεκινούν κατά τη διάρκεια αυτής της αναδρομής, δεν υπόσχονται μακροημέρευση. Παρασκευή και Τρίτη είναι βοηθητικές μέρες για να προσεγγίσεις τα αγαπημένα σου άτομα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Νέα Σελήνη φέρνει αναστάτωση σε δημιουργικά σχέδια, έχεις όμως πρόσωπα στο πλευρό σου που δίνουν λύσεις Αν είσαι γονιός, θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες των παιδιών σου. Επίσης, από την Τετάρτη ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομή του σε μια μυστική θέση για το ωροσκόπιό σου, και σε ωθεί σε επανεξέταση κάποιων ανασφαλειών, αλλά και να διαπραγματευτείς το άγχος σου καλύτερα. Θα πρέπει όμως να αποφύγεις με κάθε τρόπο και τις παρασκηνιακές κινήσεις. Μέσα από τις δυσκολίες μπορείς να ωριμάσεις περισσότερο, ωστόσο στην παρούσα φάση το κλίμα στα αισθηματικά σου είναι μπερδεμένο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή ενδεχομένως να είναι μια πιεστική εβδομάδα για τις υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, καθώς αυτόν τον τομέα αγγίζει στο ωροσκόπιό σου η Νέα Σελήνη της Τετάρτης. Παράλληλα, από την Τετάρτη ο Ερμής αναδρομεί σε μια βοηθητική θέση για σένα, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ανοίξεις και πάλι το συρτάρι με τις καλές ιδέες που στο παρελθόν δεν ευοδώθηκαν, ενώ παράλληλα μπορείς και πάλι να δεις συλλογικές προσπάθειες να λειτουργούν. Πρόσεξε όμως να μην ξεκινήσεις πράγματα από το μηδέν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Χωρίς να είναι δυσαρμονική για σένα αυτή η εβδομάδα, χρειάζεται από σένα λεπτότερους χειρισμούς στις επαφές σου με το κοντινό περιβάλλον και στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείς τις σκέψεις σου στον περίγυρό σου καθώς η Νέα Σελήνη της Παρασκευής φέρνει κάποια αναστάτωση. Επίσης, θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα στις μετακινήσεις σου και τις συσκευές επικοινωνίας. Προσπαθείς να αφουγκραστείς τις πραγματικές σου ανάγκες, αλλά μοιάζεις να μην βλέπεις τις καταστάσεις καθαρά. Το σαββατοκύριακο όμως σε φέρνει πιο κοντά στο σπίτι και την οικογένεια, αλλά και σε πρόσωπα με τα οποία νιώθεις ασφάλεια.

ΙΧΘΥΕΣ
Σύνθετη η εβδομάδα αυτή καθώς από τη μια η Νέα Σελήνη της Παρασκευής σου δημιουργεί αμφιβολίες για τα κεκτημένα σου, αλλά και το αίσθημα της ικανοποίησης από τα απλά καθημερινά, από την άλλη όμως κάποιες καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένεια που σε προβληματίζουν γίνονται εφαλτήριο για να κάνεις ουσιαστικές κινήσεις. Ταυτόχρονα από την Τετάρτη ο Ερμής αναδρομεί σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για σένα, δίνοντάς σου δεύτερες ευκαιρίες, ενώ βλέπεις με πιο κατασταλαγμένη ματιά τα πιστεύω και τις θέσεις σου. Παρασκευή και Τρίτη εστιάζεις περισσότερο στα δικά σου θέλω.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS