ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 14 - 20 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 14 – 20 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής μπορείς πιο εύκολα να τακτοποιήσεις όλα αυτά που βρίσκονται στη μέση σε πρακτικό επίπεδο, και λειτουργούν σαν εμπόδιο στην καθημερινότητά σου. Επίσης, Παρασκευή και Σάββατο μπορείς να δεις τα δημιουργικά σου σχέδια να προχωρούν. Προσπαθείς να φανείς χρήσιμος εκεί που σε χρειάζονται, ενώ τα αισθηματικά είναι από τους πιο ευνοημένους τομείς (αν συμφωνούν σε αυτό το προσωπικό σου ωροσκόπιο) χάρη στην Αφροδίτη στον τομέα των σχέσεων. Θα πρέπει, όμως, να προσέχεις και τα… πυροτεχνήματα με την ανατρεπτική όψη Αφροδίτης-Ουρανού.

ΤΑΥΡΟΣ
Από τις πιο ευνοϊκές εβδομάδες αυτή για σένα, καθώς βρίσκεις διέξοδο και λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν. Συγκεκριμένα, η Νέα Σελήνη την Πέμπτη σε μια ιδιαίτερα θετική θέση για σένα, σε βοηθά να κάνεις επανεκκίνηση σε καταστάσεις που είχαν μείνει στάσιμες. Η Αφροδίτη στον Λέοντα ανεβάζει το ερωτικό θερμόμετρο σε μια συμβίωση που έχει ταλαιπωρηθεί, όμως, εσύ έχεις πιεστεί από πολλές καταστάσεις στο παρελθόν και τώρα θέλεις να φύγεις μακριά από όσα σε πιέζουν. Επίσης, η προαναφερθείσα Νέα Σελήνη, δείχνει και μια σημαντική ευκαιρία στα αισθηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το βλέμμα σου αυτή την εβδομάδα είναι στραμμένο στο σπίτι και την οικογένεια, ενώ εσύ είσαι αποφασισμένος να διορθώσεις καταστάσεις που δεν λειτουργούν, είτε αυτό αφορά καταστάσεις είτε πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος. Άλλωστε, η Νέα Σελήνη την Πέμπτη στην Παρθένο φέρνει για σένα μια πολύ θετική αλλαγή σε αυτούς τους τομείς! Δευτέρα και Τρίτη μπορείς πιο άνετα να κάνεις επαφές και να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου στον περίγυρό σου, ενώ το Σαββατοκύριακο έχεις ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, αν οι συνθήκες το επιτρέπουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εν μέσω μιας κουραστικής περιόδου, η εβδομάδα φέρνει ευχάριστα θέματα για σένα και τις υποθέσεις σου, αφού βρίσκεις συμμάχους στις προσπάθειες που καταβάλλεις. Η Νέα Σελήνη την Πέμπτη σε μια φιλική θέση προς το ζώδιό σου δίνει μια ευκαιρία για συμφωνίες και συζητήσεις. Πρόσεξε, όμως, να αποφύγεις επιπόλαιες κινήσεις. Η Αφροδίτη από τον Λέοντα φέρνει θετικότερο κλίμα στα προσωπικά σου αν συγκατοικείς με το ταίρι σου (ή αν υπήρξαν εντάσεις στο σπίτι), ενώ το ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής θέτεις τις δικές σου ανάγκες ως προτεραιότητα.

ΛΕΩΝ
Η Δευτέρα και η Τρίτη σε βρίσκουν πιο εξωστρεφή και μπορείς να δεις τις υποθέσεις να προχωρούν και να σταθεροποιούνται μέσα από τις δικές σου προσπάθειες. Γενικότερα, όμως, θα κληθείς να αντιμετωπίσεις και κάποιες ξαφνικές υποθέσεις που θα σε ενοχλήσουν, με την ανατρεπτική όψη της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Ουρανό. Σε γενικές γραμμές, τα αισθηματικά σου κινούνται σε πιο καλή βάση, αν είσαι ήδη σε σχέση. Αυτό το διάστημα, όμως, για τους ελεύθερους δείχνει πως έχουν πιο έντονη την ανάγκη για συναντήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή κινείται σε πολύ δυναμικό πλαίσιο, το οποίο κορυφώνεται με τη Νέα Σελήνη την Πέμπτη στο ζώδιό σου, που επηρεάζει ακόμη περισσότερο όσους έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες, δίνοντας μια σημαντική ευκαιρία για μια νέα αρχή. Η Αφροδίτη, συνεχίζοντας την πορεία της στον Λέοντα, φέρνει κάποια κρυφά ή πλατωνικά φλερτ, ωστόσο, σε «σκληρή» όψη με τον Ουρανό στο ξεκίνημα της εβδομάδας, φέρνει και πιθανές ανατροπές. Στο τέλος της εβδομάδας, όμως, απολαμβάνεις στιγμές.

ΖΥΓΟΣ
Συνεχίζεις να υπολογίζεις με όση περισσότερη ακρίβεια μπορείς τις επόμενες κινήσεις σου, βοηθώντας σε να δεις τις βαθύτερες αιτίες πίσω από τον τρόπο που λειτουργείς. Η νέα Σελήνη την Πέμπτη σε καλεί να προετοιμάσεις τις κινήσεις σου στο επόμενο διάστημα, ακόμη κι αν κινείσαι σε πιο μυστικά επίπεδα. Το κλίμα στα προσωπικά είναι πιο θετικό, αφού η Αφροδίτη βρίσκεται ευνοϊκά τοποθετημένη για το ζώδιό σου, δείχνοντας πως τα πράγματα έχουν σημαντικές ευκαιρίες για φλερτ. Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι εξαιρετικό για να μιλήσεις με φίλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη την Πέμπτη σε καλεί να θέσεις νέους στόχους, τους οποίους μπορείς να δεις στόχους για τους οποίους είχες κοπιάσει να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο, ενώ σημαντικοί φίλοι σε συμβουλεύουν σωστά. Δευτέρα και Τρίτη, όμως, κάποια εγχειρήματα απαιτούν προσήλωση στις λεπτομέρειες, χωρίς αυτό να είναι αρνητικό. Στα προσωπικά σου τα πράγματα κινούνται με βραδύτερους ρυθμούς, ωστόσο, η δυσμενής όψη Αφροδίτης-Ουρανού κάποιες φορές σε κάνει να παίρνεις πολύ προσωπικά όσα σου λένε και να θίγεσαι. Το Σαββατοκύριακο έχεις ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή την εβδομάδα έχεις εστιάσει περισσότερο σε αυτά που πρέπει να κάνεις, αλλά τα πράγματα σε πιέζουν καθώς στο ξεκίνημα της εβδομάδας πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες σου απέναντι στους άλλους. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας έχεις αρκετές κόντρες, όμως, από τα μέσα της εβδομάδας και μετά μπορείς να δεις τις αντιθέσεις να αμβλύνονται και να έρχεστε πιο κοντά με το ταίρι σου. Το Σαββατοκύριακο μιλάς με φίλους και γενικότερα οι φίλοι αυτό το διάστημα παίζουν σημαντικό ρόλο. Υπάρχει, όμως, και σημαντικό παρασκήνιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι θετική για σένα, καθώς παρά την όποια πίεση έχεις ευκαιρίες και βλέπεις με πιο κατασταλαγμένη ματιά τα πιστεύω και τις θέσεις σου. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο δείχνει για σένα ένα πολύ σημαντικό άνοιγμα σε μια υπόθεση που στο παρελθόν δεν προχώρησε. Υπάρχουν πιο μπερδεμένες καταστάσεις στα προσωπικά, ενώ το ξεκίνημα της εβδομάδας προσπαθείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Το Σαββατοκύριακο κάνεις σημαντικά τηλεφωνήματα και γενικότερα, είναι μια καλή στιγμή να δείξεις τα ταλέντα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή φέρνει στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειές σου, καθώς και μνήμες από το παρελθόν που είχαν φωλιάσει μέσα σου αλλά για ένα πολύ μεγάλο διάστημα τις είχες απωθήσει. Τώρα, όμως, έρχεται η ώρα να δεις κατάματα το εκάστοτε «τραύμα», μιας και δεν βρίσκεσαι πλέον στο μάτι του κυκλώνα και θα δεις τα πράγματα πιο σφαιρικά. Η Αφροδίτη από μια ευνοϊκή θέση σε κάνει πιο ερωτικό προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ υπάρχει έντονα μια φλόγα που θέλει να εκφραστεί (άσχετα από τις παρούσες συνθήκες).

ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά κουραστική, με την έννοια ότι έρχονται στο προσκήνιο υποχρεώσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια κι αυτό επηρεάζει άμεσα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν διενέξεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αυτή την περίοδο. Ωστόσο, η Νέα Σελήνη την Πέμπτη στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δείχνει πως κάνεις μια νέα αρχή αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, και μάλιστα μια θετική νέα αρχή που έχει τα φόντα να έχει διάρκεια (ανάλογα και με το προσωπικό σου ωροσκόπιο).

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS