ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 21 - 27 Σεπτεμβρίου 

Τα ζώδια την εβδομάδα 21 – 27 Σεπτεμβρίου 

ΚΡΙΟΣ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας φέρνει ένταση στην καθημερινότητα σου με τις όψεις Ερμή-Πλούτωνα και Ερμή-Άρη. Θα πρέπει, λοιπόν, να χειρίζεσαι καλύτερα τον λόγο και να δρας συμβιβαστικά. Μην ξεχνάς, όμως, ότι πλέον ο Άρης είναι ανάδρομος στο ζώδιο, έτσι είναι καλύτερα να ξαναδείς τις πιο πρόσφατες αποφάσεις σου και να εκμεταλλευτείς δεύτερες ευκαιρίες. Ο Ήλιος περνώντας στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων την Τρίτη δείχνει πως η προσοχή σου στρέφεται εκεί, ενώ οι άλλοι κινούν τα νήματα των εξελίξεων. Tο Sαββατοκύριακο έχεις ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ.

ΤΑΥΡΟΣ
Την Τρίτη ο Ήλιος περνώντας στον Ζυγό εγκαινιάζει για σένα μια περίοδο που ασχολείσαι περισσότερο με την καθημερινότητά σου και τις υποχρεώσεις της, αλλά και με την υγεία σου, αν είχες ταλαιπωρηθεί το προηγούμενο διάστημα. Προς το τέλος της εβδομάδας θα κληθείς να δώσεις συγκεκριμένες απαντήσεις για ένα ζήτημα πρακτικής φύσης. Το Σαββατοκύριακο είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί, ενώ από την Κυριακή ο Ερμής περνά απέναντί σου φέρνοντας μεγαλύτερη κινητικότητα στα προσωπικά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Από την Τρίτη ο Ήλιος περνά σε μια ευνοϊκότερη θέση για σένα, βγάζοντας προς τα έξω τον πιο δημιουργικό εαυτό σου και δίνοντας ώθηση για όσα ετοιμάζεις. Το Σαββατοκύριακο μπορείς πιο άνετα να πλησιάσεις τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος και να καταφέρεις περισσότερα ως μέλος μιας ομάδας. Η νέα θέση του Ήλιου σε μια πιο βοηθητική θέση για τα προσωπικά σου φέρνει φλερτ, ερωτισμό, αλλά και γνωριμίες για τους ελεύθερους, ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές και «απόδραση» από την καθημερινότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Από την Τρίτη ο Ήλιος περνώντας στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητα περιουσία, μαρτυρά πως η προσοχή σου πλέον είναι στραμμένη εκεί. Επιπλέον, αυτή η εβδομάδα μαρτυρά πως γενικότερα έχεις να διαχειριστείς κάποιους περιορισμούς και ευθύνες, ειδικά προς το τέλος της. Από την Κυριακή ο Ερμής περνά σε μια εξαιρετική θέση και σε κάνει πιο επικοινωνιακό, ενώ έρχεσαι και πιο κοντά στα άτομα της καρδιάς σου. Πρόσεχε, όμως, καθώς είναι πιθανό να παίζονται παιχνίδια εξουσίας στα προσωπικά σου.

ΛΕΩΝ
Η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό την Τρίτη φέρνει μια πιο εξωστρεφή περίοδο που κάνεις επαφές, νέες γνωριμίες, ενώ οι πολλές κοντινές διαδρομές και εξορμήσεις είναι πλέον συχνότερο φαινόμενο. Η εβδομάδα προειδοποιεί για υπερβολές, ενώ με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό, το κλίμα στο σπίτι είναι αυτό που διαμορφώνει τα δεδομένα. Τα προσωπικά σου είναι σε εξαιρετικό κλίμα με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, ενώ Τρίτη και Τετάρτη είναι βοηθητικές ημέρες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και τα αγαπημένα σου άτομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στο σύνολό της πρόκειται για μια ευνοϊκή εβδομάδα για σένα, παρότι εναποθέτεις πολλές ελπίδες στη στήριξη των άλλων, αντί να στραφείς κυρίως στις δικές σου δυνάμεις. Την Πέμπτη και την Παρασκευή, πάντως, μπορείς να βρεις ευκαιρίες για να προωθήσεις με τον καλύτερο τρόπο τις υποθέσεις σου. Είναι κουραστικές μέρες για σένα μέχρι την Τετάρτη λόγω των δύσκολων όψεων του κυβερνήτη σου Ερμή, ωστόσο, οι φίλοι σε βοηθούν να πετύχεις τους στόχους σου.

ΖΥΓΟΣ
Από την Τρίτη ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σου, εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σου και φέρνοντάς σε στο επίκεντρο των εξελίξεων. Το Σαββατοκύριακο είναι πάρα πολύ βοηθητικό για να τρέξεις τις υποθέσεις σου, χωρίς να βιάζεσαι όμως, καθώς υπάρχουν και εμπόδια με το τετράγωνο Άρη-Κρόνου. Είσαι σε περίοδο που τα προσωπικά σου ευνοούνται σε γενικές γραμμές (αρκεί να συμφωνεί σε αυτό και το ωροσκόπιό σου) και εσύ έχεις ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές, ειδικά το Σαββατοκύριακο που έχει ευχάριστες εκπλήξεις για σένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Από την Τρίτη ο Ήλιος περνά στον Ζυγό, δείχνοντας πως περνάς σε μια περίοδο που προετοιμάζεις το επόμενό σου βήμα. Παράλληλα, καλείσαι να είσαι όσο πιο ξεκάθαρος γίνεται στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου και να προσέχεις στις μετακινήσεις σου. Τη Δευτέρα πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις και η διάθεσή σου είναι πιο ανεβασμένη, ενώ προωθείς τα δικά σου θέλω. Την Κυριακή ο Ερμής περνά στο ζώδιό σου, αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο και τα σχόλια που υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα. Πρόσεξε, όμως, μήπως αποκαλυφθούν μυστικά σου μέχρι την Τετάρτη…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Ήλιος περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση την Τρίτη, φέρνοντας ισχυρούς συμμάχους στο πλευρό σου. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις στο ξεκίνημα της εβδομάδας, καθώς είσαι επιρρεπής σε παρεξηγήσεις! Το σίγουρο είναι πως αυτή την εβδομάδα παίρνεις τους στόχους σου στα σοβαρά. Πρόσεξε, όμως, τις υπερβολές που βλάπτουν την εικόνα σου. Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Λέοντα και ευνοεί την περιπέτεια και τον έρωτα, ενώ από την Τρίτη είσαι πιο εξωστρεφής και τραβάς τα βλέμματα. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, ειδικά προς το Σαββατοκύριακο που φέρνει κάποια εμπόδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Ήλιος από την Τρίτη περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, δείχνοντας πως η κοινωνική σου ζωή, αλλά και η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω γίνεται πλέον η πρώτη σου προτεραιότητα. Ωστόσο, το ξεκίνημα της εβδομάδας σε καλεί να δεις καθαρά τα πράγματα και να αφουγκραστείς σωστά τα δεδομένα. Φρόντισε να είσαι αρκετά σαφής με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μιας και βρίσκεσαι σε μια περίοδο ανατροπών. Από την Πέμπτη βρίσκεις ευκαιρίες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Από την Τρίτη ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση ωθώντας σε, σε νέους ορίζοντες. Επίσης, στο ξεκίνημα της εβδομάδας καλείσαι να πάρεις οριστικές αποφάσεις πάνω σε νομικά ή διαδικαστικά θέματα, υποθέσεις σπουδών ή επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Είσαι σε μια περίοδο που τα προσωπικά σου επιτέλους κινούνται, ενώ το Σαββατοκύριακο επιδιώκεις να προσεγγίσεις την άλλη πλευρά και οι φίλοι σου δρουν επικουρικά σε αυτό. Φρόντισε, όμως, να μη δημιουργήσεις παρεξηγήσεις με όσα θα πεις! Πρόσεχε και στις μετακινήσεις σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Την Τρίτη ο Ήλιος περνά σε μια πιο εσωστρεφή θέση που σε ωθεί σε ενδοσκόπηση και εξέταση, καλείσαι να δεις ρεαλιστικά τις δυνατότητες σου με τις δυσμενείς όψεις Ερμή-Πλούτωνα και Ερμή-Άρη, προτού αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Είσαι σε μια περίοδο που στα προσωπικά σου μπορείς να κινηθείς θετικά, καθώς μέχρι και την Πέμπτη είναι εξαιρετικές ημέρες για να προσεγγίσεις αγαπημένα πρόσωπα και να μοιραστείς όμορφες στιγμές, ενώ το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να μειώσεις τις αποστάσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Περιόρισε, όμως, τον παρορμητισμό σου.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS