ΖΩΔΙΑΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια την εβδομάδα 30 Νοεμβρίου έως 6 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια την εβδομάδα 30 Νοεμβρίου έως 6 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Η περίοδος αυτή θα μπορούσε να έχει θετικό πρόσημο για σένα, καθώς ασχολείσαι με τα δημιουργικά σου σχέδια και βρίσκεις λύσεις σε εμπόδια που συναντάς. Επίσης, ο Ερμής περνώντας στον Τοξότη εγκαινιάζει μια περίοδο που οι πνευματικοί σου ορίζοντες είναι πιο διευρυμένοι. Η σεληνιακή έκλειψη φέρνει έντονη αναστάτωση στο κοντινό σου περιβάλλον, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό. Το σίγουρο είναι πως θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε όσα θα πεις, τον τρόπο και τον χρόνο, ενώ παράλληλα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και στις μετακινήσεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Η σεληνιακή έκλειψη φέρνει έντονα ερωτηματικά στην αξία που δίνεις σε καταστάσεις, σε πράγματα ή σε ανθρώπους. Επίσης, αγγίζει άμεσα τον τομέα των υλικών αγαθών σου και ενδεχομένως να φέρει δεδομένα που θα σε προβληματίσουν. Μπορείς, ωστόσο, να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα, αρκεί να μην πάρεις οικονομικά ρίσκα. Από την Τετάρτη τα πράγματα κυλούν σε πιο ευχάριστα πλαίσια, καθώς σύντομα θα μπορείς να δεις αγαπημένα πρόσωπα και να μοιραστείς μαζί τους ευχάριστες στιγμές. Επίσης, η καλή όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε βοηθά να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας οι συνθήκες σε οδηγούν σε ένα σημαντικό δίλημμα, το οποίο φέρνει η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό. Έτσι, λοιπόν, είναι προτιμότερο να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν ήρεμα. Σε γενικές γραμμές τα ερωτικά δεν είναι η πρώτη σου προτεραιότητα, αφού έχεις ρίξει όλο το βάρος της προσοχής σου στο σπίτι, ενώ η έκλειψη αυτή αγγίζει άμεσα και τα προσωπικά σου, προλογίζοντας αλλαγές. Ο κυβερνήτης σου Ερμής την Τρίτη περνά στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, φέρνοντας περισσότερα νέα και μηνύματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τη Δευτέρα πραγματοποιείται σεληνιακή έκλειψη σε ένα πιο μυστικό σημείο του ωροσκοπίου σου, μαρτυρώντας πως πιέζεσαι γιατί αναλαμβάνεις υποχρεώσεις άλλων. Επίσης, θα πρέπει να μείνεις μακριά από οτιδήποτε παρασκηνιακό, αν θες να αποφύγεις να μπλεχτούν περισσότερο τα πράγματα και μην αμελείς τη φροντίδα της υγείας σου. Η Αφροδίτη σε φιλική θέση για το ζώδιό σου σε καλή όψη με τον Ποσειδώνα φέρνει εύνοια στα προσωπικά, φλερτ, γνωριμίες και ευκαιρίες. Επίσης, από την Τετάρτη έρχεσαι πιο κοντά στα πρόσωπα της καρδιάς σου και πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή χρωματίζεται κυρίως από τη σεληνιακή έκλειψη της Δευτέρας σε φιλικά ζώδια. Αρχικά δυσκολεύεσαι πολύ να επιτύχεις τους στόχους σου και να λειτουργήσεις σαν μέλος μιας ομάδας, ωστόσο, το κλειδί είναι η πρωτοτυπία. Άσε, λοιπόν, ανοιχτό τον δρόμο σε πρωτότυπες ιδέες και θυμήσου πως για να καταφέρεις κάτι που δεν πέτυχες ως τώρα, θα πρέπει να κάνεις κάτι που δεν είχες κάνει πριν. Στο εξής κάποιες φιλίες σου θα δοκιμαστούν για την αντοχή τους στην πίεση, ενώ αυτή η περίοδος φέρνει αισθησιασμό στις σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σεληνιακή έκλειψη της Δευτέρας σε πιέζει αρκετά με όσα πρέπει να κάνεις, θυμήσου όμως πως τα ρίσκα για αυτή την εβδομάδα είναι απαγορευτικά. Τετάρτη και Πέμπτη ασχολείσαι πιο πολύ με τις υποθέσεις της οικογένειάς σου, ενώ το Σαββατοκύριακο που έχεις περισσότερο χρόνο τακτοποιείς κάποιες υποχρεώσεις σου. Μοιάζεις αρκετά αδιάλλακτος στη στάση που κρατάς, και είναι προτιμότερο να μπαίνεις και στη θέση των άλλων. Επίσης, ο Ερμής την Τρίτη περνά στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας δυσκολεύοντας την επικοινωνία σου με τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ
Η σεληνιακή έκλειψη της Δευτέρας μπορεί να πραγματοποιείται σε ευνοϊκά ζώδια για σένα, σηματοδοτώντας μια θετική αλλαγή. Πρόσεξε, όμως, να είσαι καθόλα νομότυπος στις κινήσεις σου, αν δεν θέλεις να έχεις μπλεξίματα. Υπάρχουν κάποιοι στόχοι σου που δεν προχωρούν με την ταχύτητα που θα ήθελες, όμως, αυτή η εβδομάδα έχει έντονο το στοιχείο της παρορμητικότητας. Μπορεί να ξαναδείς πρόσωπα που έχεις καιρό να δεις, αλλά και να σταθεροποιήσεις μια ήδη υπάρχουσα σχέση. Επίσης, ο Ερμής περνώντας στον Τοξότη την Τρίτη εγκαινιάζει μια περίοδο με ευχάριστες επαφές και συναντήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Την εβδομάδα αυτή προτίμησε μια πιο συγκρατημένη στάση απέναντι στα πράγματα, καθώς οι υπερβολές σε εκθέτουν προς τα έξω. Επίσης, η εβδομάδα χρωματίζεται και από τη σεληνιακή έκλειψη της Δευτέρας σε ένα πιο εσωτερικό σημείο του ωροσκοπίου σου, που σε αναγκάζει να δεις τις πραγματικές, βαθύτερές σου ανάγκες μέσα από κάποιες καταστάσεις. Σε γενικές γραμμές, τα αισθηματικά σου κινούνται ικανοποιητικά με την καλή όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα, σε μια βαθύτερη ανάγνωση όμως, παίζονται παιχνίδια εξουσίας στα προσωπικά σου, τα οποία σε φθείρουν ψυχολογικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Την εβδομάδα αυτή ενδεχομένως να πιεστείς αρκετά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ειδικά αν έχεις γενέθλια αυτές τις μέρες, καθώς τη Δευτέρα πραγματοποιείται απέναντί σου έκλειψη σελήνης. Έτσι, λοιπόν, το σκοινί μοιάζει να τεντώνει, όμως, είναι προτιμότερο να προετοιμαστείς για κάθε πιθανό αποτέλεσμα. Η έκλειψη αυτή προλογίζει σημαντικές αλλαγές και εσύ μοιάζεις να θέλεις να υποχωρήσεις για άλλη μια φορά, αφού νιώθεις πως σε κάποια θέματα έχεις περάσει τα όριά σου. Βλέποντας, όμως, τις καταστάσεις πιο σφαιρικά και πιο αποστασιοποιημένα, μπορείς να βρεις και την καλύτερη λύση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Ερμής περνά στον Τοξότη και σηματοδοτεί μια περίοδο μυστικών. Θα πρέπει, όμως, να μη δίνεις λαβές στο εξής με τη στάση σου για δυσμενή σχόλια, ενώ για το υπόλοιπο της εβδομάδας σε απασχολεί περισσότερο η σεληνιακή έκλειψη που φέρνει ανατροπές στην καθημερινότητά σου. Υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις στα προσωπικά αυτό το διάστημα, μολονότι παρασύρεσαι πολλές ορές σε παρορμητισμούς. Αυτή η περίοδος, πάντως, σου δείχνει όλα εκείνα τα οποία πρέπει να βάλεις σε τάξη και να αποδεσμευτείς από καταστάσεις που δεν σε εξελίσσουν βαθύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σεληνιακή έκλειψη δεν λειτουργεί τόσο δυσαρμονικά για σένα, αφού πραγματοποιείται σε φιλικές θέσεις. Ωστόσο, ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες αναποδιές σε δημιουργικά σου σχέδια και εσύ στηρίζεσαι σε άλλους για να βρεις τη λύση. Αν είσαι γονιός εστίασε περισσότερο στις ανάγκες του παιδιού σου. Από την Τρίτη, ο Ερμής φέρνει στον δρόμο σου συμμάχους με τους οποίους εργάζεστε προς την ίδια κατεύθυνση. Η σεληνιακή έκλειψη, όμως, δείχνει πως ένα αγαπημένο σου πρόσωπο χρειάζεται άμεσα τη στήριξή σου ή η στάση του μπορεί να σε προβληματίσει.

ΙΧΘΥΕΣ
Τη Δευτέρα αντιλαμβάνεσαι την επιρροή της σεληνιακής έκλειψης που πραγματοποιείται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Έτσι, λοιπόν, έρχονται σημαντικές αλλαγές στο σπίτι, την οικογένεια ή ακόμη και με την έννοια της διαμονής για σένα, οπότε καλείσαι να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα. Η Αφροδίτη σε καλή όψη με τον Ποσειδώνα αναθερμαίνουν το κλίμα και φέρνουν ευχάριστες στιγμές, ενώ γενικότερα μπορείς να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες (όσο αυτό είναι εφικτό με τις παρούσες συνθήκες) ή να… συστηθείτε ξανά με το ταίρι σου.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS