ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΚριέ, τραβάς την προσοχή με τη Σελήνη στο ζώδιο σου όλη μέρα

Κριέ, τραβάς την προσοχή με τη Σελήνη στο ζώδιο σου όλη μέρα

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Τραβάς την προσοχή με τη Σελήνη στο ζώδιο σου όλη μέρα. Τα θετικά σχόλια μπορούν να τροφοδοτήσουν το κίνητρο σου να κάνεις το καλύτερο δυνατό. Τα συναισθήματα και οι ανάγκες σου βρίσκονται σε μεγαλύτερη εστίαση σήμερα, κάτι που είναι μια πολύτιμη διαδικασία. Επίσης οι σημερινές διελεύσεις είναι καλές για να φέρεις περισσότερη αρμονία στο εργασιακό σου περιβάλλον, τις δουλειές, τη ρουτίνα ή την καθημερινή σου ζωή. Μπορεί επίσης να προκύψουν κοινωνικές ευκαιρίες, καθώς επιδιώκεις τους στόχους εργασίας, υγείας και αυτοεξυπηρέτησης ή βρίσκεις περισσότερη απόλαυση σ’ αυτά τα πράγματα.

Ταύρος

Ενώ μένεις λίγο πίσω συναισθηματικά για να αποκαταστήσεις την ενέργεια σου, οι σημερινές διελεύσεις ενισχύουν τις κοινωνικές σχέσεις για σένα. Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή διέρχεται στον ηλιακό 5ο οίκο σου, που είναι μια θεατρική, εξωστρεφής και στοργική περιοχή του χάρτη σου και είσαι πιο πρόθυμη να βγεις έξω για να απολαύσεις τον εαυτό σου ή να εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Μπορεί να απολαύσεις χαρούμενες εκδηλώσεις που σχετίζονται με δημιουργικές, ρομαντικές ή ψυχαγωγικές ασχολίες σήμερα με την Αφροδίτη σε αρμονική όψη με τη Δήμητρα.

Δίδυμοι

Με τη Σελήνη στον κοινωνικό σου τομέα όλη μέρα χρειάζεσαι λίγη ελευθερία και χώρο για να είσαι ο εαυτός σου. Η σχέση με το σύντροφο σου μπορεί να ενισχυθεί, καθώς ακούτε και υποστηρίζεται ο ένας τον άλλον. Μπορεί επίσης να υπάρχει ένα εξαιρετικό αίσθημα υποστήριξης ή ζεστασιάς, ιδιαίτερα σε σχέση με τις καθημερινές ρουτίνες, την εργασία, την οικογένεια ή τη ζωή στο σπίτι. Μπορεί να είναι μια περίοδος βελτιωμένων συνθηκών διαβίωσης ή εργασίας και σχέσεων με άτομα με τα οποία περνάς χρόνο καθημερινά. Χτίζεις επίσης μια καλύτερη σχέση με τον εαυτό σου και λίγη φροντίδα και περιποίηση μπορεί να βοηθήσει αυτή τη διαδικασία.

Καρκίνος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της φήμης σου. Ενώ αυτή η διέλευση της Σελήνης σε πιέζει να αποδώσεις και να κάνεις το καλύτερο δυνατό, είναι επίσης μια καλή στιγμή να ελέγξεις τους στόχους σου. Η επιθυμία για επίτευξη, εργασία και υπεροχή είναι έντονη. Είσαι σε καλή κατάσταση για μάθηση και κοινή χρήση. Οι σημερινές διελεύσεις είναι πρωταρχικές για αγάπη και πιθανότατα θα διαπιστώσεις ότι οι άνθρωποι είναι πιο προσεκτικοί μαζί σου απ’ ότι συνήθως. Μπορεί να υπάρξουν φιλικές ανταλλαγές που σου δίνουν μια καλή αίσθηση ότι επιθυμείς ή σε υποστηρίζουν.

Λέων

Είσαι σε καλή φόρμα για να χειριστείς τις πρακτικές και συναισθηματικές σου υποθέσεις σήμερα. Στην πραγματικότητα μπορείς να έχεις μεγάλη συναίσθηση της ασφάλειας αυτές τις μέρες και σήμερα, είσαι αποφασισμένη να κάνεις τον εαυτό σου να νιώσει πιο ασφαλής και πιο άνετα. Έχεις την τάση να ρίχνεις την ενέργεια, το χρόνο και τους πόρους σου στα σωστά σημεία. Η επίλυση προβλημάτων ή η διόρθωση λαθών του παρελθόντος μπορεί να είναι μέρος αυτού. Το να φτάσεις στην καρδιά αυτού που πραγματικά θέλεις και του τι εκτιμάς έρχεται φυσικά αυτή τη στιγμή και αυτό κάνει τον καθορισμό προτεραιοτήτων πολύ πιο εύκολο από το συνηθισμένο.

Παρθένος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της οικειότητα σου και λαχταράς περισσότερο βάθος και ουσία από τις εμπειρίες και τις δραστηριότητες σου. Μπορεί να λύσεις ένα πρόβλημα και να κάνεις θετικές αλλαγές που έχουν μακροχρόνια σημασία. Θα μπορούσες να κόψεις μια κακή συνήθεια ή να αφήσεις πίσω σου μια δύσκολη κατάσταση, καθώς η δύναμη της θέλησης σου είναι τώρα απίστευτη. Με τις σημερινές διελεύσεις μπορεί να εστιάσεις στη στιγμή και μπορείς να πετύχεις πολλά με αυτή τη νοοτροπία. Επίσης είναι μια ισχυρή στιγμή για συζητήσεις που ενισχύουν ή θεραπεύουν εσένα ή τους άλλους.

Ζυγός

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των συνεργασιών σου και η ανάγκη σου για τους άλλους είναι στο επίκεντρο. Είσαι έτοιμη να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο για να καταλάβεις κάποιον ιδιαίτερα. Θα καταβάλλεις κάθε προσπάθεια για να προωθήσεις μια αρμονική και ασφαλή ατμόσφαιρα. Σίγουρα αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή για να κάνεις κάποιες πρόθυμες θυσίες για άλλους. Η ευχαρίστηση με τους άλλους μπορεί να ανοίξει πόρτες. Ταυτόχρονα η ενδοσκόπηση και ο προβληματισμός που κάνεις τώρα, μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη και τα οφέλη προκύπτουν από το να δίνεις περισσότερη προσοχή στα κρυμμένα στοιχεία και τα μοτίβα των αλληλεπιδράσεων σου.

Σκορπιός

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των υπηρεσιών σου και η παρόρμηση για επίλυση προβλημάτων και τακτοποίηση είναι έντονη. Αλλά ενώ η ανάγκη να βάλεις περισσότερη τάξη στη ζωή σου μεγαλώνει, οι διελεύσεις της ημέρας αποσπούν την προσοχή σου από ένα κοινωνικό θέμα. Ελκύεσαι σε ανεπίσημες, συνεργατικές και αρμονικές δραστηριότητες και προκύπτουν ευκαιρίες για φιλία και κοινή χρήση. Το να μοιράζεσαι τη δουλειά, τις ιδέες ή την πείρα σου με άλλους μπορεί να σε ανταμείψει. Το να εστιάζεις σε αυτό που μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι καταπραϋντικό και ενδυναμωτικό.

Τοξότης

Αυτή μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να αξιοποιήσεις την εμπειρία προς όφελος των έργων ή της καριέρας σου. Είναι δυνατή η τόνωση της φήμης και είναι πιο πιθανό για πράγματα που κάνεις χωρίς φανφάρες. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες συγκινητικές στιγμές ή ζεστές σκέψεις που αναζωογονούν το πνεύμα σου. Οι διελεύσεις σήμερα ενθαρρύνουν καλή ανατροφοδότηση ή κοινωνικές ευκαιρίες από επαγγελματικές συναλλαγές ή επιχειρήσεις. Η προσωπικότητα σου λάμπει στις συναλλαγές σου και είναι ένας σημαντικός παράγοντας που συμβάλλει στην επιτυχία σου αυτή τη στιγμή. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για δημόσιες σχέσεις με αφεντικά, γονείς ή οποιονδήποτε σε επιβλέπει κατά κάποιο τρόπο.

Αιγόκερως

Η ανάγκη να αγκαλιάσεις οικείες καταστάσεις σήμερα είναι έντονη, με τη Σελήνη να περνά τη μέρα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου. Είναι μια ζωτική στιγμή για να αναπληρώσεις τα συναισθήματα και να θεραπεύσεις τον εαυτό σου με μικρούς αλλά σημαντικούς τρόπους. Η ανάγκη να ελέγξεις τις βαθύτερες ανάγκες και τα συναισθήματα σου ή τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι στο επίκεντρο. Ωστόσο η σημερινές διελεύσεις ευνοούν επίσης την αναζωογόνηση μέσω ψυχικών δραστηριοτήτων ή συνομιλιών. Οι λεκτικές ανταλλαγές μπορεί τώρα να είναι όμορφες.

Υδροχόος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της επικοινωνίας σου, υποστηρίζοντας την εύκολη, χαρούμενη μάθηση. Απορροφάς πολλά και το μυαλό σου είναι ανοιχτό. Η ανταλλαγή ιδεών μπορεί να είναι ικανοποιητική και μια πραγματική εμπειρία μάθησης σήμερα. Είσαι επίσης σε καλή θέση για να βρεις υποστήριξη από άλλους, συναισθηματικούς ή οικονομικούς. Μπορεί να σου αρέσει πολύ να βάζεις περισσότερη σκέψη και φροντίδα σε ένα συγκεκριμένο στόχο, σχέση ή έργο. Είσαι επίσης σε εξαιρετική θέσει για να σχεδιάσεις στρατηγικές για επαγγελματικά ή μακροπρόθεσμα σχέδια και στόχους.

Ιχθύες

Η Σελήνη στο 2ο ηλιακό σου οίκο όλη μέρα δείχνει τα οφέλη του να προσαρμόζεις τον εαυτό σου. Περισσότερη προβλεψιμότητα και εξοικείωση μπορεί να είναι τονωτικό από καιρό σε καιρό. Στόχος να φροντίζεις καλά τα πράγματα, τα χρήματα και τους πόρους σου. Οι ενέργειες σήμερα ενισχύουν επίσης τις αλληλεπιδράσεις και τις σχέσεις σου. Έχεις την τάση να αντλείς βοήθεια ή καλοσύνη και είσαι σε ιδιαίτερα καλή θέση για συμβουλές, συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Συνδέεσαι μέσω κοινών δραστηριοτήτων ή πεποιθήσεων και το δικό σου όραμα μπορεί να διευρυνθεί με το άνοιγμα στην άποψη του άλλου.

Tlife.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS