ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΣκορπιέ, θα ασχολείσαι περισσότερο με προσωπικά θέματα καρδιάς!

Σκορπιέ, θα ασχολείσαι περισσότερο με προσωπικά θέματα καρδιάς!

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της συνεργασίας σου σήμερα, συναντώντας εκεί την Αφροδίτη. Είσαι ιδιαίτερα προσιτή και εμπλεκόμενη και η αυτοπεποίθηση σου εκπέμπεται από τους άλλους. Το να έχεις παρέα ή σχόλια σε βοηθούν να έρθεις σε καλύτερη επαφή με τα συναισθήματα και τις ιδέες σου. Η Αφροδίτη μόλις ξεκίνησε τη διέλευση της από αυτή την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη και μέχρι τις 4/12, ενισχύει την ικανότητα σου να τα πηγαίνεις καλά με τους άλλους, να διαπραγματεύεσαι και να συνεργάζεσαι. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ζευγαρώσεις με κάποιο τρόπο, να αναζητήσεις συμβουλές ή να κάνεις κάτι δικό σου, να κάνεις αμοιβαία επωφελείς συμφωνίες και να ενισχύσεις ή να προσελκύσεις μια συνεργασία.

Ταύρος

Με τη σημερινή ευθυγράμμιση Σελήνης- Αφροδίτης, χρειάζεσαι λίγη περιποίηση, αλλά πρέπει να κάνεις αυτά τα πράγματα μόνη σου για να νιώσεις σήμερα ολοκληρωμένη. Αντίθετα, μπορείς να δείξεις ότι νοιάζεσαι για κάποιον βοηθώντας τον και υποστηρίζοντας τον. Η Αφροδίτη ο κυβερνήτης σου, μόλις ξεκίνησε τη διέλευση της στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 4/12. Αυτή η επιρροή ενθαρρύνει περισσότερη ευχαρίστηση και αρμονία στην καθημερινή σου ζωή, συμπεριλαμβανομένης της εργασίας ή της ρουτίνας και των επιδιώξεων υγείας σου.

Δίδυμοι

Μπορείς να απολαύσεις ένα πνεύμα συνεργασίας σήμερα, με τη μετάβαση της Σελήνης στο δημιουργικό σου τομέα να ευθυγραμμίζεται με την Αφροδίτη. Οι κοινωνικές απολαύσεις βρίσκονται στο επίκεντρο. Μπορεί να είναι μια περίοδος ήπιας έλξης για να αφήσεις ανθρώπους και πράγματα να έρθουν σε σένα. Η Αφροδίτη μόλις ξεκίνησε τη διέλευση της στον ηλιακό 5ο οίκο σου φέρνοντας ευγένεια, δύναμη έλξης, παρόρμηση για αλληλεπίδραση και αυξημένη γοητεία στη ζωή σου μέχρι τις 4/12. Ο ηλιακός 5ος οίκος σου κυβερνά την αυτοέκφραση, τη δημιουργικότητα, το ρομαντισμό, τα παιδιά την ψυχαγωγία και άλλα κανάλια μέσω των οποίων εκφράζεις την ανάγκη σου για παιχνίδι, ενίσχυση , ακόμη και χειροκρότημα.

Καρκίνος

Αυτή μπορεί να είναι μια ευχάριστη στιγμή για οικογενειακά, οικιακά θέματα ή την προσωπική σου ζωή και είσαι έτοιμη να διασκεδάσεις. Η Αφροδίτη μόλις ξεκίνησε τη διέλευση της στον ηλιακό 4ο οίκο σου και θα παραμείνει σε αυτή την περιοχή του χάρτη σου μέχρι τις 4/12. Αυτή η διέλευση διεγείρει την επιθυμία σου για περισσότερη αρμονία και ισορροπία στην προσωπική σου ζωή. Μπορεί να αναζητήσεις καταφύγιο από απαιτητικές καταστάσεις ή στιγμές ησυχίας πιο συχνά από το συνηθισμένο. Μπορεί να δεθείς ιδιαίτερα με γνωστά πρόσωπα και μέρη τις επόμενες βδομάδες.

Λέων

Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 3ο οίκο σου σήμερα, έχεις την τάση να ασχολείσαι περισσότερο παρά να ειδικεύεσαι και με την Αφροδίτη εκεί, είναι πιθανό να το απολαύσεις απόλυτα. Κάνεις ένα διάλειμμα από τη βαριά σκέψη. Η Αφροδίτη επίσης μόλις ξεκίνησε τη διέλευση της από αυτή την περιοχή του χάρτη σου, όπου φέρνει ευγένεια, δύναμη έλξης, παρόρμηση για αλληλεπίδραση και μεγάλη γοητεία μέχρι τις 4/12. Ο ηλιακό 3ος οίκος σου κυβερνά τις επικοινωνίες και τις συνδέσεις και αυτή η διέλευση βελτιώνει και ενισχύει τις ικανότητες σου για κοινωνικοποίηση, μάθηση και δημιουργία συνδέσεων.

Παρθένος

Η σημερινή μέρα είναι καλή για να αναγνωρίσεις τη δύναμη του παρόντος και να ζήσεις τη στιγμή. Μπορεί να απολαμβάνεις ιδιαίτερα τις ανέσεις ή τις πρακτικές γήινες δραστηριότητες. Ανησυχείς λιγότερο για την ανεξαρτησία σου, καθώς έχεις την αίσθηση της ασφάλειας σήμερα. Η Αφροδίτη μόλις αποχώρησε από το ζώδιο σου και εισήλθε στον ηλιακό 2ο οίκο σου , αυξάνοντας την επιθυμία σου για άνεση και προβλεψιμότητα, καθώς επικεντρώνεσαι σε αυτά που έχεις γύρω σου και μερικές φορές σε αυτά που δεν έχεις. Μπορεί να λάβεις δώρα ή να απολαύσεις αύξηση του εισοδήματος σου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ζυγός

Στόχος είναι να απολαύσεις τις ευχάριστες δονήσεις της σημερινής ευθυγράμμισης Σελήνης – Αφροδίτης στο ζώδιο σου. Θα θελήσεις να περιποιηθείς τον εαυτό σου τώρα και είσαι καλή στο να βρίσκεις αυτό που θέλεις με αρκετή γοητεία. Η Αφροδίτη είναι τώρα στο ζώδιο σου και έχει αναδυθεί από το σκοτάδι στον ηλιακό σου χάρτη. Θα συνεχίσει να παραμένει στο ζώδιο σου μέχρι τις 4/12. Μια εξαιρετική διέλευση για την έλξη, τη διάθεση και τα σχέδια σου. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θεωρείται πάντα ευχάριστη, αλλά δεδομένου ότι είναι ο κυβερνήτης σου είναι μια εξαιρετικά τυχερή διέλευση για σένα.

Σκορπιός

Η σημερινή διάθεση εμπνέει την προσοχή στον εσωτερικό κόσμο σου και αναζητάς μια υγιή απόδραση από τα συνηθισμένα. Η Σελήνη και η Αφροδίτη ευθυγραμμίζονται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής, ενθαρρύνοντας σε να αφήσεις τη διαίσθηση σου να σε οδηγήσει. Η Αφροδίτη μόλις ξεκίνησε τη διέλευση της στο 12ο τομέα του ηλιακού χάρτη σου και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 4/12. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου μπορεί να είσαι σε ένα στάδιο εγκατάλειψης ή προετοιμασίας σε κοινωνικό ή ρομαντικό επίπεδο. Μπορεί να ασχολείσαι με προσωπικά θέματα καρδιάς ή να απολαμβάνεις ιδιαίτερη ευχαρίστηση στην ιδιωτική σου ζωή.

Τοξότης

Χρειάζεσαι λίγο χώρο για αυθορμητισμό σήμερα, αλλά περισσότερο από το συνηθισμένο αναζητάς ικανοποίηση και άνεση από την κοινωνική σου ζωή και η σημερινή ατμόσφαιρα είναι αναζωογονητική. Η Αφροδίτη διασχίζει τώρα τον ηλιακό 11ο οίκο σου και θα περάσει χρόνο σε αυτόν τον τομέα των φίλων, των ελπίδων και των ονείρων σου μέχρι τις 4/12. Η ειρήνη και η συνεργασία είναι πιο σημαντικές για σένα. Θα βελτιώσεις τις σχέσεις σου με φίλους και συνεργάτες τις επόμενες βδομάδες. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να συνεισφέρεις και να απολαύσεις τον εαυτό σου. Μπορεί να υπάρξει μια καλή ώθηση στο επιχειρηματικό εισόδημα ή το να μοιραστείς τα ταλέντα ή την εμπειρία σου με τους άλλους, μπορεί να αποφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Αιγόκερως

Μπορείς να προσελκύσεις θετική προσοχή ή ευχάριστες καταστάσεις, ιδιαίτερα σε επαγγελματικό ή δημόσιο επίπεδο. Μπορεί να σου αρέσει να βάζεις νέους στόχους ή να εκπληρώνεις τις ευθύνες σου. Η Αφροδίτη τώρα κινείται μέσα από τον ηλιακό 10ο οίκο σου όπου θα παραμείνει έως τις 4/12. Ίσως χρειαστεί να εργαστείς λίγο σκληρότερα για να προσελκύσεις τα πράγματα, τους ανθρώπους και τις συνθήκες που θέλεις σε προσωπικό επίπεδο. Ωστόσο τα πράγματα κυλούν ιδιαίτερα ομαλά με τη φήμη ή την καριέρα σου. Άτομα με εξουσία όπως δάσκαλοι, γονείς ή αφεντικά είναι δεκτικά στις ιδέες σου. θα μπορούσες να απολαύσεις ευκαιρίες, προαγωγές ή προόδους.

Υδροχόος

Οι άνθρωποι συνεργάζονται πρόθυμα μαζί σου σήμερα και μπορεί να απολαύσεις την ευρύτερη εικόνα ή να αποκτήσεις προοπτική. Είναι μια καλή στιγμή για να ξεφύγεις από την υπερβολική ανάλυση, σκέψη ή διαχείριση. Με την Αφροδίτη τώρα στον ηλιακό 9ο οίκο σου μέχρι τις 4/12, σε ενδιαφέρουν λιγότερο οι λεπτομέρειες παρά η συνολική επίδραση οποιουδήποτε συγκεκριμένου σχεδίου. Θέτεις τα ιδανικά σου στη φιλία και την αγάπη πιο ψηλά από το συνηθισμένο. Είναι πιθανό να απολαύσεις μια νέα περιπέτεια στη μάθηση, ένα ταξίδι ή μια άλλη αναζήτηση που σε απαλλάσσει από την καθημερινή ρουτίνα.

Ιχθύες

Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα της οικειότητας σου σήμερα, βολεύοντας μέχρι την Αφροδίτη εκεί και ενισχύει την αίσθηση γαλήνης και άνεσης με τα συναισθήματα σου. Σε ελκύουν όλα αυτά που είναι κρυμμένα ή διακριτικά και πολυεπίπεδα τώρα. Η Αφροδίτη μόλις μετακόμισε στον ηλιακό 8ο οίκο σου όπου θα παραμείνει έως τις 4/12. Αυτή η διέλευση διεγείρει την επιθυμία σου να μοιραστείς και να εναρμονιστείς με τους άλλους σε πιο πρακτικό επίπεδο. Είναι καιρός για αναγέννηση, επεξεργασία πρόσφατων γεγονότων στην ερωτική σου ζωή ή νέων συναισθημάτων και να το απολαύσεις πιο εστιασμένα ή σε βάθος έργα και σχέσεις.

Tlife.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS