ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤαύρε, είναι μια καλή μέρα για στρατηγική και διαπραγματεύσεις

Ταύρε, είναι μια καλή μέρα για στρατηγική και διαπραγματεύσεις

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Με τη Σελήνη στον ηλιακό 12ο οίκο σου όλη μέρα, είναι μια καλή στιγμή για να δέσεις χαλαρά άκρα, να στοχαστείς, να ξεκουραστείς και να θεραπεύσεις. Ταυτόχρονα φαίνεται να υπάρχουν λίγες ή καθόλου επιπτώσεις στη συζήτηση δύσκολων θεμάτων. Το ξεκαθάρισμα των συναισθημάτων σου μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Μπορεί να υπάρξει λύση σε ένα πρόβλημα που σχετίζεται με χρέος, υποστήριξη ή κοινόχρηστους πόρους. Η επινοητικότητα σου έρχεται στο προσκήνιο. Μπορεί να είσαι σε καλή θέση να εργαστείς με τρόπους βελτίωσης της οικειότητας σε μια σχέση ή στρατηγικές για να δουλέψεις στη διαχείριση των χρημάτων και συγκεκριμένα του χρέους πιο αποτελεσματικά.

Ταύρος

Η σημερινή Σελήνη ξεσηκώνει την πιο κοινωνική σου πλευρά, αναδεικνύοντας την ανάγκη του να ανήκεις. Οι άνθρωποι θέλουν να είναι κοντά σου. Αυτή επίσης είναι μια καλή στιγμή για να απολαύσεις τη μάθηση και να αναπτύξεις τις δεξιότητες ή τις γνώσεις σου, ίσως με ή μέσω κάποιου ειδικού. Είσαι σε θέση δύναμης σε στενές σχέσεις και μπορεί να επισφραγίζεις μια συμφωνία, να καταλήξεις σε ένα βολικό συμπέρασμα και πιθανώς να κάνεις μια λεκτική δέσμευση. Είναι σίγουρα μια καλή μέρα για στρατηγική και διαπραγματεύσεις. Ο συμβιβασμός έρχεται εύκολα με τις τρέχουσες διελεύσεις και οι λύσεις στα προβλήματα φαίνονται αμοιβαία επωφελείς.

Δίδυμοι

Αν περίμενες μια απάντηση για ένα θέμα μπορεί να έρθει τώρα. Είσαι επίσης σε εξαιρετική θέση για να χειριστείς τις πρακτικές σου υποθέσεις. Μπορεί να βάζεις τις τελευταίες πινελιές σε ένα σημαντικό έργο ή να επισφραγίζεις μια συμφωνία. Οι άλλοι σε παρατηρούν για την εξαιρετική εργασιακή ηθική ή την αφοσίωση σου και είναι ωραίο να νιώθεις ότι σε εκτιμούν ή σε αναγνωρίζουν. Ωστόσο βρίσκεσαι σε παραγωγικό πλαίσιο μυαλού και ως επί το πλείστον, προτιμάς να διατηρήσεις την εστίαση και τη συγκέντρωση σου. Εξέτασε τρόπους για να προσθέσεις περισσότερη φαντασία στην εργασία ή στα καθήκοντα σου για καλύτερα αποτελέσματα.

Καρκίνος

Θα μπορούσες να βρεθείς σε εξαιρετική θέση για δέσμευση σε ένα δημιουργικό στόχο, ή κάποιος μπορεί να εκτιμήσει την αφοσίωση σου ή την προθυμία σου να κάνεις θυσίες. Είσαι επίσης σε καλή θέση να συνδεθείς με άλλους. Αυτή μπορεί να είναι μια μέρα που αναζητάς κάποια επιπλέον συναισθηματική διέγερση. Η επιθυμία για λίγο περισσότερο από μια σχέση ή έργο είναι μαζί σου. Είναι βέβαιο ότι θα ταρακουνήσεις τα πράγματα ώστε η ζωή να μη γίνει βαρετή. Μπορεί να νιώθεις αρκετά ικανοποιητικό το να έχεις μια καλή αίσθηση ότι μεγαλώνεις, μαθαίνεις και βελτιώνεσαι. Μπορείς επίσης να μηδενίσεις τις προβληματικές περιοχές και να εντοπίσεις αυτές που χρειάζονται προσαρμογή.

Λέων

Οι ενέργειες σήμερα σου υπενθυμίζουν το όφελος του να εστιάζεις, αντί να διασκορπίζεις την ενέργεια σου. Μπορεί να λάβεις τα νέα που περίμενες και θα μπορούσες να ανακαλύψεις ότι τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι εύκολο να τα καταφέρεις σήμερα. Τα κίνητρα μεγαλώνουν και μπορούν να ληφθούν αποφάσεις σχετικά με τις ρυθμίσεις διαβίωσης ή ένα προσωπικό θέμα. Μπορεί να σου αρέσει να δουλεύεις για ένα στόχο με κάποιον ειδικό. Είναι φυσικό να αγκαλιάζεις πράγματα που έχεις αφήσει να ξεφύγουν στο παρελθόν. Η αναβλητικότητα έχει πάντα ένα κόστος, το λιγότερο από το όποιο είναι το άγχος από αόριστα συναισθήματα ενοχής.

Παρθένος

Αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή για την οριστικοποίηση ενός ζητήματος που σχετίζεται με έργα φιλίας, μάθησης ή επικοινωνίας. Είναι επίσης μια χρήσιμη μέρα για να δεσμευτείς και να μείνεις σε επαφή με ένα φίλο. Η προσωπική σου πεποίθηση μπορεί να προσελκύσει υποστήριξη ή συνεργασία από άλλους. Χωρίς να φοβάσαι να αντιμετωπίσεις μια πρόκληση είσαι έτοιμη να σηκώσεις τα μανίκια και να λύσεις προβλήματα. Μπορεί να προσαρμόσεις σχέδια και να εργάζεσαι με νέες πληροφορίες. Οι ανταλλαγές ιδεών μπορεί να είναι χρήσιμες, οδηγώντας σε πιο ενημερωμένες αποφάσεις.

Ζυγός

Οι συζητήσεις για χρήματα και πράγματα μπορεί να είναι πολύ ωφέλιμες σήμερα και έχεις την τάση να κάνεις στρατηγικές προς όφελος σου. Είναι μια ευνοϊκή περίοδος για διαπραγματεύσεις συμβάσεων ή παζαριών. Μπορεί να αισθάνεσαι καλύτερα αν συνεργάζεσαι με κάποιον προς ένα σταθερό στόχο. Είσαι πρακτική και αποφασιστική. Είναι εύκολο να ριχτείς σε κάτι που αγαπάς και είναι μια καλή μέρα για εμπιστοσύνη στους πόρους, την εργασία ή τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Έχεις την τάση να μυρίζεσαι προσφορές και χρήσιμα προϊόντα. Με την κλίση σου να αντιμετωπίζεις θέματα αντί να χρονοτριβείς και να τα αφήνεις για μια άλλη μέρα, είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για να λύσεις προβλήματα.

Σκορπιός

Η ζωή φαίνεται λίγο πιο σκόπιμη σήμερα, ειδικά αν έχεις ένα φίλο να συνεργαστείς ή ένα απορροφητικό έργο στο οποίο να αφιερώσεις την ενέργεια σου. Έχεις την τάση να φτάνεις στη ρίζα των προβλημάτων με τις τρέχουσες διελεύσεις. Είναι επίσης μια στιγμή για να εμβαθύνεις την κατανόηση και τις σπουδές σου. Ταυτόχρονα η Σελήνη περνά τη μέρα στο δημιουργικό σου τομέα και η χαλαρωτική αναψυχή μπορεί να είναι πολύ ευπρόσδεκτη και ικανοποιητική. Πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ονειρευτεί, να δημιουργήσει, να φαντασιωθεί και να φανταστεί, τώρα που η Σελήνη συναντά τον Ποσειδώνα σε αυτή την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη.

Τοξότης

Είναι πιθανό να ανακαλύψεις μια αξιόλογη ενασχόληση σήμερα και το να κάνεις πράγματα μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για να φροντίσεις τα επαγγελματικά. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για έρευνα και ανάλυση. Είναι άλλη μια δυνατή μέρα για να εμβαθύνεις την κατανόηση σου ή την αίσθηση του σκοπού σου. Μπορείς να επωφεληθείς από τη χάραξη στρατηγικών και την κατάρτιση σχεδίων. Μπορεί να αποκτήσεις την ευκαιρία να ενισχύσεις ή και να επιδιορθώσεις σχέσεις, καθώς κατανοείς καλύτερα τη δυναμική ισχύος. Παρόλα αυτά, η Σελήνη περνά τη μέρα στον προσεκτικό τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και απολαμβάνεις κάποια οικειότητα και άνεση.

Αιγόκερως

Μπορεί να υπάρξει πολλή συνεργασία τώρα, καθώς αναζητάς απαντήσεις και θέλεις να φτάσεις στην ουσία ενός θέματος. Συχνά προτιμάς να εργάζεσαι και να σκέφτεσαι ανεξάρτητα, αλλά σήμερα έχεις μεγαλύτερη τάση να συζητάς πράγματα με άλλους και υπάρχουν προφανή οφέλη από αυτό. Είναι μια περίοδος που αρχίζουν να συμπληρώνονται κάποιες λεπτομέρειες που ήταν προηγουμένως άγνωστες και είσαι σε καλύτερη θέση να κάνεις κρίσεις. Η διακριτικότητα και η κατανόηση σου εκτιμώνται. Οι άλλοι μπορεί επίσης να εκτιμήσουν τη δέσμευση και την αφοσίωση σου.

Υδροχόος

Μπορεί να είναι άλλη μια ωραία μέρα για επίλυση προβλημάτων και βελτίωση της ζωής σου. Μπορεί να ερευνήσεις νέες μεθόδους ή θα μπορούσες να συναντήσεις πληροφορίες που σε βοηθούν ή σου δίνουν ένα καλό πλεονέκτημα. Μετατρέπεις τις δυσκολίες σε ευκαιρίες τώρα και αισθάνεσαι καλά για την απόδοση σου ή για τα χτυπήματα επιβράβευσης στην πλάτη. Οι συζητήσεις σχετικά με την εργασία, την καριέρα ή τη γενική κατεύθυνση και τους στόχους της ζωής μπορεί να είναι χρήσιμες. Τέλος μπορεί να υπάρχει ένα έργο, κάποια δουλειά που κλειδώνεται ή βάζεις τις τελευταίες πινελιές.

Ιχθύες

Θα μπορούσες να έχεις εκλάμψεις έμπνευσης που θα σε βοηθήσουν να λύσεις προβλήματα σήμερα. Η Σελήνη συνεχίζει να διασχίζει τα ζώδιο σου όλη τη μέρα και η ζωή είναι λίγο πιο ζωντανή, προσωπική, άμεση και αυθόρμητη. Είσαι πρόθυμη να ξεπεράσεις μόνη σου ή να εκφραστείς πρώτη. Οι άνθρωποι σε εμπιστεύονται κι αυτό με τη σειρά του σε παρακινεί να κάνεις το καλύτερο δυνατό. Η ένωση δημιουργικών δυνάμεων μπορεί να είναι πολύ ευπρόσδεκτη και αρκετά επιτυχημένη και ικανοποιητική. Ένα εκπαιδευτικό, ρομαντικό, νομικό ή δημιουργικό θέμα μπορεί να κλειδωθεί ή να οριστικοποιηθεί.

Tlife.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS