ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΖυγέ, πρέπει να κάνεις διαλείμματα! Αλλιώς θα καείς…

Ζυγέ, πρέπει να κάνεις διαλείμματα! Αλλιώς θα καείς…

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Ο Ερμής μετακινείται στον τομέα του πνεύματος σου σήμερα για μια διαμονή τριών εβδομάδων, υποστηρίζοντας τις ρέουσες επικοινωνίες και κινήσεις. Είναι μια υπέροχη διέλευση για να εμπνεύσεις ενθουσιασμό και αυξημένη πίστη. Αυτός ο κύκλος διεγείρει την περιέργεια και την επιθυμία σου να μάθεις νέα πράγματα ή να διευρύνεις τις γνώσεις σου. Μπορεί να υπάρξει ένα καθάρισμα του αέρα που απελευθερώνει το μυαλό σου. Η δημοσίευση, η προσέγγιση ενός ευρύτερου κοινού, οι προωθητικές δραστηριότητες και οι νέες απόψεις και προοπτικές σε προκαλούν με όλους τους σωστούς τρόπους.

Ταύρος

Ο Ερμής κινείται σήμερα στον τομέα της οικειότητας σου και τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα διαβάζεις πιο συχνά ανάμεσα στις γραμμές. Είναι καιρός να φέρεις περισσότερη λογική και αντικειμενικότητα σε θέματα που είναι ευαίσθητα, οικεία ή ταμπού. Έχεις μια ισχυρότερη εστίαση στον εσωτερικό κόσμο και τις στενές σχέσεις κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Στην πραγματικότητα σε ενδιαφέρει να κάνεις αλλαγές μέσα σου που θα επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζεις τη ζωή. Είναι μια καλή στιγμή για να κατανοήσεις μερικές από τις συνήθειες σου, τις τάσεις και τις αντιδράσεις σου.

Δίδυμοι

Ο Ερμής κινείται στο αντίθετο σου ζώδιο σήμερα και θα παραμείνει εκεί μέχρι την 1η Δεκεμβρίου. Αυτή η διέλευση εστιάζει τις σκέψεις σου στην κοινωνική και ερωτική σου ζωή. Πάντως πρέπει να ξέρεις πως προσελκύεις κάποιον που σε τονώνει πνευματικά. Οι συνεργασίες, οι διαπραγματεύσεις, ο συμβιβασμός και η ισορροπία είναι βασικά θέματα στη ζωή σου. Είναι μια δυνατή περίοδος για συζητήσεις με το σύντροφο σου ή έναν ιδιαίτερο φίλο. Είσαι σε καλή θέση να ενισχύσεις, να επιδιορθώσεις, να βελτιώσεις και να κάνεις συνδέσεις.

Καρκίνος

Ο Ερμής εισέρχεται σήμερα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και θα παραμείνει εκεί ως την 1η Δεκεμβρίου. Δίνεις μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες και νιώθεις ικανή να αντιμετωπίσεις προβλήματα. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου μαθαίνεις, βελτιώνεις δεξιότητες και συζητάς ζητήματα στην εργασία και την υγεία σου. Αφοσιώνεσαι στην οργάνωση τις επόμενες 3 εβδομάδες. Χρησιμοποίησε αυτή την περίοδο για να διευθετήσεις διάφορες λεπτομέρειες της καθημερινότητας που σε απασχολούν. Παρόλα αυτά μην ξεχνάς πως υπάρχει και μια μεγαλύτερη εικόνα. Αν εστιάσεις μόνο στα μικρά, θα σε πνίξει το άγχος.

Λέων

Από σήμερα και μέχρι την 1η Δεκεμβρίου, ο Ερμής διέρχεται στον ηλιακό 5ο οίκο σου. Τις επόμενες 3 εβδομάδες θα απολαύσεις μια ομαλή, πιο φυσική επικοινωνία με τους γύρω σου. Οι ιδέες σου γίνονται πιο καλά αποδεκτές και πολλοί είναι εκείνοι που θαυμάζουν την εξυπνάδα σου. Αναζητάς διασκεδαστικές μορφές ψυχικής διέγερσης και ελκύεις σχεδόν αποκλειστικά τα άτομα εκείνα που είναι συμβατά μαζί σου σε διανοητικό επίπεδο. Εστιάζεις στην αυτοέκφραση, την δημιουργικότητα και τα χόμπι σου. Σήμερα ωστόσο έχεις να κάνεις με ένα αποδοκιμαστικό άτομο ή μια είδηση που σου χαλάει λίγο τη διάθεση.

Παρθένος

Ο πλανήτης της επικοινωνίας και πλανητικός σου κυβερνήτης, ο Ερμής, κατευθύνεται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου σήμερα. Αυτή η διέλευση που θα διαρκέσει μέχρι την 1η Δεκεμβρίου, φέρνει μια πιο ζωντανή, πιο επικοινωνιακή καθημερινότητα στο σπίτι. Σκέφτεσαι τη μακροπρόθεσμη ασφάλεια και τα έργα που έχουν τη δυνατότητα να σου προσφέρουν κάτι μέσα στα επόμενα χρόνια. Με το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου νωρίς σήμερα, μια μικρή αποδοκιμασία είναι πιθανό να σε κρατήσει πίσω. Αν κι είναι απογοητευτικό αυτό, χειρίσου το εποικοδομητικά ώστε να σε πάει μπροστά.

Ζυγός

Ο Ερμής κινείται στον τομέα της επικοινωνίας σου σήμερα. Ο κύκλος που ακολουθεί και διαρκεί έως την 1η Δεκεμβρίου είναι καλός για κοινωνικοποίηση και έκφραση. Αν και δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να επικεντρωθείς σε ένα συγκεκριμένο θέμα, μπορείς να μάθεις πολλά διαφορετικά πράγματα και να διευρύνεις τα ενδιαφέροντα ή τις σχέσεις σου. Θα είναι μια ευχάριστα πολυάσχολη περίοδος για εσένα αν και μπορεί να αισθάνεσαι λίγο νευρική μερικές φορές. Πρέπει να κάνεις διαλείμματα. Αλλιώς θα καείς…

Σκορπιός

Ο Ερμής αποχωρεί από το ζώδιο σου και οδηγείται στον τομέα των πόρων σου όπου και θα παραμείνει έως την 1η Δεκεμβρίου. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου, αξιοποιείς τα ταλέντα σου με τέτοιο τρόπο ώστε να αυξήσεις τους πόρους σου. Ο ορθολογικός, λογικός Ερμής μπορεί να σε βοηθήσει να δεις τα οικονομικά σου διαφορετικά και να τονώσει νέες ιδέες σχετικά με το να κερδίσεις ή να εξοικονομήσεις χρήματα. Το στυλ επικοινωνίας των ημερών είναι κάπως υποτονικό.

Τοξότης

Ο Ερμής κινείται από σήμερα στο ζώδιο σου και θα παραμείνει εδώ μέχρι την 1η Δεκεμβρίου. Ήσουν αρκετά κλειστή το τελευταίο διάστημα και ενώ όλο αυτό γενικά πρόκειται να συνεχιστεί για λίγο ακόμα, σήμερα φαίνεται να είσαι πιο επικοινωνιακή με τους άλλους και παρούσα σε ό,τι συμβαίνει γύρω σου. Για αυτό ευθύνεται η νέα κίνηση του Ερμή. Αυτή η διέλευση σε τοποθετεί καλά στο να εκφραστείς σωστά και… αποτελεσματικά. Είναι επίσης εξαιρετική για την απόκτηση συμμάχων. Μπορεί μερικές φορές να είσαι λίγο νευρική, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή παίρνεις επιτέλους εκτελεστικές αποφάσεις. Οι σημερινές ενέργειες μπορεί να είναι τεταμένες διανοητικά, αλλά είναι κάτι προσωρινό.

Αιγόκερως

Ο Ερμής κατευθύνεται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής σήμερα, όπου θα παραμείνει έως την 1η Δεκεμβρίου. Αυτή η διέλευση σε κάνει πιο εσωστρεφή. Αξιολογείς τη ζωή σου από διαφορετική οπτική γωνία, αναγνωρίζοντας τα διαφορετικά επίπεδα σε κάθε κατάσταση. Είσαι πιο ευαίσθητη στις συζητήσεις σου τώρα, αλλά και αρκετά πιο δεκτική ψυχικά. Καλό θα ήταν να περάσεις περισσότερο χρόνο μόνη σου, να χαθείς λίγο στις σκέψεις σου και να εργαστείς με σχετική μοναξιά. Σήμερα χάρη στο ισχυρό τετράγωνο Ερμή – Κρόνου στο πρώτο μισό της ημέρας, είναι πιο εύκολο να δεις τα αρνητικά μιας κατάστασης.

Υδροχόος

Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, κατευθύνεται σήμερα στον ηλιακό 11ο οίκο σου και θα παραμείνει σε αυτόν τον κοινωνικό τομέα του χάρτη σου μέχρι την 1η Δεκεμβρίου. Ο Ερμής φέρνει καλή ενέργεια και σε βοηθά να επικοινωνήσεις καλύτερα με τους φίλους σου. Σε βοηθά επίσης να μοιραστείς τις ιδέες σου, αλλά και τις εμπειρίες σου με άλλους. Το επόμενο διάστημα, θα υπάρξουν αξιοσημείωτες συζητήσεις, οι οποίες πυροδοτούνται μέσω της δικτύωσης.

Ιχθύες

Για τις επόμενες 3 εβδομάδες, ο Ερμής θα βρίσκεται στον ηλιακό 10ο οίκο σου. Με τον Ερμή στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη, οι επικοινωνίες σου φαίνεται πως μετρούν περισσότερο και οι άνθρωποι σε ακούνε περισσότερο. Η επικοινωνία βελτιώνεται και στον επαγγελματικό χώρο. Η διέλευση αυτή προκαλεί αυξημένη πνευματική δραστηριότητα. Οι σκέψεις σου αφορούν κυρίως την κοινωνική σου θέση, την καριέρα αλλά και τις ευθύνες που πρέπει να φέρεις εις πέρας. Πλέον είσαι διατεθειμένη να προγραμματίζεις τα πάντα στην καθημερινότητά σου.

Tlife.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS