ΖΩΔΙΑΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΑστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Σεπτέμβριο

Αστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Σεπτέμβριο

ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Στις 5/9 το πέρασμα του Ερμή στον Ζυγό σε κάνει πιο επικοινωνιακό και, γενικά, βελτιώνει την κοινωνική σου ζωή. Στις 6/9 η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα και στον 5ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την ανάγκη να διασκεδάσεις και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σου προσφέρουν χαρά. Στις 10/9 ο Άρης, που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου, αναδρομεί στο ζώδιό σου. Ως εκ τούτου, προσπαθείς να απωθήσεις και να «θάψεις» τον θυμό σου και τα νεύρα που μπορεί να έχεις. Αυτό, όμως, μπορεί να οδηγήσει σε δυσάρεστες καταστάσεις και, ειδικότερα, σε ανεξέλεγκτα ξεσπάσματα. Στις 22/9 ο Ήλιος εισέρχεται στο Ζυγό και, έτσι, το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις. Τέλος, από τις 27/9, χάρη στην είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό, αρχίζεις σταδιακά να τείνεις στην ενδοσκόπηση και στην αυτοανάλυση.
 
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 2/9 η Πανσέληνος στους Ιχθύς και στον 12ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη σου προκαλεί στιγμιαία το φόβο ότι μπορεί να προδοθείς από τους γύρω σου, με αποτέλεσμα να νιώθεις ιδιαίτερη ανασφάλεια. Γενικά, υπάρχει μια ροπή στη μελαγχολία και δεν αποκλείεται να βρεθείς αντιμέτωπος με ψυχοσωματικά προβλήματα υγείας. Στις 17/9 η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου και στον 6ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να ασχοληθείς ενεργά με την υγεία σου και με τη φυσική σου κατάσταση και να αλλάξεις διατροφικές συνήθειες. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Γενικά, με τον Δία στον 10ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, πραγματικά παρουσιάζονται αρκετές ευκαιρίες! Θα πρέπει, ωστόσο, να έχεις τις «κεραίες» σου σε ετοιμότητα (ειδικά από τις 13/9 και ύστερα που ο Δίας ορθοδρομεί), προκειμένου να διακρίνεις και τελικά να αξιοποιήσεις προς όφελός σου τις ευκαιρίες που αναμένεται να σου παρουσιαστούν. Με τον Κρόνο να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον Αιγόκερω και στο Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου μέχρι τις 29 του μήνα οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σου θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Δείξε ψυχραιμία και προσπάθησε να μην το παρακάνεις δουλεύοντας αμέτρητες ώρες, αν θέλεις να αποφύγεις την υπερκόπωση. Με τον Άρη στο ζώδιό σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα αισθάνεσαι μεν σαν ένας ακούραστος εργάτης και η όρεξή σου για δουλειά είναι αυξημένη, όμως δεν αποκλείεται να έρθεις σε σύγκρουση με ορισμένους συνεργάτες σου λόγω της δικής σου παρορμητικής, επιθετικής ή ανταγωνιστικής συμπεριφοράς, ιδιαίτερα από τις 10/9 και ύστερα (που ο Άρης γυρίζει ανάδρομος). Η απώθηση του θυμού σου σίγουρα δεν είναι λύση, καθώς μπορεί τελικά να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτα ξεσπάσματα για τα οποία θα μετανιώσεις. Χάρη στον Ήλιο ο οποίος διελαύνει από το ζώδιο της Παρθένου και τον 6ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 22/9, οι ηγετικές σου ικανότητες συνεχίζουν να βρίσκονται στο προσκήνιο, γεγονός το οποίο προωθεί την επαγγελματική σου ανέλιξη. Γύρω στις 17/9 είναι πιθανό να σου γίνει μια ενδιαφέρουσα και πολλά υποσχόμενη επαγγελματική πρόταση, η οποία θεωρητικά θα μπορούσε να οριστικοποιηθεί από τις 22/9 και ύστερα. Τέλος, η ορθοδρόμηση του Κρόνου από τις 29/9 σου δίνει τη δυνατότητα να θέσεις γερά θεμέλια στην επαγγελματική σου ζωή.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Στις 5/9 ο Ερμής εισέρχεται στον 6ο ηλιακό σου οίκο και, έτσι, η σκέψη σου επικεντρώνεται σε ένα γραφειοκρατικό ζήτημα, το οποίο καλείσαι να φέρεις εις πέρας. Στις 6/9 η είσοδος του κυβερνήτη σου στον Λέοντα και στο Ναδίρ του ηλιακού σου χάρτη βελτιώνει τις σχέσεις σου με τα μέλη της οικογένειάς σου και σου δημιουργεί την ανάγκη να διευθετήσεις ένα θέμα που σχετίζεται με κάποιο ακίνητο. Στις 13/9 ο Δίας ορθοδρομεί και, ως εκ τούτου, σου δίνεται η δυνατότητα να φέρεις εις πέρας με επιτυχία ένα εκπαιδευτικό ζήτημα. Στις 22/9 Ο Ήλιος μπαίνει στον Ζυγό και το ενδιαφέρον σου μετατοπίζεται στον τομέα της υγείας. Στις 27/9 το πέρασμα του Ερμή στον 7ο ηλιακό σου οίκο σου χαρίζει ενδιαφέρουσες συζητήσεις με τα άτομα του κοινωνικού σου περιγύρου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 2/9 η Πανσέληνος στους Ιχθύς και στον 11ο ηλιακό σου οίκο προκαλεί απροσδόκητες αντιπαραθέσεις με φιλικά σου πρόσωπα. Είναι, μάλιστα, πιθανό να αισθανθείς διχοτομημένος μεταξύ 2 σημαντικών τομέων: της φιλίας και του έρωτα. Στις 17/9 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο και στον 5ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την ανάγκη να εκφράσεις με διαφορετικό τρόπο την προσωπική σου δημιουργικότητα και τα ταλέντα σου. Επιπρόσθετα, ευνοεί νέα χόμπι καθώς και την ενασχόληση με νέες ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Συν τοις άλλοις, ευνοείται η απόκτηση απογόνων. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η διέλευση της Αφροδίτης, που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου, από το ζώδιο του Καρκίνου και τον 3ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 6/9 διατηρεί στο προσκήνιο τις διπλωματικές σου ικανότητες, με τη βοήθεια των οποίων κατορθώνεις να χειριστείς προς όφελός σου τόσο τους συναδέλφους σου όσο και τα αφεντικά σου. Μάλιστα δεν αποκλείεται και μια αύξηση των καθαρών αποδοχών σου, χάρη στην παρουσία του Βόρειου Δεσμού της Σελήνης στους Διδύμους και στον 2ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου.  Αυτή η μισθολογική αύξηση θα μπορούσε να επιτευχθεί από τις 5/9 και ύστερα που ο Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό και στον 6ο ηλιακό σου οίκο. Στις 22/9 με το πέρασμα του Ηλίου στον Ζυγό έρχονται στο προσκήνιο οι ηγετικές σου ικανότητες, τις οποίες διοχετεύεις στον εργασιακό σου χώρο. Επιπρόσθετα, δεν αποκλείεται να εισπράξεις θετικά σχόλια για τις εργασιακές σου επιδόσεις από κάποιον ισχυρό άνδρα ο οποίος κατέχει θέση κύρους και εξουσίας. Τέλος, στις 27/9 η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό και στον 7ο ηλιακό σου οίκο εξομαλύνει αρκετά την επικοινωνία σου με τους συνεργάτες σου και σου δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσεις περαιτέρω την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητά σου.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Στις 5/9 το πέρασμα του Ερμή, που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου, στον Ζυγό κάνει το νου σου δημιουργικό και, ταυτόχρονα, σε βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε γεμίζουν χαρά. Στις 6/9 η είσοδος της Αφροδίτης στον 3ο ηλιακό σου οίκο βελτιώνει τις σχέσεις σου με τα αδέλφια σου (αν υπάρχουν) και λοιπούς μακρινούς συγγενείς, πχ θείες, θείους, ξαδέλφια κτλ. Επιπλέον, σου δημιουργεί την επιθυμία να πραγματοποιήσεις ένα κοντινό ταξίδι. Η ανάδρομη κίνηση του Άρη από τις 10/9 μπορεί να σου φέρει προστριβές με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο εξαιτίας κάποιου παρελθοντικού συμβάντος που έρχεται ξανά στην επιφάνεια. Στις 22/9 η είσοδος του Ηλίου στον Ζυγό φέρνει στο προσκήνιο την ανάγκη σου να εκφραστείς και να διασκεδάσεις ενώ στις 27/9 το πέρασμα του Ερμή στον Σκορπιό σε προτρέπει να ασχοληθείς με τον τομέα της υγείας καθώς και με διάφορα πρακτικά ή διαδικαστικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής.
 
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 2/9 η Πανσέληνος στους Ιχθύς και στον 10ο ηλιακό σου οίκο μοιάζει να απειλεί τη φήμη σου. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς δεν αποκλείεται να εμπλακείς σε κάποιο σκάνδαλο ή να βιώσεις αρνητική δημοσιότητα. Στις 17/9 η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου και στο ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου δημιουργεί την επιθυμία να ανακαινίσεις το σπίτι σου ή ακόμη και να μετακομίσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι Δεσμοί της Σελήνης συνεχίζουν και αυτόν τον μήνα τη διέλευση τους από τον άξονα 1ου-7ου του ηλιακού σου ωροσκοπίου δημιουργώντας σου την ανάγκη να συνάψεις νέες συνεργασίες οι οποίες θα σου επιτρέπουν να νιώθεις πιο ανεξάρτητος και να κινείσαι με περισσότερη ελευθερία. Γύρω στις 2/9 μπορεί να βιώσεις ένα απροσδόκητο περιστατικό στον εργασιακό σου χώρο, το οποίο θα σε ταράξει και θα σου προκαλέσει ανασφάλεια. Όμως, γενικά μέχρι τις 6/9 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο και στον 2ο ηλιακό σου οίκο θα μπορούσες να πετύχεις κάποια μισθολογική αύξηση. Στις 5/9 ο κυβερνήτης σου (Ερμής) εισέρχεται στον Ζυγό και στον 5ο ηλιακό σου οίκο και σου χαρίζει εμπνεύσεις και αυξημένη δημιουργική διάθεση, τις οποίες διοχετεύεις στο εργασιακό σου περιβάλλον. Ως εκ τούτου, κατορθώνεις να προωθήσεις την ευρύτερη διαδικασία της επαγγελματικής σου ανέλιξης. Ο Άρης στον Κριό και στον 11ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα δείχνει ότι θα κληθείς να εργαστείς ομαδικά με απώτερο στόχο την ολοκλήρωση κάποιου πρότζεκτ. Ωστόσο, δεν αποκλείεται για κάποιο λόγο να έρθεις σε αντιπαράθεση με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, ιδίως από τις 10/9 και ύστερα που ο Άρης γυρίζει ανάδρομος. Ευτυχώς, στις 27/9 το πέρασμα του Ερμή στον Σκορπιό και στον 6ο ηλιακό σου οίκο φέρνει στο προσκήνιο την ευελιξία σου και τις έμφυτες διπλωματικές σου ικανότητες. Ως εκ τούτου, οι σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου αρχίζουν σταδιακά να εξομαλύνονται και να βελτιώνονται. Η δε ευρηματικότητα του νου σου σε βοηθάει ώστε να αυξήσεις την παραγωγικότητά σου.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Στις 5/9 ο Ερμής εισέρχεται στο Ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Ως εκ τούτου ο νους σου γίνεται νοσταλγικός. Ταυτόχρονα, επιστρατεύεις την ευρηματικότητά σου προκειμένου να διευθετήσεις ένα ζήτημα το οποίο σχετίζεται με κάποιο ακίνητο. Στις 6/9 η είσοδος της Αφροδίτης στον 2ο ηλιακό σου οίκο αυξάνει την αυτοεκτίμησή σου και σου δημιουργεί την ανάγκη να ξοδέψεις χρήματα και να καταναλώσεις υλικά αγαθά. Η ορθοδρόμηση του Δία από τις 13/9 σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις μια ευχάριστη και ενδιαφέρουσα κοινωνική ζωή. Στις 22/9 το πέρασμα του Ηλίου στον Ζυγό στρέφει το ενδιαφέρον σου στα μέλη της οικογένειάς σου ενώ στις 27/9 το πέρασμα του Ερμή στον Σκορπιό και στον 5ο ηλιακό σου οίκο σου φέρνει οίστρο και διανοητικές εμπνεύσεις.
 
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 2 του μήνα η Πανσέληνος στους Ιχθύς και στον 9ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη φέρνει ξαφνικά προβλήματα σε ζητήματα σπουδών ή άλλα θέματα εκπαιδευτικής φύσεως. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να ακυρωθεί κάποιο μακρινό ταξίδι που προγραμμάτιζες εδώ και καιρό. Στις 17/9 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου και στον 3ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να ανανεώσεις τους επικοινωνιακούς σου μηχανισμούς και να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης συνεχίζει και αυτόν τον μήνα τη διέλευσή του από το ζώδιο του Τοξότη και τον 6ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, συνεχίζεις να αισθάνεσαι ότι μένεις στάσιμος και δεν εξελίσσεσαι επαγγελματικά. Ευτυχώς, χάρη στον «μεγάλο ευεργέτη» Δία, ο οποίος διελαύνει και αυτόν τον μήνα από τον 7ο ηλιακό σου οίκο, βιώνεις μια ευρύτερη προστασία στον τομέα των συνεργασιών. Συν τοις άλλοις, σου παρουσιάζονται διαρκώς ευκαιρίες για νέες συνεργασίες, τις οποίες όμως θα πρέπει να διακρίνεις και να αξιοποιείς προς όφελός σου, ιδιαίτερα δε από τις 13/9 και ύστερα που ο Δίας ορθοδρομεί. Ο δε Κρόνος συνεχίζει μέχρι τις 29 του μήνα να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον 7ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, συνεχίζεις να αισθάνεσαι ότι οι συνεργάτες σου σε αγχώνουν και σε πιέζουν. Επιπλέον, με τον Άρη στο Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα εμφανίζεσαι ιδιαίτερα διεκδικητικός και αποφασιστικός σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες αλλά, ταυτόχρονα, μπορεί κατά διαστήματα να βιώνεις συγκρούσεις με τα αφεντικά σου, ιδίως από τις 10/9 και ύστερα που ο Άρης γυρίζει ανάδρομος. Τέλος, η ορθοδρόμηση του Κρόνου από τις 29/9 κι ύστερα βελτιώνει σταδιακά τις σχέσεις σου με τους συνεργάτες σου και σου δίνει τη δυνατότητα να συνάψεις σταθερές και μακροχρόνιες συνεργασίες.
 
 
ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ

Στις 5/9 το πέρασμα του Ερμή στον 3ο ηλιακό σου οίκο σε κάνει πιο επικοινωνιακό και σου δημιουργεί την ανάγκη να συλλέξεις πληροφορίες και να ανταλλάξεις απόψεις με τον περίγυρό σου. Στις 6/9 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου φέρνει στην επιφάνεια τον προσωπικό σου μαγνητισμό και αυξάνει τη δημοτικότητά σου. Η ορθοδρόμηση του Δία από τις 13/9 σου δίνει τη δυνατότητα να φέρεις εις πέρας διάφορα διαδικαστικά ή γραφειοκρατικά ζητήματα της καθημερινότητάς σου. Στις 22/9 ο κυβερνήτης σου (Ήλιος) εισέρχεται στον Ζυγό και στον 3ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, σου δημιουργείται η ανάγκη να πραγματοποιήσεις μια εκδρομή ή ένα κοντινό ταξίδι. Στις 27/9 η είσοδος του Ερμή στο Ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου σου δημιουργεί σκέψεις γύρω από τα μέλη της οικογένειάς σου ή γύρω από κάποιο ακίνητο.
 
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 2/9 η Πανσέληνος, που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 8ο ηλιακό σου οίκο, σου προκαλεί ξαφνικές οικονομικές απώλειες. Επίσης, αισθάνεσαι εκνευρισμό, πίεση και άγχος, καθώς δυσκολεύεσαι να ανταποκριθείς στα ληξιπρόθεσμα χρέη σου. Στις 17/9 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου και στον 2ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεις νέες πηγές εσόδων και, γενικά, να υιοθετήσεις νέους μηχανισμούς προκειμένου για την αποτελεσματική διαχείριση των οικονομικών σου ζητημάτων. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον 11ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη για ακόμη έναν μήνα, καλείσαι να δουλέψεις στο πλαίσιο μιας ομάδας και να συνεργαστείς με άλλα άτομα για την ολοκλήρωση κάποιου πρότζεκτ. Με τον Πλούτωνα να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον Αιγόκερω και στον 6ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, συνεχίζεις να είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός απέναντι στους συναδέλφους σου. Ευτυχώς, ο Δίας στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, αν και ανάδρομος μέχρι τις 13/9, προσφέρει μια ευρύτερη προστασία στα εργασιακά σου ζητήματα και φαίνεται να σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την επαγγελματική σου ζωή (ιδίως από τις 13 του μήνα και ύστερα), η οποία θα χαρακτηρίζεται από επέκταση, εύνοια αλλά και πολλές ώρες εργασίας. Βέβαια, θα χρειαστεί στο πρώτο μισό του μήνα να επαναπροσδιορίσεις τις απόψεις σου γύρω από έννοιες όπως η εργασιακή αποδοτικότητα, η παραγωγικότητα και η εκπλήρωση των εργασιακών καθηκόντων. Συν τοις άλλοις, η ανάδρομη κίνηση του Ουρανού καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα συνεχίζει να φέρνει κατά διαστήματα (και μάλιστα εντελώς ξαφνικά) στην επιφάνεια θέματα του παρελθόντος τα οποία σχετίζονται με την καριέρα σου και τους επαγγελματικούς στόχους σου. Τέλος, η ορθοδρόμηση του Κρόνου από τις 29/9 αυξάνει τις εργασιακές αντοχές σου και σου δίνει τη δυνατότητα να σταθεροποιηθείς και να εδραιωθείς στη δουλειά σου.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ

Στις 5/9 ο κυβερνήτης σου (Ερμής) εισέρχεται στον 2ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, αρχίζεις σταδιακά να ασχολείσαι ενεργά με τα οικονομικά σου ζητήματα. Ταυτόχρονα, μπαίνεις σε μια διαδικασία οριοθέτησης των ηθικών αξιών και αρχών σου. Στις 6/9 το πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα φέρνει στο προσκήνιο τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες και σε βοηθάει ώστε να μη φοβάσαι πια τη μοναξιά. Η ανάδρομη κίνηση του Άρη από τις 10/9 σου δημιουργεί εκνευρισμό σε σχέση με κάποια ληξιπρόθεσμη οφειλή σου, η οποία προέρχεται από το παρελθόν. Η ορθοδρόμηση του Δία από τις 13/9 αυξάνει τη δημιουργική σου διάθεση καθώς και την ανάγκη σου να διασκεδάσεις. Στις 22/9 το πέρασμα του Ηλίου στον Ζυγό σε βάζει σε μια διαδικασία αυτοαξιολόγησης, ενώ στις 27/9 η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό και στον 3ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε κάνει πιο επικοινωνιακό και ομιλητικό και την ίδια στιγμή σου δημιουργεί την επιθυμία να συλλέξεις πληροφορίες, να ανταλλάξεις απόψεις με τον κοινωνικό σου περίγυρο και να πραγματοποιήσεις εκδρομές και κοντινά ταξίδια.
 
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 2/9 η Πανσέληνος, που πραγματοποιείται στους Ιχθύς και στον 7ο ηλιακό σου οίκο, φέρνει ξαφνικά προβλήματα στις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις και σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι στους ανθρώπους που σε πλαισιώνουν. Στις 17/9 η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει μεν κάπως κυκλοθυμικό αλλά σε γενικές γραμμές ευνοεί νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς και σου δημιουργεί την επιθυμία να αλλάξεις στυλ στην εμφάνιση και γενικά επιλογές και πορεία ζωής. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο  Βόρειος Δεσμός της Σελήνης συνεχίζει τη διέλευσή του από το ζώδιο των Διδύμων και το Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, το ίδιο το πεπρωμένο μοιάζει να σε καλεί να εκπληρώσεις τους επαγγελματικούς στόχους σου και να ανελιχθείς στην διοικητική ιεραρχία της εταιρείας στην οποία εργάζεσαι. Γύρω στις 2/9 ένα ξαφνικό περιστατικό που αφορά στη σχέση σου ή στην αλληλεπίδρασή σου με κάποιον συνεργάτη μπορεί να σε ταράξει ή να σου προκαλέσει ανασφάλεια. Στις 5/9 η είσοδος του κυβερνήτη σου (Ερμή) στον Ζυγό και στον 2ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη σου δίνει τη δυνατότητα να διαπραγματευτείς έξυπνα με τα αφεντικά σου το ενδεχόμενο κάποιας μισθολογικής αύξησης. Με τον Ήλιο στο ζώδιό σου μέχρι τις 22/9 παραμένουν στο προσκήνιο οι ηγετικές σου ικανότητες, οι οποίες σε βοηθούν να εντυπωσιάσεις τους εργοδότες σου και να ανελιχθείς επαγγελματικά. Στις 22 του μήνα το πέρασμα του Ηλίου στον Ζυγό και στον 2ο ηλιακό σου οίκο πιθανώς επικυρώνει κάποιο μπόνους υψηλής παραγωγικότητας που σου δίνεται ή την αύξηση των καθαρών αποδοχών σου (για την οποία διαπραγματεύτηκες το προηγούμενο χρονικό διάστημα).
 
 
ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ

Στις 5/9 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου και, ως εκ τούτου, σταδιακά γίνεσαι πιο επικοινωνιακός, ομιλητικός και εξωστρεφής. Η Αφροδίτη (που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου) στον Καρκίνο μέχρι τις 6/9 συνεχίζει να εκτοξεύει τη δημοτικότητά σου στα ύψη. Ταυτόχρονα, σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς ενεργά με τη δημόσια εικόνα σου. Ωστόσο, στις 6/9 το πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα και στον 11ο ηλιακό σου οίκο μετατοπίζει το ενδιαφέρον σου στον τομέα της φιλίας και, ταυτόχρονα, φέρνει στο προσκήνιο τις κοινωνικές και πολιτικές σου ανησυχίες. Η ανάδρομη κίνηση του Άρη από τις 10/9 φέρνει εντάσεις στις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις οι οποίες σχετίζονται με κάποιο ζήτημα του παρελθόντος. Στις 22/9 η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιό σου φέρνει στην επιφάνεια τη λάμψη σου και τη δημιουργικότητά σου, ενώ στις 27/9 το πέρασμα του Ερμή στον Σκορπιό σου δημιουργεί σκέψεις σε σχέση με τα οικονομικά σου ζητήματα.
 
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 2/9 η Πανσέληνος, που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων, μπορεί να σου προκαλέσει αναπάντεχα προβλήματα υγείας. Γι’ αυτό καλείσαι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, προκειμένου να αποφύγεις τυχόν γρίπες ή κρυολογήματα. Στις 17/9 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο και στον 12ο ηλιακό σου οίκο φέρνει στην επιφάνεια τη διαίσθησή σου και τις ανθρωπιστικές σου ανησυχίες και σου δημιουργεί την ανάγκη να δημιουργήσεις ένα έργο τέχνης. Ως δια μαγείας, μπορεί να απαλλαχθείς από έναν εχθρό, ο οποίος λειτουργούσε κρυφά και παρασκηνιακά εις βάρος σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με τον Άρη στον Κριό και στον 7ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να δείξεις αδιαφορία στις ανταγωνιστικές και επιθετικές συμπεριφορές που θα «εισπράξεις» από ορισμένους συνεργάτες σου, ιδιαίτερα από τις 10/9 και ύστερα που ο Άρης γυρίζει ανάδρομος. Μέχρι τις 6/9 η Αφροδίτη, που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου, διελαύνει από το ζώδιο του Καρκίνου και το Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Ως εκ τούτου, η γοητεία σου, η δημοτικότητά σου και ο προσωπικός σου μαγνητισμός παραμένουν εκτοξευμένα στα ύψη. Ειδικότερα, κατορθώνεις με χαρακτηριστική ευκολία να κερδίσεις την εύνοια τόσο ορισμένων συναδέλφων σου όσο και του αφεντικού σου. Μάλιστα, μια γυναίκα η οποία κατέχει θέση κύρους μοιάζει να σε στηρίζει και με τον τρόπο της προσπαθεί να σε προωθήσει και να σε ανταμείψει/επιβραβεύσει επαγγελματικά. Ωστόσο, γύρω στις 2/9 είναι πιθανό να βιώσεις μια ξαφνική και απροσδόκητη αλλαγή εντός του εργασιακού σου χώρου (πχ αλλαγή πόστου) η οποία αρχικά μπορεί να σε ξενίσει αλλά μακροπρόθεσμα θα αποδειχθεί προς όφελός σου. Στις 22/9 η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιό σου φέρνει στο προσκήνιο τις ηγετικές σου ικανότητες καθώς και την αυξημένη δημιουργική σου διάθεση, στοιχεία για τα οποία μοιάζουν να σε θαυμάζουν οι εργοδότες σου. Έτσι, στις 27/9 με το πέρασμα του Ερμή στον Σκορπιό και στον 2ο ηλιακό σου οίκο δεν αποκλείεται να επιτύχεις μια αύξηση των καθαρών αποδοχών σου, χρησιμοποιώντας την έμφυτη διπλωματία σου, την ευρηματικότητά σου και τις αξιόλογες διαπραγματευτικές σου ικανότητες.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ

Στις 5/9 ο Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό και, ως εκ τούτου, η διαίσθησή σου, η φαντασία σου και οι καλλιτεχνικές σου ανησυχίες έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο. Στις 6/9 το πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα φέρνει στην επιφάνεια τον προσωπικό σου μαγνητισμό και βελτιώνει σημαντικά τη δημόσια εικόνα σου. Η ανάδρομη κίνηση του παραδοσιακού κυβερνήτη σου (Άρη) από τις 10/9 φέρνει ξαφνικά προβλήματα τα οποία αφορούν σε γραφειοκρατικά, πρακτικά ή διαδικαστικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής και τα οποία προέρχονται από το παρελθόν. Η ορθοδρόμηση του Δία από τις 13/9 εξομαλύνει την κοινωνική σου ζωή, ενώ στις 22/9 το πέρασμα του Ηλίου στον Ζυγό σου δημιουργεί την επιθυμία να εξερευνήσεις τον εσώτερο εαυτό σου και να εξηγήσεις τα κίνητρα της ίδιας της συμπεριφοράς σου. Στις 27/9 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου σου δημιουργεί την ανάγκη να συλλέξεις πληροφορίες και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου.
 
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 2 του μήνα η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, φέρνει στην επιφάνεια ένα πρόβλημα που σχετίζεται με παιδιά. Επίσης, σου προκαλεί δυσαρέσκεια και απογοήτευση, καθώς συνειδητοποιείς ότι σου λείπουν η ξεγνοιασιά και η παιδικότητά σου. Στις 17/9 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο και στον 11ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να αλλάξεις φίλους και να ενταχθείς σε καινούριες ομάδες ανθρώπων με τις οποίες θα σε συνδέουν τα κοινά σας ενδιαφέροντα και η κοινή ιδεολογία σας. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο Χείρωνας στον Κριό και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα φανερώνει ένα αίσθημα ανικανοποίητου και ανεπάρκειας σε σχέση με την εργασιακή σου πραγματικότητα. Μάλλον, αναζητάς ακόμα την επαγγελματική σου ταυτότητα και το είδος της δουλειάς που θα σου χάριζε απλόχερα ένα αίσθημα ολοκλήρωσης και πληρότητας. Επιπλέον, δεν αποκλείεται και ένα αίσθημα εσωτερικής δυσαρέσκειας, ως αποτέλεσμα της στάσης και της συμπεριφοράς των συναδέλφων σου. Ο Δίας στον Αιγόκερω και στον 3ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα (αν και ανάδρομος μέχρι τις 13/9) σε κάνει φιλομαθή και πρόθυμο να διευρύνεις τους εργασιακούς σου ορίζοντες. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να παρακολουθήσεις κάποιο εκπαιδευτικό σεμινάριο (ιδίως από τις 13 του μήνα και ύστερα) μέσω του οποίου θα εξειδικευτείς περαιτέρω και θα αυξήσεις την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητά σου. Ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου (Άρης) στον Κριό και στον 6ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα μπορεί να φέρει επιθέσεις και ανταγωνισμούς από συναδέλφους, ιδιαίτερα δε από τις 10/9 και ύστερα που γυρίζει ανάδρομος, ενώ η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 6/9 αυξάνει τη δημοτικότητά σου και φέρνει στο προσκήνιο τη διπλωματία σου, γεγονός το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα να εκπληρώσεις ορισμένους από τους επαγγελματικούς στόχους σου. Μάλιστα, κάποια γυναίκα η οποία κατέχει θέση κύρους και εξουσίας μοιάζει να σε υποστηρίζει και να σε προωθεί. Με την ανάδρομη κίνηση του Ουρανού καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, κάποιος παλιός συνεργάτης σου μπορεί να σε προσεγγίσει.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ

Στις 5/9 ο Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό και στον 11ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, ο νους σου αρχίζει σταδιακά να επικεντρώνεται στον τομέα της φιλίας. Στις 6/9 η Αφροδίτη μπαίνει στον 9ο ηλιακό σου οίκο και, έτσι, σου δίνεται η δυνατότητα να φέρεις εις πέρας με επιτυχία κάποιο εκπαιδευτικό ζήτημα ή να ξεκινήσεις κάποιο επιμορφωτικό σεμινάριο. Η ανάδρομη κίνηση του Άρη από τις 10/9 μπορεί να σου φέρει αντιπαραθέσεις με παιδιά για κάποιο ζήτημα του παρελθόντος. Από τις 13/9 ο κυβερνήτης σου (Δίας) αρχίζει να κινείται σε ορθόδρομη τροχιά στον 2ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, κατορθώνεις να βάλεις σε μια τάξη την οικονομική σου ζωή. Στις 22/9 το πέρασμα του Ηλίου στον Ζυγό σε κάνει πιο ομαδικό και σου δημιουργεί την επιθυμία να αφιερώσεις χρόνο στους φίλους σου. Στις 27/9 το πέρασμα του Ερμή στον Σκορπιό φέρνει στο προσκήνιο τη διαίσθησή σου καθώς και τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες.
 
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 2/9 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 4ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φέρνει αναπάντεχα προβλήματα τα οποία σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί, μάλιστα, να αναγκαστείς να μετακομίσεις ή να πουλήσεις σε χαμηλή τιμή κάποιο ακίνητο. Στις 17/9 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου και στον 10ο ηλιακό σου οίκο, σε βάζει στη διαδικασία να εφαρμόσεις νέες τακτικές και να πραγματοποιήσεις νέα ξεκινήματα όσον αφορά στο κυνήγι των στόχων σου και σε πιέζει να αναθεωρήσεις έννοιες όπως η επιτυχία και η κοινωνική ολοκλήρωση. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Γενικά, ο κυβερνήτης σου (Δίας) στον Αιγόκερω και στον 2ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα (αν και ανάδρομος μέχρι τις 13/9) ευνοεί πολύ τα οικονομικά σου ζητήματα, ιδιαίτερα από τις 13 του μήνα και ύστερα. Αυτό πρακτικά σημαίνει είτε ότι ο εργοδότης σου θα σου κάνει αύξηση είτε ότι θα βρεις και 2η δουλειά και, κατ’ επέκταση, οι καθαρές αποδοχές σου θα είναι περισσότερες. Επίσης, υπάρχει και η πιθανότητα να παραιτηθείς και να βρεις νέα εργασία η οποία θα προσφέρει περισσότερα χρήματα. Ο Άρης στον Κριό και στον 5ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα σε κάνει αποφασιστικό, διεκδικητικό και άκρως δημιουργικό. Ωστόσο, στις 10 του μήνα γυρίζει ανάδρομος. Οπότε θα αρχίσεις σταδιακά να εσωτερικεύεις τη δημιουργική σου διάθεση και να χρειάζεσαι το κατάλληλο κλίμα για να την εκφράσεις και να τη διοχετεύσεις στη δουλειά σου. Η ανάδρομη κίνηση του Ουρανού καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα μπορεί να φέρει εντελώς ξαφνικά στην επιφάνεια ένα παρελθοντικό ζήτημα το οποίο σχετίζεται με τη δουλειά σου. Με τον Ερμή στην Παρθένο και στο Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου μέχρι τις 5/9 χρησιμοποιείς έξυπνα και ορθά την ευρηματικότητά σου και τις διπλωματικές σου ικανότητες, γεγονός το οποίο ευνοεί την επαγγελματική σου ανέλιξη. Γύρω στις 17 του μήνα μπορεί να σου γίνει μια πολύ ενδιαφέρουσα και πολλά υποσχόμενη επαγγελματική πρόταση. Τέλος, κατά τη διάρκεια του τελευταίου 10ημέρου του μήνα, με τον Ήλιο στον Ζυγό και στον 11ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, μπαίνεις στη διαδικασία σχεδιασμού του επαγγελματικού σου μέλλοντος, ενώ δεν αποκλείεται να κληθείς να ηγηθείς κάποιας ομάδας συναδέλφων ή συνεργατών.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ

Στις 5/9 ο Ερμής εισέρχεται στον 10ο ηλιακό σου οίκο και έτσι η σκέψη σου αρχίζει σταδιακά να επικεντρώνεται σε θέματα που σχετίζονται με τη δημόσια εικόνα σου και τις προσωπικές σου φιλοδοξίες. Στις 6/9 το πέρασμα της Αφροδίτης στον 8ο ηλιακό σου οίκο σου δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσεις τυχόν ληξιπρόθεσμες οφειλές σου. Η ανάδρομη κίνηση του Άρη από τις 10/9 μπορεί να σου φέρει συγκρούσεις με τα μέλη της οικογένειάς σου για κάποιο παρελθοντικό ζήτημα. Η ορθοδρόμηση του Δία, ο οποίος διελαύνει σταθερά από το ζώδιό σου, από τις 13/9 σε κάνει πιο αισιόδοξο και εξωστρεφή, ενώ στις 22/9 το πέρασμα του Ηλίου στον 10ο ηλιακό σου οίκο φέρνει στο προσκήνιο την προσωπική σου «λάμψη». Στις 27/9 η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό φέρνει στην επιφάνεια τους κοινωνικούς και πολιτικούς προβληματισμούς σου, ενώ η ορθοδρόμηση του κυβερνήτη σου (Κρόνου) από τις 29/9 σου δίνει την ευκαιρία να σταθεροποιήσεις τη ζωή σου σε όλους τους τομείς.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 2/9 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 3ο ηλιακό σου οίκο, σου προκαλεί προβλήματα τα οποία σχετίζονται με αδέλφια, θείες, θείους ή γείτονες. Επίσης, σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις τους επικοινωνιακούς σου μηχανισμούς, ενώ δεν αποκλείεται να βιώσεις την ακύρωση κάποιου κοντινού ταξιδιού που σχεδίαζες εδώ και καιρό. Συν τοις άλλοις, καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών σου και, δη, κατά τη διάρκεια της οδήγησης, καθώς είναι πιθανά διάφορα ασυνήθιστα περιστατικά ή ακόμη και μικροατυχήματα. Στις 17/9 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στον 9ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την επιθυμία να ταξιδέψεις στο εξωτερικό, να παρακολουθήσεις ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο, να φιλοσοφήσεις γύρω από διάφορα θέματα και να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με τον Κρόνο, που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου, να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιό σου μέχρι τις 29 του μήνα συνεχίζεις να είσαι καχύποπτος με τους συνεργάτες σου (δεδομένου και του ανάδρομου Πλούτωνα στο ζώδιό σου), ενώ την ίδια στιγμή αισθάνεσαι «φορτωμένος» με άπειρες εργασιακές ευθύνες και υποχρεώσεις, τις οποίες καλείσαι να φέρεις εις πέρας. Η διέλευση του Βόρειου Δεσμού από το ζώδιο των Διδύμων και τον 6ο ηλιακό σου οίκο (καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα) σου φέρνει εργασιακές ευκαιρίες και σου δημιουργεί την ανάγκη να παράγεις έργο και να είσαι αποδοτικός στη δουλειά σου. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο και στον 7ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη μέχρι τις 6/9  μπορεί να σου φέρει επαγγελματικές προτάσεις για συνεργασία από γυναίκες. Στις 5/9 το πέρασμα του Ερμή στον Ζυγό και στο Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου φέρνει στο προσκήνιο την ευρηματικότητα και την ευελιξία σου, οι οποίες με τη σειρά τους σε βοηθούν να ανελιχθείς επαγγελματικά. Η ανάδρομη κίνηση του μεγάλου ευεργέτη (Δία) στο ζώδιό σου μέχρι τις 13 του μήνα σου φέρνει σε γενικές γραμμές τύχη σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένου και του επαγγελματικού. Όμως, την ίδια στιγμή σε κάνει περισσότερο σκεπτόμενο και σε ωθεί στο να μην εμπιστεύεσαι τον παράγοντα της τύχης (τουλάχιστον μέχρι τις 13/9). Από τις 13/9 και ύστερα γενικά τα επαγγελματικά σου παίρνουν την ανιούσα. Στις 22/9 το πέρασμα του Ηλίου στον Ζυγό φέρνει στην επιφάνεια τις ηγετικές σου ικανότητες, για τις οποίες σε θαυμάζουν όσοι έχουν κύρος και εξουσία (εντός του εργασιακού σου χώρου) αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να σε φοβούνται κιόλας. Συν τοις άλλοις, η ανάδρομη κίνηση του Ουρανού καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα σε κάνει πιο εσωστρεφή στο εργασιακό σου περιβάλλον και σου προσδίδει την τάση να εσωτερικεύεις τον οίστρο και τη δημιουργικότητά σου, την οποία για κάποιο λόγο δυσκολεύεσαι να εκφράσεις στο 100% προς τα έξω. Τέλος, η ορθοδρόμηση του Κρόνου από τις 29/9 σου δίνει τη δυνατότητα να θέσεις τα θεμέλια προκειμένου για την επαγγελματική σου σταθεροποίηση και εδραίωση.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ

Στις 5/9 ο Ερμής εισέρχεται στον 9ο ηλιακό σου οίκο και σου δημιουργεί την ανάγκη να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Στις 6/9 το πέρασμα της Αφροδίτης στον 7ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου βελτιώνει σημαντικά την κοινωνική σου ζωή και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η ανάδρομη κίνηση του Άρη από τις 10/9 μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις με αδέλφια (αν υπάρχουν) ή λοιπούς συγγενείς (όπως πχ θείες, θείους, ξαδέλφια..) γύρω από κάποιο παρελθοντικό ζήτημα. Στις 22/9 η είσοδος του Ηλίου στον Ζυγό μπορεί να σου δημιουργήσει την επιθυμία να πραγματοποιήσεις κάποιο εκπαιδευτικό σεμινάριο, ενώ στις 27/9 το πέρασμα του Ερμή στον Σκορπιό σου δημιουργεί σκέψεις σε σχέση με τη δημόσια εικόνα σου.
 
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 2/9 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 2ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις τους τρόπους με τους οποίους διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου ζητήματα. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς δεν αποκλείονται οικονομικές απώλειες, οι οποίες θα σε δυσαρεστήσουν. Στις 17/9 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου και στον 8ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να ρυθμίσεις τυχόν ληξιπρόθεσμες οφειλές σου και πράγματι οι συγκυρίες μοιάζουν να σε ευνοούν. Επίσης, σου δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσεις σημαντικά την ψυχολογία και τη διάθεσή σου. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με τον Νότιο Δεσμό στον Τοξότη και στον 11ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα πιθανώς θα κληθείς να δουλέψεις στο πλαίσιο μιας ομάδας, πράγμα που θα σε κάνει να αισθανθείς ότι τοποθετείται στο περιθώριο η προσωπική σου δημιουργικότητα. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο και στον 6ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 6/9 αυξάνει τη δημοτικότητά σου εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος και φανερώνει ευχάριστες στιγμές και εποικοδομητική συνεργασία με τους συναδέλφους σου. Με το πέρασμα δε της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα και στον 7ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 6 του μήνα η εύνοια στις συνεργασίες σου συνεχίζεται. Μάλιστα, η αλληλεπίδρασή σου με γυναίκες συνεργάτιδες μοιάζει ιδιαίτερα εύκολη και «γόνιμη». Στις 27/9 το πέρασμα του Ερμή στον Σκορπιό και στο Ζενίθ του ηλιακού σου χάρτη φέρνει στο προσκήνιο την ευρηματικότητά σου, την ευελιξία σου και τις διπλωματικές σου ικανότητες, οι οποίες σε βοηθούν ώστε να πλασάρεις έξυπνα και σωστά τον εαυτό σου και να ανελιχθείς επαγγελματικά.
 
 
ΙΧΘΥΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ

Στις 5/9 ο Ερμής εισέρχεται στον 8ο ηλιακό σου οίκο και, έτσι, ο νους σου σταδιακά αρχίζει να τείνει στην ενδοσκόπηση. Στις 6/9 η Αφροδίτη μπαίνει στον Λέοντα και, ως εκ τούτου, σου δίνεται η δυνατότητα να ομορφύνεις την καθημερινότητά σου και να φέρεις εις πέρας με επιτυχία κάποια γραφειοκρατική υπόθεση. Η ανάδρομη κίνηση του Άρη από τις 10/9 σου προκαλεί εκνευρισμό, καθώς σου υπενθυμίζει ότι οι σπατάλες του παρελθόντος σε έχουν βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Η ορθοδρόμηση του παραδοσιακού κυβερνήτη σου (Δία) από τις 13/9 βελτιώνει τις σχέσεις σου με τους φίλους σου, ενώ στις 22/9 το πέρασμα του Ηλίου στον Ζυγό σου δημιουργεί την επιθυμία να ανακαλύψεις τον εαυτό σου και να εξερευνήσεις την ίδια την ψυχολογία σου. Τέλος, από τις 27/9, χάρη στην είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό, ο νους σου γίνεται πιο φιλομαθής και, ταυτόχρονα, έρχονται στο προσκήνιο οι φιλοσοφικές σου ανησυχίες.
 
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 2/9 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, θέτει προσωρινά σε κίνδυνο την ψυχική ή ακόμη και τη σωματική σου υγεία. Έτσι, προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και δείξε την απαραίτητη προσοχή προκειμένου να αποφύγεις τυχόν γρίπες ή κρυολογήματα. Στις 17/9 η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στην Παρθένο και στον 7ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι στους ανθρώπους που σε πλαισιώνουν και να πραγματοποιήσεις νέα ξεκινήματα στην κοινωνική σου ζωή. Τα εν λόγω ξεκινήματα αναμφίβολα θα σε ανανεώσουν! 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο Δίας, που είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης πλανήτης σου, κινείται σε ανάδρομη τροχιά μέχρι τις 13 του μήνα στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 11ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Έτσι, συνεχίζεις να βρίσκεσαι σε μια διαδικασία αναθεώρησης των απόψεών σου περί ομαδικότητας. Ταυτόχρονα, παλεύεις με νύχια και με δόντια ώστε να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι στην ομάδα σου στη δουλειά. Συνεχίζεις, ωστόσο, να αισθάνεσαι την ανάγκη να συμβάλλεις με τον τρόπο σου στη δημιουργία μιας εταιρικής κουλτούρας και στο «χτίσιμο» του οράματος της εταιρείας στην οποία εργάζεσαι, ιδιαίτερα από τις 13/9 και ύστερα. Συν τοις άλλοις, με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης στο Ζενίθ του ηλιακού σου χάρτη καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα αισθάνεσαι την ανάγκη να προβείς σε ριζικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, καθώς νιώθεις στάσιμος και «βαλτωμένος». Επιπλέον, ο Άρης στον Κριό και στον 2ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα πιθανώς δείχνει ότι εργάζεσαι σκληρά, προκειμένου να κερδίζεις όσο περισσότερα χρήματα γίνεται. Όμως, η ανάδρομη κίνηση του Άρη από τις 10/9 και ύστερα μπορεί να σε φέρει σε αντιπαράθεση με τον τωρινό ή κάποιον παρελθοντικό εργοδότη σου εξαιτίας κάποιων χρημάτων που σου χρωστάει. Ο Ερμής στην  Παρθένο και στον 7ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 5/9 δείχνει ότι κατορθώνεις να χειριστείς με έξυπνο και ωφέλιμο για εσένα τρόπο τους συνεργάτες σου. Επιπρόσθετα, η Αφροδίτη στον Λέοντα και στον 6ο ηλιακό σου οίκο από τις 6/9 αυξάνει τον προσωπικό σου μαγνητισμό και τη δημοτικότητά σου εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος, ενώ ταυτόχρονα φέρνει στο προσκήνιο τις διπλωματικές σου ικανότητες. Επίσης, σου χαρίζει ευχάριστες και εποικοδομητικές στιγμές με συναδέλφους. Γενικά, με τον Ήλιο να διελαύνει από το ζώδιο της Παρθένου μέχρι τις 22/9 εμφανίζεσαι αρκετά δυναμικός και αποφασιστικός όσον αφορά στις συμφωνίες που καλείσαι να κλείσεις με τους συνεργάτες σου. Τέλος, η ορθοδρόμηση του Κρόνου (από τις 29/9), ο οποίος διελαύνει από τον Αιγόκερω και τον 11ο ηλιακό σου οίκο, κάνει πιο εύκολη, οργανωμένη και αποδοτική την ομαδική εργασία, κάτι που δεν φανταζόσουν καθώς ήσουν της νοοτροπίας «όπου λαλούν πολλοί κόκορες αργεί να ξημερώσει».

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS