ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια τον μήνα Ιούλιο

Τα ζώδια τον μήνα Ιούλιο

ΚΡΙΟΣ – ΓΕΝΙΚΑ  
Με τον κυβερνήτη σου να περνά αυτόν τον μήνα στον Ταύρο, εστιάζεσαι περισσότερο στις προσωπικές σου ανάγκες και η δράση σου στοχεύει στο να φέρει πρακτικά και χειροπιαστά αποτελέσματα, κυρίως στα οικονομικά σου. Ο Ερμής από τον Καρκίνο μέχρι τις 19 του μήνα σε κάνει να ασχολείσαι με το τι συμβαίνει στο σπίτι σου και στην οικογενειακή σου ζωή και έχεις αρκετές ιδέες που βοηθάνε στο να δημιουργήσεις μια πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα με τα δικά σου πρόσωπα. Με την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα όμως, πλέον αρχίζεις να ασχολείσαι με τα δικά σου προσωπικά σχέδια και η ανάγκη για ατομική έκφραση γίνεται πιο σημαντική, αν και συνεχίζουν να σε απασχολούν θέματα που σχετίζονται με παιδιά. Η Αφροδίτη συνεχίζει από τους Διδύμους να σε κάνει κοινωνικό και μαγνητικό στο περιβάλλον σου, πράγμα που προσελκύει άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις ή οι λύσεις να έρχονται μέσα από μια σημαντική και εκ βαθέων συζήτηση που κάνεις. Από τις 18 του μήνα, η Αφροδίτη πλέον από τον Καρκίνο σκορπίζει την μαγική της ενέργεια στο σπίτι και την οικογένεια και μπορείς να θεραπεύσεις τραύματα του παρελθόντος. Η αναδρόμηση του Δία στα τέλη του μήνα επηρεάζει και από πιο πριν και μπορεί να φέρει αλλαγές, ανατροπές και να κάνει αναγκαία την αναθεώρηση σε θέματα που έχουν να κάνουν με σημαντικές αποφάσεις που πήρες το προηγούμενο διάστημα γύρω από την κατεύθυνση που θέλεις να πάρει η ζωή σου.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 13 του μήνα φωτίζει θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα και την κοινωνική σου ζωή και θέση και σε φέρνει μπροστά από σημαντικές αποφάσεις. Η νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28 του μήνα σε βοηθά να αρχίσεις κάτι καινούργιο στην αισθηματική σου ζωή και να ανανεώσεις την δημιουργικότητά σου ή να θέσεις νέες βάσεις στην σχέση σου με τα παιδιά σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Με τον Δία να αναδρομεί στο ζώδιό σου στα τέλη του μήνα, οι ευκαιρίες για εξέλιξη και ανάπτυξη συνεχίζουν να υπάρχουν, αλλά τώρα εσύ χρειάζεται να σκεφτείς διαφορετικά και να εκτιμήσεις δεδομένα που υπάρχουν ήδη και να τα επαναχρησιμοποιήσεις τώρα με διαφορετικό τρόπο.  Προετοιμάζονται σαφώς ενδιαφέρουσες εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου σου και να καταφέρεις να προωθήσεις ιδέες και σχέδια που προχωράνε την καριέρα ένα βήμα πιο πάνω και κάνουν το όνομά σου να ακούγεται και να συζητιέται. Πρόσεξε όμως σημαντικές κινήσεις και αποφάσεις αυτόν τον μήνα και μην παρασύρεσαι από πρόσωπα και καταστάσεις που άλλο δείχνουν και άλλο είναι.
ΕΡΩΤΙΚΑ 
Μια φιλική σου γνωριμία μπορεί αυτόν τον μήνα να προχωρήσει σε κάτι περισσότερο και να αλλάξουν οι σχέσεις και οι ισορροπίες, κάτι που αρχικά μπορεί να φαίνεται ενδιαφέρον, επιθυμητό και κατά κάποιο τρόπο μοιραίο, αλλά στην πορεία θα χρειαστεί να το ξανασκεφτείς και να δεις το πώς μπορεί μια τέτοια σχέση να συνεχίσει θετικά και δημιουργικά. Τρίτα πρόσωπα εμπλέκονται στις εξελίξεις της προσωπικής σου ζωής και εμποδίζουν τις εξελίξεις που θα ήθελες να έχεις.
ΤΑΥΡΟΣ – ΓΕΝΙΚΑ 
Με τον Άρη να περνά στο ζώδιό σου, αυτόν τον μήνα γεμίζεις ενέργεια, αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα, αλλά και νεύρα. Προσπαθείς αργά αλλά σταθερά να πετύχεις τους στόχους που είναι οι πιο σημαντικοί για σένα αυτή την περίοδο και μπορείς να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που σε απομακρύνει από την επιτυχία. Ο Ερμής από τον Καρκίνο μέχρι τις 19 του μήνα σε κάνει πιο ομιλητικό και επικοινωνιακό με το περιβάλλον σου και αυτό σε βοηθά να εκθέσεις ξεκάθαρα σκέψεις, απόψεις και στόχους, αλλά με την είσοδό του στον Λέοντα πλέον αρχίζεις να εστιάζεσαι περισσότερο στο τι συμβαίνει στην οικογενειακή σου ζωή ή σε απασχολούν θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι. Η Αφροδίτη συνεχίζει από τους Διδύμους να σε ενισχύει στα οικονομικά σου και να χτίζει περισσότερο την αυτοπεποίθησή σου, αλλά από τις 18 του μήνα πλέον η εύνοια της μεταφέρεται στην σχέση που έχεις με το έμψυχο περιβάλλον σου και είναι καλό να ασχοληθείς με το να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους κοντινούς σου ανθρώπους. Η αναδρόμηση του Δία στα τέλη του μήνα επηρεάζει και από πιο πριν και μπορεί να φέρει αλλαγές, ανατροπές και να κάνει αναγκαία την αναθεώρηση σε θέματα που έχουν να κάνουν με το υποσυνείδητο και τις φοβίες που έχεις.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 13 του μήνα σε κάνει πιο ανοιχτό σε καινούργιες ιδέες και σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις καινούργιες έννοιες και να σκεφτείς με περισσότερο εύστροφο και έξυπνο τρόπο. Η νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28 του μήνα σε βοηθά να κάνεις μια καινούργια αρχή και να επενδύσεις ενέργεια σε θέματα σπιτιού και οικογενείας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Ο μήνας σε ωθεί να κυνηγήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια και να θέσεις στόχους που μπορείς να πραγματοποιήσεις άμεσα και αποτελεσματικά, αν και θα πρέπει να προσέξεις πιθανές παγίδες και υποσχέσεις άλλων που τελικά δεν γίνονται πραγματικότητα ή το να υπερεκτιμήσεις τις δικές σου δυνατότητες στο τώρα και να κάνεις κινήσεις που δεν μπορείς τελικά να τις προχωρήσεις και να έχεις την έκβαση που επιθυμείς. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ευνοούνται και σιγά-σιγά εμφανίζονται ευκαιρίες που θα κάνουν το πορτοφόλι σου να παχύνει αρκετά.
ΕΡΩΤΙΚΑ 
Οι επιθυμίες σου και οι στόχοι που βάζεις στην αισθηματική σου ζωή αλλάζουν και μεταβάλλονται κατά την διάρκεια του μήνα με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ανισορροπίες στις σχέσεις σου και ο τρόπος που εκφράζεις αυτόν τον καινούργιο σου εαυτό φέρνει αντιδράσεις από την άλλη πλευρά. Πρόκειται όμως ουσιαστικά για μια διαδικασία ζύμωσης που δεν οδηγεί απαραίτητα στον χωρισμό ή στην απομάκρυνση, αντιθέτως μπορεί να σε φέρει ακόμη πιο κοντά με το ταίρι σου με έναν αυθεντικό και αληθινό τρόπο. Αν είσαι μόνος, οι καινούργιες γνωριμίες αυτή της περιόδου μπορεί να είναι ευχάριστες και απελευθερωτικές, αλλά δεν είναι απαραίτητο να έχουν μεγάλη διάρκεια.
ΔΙΔΥΜΟΣ – ΓΕΝΙΚΑ 
Με τον Άρη να περνά στον Ταύρο, αυτόν τον μήνα εστιάζεσαι κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με το υποσυνείδητό σου και τους κρυφούς σου φόβους και προσπαθείς αργά αλλά σταθερά να ξεδιαλύνεις οτιδήποτε σε απασχολεί και σε προβληματίζει γύρω από τις προθέσεις ατόμων που μπορεί τελικά να μην είναι στην πραγματικότητα φίλοι σου, αλλά να δρουν πίσω από την πλάτη σου. Σίγουρα είναι μια περίοδος άγχους, αλλά μέσα από λογική και προμελετημένη δράση θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο. Ο Ερμής από τον Καρκίνο μέχρι τις 19 του μήνα σε κάνει να ασχολείσαι με τα οικονομικά σου και βρίσκεις τρόπους να επεξεργαστείς τα δεδομένα που υπάρχουν προς όφελός σου. Με την είσοδο του  πλανήτη στον Λέοντα πλέον αρχίζεις να παίρνεις τα πάνω σου και να γίνεσαι πιο κοινωνικός και να θέλεις να μιλήσεις, να κάνεις επαφή και να μοιραστείς πράγματα. Η Αφροδίτη συνεχίζει από το ζώδιό σου να σε κάνει μαγνητικό και θέλεις να περάσεις όμορφα κάνοντας ενδιαφέροντα και ευχάριστα πράγματα, αλλά από τις 18 του μήνα πλέον το ενδιαφέρον σου για τα οικονομικά σου και το να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου αποκτά πρώτη θέση στην ατζέντα σου. Η αναδρόμηση του Δία στα τέλη του μήνα επηρεάζει και από πιο πριν και μπορεί να φέρει αλλαγές, ανατροπές και να κάνει αναγκαία την αναθεώρηση σε θέματα που έχουν να κάνουν με φίλους, αλλά και με τα επαγγελματικά σου σχέδια και τους στόχους σου.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 13 του μήνα σε φέρνει αντιμέτωπο με μια κρίση στα οικονομικά σου και θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις. Η νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28 του μήνα  θέτει τις απαραίτητες βάσεις για να επανεκκινήσεις την κοινωνική σου ζωή, αλλά φέρνει άγχος στις σχέσεις με αδέλφια και συγγενείς.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Η διάθεση δεν σε βοηθάει ιδιαίτερα και θέλεις να διακτινιστείς κάπου αλλού, αλλά οι συνθήκες δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις στα επαγγελματικά σου. Είναι μια περίοδος που προκύπτουν αρκετά θέματα από το παρελθόν που χρειάζονται την προσοχή σου και σε μερικές περιπτώσεις την υπομονή σου, καθώς δεν προχωράνε όλα, ενώ παράλληλα οι εξελίξεις στην επαγγελματική αρένα φαίνονται ότι δεν σε ευνοούν τόσο όσο θα ήθελες και χρειάζεται να αλλάξεις τακτική και προσέγγιση για να μην μείνεις πίσω. Η κούραση είναι μεγάλη, αλλά θετικές ειδήσεις και νέα που σου ανεβάζουν την διάθεση και την ψυχολογία έρχονται για να σου δείξουν τον δρόμο προς την επιτυχία.
ΕΡΩΤΙΚΑ 
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, σου δίνονται αρκετές ευκαιρίες να βελτιώσεις τον τομέα των αισθηματικών σου και να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι με πρακτικό τρόπο ή ακόμη και να κάνεις μια νέα γνωριμία αν είσαι μόνος και σε ενδιαφέρει να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο. Με την είσοδο του πλανήτη στον Καρκίνο από τις 18 του μήνα, τα θέματα των σχέσεων γίνονται πιο περίπλοκά και αντιμετωπίζεις συμπεριφορές από την απέναντι πλευρά που σε βάζουν σε διλήμματα, ενώ παράλληλα και εσύ ο ίδιος αρχίζεις και μπαίνεις σε σκέψεις καθώς αλλάζουν οι ανάγκες σου και οι επιθυμίες σου. Δεν θα ήταν περίεργο να εμφανιστούν πρόσωπα από το παρελθόν ξανά μπροστά σου, πράγμα που επίσης θα σε βάλει σε σκέψεις.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΓΕΝΙΚΑ  
Με τον Άρη να περνά στον Ταύρο, αυτόν τον μήνα εστιάζεσαι κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με τους επαγγελματικούς σου στόχους, αλλά και με την επαφή σου με φίλους ή με άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις τα σχέδιά σου και προσπαθείς αργά αλλά σταθερά να κυνηγήσεις και να πετύχεις τα όνειρά σου. Ο Ερμής από το ζώδιό σου μέχρι τις 19 του μήνα αυξάνει την διαίσθησή σου και την ανάγκη σου για δημιουργικότητα, επαφή και επικοινωνία, αλλά με την είσοδό του στον Λέοντα πλέον δεν έχεις χρόνο για κουβέντες και συζητήσεις και θέλεις να εφαρμόσεις πρακτικά τις ιδέες σου με σκοπό το κέρδος και την άνοδο της αυτοεκτίμησής σου μέσα από την εφαρμογή των ταλέντων σου. Η Αφροδίτη συνεχίζει από τους Διδύμους να σε αναστατώνει και να σε βάζει σε περίεργες σκέψεις και αμφιβολίες γύρω από απαγορευμένες περιοχές της αισθηματικής σου ζωής, αλλά από τις 18 του μήνα πλέον περνώντας στο ζώδιό σου, μπορείς να βασιστείς περισσότερο στον μαγνητισμό σου και να έχεις καλύτερη επαφή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η αναδρόμηση του Δία στα τέλη του μήνα επηρεάζει και από πιο πριν και μπορεί να φέρει αλλαγές, ανατροπές και να κάνει αναγκαία την αναθεώρηση σε θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα ή με τον γάμο σου.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η Πανσέληνος απέναντί σου στις 13 του μήνα σε οδηγεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Η νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28 του μήνα σε βοηθά να θέσεις σωστές βάσεις στα οικονομικά σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Ο μήνας μπορεί να φαίνεται ότι κυλά ήρεμα και αναμενόμενα, αλλά πολλά αρχίζουν να προετοιμάζονται στον επαγγελματικό σου τομέα, με ευκαιρίες που μπορεί να έρχονται από το παρελθόν ή που να μην δείχνουν ακόμη την δυναμική τους και να μην τις αντιλαμβάνεσαι πλήρως αυτή την στιγμή. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά ενώ προς το παρόν εστιάζεσαι στις ανάγκες που υπάρχουν στην οικογενειακή σου ζωή και στο σπίτι. Φρόντισε να έχεις καλύτερο έλεγχο στα οικονομικά σου αυτόν τον μήνα μιας και προκύπτουν έξοδα που δεν υπολόγιζες.
ΕΡΩΤΙΚΑ 
Η Πανσέληνος του μήνα απέναντί σου σαφώς δείχνει ότι τα θέματα των σχέσεων δεν είναι παιχνιδάκι αυτόν τον μήνα και βρίσκεσαι πλέον σε μια σημαντική στιγμή της ζωής σου που χρειάζεται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να ζυγίσεις το κάθε σου βήμα, είτε πρόκειται για ένα βήμα μπροστά είτε πρόκειται για ένα βήμα πίσω. Η παρουσία της Αφροδίτης στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο μέχρι και τις 18/7, συμβάλλει στο να μην έχεις και τόσο ανεβασμένη την αυτοπεποίθησή σου και αυτό σαφώς επηρεάζει και τον αισθηματικό σου τομέα. Αυτόν τον μήνα θα παλέψεις όμως με νύχια και με δόντια για κάτι που αξίζει και επιθυμείς σφόδρα  ή θα σβήσεις από την καθημερινότητα και από το μυαλό σου αυτό που ξεκάθαρα πλέον δεν κάνει για σένα. Στα αισθηματικά σου ο μήνας είναι ή όλα ή τίποτα και δεν υπάρχει μέση λύση.
ΛΕΩΝ – ΓΕΝΙΚΑ  
Με τον Άρη να περνά στον Ταύρο, αυτόν τον μήνα εστιάζεσαι κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με την εργασία και την καριέρα σου και προσπαθείς αργά αλλά σταθερά να πετύχεις την άνοδο που επιθυμείς τόσο κοινωνικά, όσο και σε σχέση με τους επαγγελματικούς σου στόχους. Ο Ερμής από τον Καρκίνο μέχρι τις 19 του μήνα σε κάνει να είσαι ακόμη επιφυλακτικός όμως και να κρατάς τα χαρτιά σου κλειστά, αλλά με την είσοδό του στο ζώδιό σου πλέον αρχίζεις να επικοινωνείς πιο ανοιχτά και να μοιράζεσαι τις απόψεις σου και τα σχέδιά σου, ίσως όμως με ΄τρόπο τέτοιο που κάνει τους άλλους να αισθάνονται ότι προσπαθείς να τους επιβληθείς, κάτι που θα πρέπει να προσέξεις. Η Αφροδίτη συνεχίζει από τους Διδύμους να σε κάνει μαγνητικό στο περιβάλλον σου και μια νέα γνωριμία ευνοείται αυτή την περίοδο, αν και από τις 18 του μήνα πλέον η Αφροδίτη από τον Καρκίνο κάνει τις ρομαντικές σου υποθέσεις πιο περίπλοκες… Η αναδρόμηση του Δία στα τέλη του μήνα επηρεάζει και από πιο πριν και μπορεί να φέρει αλλαγές, ανατροπές και να κάνει αναγκαία την αναθεώρηση σε θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό, με ανώτερες σπουδές ή σεμινάρια που θέλεις να παρακολουθήσεις και με την γενικότερη κοσμοθεωρία που έχεις για την ζωή.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 13 του μήνα φωτίζει την καθημερινότητά σου και σε βοηθά να δεις καθαρά θέματα που έχουν να κάνουν με την δουλειά σου, αλλά και με την υγεία σου. Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 28 του μήνα σε γεμίζει ενέργεια και αποφασιστικότητα για μια καινούργια αρχή.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Μέσα από συζητήσεις και επαφές που κάνεις αυτόν τον μήνα αρχίζεις και διαμορφώνεις νέες ιδέες και το όραμα σου αλλάζει γύρω από τα επαγγελματικά σου και την κατεύθυνση που θέλεις να δώσεις στην καριέρας σου, με αποτέλεσμα να επανεξετάζεις και να αναδιαμορφώνεις την τακτική που εφαρμόζεις έως τώρα και να έχεις διαφορετικά και πολύ θετικότερα αποτελέσματα. Από την άλλη όμως τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή αυτόν τον μήνα, καθώς είτε μέσα από παρορμητικές αγορές είτε μέσα από απρόβλεπτα έξοδα, το πορτοφόλι σου από κάπου χάνει…
ΕΡΩΤΙΚΑ 
Ο μήνας μπορεί να φέρει αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις ως προς την συμπεριφορά που έχει ο σύντροφος και γύρω από το τι θα μπορούσε να κρύβεται πίσω από αυτά που δείχνει, που λέει και που κάνει. Είναι μια περίοδος που θα καταλάβεις ότι είναι απαραίτητο να δεις αντικειμενικά τα πράγματα στον προσωπικό σου τομέα και να μην βασίζεσαι τόσο στην άλλη πλευρά, αλλά στον εαυτό σου ώστε να μπορείς να γεμίζεις χαρά, ευτυχία και ικανοποίηση. Δεν αποκλείονται αυτόν τον μήνα τυχαίες συναντήσεις και εκπλήξεις με πρόσωπα από το αισθηματικό σου παρελθόν, κάτι που σίγουρα θα σε βάλει σε σκέψεις.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΓΕΝΙΚΑ  
Με τον Άρη να περνά στον Ταύρο, αυτόν τον μήνα εστιάζεσαι κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με μάθηση, με ανώτερη γνώση ή με το εξωτερικό και προσπαθείς αργά αλλά σταθερά να έρθεις πιο κοντά σε έναν μεγάλο στόχο που έχεις βάλει, ακόμη και αν ξέρεις ότι δεν είναι ακόμη η ώρα για να έχεις το τελικό αποτέλεσμα και χρειάζεσαι ακόμη χρόνο. Ο Ερμής από τον Καρκίνο μέχρι τις 19 του μήνα σε κάνει πιο κοινωνικό με το περιβάλλον σου και έρχεσαι σε επαφή μες φίλους για να περάσεις όμορφες στιγμές ή συναντάς πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν στα δημιουργικά σου σχέδια, αλλά με την είσοδό του στον Λέοντα πλέον αρχίζεις να κλείνεσαι και πάλι στον εαυτό σου και προσπαθείς να αφομοιώσεις τις πληροφορίες που έχεις μέχρι τώρα συλλέξει. Η Αφροδίτη συνεχίζει από τους Διδύμους να σε βοηθά να συνθέσεις αντίθετες πληροφορίες και να προσαρμόσεις λειτουργικά την κοσμοθεωρία σου στην τρέχουσα πραγματικότητα, ενώ από τις 18 του μήνα πλέον η Αφροδίτη σε βοηθά στον επαγγελματικό σου τομέα και σου προσφέρει αναγνωρισιμότητα αυξάνοντας την πελατεία σου ή τα κέρδη σου. Η αναδρόμηση του Δία στα τέλη του μήνα επηρεάζει και από πιο πριν και μπορεί να φέρει αλλαγές, ανατροπές και να κάνει αναγκαία την αναθεώρηση σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου και με τις εκκρεμότητες που υπάρχουν σε αυτόν τον τομέα.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 13 του μήνα φωτίζει θέματα που έχουν να κάνουν με την δημιουργικότητά κι την αισθηματική σου ζωή και σου ανοίγει δρόμους για να ολοκληρώσεις τα δημιουργικά σου σχέδια. Η νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28 του μήνα σου δίνει την ενέργεια που χρειάζεσαι για να θέσεις νέες ψυχολογικές βάσεις και να αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα αλλά και τον εαυτό σου …αλλιώς.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Ο μήνας δίνει πολλές ευκαιρίες για να επεξεργαστείς θέματα και εκκρεμότητες που σε απασχολούν στην εργασία σου και φέρνει ιδιαίτερη κινητικότητα με εξελίξεις που μπορεί και να σε αναγκάσουν να πάρεις ρίσκα και να τολμήσεις να κάνεις το βήμα που σκέφτεσαι καιρό. Οι ισορροπίες αυτή την περίοδο ανάμεσα στο επάγγελμα και την οικογένεια είναι εύθραυστες και καλείσαι να δώσεις χρόνο και προσοχή και στο σπίτι.
ΕΡΩΤΙΚΑ 
Με τον πλανήτη του έρωτα να βρίσκεται στους Διδύμους και να περνάει στον Καρκίνο, σίγουρα τα θέματα της καρδιάς θα περάσουν από πολλές επιπλοκές, θα γεμίσεις διλήμματα και θα χρειαστεί να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και την ορθή σου κρίση. Υπάρχουν ακόμη ευκαιρίες να διορθωθούν καταστάσεις που δεν προάγουν την ποιότητα της σχέσης σου και να βρεθούν λύσεις, εφόσον το θέλεις και εσύ και δεν έχει σβήσει η φλόγα του έρωτα, αλλά πλέον ο τρόπος που επικοινωνείς τις ανάγκες σου έχει αλλάξει και αυτό μπορεί να μην είναι συμβατό με την αντίληψη ή τις πεποιθήσεις του συντρόφου σου.
ΖΥΓΟΣ – ΓΕΝΙΚΑ 
Με τον Άρη να περνά στον Ταύρο, αυτόν τον μήνα εστιάζεσαι κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με εκκρεμότητες και υποχρεώσεις προς τρίτα πρόσωπα και προσπαθείς αργά αλλά σταθερά να φέρεις σε μια ισορροπία τα έσοδα και τα έξοδά σου. Ο Ερμής από τον Καρκίνο μέχρι τις 19 του μήνα σε κάνει να σκέφτεσαι τα επαγγελματικά σου θέματα κα σε απασχολεί ο τρόπος που μπορείς να περάσεις εμμέσως πλην σαφώς τις θέσεις σου, αλλά με την είσοδό του στον Λέοντα πλέον αρχίζεις να μιλάς και να κινείσαι με έναν πιο ευθύ τρόπο σε σχέση με τα επαγγελματικά σου σχέδια, αλλά και γενικότερα με τις φιλίες σου και τις κοινωνικές σου επαφές. Η Αφροδίτη συνεχίζει από τους Διδύμους να σου δίνει ευκαιρίες επέκτασης της σφαίρας επιρροής σου, αλλά από τις 18 του μήνα πλέον η εύνοια του πλανήτη εστιάζεται κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Η αναδρόμηση του Δία στα τέλη του μήνα επηρεάζει και από πιο πριν και μπορεί να φέρει αλλαγές, ανατροπές και να κάνει αναγκαία την αναθεώρηση σε θέματα που έχουν να κάνουν με σταθερές σχέσεις και συνεργασίες.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 13 του μήνα φωτίζει θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογενειακή σου ζωή και σε φέρνει μπροστά από σημαντικές αποφάσεις. Η νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28 του μήνα σε βοηθά να αρχίσεις κάτι καινούργιο και να  ανανεώσεις την επαγγελματική σου ζωή ή να κάνεις μια καινούργια γνωριμία που μπορεί να μην είναι απλά μια φιλία.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Ο μήνας φέρνει κινητικότητα στην εργασία σου και σου δίνει φρέσκιες ιδέες που μπορείς να εφαρμόσεις με έξυπνο και σχεδιασμένο τρόπο και να κάνεις την καθημερινότητα σου στην δουλειά πιο εύκολη, αλλά και να έχεις όφελος και πρακτικά αποτελέσματα. Από αυτόν τον μήνα αρχίζουν να διαφαίνονται στον επαγγελματικό ορίζοντα ευκαιρίες για πιο συμφέρουσες συνεργασίες και για συμφωνίες που ανεβάζουν τον τζίρο ή την επίδραση που έχει το επάγγελμά σου στο ευρύτερο κοινό, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η πελατεία σου.
ΕΡΩΤΙΚΑ 
Το παρελθόν αυτόν τον μήνα μπορεί να σε απασχολήσει, όχι απαραίτητα γιατί ένα παλιό πρόσωπο κάνει την επανεμφάνισή του, πράγμα που δεν αποκλείεται, αλλά περισσότερο γιατί η δική σου σκέψη πηγαίνει πίσω σε λάθη που έγιναν σε προηγούμενες επαφές σου και σχέσεις και τώρα υποβάλεις τον εαυτό σου σε μια διαδικασία αναγνώρισης και επεξεργασίας της δικής σου στάσης στα αισθηματικά ζητήματα. Από τα τέλη του μήνα η αναδρόμηση του Δία αρχίζει να σε ευνοεί στις σχέσεις και αρχίζεις σταδιακά να κατανοείς βαθύτερα τις καταστάσεις και να έχεις περισσότερα δεδομένα για να αναλύσεις και να σκεφτείς.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΓΕΝΙΚΑ 
Με τον κυβερνήτη σου να περνά στον Ταύρο, αυτόν τον μήνα εστιάζεσαι κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με σχέσεις και συνεργασίες και προσπαθείς αργά αλλά σταθερά να πετύχεις αυτό που θες, παρά τις αντιξοότητες ή τις απρόβλεπτες αναποδιές και εντάσεις. Ο Ερμής από τον Καρκίνο μέχρι τις 19 του μήνα σε κάνει να θέλεις να ταξιδέψεις μακριά και να αδειάσεις το μυαλό σου από τα τετριμμένα γεμίζοντας το με νέες πληροφορίες που σε ενδιαφέρουν περισσότερο, αλλά με την είσοδό του στον Λέοντα πλέον αρχίζεις να σκέφτεσαι την πραγματικότητα, την καριέρα και τις κοινωνικές σου υποχρεώσεις. Η Αφροδίτη συνεχίζει από τους Διδύμους να σε βάζει σε σκέψεις και διλήμματα γύρω από την ερωτική σου ζωή, αλλά από τις 18 του μήνα πλέον το τοπίο ξεκαθαρίζει και ο έρωτας μπορεί να βγάλει φτερά και να μεταμορφωθεί σε έναν άγγελο που θα κάνει να πετάξεις ψηλά. Η αναδρόμηση του Δία στα τέλη του μήνα επηρεάζει και από πιο πριν και μπορεί να φέρει αλλαγές, ανατροπές και να κάνει αναγκαία την αναθεώρηση σε θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα, την υγεία σου ή την εργασία σου.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 13 του μήνα σε κάνει πιο κοινωνικό και επικοινωνιακό και σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά με αδέλφια και στενούς συγγενείς. Η νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28 του μήνα σε βοηθά να κάνεις μια καινούργια αρχή στα επαγγελματικά σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Μια απαιτητική περίοδος είναι αυτή για τα επαγγελματικά σου θέματα, καθώς τώρα αυξάνεται ο φόρτος εργασίας σου και το άγχος σου να προλάβεις να διεκπεραιώσεις αυτά που πρέπει αλλα και να μπορέσεις παράλληλα να είσαι εντάξει και με τον χρόνο που απαιτεί η υπόλοιπη ζωή σου. Η εργασιακή σου καθημερινότητα μπορεί να έχει αυτόν τον μήνα ανατροπές, αναβολές και καθυστερήσεις που οφείλονται σε λάθος επικοινωνίες και συνεννοήσεις ή σε συσσωρευμένα προβλήματα του παρελθόντος που δεν είχαν τακτοποιηθεί όταν έπρεπε και που τώρα ζητούν την προσοχή σου και τον χρόνο σου.
ΕΡΩΤΙΚΑ 
Πρακτικά προβλήματα και παρεξηγήσεις μπορούν να εμφανιστούν αυτόν τον μήνα στην σχέση σου και αυτό να θέσει σε λειτουργία περίεργου μηχανισμούς αντίδρασης που ανασύρουν προβλήματα από το παρελθόν και προσθέτουν στην ένταση και στην δυσαρμονία. Η περίοδος αυτή σε κάνει να θέλεις έντονα την αλλαγή στα συναισθηματικά σου θέματα και ο τρόπος που εκφράζεις τις ανάγκες σου σε αυτόν τον τομέα αλλάζει, με αποτέλεσμα να δημιουργείται έκπληξη ή και αντιδράσεις από την άλλη πλευρά. Το σίγουρο είναι ότι τώρα δίνεις τις τελευταίες ευκαιρίες που μπορείς να δώσεις στον σύντροφο ή στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και στην συνέχεια η στάση που θα κρατήσεις θα είναι λίγο πιο απόλυτη.
ΤΟΞΟΤΗΣ – ΓΕΝΙΚΑ  
Με τον Άρη να περνά στον Ταύρο, αυτόν τον μήνα εστιάζεσαι κυρίως σε θέματα εργασίας και καθημερινότητας και προσπαθείς αργά αλλά σταθερά να πετύχεις μικροπρόθεσμους στόχους και να ολοκληρώσεις εκκρεμότητες. Είναι μια περίοδος όμως που μπορεί να είναι αρκετά απαιτητική για την υγεία σου, έτσι λοιπόν, φρόντισε να ξεκουράζεσαι και να προσέχεις την φυσική σου κατάσταση. Ο Ερμής από τον Καρκίνο μέχρι τις 19 του μήνα σε κάνει να σκέφτεσαι και να αγχώνεσαι για τα οικονομικά σου και τις υποχρεώσεις που έχεις προς τρίτα πρόσωπα, αλλά με την είσοδό του στον Λέοντα πλέον αρχίζεις να παίρνεις τα πάνω σου και να φιλοσοφείς τα πράγματα διαφορετικά με αποτέλεσμα το άγχος να μειώνεται. Η Αφροδίτη συνεχίζει από τους Διδύμους να σε προκαλεί στο παιχνίδι των σχέσεων και να σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αλλά από τις 18 του μήνα πλέον η εύνοιά της μετατοπίζεται στα οικονομικά σου, όπου βρίσκεις βοήθεια και λύσεις. Η αναδρόμηση του κυβερνήτη σου στα τέλη του μήνα επηρεάζει και από πιο πριν και μπορεί να φέρει αλλαγές, ανατροπές και να κάνει αναγκαία την αναθεώρηση σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα δημιουργικά σου σχέδια, με κάποιο ρίσκο που έχεις αναλάβει το τελευταίο διάστημα ή με ζητήματα που αφορούν παιδιά.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 13 του μήνα φωτίζει θέματα οικονομικά και σε βοηθά να αξιοποιήσεις τα δημιουργικά σου ταλέντα. Η νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28 του μήνα  θέτει τις απαραίτητες βάσεις για να επανεκτιμήσεις τις απόψεις σου και να αλλάξεις την κοσμοθεωρία σου. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό τώρα ευνοείται.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Ο μήνας σε βάζει σε διαδικασία να ελέγξεις και να αναθεωρήσεις θέματα που έχουν να κάνουν με τους συνεργάτες σου και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που έχουν να κάνουν με μια πιθανή αναπροσαρμογή ευθυνών και καθηκόντων. Η περίοδος φέρνει ευκαιρίες πάντως για εξέλιξη και το πελατολόγιό σου μπορεί να μεγαλώσει μέσα από μια πιο στοχευμένη και συνεχόμενη δράση καθημερινά. Στα οικονομικά σου θέματα χρειάζεται να είσαι λίγο προσεκτικός και υπομονετικός ακόμη, ίσως γιατί τώρα κάνεις μια σημαντική επένδυση για το μέλλον και χρειάζεται να περιορίσεις έξοδα από άλλες πλευρές.
ΕΡΩΤΙΚΑ 
Δύσκολος μήνας για την αισθηματική σου ζωή καθώς τα πράγματα τώρα οδηγούνται σε ένα σημείο που πρέπει να παρθούν σοβαρές αποφάσεις στην σταθερή σου σχέση ή αν είσαι μόνος, έρχονται πρόσωπα από το παρελθόν σου που σε βάζουν και πάλι σε διλήμματα που αυτή την φορά όμως πρέπει να ξεκαθαρίσουν μια και καλή.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΓΕΝΙΚΑ
Με τον Άρη να περνά στον Ταύρο, αυτόν τον μήνα εστιάζεσαι κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα δημιουργικά σου σχέδια, την απόλαυση της ζωής και με τα παιδιά σου και προσπαθείς αργά αλλά σταθερά να ικανοποιήσεις τις πρακτικές ανάγκες που αποτελούν όμως την βάση για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη και δημιουργία. Ο Ερμής από τον Καρκίνο μέχρι τις 19 του μήνα σε κάνει πιο ομιλητικό και εκφραστικό με την σταθερή σου σχέση και δίνεις μεγαλύτερο χώρο και κατανόηση στον σύντροφο και τις ανάγκες του, αλλά με την είσοδό του στον Λέοντα πλέον αρχίζεις να σκέφτεσαι περισσότερο για τα κρυμμένα νοήματα στην σχέση και να έχεις διλήμματα, ενώ ταυτόχρονα αρχίζουν να σε απασχολούν οικονομικές εκκρεμότητες. Η Αφροδίτη συνεχίζει από τους Διδύμους να σε ευνοεί σε θέματα εργασίας και υποχρεώσεων, αλλά από τις 18 του μήνα πλέον ο πλανήτης της έλξης θέτει ξεκάθαρα θέματα πάνω στο τραπέζι των σχέσεων. Η αναδρόμηση του Δία στα τέλη του μήνα επηρεάζει και από πιο πριν και μπορεί να φέρει αλλαγές, ανατροπές και να κάνει αναγκαία την αναθεώρηση σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σου.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 13 του μήνα σε φέρνει στο σημείο να συνειδητοποιήσεις πολλά πράγματα και μέσα από αποκαλύψεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Η νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28 του μήνα σε βοηθά να θέσεις σωστές βάσεις στα οικονομικά σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Ο μήνας μπορεί να φέρει ανατροπή σε συνεργασίες και να χρειαστεί να κρατήσεις μια όχι και τόσο διπλωματική στάση στην δουλειά σου έτσι ώστε να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις και αυτό που σου αξίζει. Προσοχή και στα οικονομικά σου αυτόν τον μήνα καθώς δίνονται ευκαιρίες να φέρεις σε ισορροπία τα έσοδα με τα έξοδα και ίσως ακόμη και να βγεις και κερδισμένος, αλλά ο παρορμητισμός και η ψυχολογία μπορεί να σε οδηγήσουν σε σπατάλες που σε πάνε πίσω.
ΕΡΩΤΙΚΑ
Είναι ένας σημαντικός μήνας για την αισθηματική σου ζωή και κυρίως για την σταθερή σχέση που έχεις, καθώς αυτή την περίοδο γίνονται αρκετές συζητήσεις μεταξύ σας γύρω από καθημερινά θέματα ή ακόμη και γύρω από την μελλοντική κατεύθυνση που θέλετε να πάρει η σχέση. Είναι όμως και συζητήσεις που θα ενοχλήσουν και ίσως βρεθείς μπροστά σε σοβαρά διλήμματα και αποφάσεις που πρέπει να πάρεις.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΓΕΝΙΚΑ  
Με τον Άρη να περνά στον Ταύρο, αυτόν τον μήνα εστιάζεσαι κυρίως σε θέματα σπιτιού και οικογενείας και προσπαθείς αργά αλλά σταθερά να πετύχεις αυτό που θέλεις, να αλλάξεις αυτό που σε ενοχλεί και να διατηρήσεις αυτό που σε ικανοποιεί. Μπορεί να υπάρξει ψυχολογική ένταση όμως ή και εξωτερικές εντάσεις με αφορμή μισοτελειωμένες υποθέσεις του παρελθόντος. Ο Ερμής από τον Καρκίνο μέχρι τις 19 του μήνα σε κάνει πιο εύστροφο και διαισθητικό στην καθημερινότητά σου και σε θέματα εργασίας και διεκπεραίωσης, αλλά με την είσοδό του στον Λέοντα πλέον αρχίζεις να σκέφτεσαι την προσωπική σου ζωή και ο τομέας των σχέσεων αποκτά κινητικότητα. Η Αφροδίτη συνεχίζει από τους Διδύμους να σε σιγοντάρει στις δημιουργικές σου ασχολίες, τα χόμπι αλλά και το φλερτ, αλλά από τις 18 του μήνα πλέον η εύνοιά της έρχεται μέσα από την δουλειά και καλό είναι να εστιάσεις περισσότερο σε αυτόν τον τομέα για να δεις και τα οφέλη. Η αναδρόμηση του Δία στα τέλη του μήνα επηρεάζει και από πιο πριν και μπορεί να φέρει αλλαγές, ανατροπές και να κάνει αναγκαία την αναθεώρηση σε θέματα που έχουν να κάνουν με αδέλφια και στενούς συγγενείς.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 13 του μήνα φωτίζει τις κρυφές πτυχές του εαυτού σου και αυτό μπορεί να αυξήσει γενικότερα το άγχος σου. Η νέα Σελήνη απέναντί σου στις 28 του μήνα σε βοηθά να θέσεις νέες βάσεις σε μια σχέση ή σε μια συνεργασία.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ 
Συζητήσεις, επαφές και επικοινωνίες γύρω από την καθημερινότητα στα επαγγελματικά σου, αλλα και σχετικά με νέες ιδέες που μπορεί να οδηγήσουν σε μια καινούργια και συμφέρουσα συμφωνία γίνονται κατά την διάρκεια του μήνα, κάτι που δεν πρέπει να το φοβηθείς καθώς παρουσιάζονται και στο μέλλον καινούργιες ευκαιρίες που σε οδηγούν πιο κοντά σε ένα αντικείμενο που σε ενδιαφέρει ή σε μια θέση που σε καλύπτει.
ΕΡΩΤΙΚΑ 
Το μυαλό και η καρδιά αλλάζουν αρκετά αυτόν τον μήνα και ενώ μπορεί να μην έχεις κάποιο σημαντικό θέμα στα αισθηματικά σου, τώρα θέλεις να κάνεις κινήσεις που θα βελτιώσουν τις καταστάσεις και θα οδηγήσουν την σχέση σου σε ένα καλύτερο επίπεδο και θα προχωρήσεις τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα. Από την άλλη όμως τρίτα πρόσωπα μπορούν να μπουν σφήνα στις υποθέσεις τις καρδιάς και αυτό δεν είναι απαραίτητο να συμβαίνει από την πλευρά του συντρόφου, μπορεί να ισχύει και για την δική σου πλευρά!
ΙΧΘΥΕΣ – ΓΕΝΙΚΑ 
Με τον Άρη να περνά στον Ταύρο, αυτόν τον μήνα εστιάζεσαι κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με αδέλφια και στενούς συγγενείς και προσπαθείς αργά αλλά σταθερά να πετύχεις μια πιο ξεκάθαρη επικοινωνία και συνεννόηση μαζί τους, ακόμη και αν αυτό σημαίνει αρκετές εντάσεις και προστριβές ή πείσματα που πρέπει να ξεπεραστούν. Ο Ερμής από τον Καρκίνο μέχρι τις 19 του μήνα σε κάνει πιο διαισθητικό και εύστροφο και είσαι πιο πρόθυμος να συγχωρέσεις τους άλλους, ενώ ταυτόχρονα φλερτάρεις και μιλάς πιο άνετα για τα συναισθήματά σου. Με την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα αρχίζεις να σκέφτεσαι και να ασχολείσαι περισσότερο με την καθημερινότητά σου, τα πρακτικά ζητήματα και την δουλειά σου. Η Αφροδίτη συνεχίζει από τους Διδύμους να σε βοηθά να βρεις τις ισορροπίες στο σπίτι και την οικογένεια, αλλά από τις 18 του μήνα πλέον σου δίνει σημαντικές ευκαιρίες στον αισθηματικό τομέα και οι επαφές που έκανες το προηγούμενο διάστημα, τώρα φέρνουν αποτελέσματα. Η αναδρόμηση του Δία στα τέλη του μήνα επηρεάζει και από πιο πριν και μπορεί να φέρει αλλαγές, ανατροπές και να κάνει αναγκαία την αναθεώρηση σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 13 του μήνα φωτίζει θέματα που έχουν να κάνουν με τις φιλίες σου και σου ανοίγει δρόμους για να ολοκληρώσεις τα δημιουργικά σου σχέδια. Η νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28 του μήνα σου δίνει την ενέργεια που χρειάζεσαι για να θέσεις νέες βάσεις σε θέματα καθημερινότητας, υγείας και εργασίας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Σκέφτεσαι, οργανώνεις και προετοιμάζεις τα επόμενά σου βήματα και σχεδιάζεις νέες ιδέες και στρατηγική στα επαγγελματικά σου, πράγμα που είναι καλό καθώς η διαδικασία αυτή δημιουργεί ένα κανάλι εκτόνωσης της ενέργειάς σου, αλλά προσοχή το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα καθώς οι εξελίξεις δεν είναι αυτές που περίμενες και θα χρειαστεί να αγωνιστείς για να προχωρήσει η ατζέντα σου.
ΕΡΩΤΙΚΑ
Αυτόν τον μήνα έχεις συλλέξει όλα τα στοιχεία που χρειάζεσαι και έχεις σκεφτεί αρκετά ήδη γύρω από την αισθηματική σου ζωή, το πόσο είσαι ικανοποιημένος από τον σύντροφο, τα παράπονα που έχεις  και έχεις κάνει ομολογουμένως αρκετή υπομονή, ξεπερνώντας την ίδια σου την φύση. Τώρα παίρνεις αποφάσεις και ανοίγεις ξεκάθαρες συζητήσεις για το μέλλον αλλά και κυρίως για το παρόν της σχέσης σου και αυτό μπορεί να σημαίνει ότι τώρα ανοίγει επίσημα και ένας κύκλος με σκαμπανεβάσματα που θα σε απασχολήσουν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μπροστά, μέχρι να έρθουν οι απαραίτητες λύσεις και η ισορροπία.
Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS