ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΖΩΔΙΑΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΔίδυμε! Έρχεται τυχαία συνάντηση με ξεχωριστό άτομο μέσα στον Οκτώβριο

Δίδυμε! Έρχεται τυχαία συνάντηση με ξεχωριστό άτομο μέσα στον Οκτώβριο

Πώς θα κυλήσει αστρολογικά αυτός ο μήνας; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο του tlife.gr, Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Αυτό το μήνα τα επαγγελματικά και θέματα καριέρας είναι το στοιχείο και η προτεραιότητα σου, καθώς αγκαλιάζεις τη διεκδίκηση και την αυτοπεποίθηση.  Νέες πόρτες μπορεί να ανοίξουν, παρουσιάζοντας συναρπαστικές ευκαιρίες για ανάπτυξη και πρόοδο.  Είτε πρόκειται για μια πιθανή προσφορά εργασίας είτε για μια ευκαιρία να διαπραγματευτείς για αύξηση  ή προαγωγή, δε θα πρέπει να διστάσεις να επιδείξεις τα ταλέντα και τις δεξιότητες σου.  Αυτή είναι η στιγμή να πιστέψουν στις ικανότητες σου. Οι οικονομικές προοπτικές αυτό το μήνα είναι αρκετά θετικές. Μια τυχερή εξέλιξη των γεγονότων θα μπορούσε να οδηγήσει σε απροσδόκητα κέρδη.  Μπορείς να εξοικονομήσεις χρήματα από σημαντικές αγορές και να επιτρέψεις στον εαυτό σου μερικές απολαύσεις ή πολυτέλειες που σου αξίζουν.  Η αγάπη και οι σχέσεις ανθίζουν και έτσι είτε είσαι σε μια μόνιμη σχέση είτε είσαι μόνη, προβλέπονται συναρπαστικές εξελίξεις στη συναισθηματική σου ζωή.  Μπορεί να συναντήσεις ένα δυνατό έρωτα που οι σπίθες θα μπορούσαν να πετάξουν αμέσως ή μπορεί να ανακαλύψεις ότι η τρέχουσα σχέση σου βαθαίνει και να δυναμώνει. Κατά τη διάρκεια του μήνα αξίζει να σημειωθούν αρκετές σημαντικές ημερομηνίες, καθώς θα μπορούσαν να έχουν βαθύ αντίκτυπο στις εμπειρίες και τις αλληλεπιδράσεις σου.  Αρχές Οκτωβρίου ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού κάτι που μπορεί να φέρει  κάποιες προκλήσεις στην επικοινωνία και τη λήψη αποφάσεων. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού που φέρνει ένταση και πάθος στην ερωτική σου ζωή και ο Ήλιος από το Σκορπιό επίσης, σε ενθαρρύνει να ασχοληθείς με την ενδοσκόπηση και την προσωπική μεταμόρφωση.

Ταύρος

Ο Οκτώβριος  φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενος και ικανοποιητικός μήνας για την καριέρα σου. Οι πλανητικές ευθυγραμμίσεις δείχνουν ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για επαγγελματική ανάπτυξη και εξέλιξη.  Νέες ευκαιρίες ή μια προαγωγή μπορεί να έρθουν στο δρόμο σου και θα πρέπει να είσαι έτοιμη να αγκαλιάσεις αυτές στις ευκαιρίες με αυτοπεποίθηση.  Θετικές προοπτικές προβλέπονται και για τον οικονομικό τομέα, καθώς μπορεί να υπάρξουν απροσδόκητα οικονομικά κέρδη ή ίσως ένα σημαντικό μπόνους. Τέτοιες τυχερές περιστάσεις παράγουν μια εξαιρετική ευκαιρία να προγραμματίσεις το μέλλον με σύνεση.  Μπορείς να εξετάσεις το ενδεχόμενο να ξεπληρώσεις χρέη, να επενδύσεις σε μακροπρόθεσμους στόχους ή ακόμα και να χαρίσεις στον εαυτό σου μια απόλαυση που το προηγούμενο διάστημα δίσταζες να το κάνεις.  Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού, βελτιώνει τις επικοινωνίες σου και αυξάνει την ικανότητα σου να καλλιεργήσεις αρμονικές σχέσεις.  Αυτό οδηγεί σε γόνιμες συνεργασίες και παραγωγικές συζητήσεις με συναδέλφους και αγαπημένα σου πρόσωπα.  Ωστόσο θα πρέπει να είσαι προσεκτική ώστε να μην αφήσεις την κτητικότητα ή τη ζήλια να επισκιάσουν αυτά τα θετικά συναισθήματα.  Θα πρέπει να επικεντρωθείς στην καλλιέργεια εμπιστοσύνης  και στη διατήρηση μιας υγιής ισορροπία στις σχέσεις σου.  Σε γενικές γραμμές μπορείς να ανταπεξέλθεις σε οποιεσδήποτε προκλήσεις και να επωφεληθείς από τις άφθονες ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη.

Δίδυμοι

Καθώς ξεκινά ο μήνας μπορεί να νιώσεις ένα κύμα ανησυχίας και φιλοδοξίας στην καριέρα σου.  Αυτή ωστόσο είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αντιμετωπίσεις νέες προκλήσεις ή να ξεκινήσεις ένα νέο έργο που σε ενθουσιάζει.  Η εστίαση και η αποφασιστικότητα σου θα αυξηθούν, παρέχοντας σου την απαραίτητη ώθηση για να πετύχεις τους επαγγελματικούς  στόχους σου. Σκέψου να θέσεις συγκεκριμένους στόχους και μείνε αφοσιωμένη το όραμα σου.  Τα οικονομικά πιθανά να σε αγχώσουν λιγάκι, καθώς απροσδόκητα έξοδα ή επιθυμία να επιδοθείς σε κάποιες δραστηριότητες αναψυχής θα μπορούσαν να επηρεάσουν τον προϋπολογισμό σου.  θα πρέπει να ασκήσεις οικονομική πειθαρχία και να αποφύγεις τις παρορμητικές αγορές.  Θυμήσου πως η προσεκτική διαχείριση χρημάτων τώρα θα αποδώσει μακροπρόθεσμα.  Ο τομέας των ερωτικών – συναισθηματικών πιθανά να δημιουργήσει κάποιες διακυμάνσεις ή σκαμπανεβάσματα.  Ενώ μπορεί να υπάρχουν στιγμές πάθους υπάρχουν και μερικά εμπόδια.  Είναι απαραίτητο να επικοινωνείς ανοιχτά με τον αγαπημένο σου, καθώς η ειλικρίνεια και η κατανόηση είναι ζωτικής σημασίας για την αντιμετώπιση τυχόν διαφωνιών ή συγκρούσεων που προκύπτουν.  Για σένα που είσαι μόνη, το σύμπαν μπορεί να παρουσιάσει μια τυχαία συνάντηση με κάποιο ξεχωριστό άτομο, οπότε κράτα την καρδιά και το μυαλό σου ανοιχτά.  Η νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, σε προκαλεί να βγεις από τη ζώνη άνεσης σου και να εξερευνήσεις αχαρτογράφητες περιοχές.  Με την Πανσέληνος του μήνα, μη διστάσεις να πάρεις υπολογισμένα ρίσκα που θα οδηγήσουν σε επιτυχία.

Καρκίνος

Αυτό το μήνα οι κοσμικές ενέργειες ευθυγραμμίζονται προς όφελος σου, φέρνοντας ένα κύμα αισιοδοξίας και κινήτρων στις επαγγελματικές σου αναζητήσεις. Θα βρεις τον εαυτό σου γεμάτο αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό και φαίνεσαι έτοιμη να αναλάβεις νέες προκλήσεις και ευθύνες.  Η αποφασιστικότητα σου να πετύχεις είναι εμφανής στους γύρω σου, καθιστώντας την κατάλληλη στιγμή για δικτύωση και δημιουργία πολύτιμων συνδέσεων.  Να είσαι ανοιχτή σε συνεργασίες, καθώς θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε πολλά υποσχόμενες ευκαιρίες.  Εμπιστεύσου το ένστικτο σου και ακολούθησε το πάθος σου, καθώς αυτός ο μήνας έχει μεγάλες δυνατότητες για επαγγελματική ανάπτυξη και αναγνώριση.  Οι οικονομικές σου προοπτικές φαίνονται ελπιδοφόρες αυτό το μήνα.  Είτε πρόκειται για μια αξιόλογη αύξηση, ένα αναμενόμενο μπόνους ή μια έξυπνη επενδυτική απόφαση που αποδίδει καρπούς, θα πρέπει να προετοιμαστείς για θετικές εξελίξεις.  Ωστόσο η οικονομική θέση που θα βρεθείς αυτό το μήνα απαιτεί υπεύθυνη διαχείριση για μακροπρόθεσμα οφέλη.  Τα θέματα καρδιάς τονίζονται αυτό το μήνα και τα άστρα ευνοούν την ερωτική σου ζωή.  Ο ρομαντισμός, το πάθος και οι συναισθηματικές σχέσεις τονίζονται, καθιστώντας την ιδανική στιγμή για να ενισχύσεις τις υπάρχουσες σχέσεις ή το να ξεκινήσεις ένα νέο ρομαντικό ταξίδι.  Η ανοιχτή επικοινωνία και η έκφραση των συναισθημάτων σου θα ανοίξει το δρόμο για μια αρμονική και γεμάτη ερωτική ζωή.

Λέων

Αυτός είναι ένας καλός μήνας για επαγγελματική ανέλιξη,ειδικά εάν εργάζεσαι σε δημιουργικούς ή καλλιτεχνικούς τομείς.  Η ενέργεια του σύμπαντος ευθυγραμμίζεται με τις φιλοδοξίες σου και μπορεί να βρεθείς στο επίκεντρο, λαμβάνοντας αναγνώριση για τη σκληρή δουλειά σου. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σου προσφερθεί μια νέα δουλειά ή προαγωγή ή μπορεί να έχεις το θάρρος να εμπλακείς στην επιχειρηματικότητα και να ξεκινήσει μια δική σου επιχείρηση.  Το κλειδί της επιτυχίας αυτό το μήνα βρίσκεται στην ικανότητα σου να σκέφτεσαι έξω από το κουτί και να αγκαλιάζεις τα μοναδικά σου ταλέντα. Τα οικονομικά σου φαίνονται πολλά υποσχόμενα αυτό το μήνα.  Οι θετικές επιρροές στο ουράνιο βασίλειο, δείχνουν ότι μπορείς να λάβεις αύξηση ή μπόνους από τη δουλειά σου.  Επιπλέον, η οικονομική σου ενσυναίσθηση θα είναι στο αποκορύφωμα της, καθιστώντας την κατάλληλη στιγμή για επενδύσεις ή για εξερεύνηση που θα μπορούσαν να αποφέρουν επιπλέον εισόδημα.  Ωστόσο ενώ τα αστέρια είναι ευθυγραμμισμένα προς όφελος σου, είναι απαραίτητο να είσαι προσεκτική και να μην παίρνεις απερίσκεπτα ρίσκα με τα χρήματα σου.  Νέες ρομαντικές ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν απροσδόκητα αυτό το μήνα και θα αποπνέεις χάρισμα και αυτοπεποίθηση που ελκύει τους άλλους.  Αν είσαι ήδη σε σχέση ο δεσμός σας ενισχύεται σημαντικά.  Η επικοινωνία θα είναι ομαλή και θα βρεις τον εαυτό σου να υποστηρίζει ο ένας τον άλλον τους στόχους και τις φιλοδοξίες του άλλου, δημιουργώντας ένα αρμονικό και στοργικό περιβάλλον.

Παρθένος

Καθώς υποδέχεσαι το νέο μήνα μπορεί να βρεις τον εαυτό σου να βιώνει ένα κύμα ανησυχίας για την καριέρα σου. Αυτό το συναίσθημα θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι είσαι έτοιμη για νέες προκλήσεις και ευκαιρίες ανάπτυξης.  Αγκάλιασε αυτή την ενέργεια και χρησιμοποίησε τη σαν καταλύτη για θετικές αλλαγές.  Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δικτυωθείς και να εξερευνήσεις διαφορετικά μονοπάτια που ταυτίζονται με τα πάθη και τις δεξιότητες σου.  Μη φοβηθείς να βγεις από τη ζώνη άνεσης σου και να πάρεις υπολογισμένα ρίσκα.  Η αυξημένη εστίαση και η παραγωγικότητα σου πιθανότατα θα σε οδηγήσουν σε σημαντικά επιτεύγματα και νέους δρόμους. Η οικονομική σου κατάσταση βελτιώνεται χάρη στη σκληρή δουλειά. Εκμεταλλεύσου αυτή την ευκαιρία και φρόντισε όσο το δυνατόν να αποταμιεύσεις και να θέσεις προτεραιότητα στους μακροπρόθεσμους οικονομικούς στόχους.  Η συναισθηματική – ερωτική σου ζωή είναι γεμάτη υποσχέσεις. Εάν είσαι μόνη μην αποκλείεις το ενδεχόμενο μια νέας γνωριμίας που θα μπορούσε να παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου.  Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού το 2ο μισό του μήνα και ελκύεσαι από άτομα που διαθέτουν μια μυστηριώδη προσωπικότητα και αύρα. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, τα συναισθήματα βαθαίνουν, καθώς ενθαρρύνεται η εκφραστική σου επικοινωνία.  Με λίγα λόγια ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας σημαντικών ευκαιριών και ανάπτυξης στους περισσότερους τομείς της ζωής σου.

Ζυγός

Αυτός είναι ένας εξαιρετικός μήνας για να πάρεις ρίσκα και να τολμήσεις στα εργασιακά.  Η είσοδος του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων στις 18/10, σου δίνει εύνοια και τύχη.  Οι κοσμικές ενέργειες ευνοούν τις τολμηρές κινήσεις, καθιστώντας την στιγμή κατάλληλη για να βγεις από τη ζώνη άνεσης σου και να επιδιώξεις εκείνες τις επαγγελματικές φιλοδοξίες που προσπαθείς να κρατήσεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Ότι και αν επιδιώξεις να κάνεις, θυμήσου πως η εύνοια και η τύχη είναι με το μέρος σου. Ωστόσο εξέτασε το ενδεχόμενο να αναζητήσεις συμβουλές και καθοδήγηση από άτομα που εμπιστεύεσαι και που διατίθενται να σου κρατήσουν το χέρι σ’ αυτό το ταξίδι.  Εάν σκέφτεσαι να κάνεις οικονομικές επενδύσεις είναι κατάλληλη η στιγμή για να κάνεις την έρευνα σου. Υπό την επιρροή του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις που σχετίζονται με τα οικονομικά.  Ωστόσο είναι σημαντικό να αποφύγεις τα περιττά έξοδα και να σκεφτείς τη μελλοντική ευημερία και άνεση.  Να είσαι ανοιχτή στην κοινωνικοποίηση και τη συμμετοχή σε δραστηριότητες που θα σου δώσουν την ευκαιρία να κάνεις μια νέα συναρπαστική γνωριμία αν είσαι μόνη συναισθηματικά- ερωτικά. Ο μήνας σε γενικές γραμμές φέρνει αρμονική και σταθεροποιητική ενέργεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση προγραμμάτισε ρομαντικές εξόδους με τον αγαπημένο σου, προετοίμασε του εκπλήξεις και να είσαι βέβαιη πως θα απολαύσεις το αίσθημα της ασφάλειας και της ισορροπίας.  Σε γενικές γραμμές ο μήνας έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με πολλές ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείς και αξιοποιήσεις σωστά θα εξασφαλίσεις την ανάπτυξη και την επιτυχία. Η Πανσέληνος στις 28 στον άξονα ταύρου – Ζυγού φέρνει μαζί της μια ισχυρή και μεταμορφωτική ενέργεια που μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη ζωή σου.

Σκορπιός

Αυτός ο μήνας είναι ιδανικός για να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου κυρίως στα εργασιακά και θέματα καριέρας.  Οι πλανητικές όψεις και ευθυγραμμίσεις λειτουργούν προς όφελος σου και μπορεί να εμφανιστούν στο δρόμο σου συναρπαστικές ευκαιρίες.  Ίσως σου προσφερθεί μια νέα πρόταση ή μια προαγωγή που σου αξίζει.  Δεν αποκλείεται ακόμα να σκεφτείς να κάνεις μια δική επιχείρηση ή μια προσωπική δουλειά.  Εάν βρίσκεσαι στη διαδικασία αναζήτησης εργασίας, φρόντισε να δικτυωθείς περισσότερο και να παρακολουθήσεις εκδηλώσεις που αφορούν το αντικείμενο σου.  Η αποφασιστικότητα σου να είσαι βέβαιη πως θα φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα.  Με τις  ευνοϊκές πλανητικές  πτυχές δεν αποκλείεται να δεις το πορτοφόλι σου να ανασταίνεται.  Απόλαυσε αυτή τη θετική οικονομική φάση, αλλά να θυμάσαι πως καλό θα ήταν να μάθεις τι θα πει και αποταμίευση.  Μια ισχυρή βάση θα σου εξασφαλίσει την ασφάλεια και την ηρεμία μακροπρόθεσμα.  Τα άστρα ευνοούν τα θέματα καρδιάς και έτσι αυτό το μήνα δεν αποκλείεται κυρίως αν είσαι μόνη, να κάνεις συναρπαστικές γνωριμίες που από αυτές θα καθοριστεί ακόμα και το μέλλον σου.  Το κλειδί για τη διατήρηση της ασφάλειας εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, είναι η ειλικρινής και ανοιχτή επικοινωνία.  Η Αφροδίτη θα περάσει στο δικό σου ζώδιο και δίνει ώθηση στις ρομαντικές και δημιουργικές καταστάσεις.  Αποπνέεις μαγνητική έλξη  προσελκύοντας πιθανούς συνεργάτες και ευκαιρίες για καλλιτεχνική έκφραση στη ζωή σου.

Τοξότης

Αυτός είναι ένας εξαιρετικός μήνας για επαγγελματική εξέλιξη που δε θα πρέπει να αφήσεις ανεκμετάλλευτο.  Οι πλανητικές ευθυγραμμίσεις δηλώνουν ότι οι ευκαιρίες είναι πολλές και μπορεί να βρεθείς στο επίκεντρο.  Η σκληρή δουλειά, η συνέπεια και η αφοσίωση σου θα αναγνωστούν και θα σου δοθεί η ευκαιρία εξέλιξης, ανάπτυξης και πιθανά μιας πολυπόθητης προαγωγής.  Εάν σκέφτεσαι μια αλλαγή καριέρας, τώρα ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να το επιδιώξεις και να προωθήσεις τα σχέδια και τις ιδέες σου.  Ανοδικές κατά συνέπεια είναι οι προοπτικές των οικονομικών σου.  Οι ισχυρές διαπραγματευτικές σου ικανότητες θα μπορούσαν να σου εξασφαλίσουν μια αύξηση, ένα μπόνους ή ένα βελτιωμένο πακέτο αποδοχών.  Σε ενθαρρύνει επίσης να αναλάβεις υπολογισμένους κινδύνους και να επενδύσεις τα χρήματα σου με σύνεση και να δεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό να ενισχύεται σημαντικά.  Η ερωτική – συναισθηματική σου ζωή ανθίζει αυτό το μήνα.  Εάν είσαι μόνη, μπορείς να προετοιμαστείς για μια νέα γνωριμία που σε βγάζει από το λήθαργο και δίνει ενδιαφέρον στη ζωή σου.  Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση να είσαι βέβαιη πως ο δεσμός σου ενισχύεται και αρχίζεις να βλέπεις πιο σοβαρά τα πράγματα.  Απόλαυσε στιγμές ρομαντισμού και πάθους, καθώς και δραστηριότητες που θα δώσουν νέα πνοή στη σχέση σας.  Άδραξε λοιπόν τις ευκαιρίες που σου δίνονται απλόχερα και αγκάλιασε τις θετικές αλλαγές και αξιοποίησε στο έπακρο αυτή την πολλά υποσχόμενη περίοδο της ζωής σου.

Αιγόκερως

Αυτός είναι ένας καλός μήνας για την επαγγελματική σου εξέλιξη, αλλά και τις επιδιώξεις σου.  Διαπιστώνεις ότι η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση σ’ αυτό που κάνεις τελικά αποδίδει και σε οδηγεί σε αναγνώριση, επαίνους και νέους ορίζοντες.  Η ικανότητα σου να επικοινωνείς αποτελεσματικά και να συνεργάζεσαι καλά με τους άλλους ξεχωρίζει αυτό το μήνα, καθιστώντας σε ένα καλό παίχτη της ομάδας και ένα ηγέτη που οι άλλοι μπορούν να βασιστούν επάνω του.  Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αξιολογήσεις τους οικονομικούς στόχους σου και να κάνεις συνετές επενδύσεις  που θα αποδώσουν μελλοντικά.  Είναι ωστόσο στο χέρι σου να αντισταθείς στον πειρασμό να κάνεις υπερβολές.  Έτσι όχι μόνο θα καταφέρεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου αλλά να αυξήσεις έστω και λίγο τον τραπεζικό σου λογαριασμό. Με την αυξημένη σου ενέργεια και παραγωγικότητα καλό θα ήταν να μην υπερβάλλεις με τις αντοχές σου.  Βεβαιώσου ότι έχεις εξασφαλίσει στον εαυτό επαρκή ξεκούραση και χαλάρωση προκειμένου να αποφύγεις την εξάντληση. Η κοινωνική σου ζωή είναι ζωντανή αυτό το μήνα και σου δίνει ευκαιρίες για νέα ερωτικά – συναισθηματικά ξεκινήματα αν είσαι μόνη και πολύτιμη υποστήριξη και ευκαιρίες τόσο στην επαγγελματική, αλλά και την προσωπική σου ζωή. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση να είσαι βέβαιη πως τα συναισθήματα εκβαθύνονται και η ασφάλεια μεγαλώνει.  Στα τέλη του μήνα η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου ωστόσο, μπορεί να δημιουργήσει κάποιες συναισθηματικές αναταραχές.  Αυτό το Σεληνιακό γεγονός  μπορεί να φέρει στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα και μπορεί  να βρεθείς αντιμέτωπη με ορισμένες πτυχές της ζωής σου που απαιτούν μεγαλύτερη προσοχή.

Υδροχόος

Αυτό το μήνα θα νιώσεις ισχυρά κίνητρα και έμπνευση σε θέματα που αφορούν την εξέλιξη της καριέρας σου.  Οι κοσμικές ενέργειες ευθυγραμμίζονται προς όφελος σου, δημιουργώντας σου μια αίσθηση αποφασιστικότητας και αυτοπεποίθησης.  Αν επιθυμείς μια νέα ευκαιρία, μια προαγωγή τα αστέρια δείχνουν ότι αυτή θα μπορούσε να είναι ιδανική στιγμή για να προωθήσεις τις επιδιώξεις σου.  Αγκάλιασε τις δεξιότητες και τα ταλέντα σου πίστεψε σ’ αυτά και να είσαι βέβαιη πως θα σε οδηγήσουν σε επαίνους και αναγνώριση τόσο από συναδέλφους όσο και από ανώτερους σου. Καταφέρνεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες στον τομέα των οικονομικών, καθώς το πλανητικό σκηνικό σε προφυλάσσει από μεγάλες εκπλήξεις ή αναποδιές.  Απέφυγε ωστόσο τις υπερβολικές δαπάνες και παρέμεινε προσγειωμένη και υπεύθυνη στη διαχείριση των χρημάτων σου.  Είναι σημαντικό να χτίσεις σταθερές οικονομικές βάσεις.  Η ερωτική σου ζωή και η σχέση με τον αγαπημένο σου είναι ένα καταφύγιο αρμονίας και χαράς αυτό το μήνα.  Η επικοινωνία ρέει αβίαστα, ενισχύοντας την κατανόηση και τη σύνδεση μεταξύ σας. Εάν είσαι μόνη, ένα πιθανό ειδύλλιο, μια νέα γνωριμία φαίνεται να σε συναρπάζει και να προσθέτει ενδιαφέρον στη ζωή σου.  Όταν ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού ξεκινά για σένα μια περίοδος ενδοσκόπησης και μεταμόρφωσης, εμβάθυνσης στις επιθυμίες σου και αποβολή των πιθανών περιοριστικών  πεποιθήσεων.  Στα τέλη του μήνα ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Τοξότη, που σηματοδοτεί μια περίοδο επέκτασης, η περιέργεια σου μεγαλώνει και σε οδηγεί σε νέες εμπειρίες και περιπέτειες.

Ιχθύες

Αυτός ο Οκτώβριος υπόσχεται θετικές αλλαγές και ευκαιρίες σε διάφορες πτυχές της ζωής σου.  Η επαγγελματική σου ζωή και η εξέλιξη της καριέρας σου βρίσκεται στο απόλυτο επίκεντρο σου και μπορεί να νιώσεις ένα έντονο κύμα κινήτρων και ενθουσιασμού για να επιδιώξεις τους στόχους με ανανεωμένο θάρρος, δύναμη και αποφασιστικότητα. Νέες ευκαιρίες, μια πολυπόθητη προαγωγή είναι μέρος του σεναρίου ή η ευκαιρία να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες να φέρει την αναγνώριση.  Εάν σκέφτεσαι μια αλλαγή καριέρας ή αναζητάς μια εργασία, τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να δραστηριοποιηθείς.  Οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία σου.  Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Ζυγού και είναι ιδανική η περίοδος για επικοινωνία και δικτύωση. Στον οικονομικό τομέα ο μήνας φέρνει θετικά νέα, αρκεί να κινηθείς η να επενδύσεις με σύνεση. Εάν έχεις οικονομικές εκκρεμότητες ή πιθανά χρέη είναι μια καλή στιγμή να ασχοληθείς σοβαρά και να βάλεις τα πράγματα σε τάξη.  Η αγάπη και τα θέματα καρδιάς ευνοούνται, γι’ αυτό αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση προγραμμάτισε και εξασφάλισε στον αγαπημένο σου ρομαντικές στιγμές ή μικρές αποδράσεις.  Ωστόσο στο 2ο μισό του μήνα απέφυγε καχυποψίες, κτητικότητες και παρεξηγήσεις. Εάν είσαι μόνη, οι πιθανότητες να γνωρίσεις το άλλο σου μισό αυξάνονται.  Αυτός που θα σε καταλαβαίνει και θα σε εκτιμήσει δε φαίνεται να είναι πολύ μακριά σου.  Συνοψίζοντας ο Οκτώβριος έχει μεγάλες δυνατότητες στους περισσότερους τομείς της ζωής σου. Αγκάλιασε τις θετικές ενέργειες και τις ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS