ΖΩΔΙΑΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΑισθηματικές προβλέψεις Αυγούστου

Αισθηματικές προβλέψεις Αυγούστου

Μέχρι τις 7 του μήνα η Αφροδίτη συνεχίζει τη διέλευσή της από το εξωστρεφές και πολυδιάστατο ζώδιο των Διδύμων. Ως εκ τούτου, η ανάγκη μας για επικοινωνία με το έτερον ήμισυ είναι αυξημένη. Επίσης, υπάρχει ροπή σε λεκτικά παιχνίδια, υπονοούμενα και συζητήσεις ερωτικού περιεχομένου, ενώ οι ευφυείς και πνευματώδεις άνθρωποι μοιάζουν να μας ελκύουν περισσότερο σε σχέση με προηγουμένως. Για τους ελεύθερους, το εν λόγω χρονικό διάστημα ευνοεί τυχόν φλερτ καθώς και την «εμπλοκή» σε διπλές ή ακόμη και τριπλές καταστάσεις.

Ωστόσο, από τις 7/8 το μοτίβο αλλάζει, καθώς η Αφροδίτη εισέρχεται στο τρυφερό και συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου. Έτσι, η ανάγκη μας για στενές, δεσμευτικές σχέσεις και συναισθηματική ασφάλεια έρχεται στο προσκήνιο. Συν τοις άλλοις, μας δημιουργείται η επιθυμία να αγαπήσουμε σε σημείο λατρείας, να περιποιηθούμε τον σύντροφό μας, να προσφέρουμε και να μας προσφέρουν την απόλυτη αφοσίωση (σε ερωτικό επίπεδο).

Γύρω στις 18 μας παρουσιάζονται ευκαιρίες για κεραυνοβόλους έρωτες ενώ γύρω στις 26 καλούμαστε να «δαμάσουμε» την τάση μας για υπερβολές ή/και επιπολαιότητες στον αισθηματικό τομέα. Στις 28/8 μας δημιουργείται η επιθυμία να απολαύσουμε την πνευματική πλευρά του έρωτα ενώ η ρομαντική μας διάθεσή έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο. Τέλος, στις 30/8 βιώνουμε στιγμιαία φοβίες, ζήλειες, εμμονές και ανασφάλειες συναισθηματικής φύσεως, τις οποίες γρήγορα ξεπερνάμε.

ΚΡΙΟΣ
Μέχρι τις 7 του μήνα πραγματοποιείς κατά διαστήματα ενδιαφέρουσες συζητήσεις με τον σύντροφό σου, ενώ η μεταξύ σας επικοινωνία είναι γενικά βελτιωμένη. Αν είσαι ελεύθερος, το εν λόγω χρονικό διάστημα ενδείκνυται για φλερτ, ενώ η διάθεσή σου είναι σε γενικές γραμμές πιο «παιχνιδιάρικη». Επίσης, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις τον έρωτα κατά τη διάρκεια ενός κοντινού ταξιδιού. Ωστόσο, από τις 7/8 η διάθεσή σου φαίνεται να αλλάζει. Γίνεσαι πιο εσωστρεφής και προτιμάς να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο με τον σύντροφό σου στο σπίτι. Αν δεν έχεις σχέση, είναι πιθανό ένας παρελθοντικός σου έρωτας να κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Μέχρι τις 7/8 εμφανίζεσαι αρκετά φιλήδονος, κτητικός και ζηλιάρης. Προσπάθησε να καταλάβεις ότι το ταίρι σου δεν είναι κτήμα σου και…θερμή παράκληση…μην το παρακάνεις με τις διάφορες σκηνές ζηλοτυπίας αν θέλεις να αποφύγεις τυχόν αρνητικές συνέπειες. Ωστόσο, με το πέρασμα της Αφροδίτης στον 3ο ηλιακό σου οίκο από τις 7 του μήνα αρχίζεις σταδιακά να επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου στο κομμάτι της επικοινωνίας με το ταίρι σου. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να πραγματοποιήσεις κάποια εκδρομή εντός της χώρας μαζί με τον σύντροφό σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Μέχρι τις 7 του μήνα η γοητεία σου είναι ιδιαίτερα αυξημένη, χάρη στην παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιό σου. Ως εκ τούτου, αυξάνονται και οι κατακτήσεις σου. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο και στον 2ο ηλιακό σου οίκο από τις 7/8 εγείρει τη ζήλεια σου και σε κάνει πιο κτητικό απέναντι στο ταίρι σου. Γύρω στις 30 μια ίντριγκα ερωτικής φύσεως ή ένα ξέσπασμα ζήλειας από την πλευρά σου μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την αρμονία στη σχέση σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το παρελθόν εξακολουθεί να σε καταδιώκει, με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα να συνεχίζουν την ανάδρομη κίνησή τους καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα στον 7ο ηλιακό σου οίκο. Η δε ανάδρομη κίνηση του Δία επίσης στον 7ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη σε βάζει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου γύρω από τις ερωτικές σχέσεις. Η Αφροδίτη στους Διδύμους μέχρι τις 7 του μήνα σε κάνει ρομαντικό και ονειροπόλο σε σχέση με τα ερωτικά σου ζητήματα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου από τις 7/8 αυξάνει τον προσωπικό σου μαγνητισμό καθώς και την ανάγκη σου να απολαύσεις μια υγιή και ισορροπημένη ερωτική ζωή.

ΛΕΩΝ
Μέχρι τις 7/8 ο σύντροφός σου κι εσύ απολαμβάνετε από κοινού μια έντονη κοινωνική ζωή και ευχάριστες στιγμές με φίλους. Ωστόσο, το πέρασμα της Αφροδίτης στον 12ο ηλιακό σου οίκο από τις 7 του μήνα σε κάνει πιο μοναχικό και φέρνει παρασκήνιο στην ερωτική σου ζωή. Γύρω στις 30 μπορεί να δεχτείς σεξουαλική παρενόχληση εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος ή ακόμη και να συνάψεις μια παράνομη αλλά άκρως παθιασμένη ερωτική σχέση με κάποιον συνάδελφό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ανάδρομη κίνηση του Κρόνου και του Πλούτωνα καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα δυσκολεύουν την ερωτική σου ζωή, σε κάνουν νοσταλγικό και, κατά διαστήματα, φέρνουν στην επιφάνεια ξεχασμένες αναμνήσεις από ερωτικές περιπέτειες που είχες στο παρελθόν. Η Αφροδίτη στο ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου ως τις 7 του μήνα φέρνει πολλές κατακτήσεις εντός του εργασιακού σου χώρου. Ωστόσο, το πέρασμα της Αφροδίτης στον 11ο ηλιακό σου οίκο από τις 7/8 σου δημιουργεί την ανάγκη να μοιραστείς τα όνειρα και τους κοινωνικούς προβληματισμούς σου με τον σύντροφό σου. Επίσης, δεν αποκλείεται να φλερτάρεις μέσω του διαδικτύου.

ΖΥΓΟΣ
Με την Αφροδίτη στους Διδύμους και στον 9ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 7/8 έλκεσαι από καλλιεργημένα και φιλοσοφημένα άτομα ή από άτομα που σχετίζονται με το εξωτερικό. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζενίθ του ηλιακού σου χάρτη από τις 7 του μήνα εκτοξεύει τη γοητεία σου στα ύψη. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να σε διεκδικήσει κάποιο πρόσωπο από τον εργασιακό σου χώρο το οποίο κατέχει θέση κύρους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μέχρι τις 7 του μήνα η ερωτική σου διάθεση είναι ιδιαίτερα αυξημένη, με την Αφροδίτη να διελαύνει από τον 8ο ηλιακό σου οίκο. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο από τις 7 σου δημιουργεί την ανάγκη να πραγματοποιήσεις κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό μαζί με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται να ερωτευτείς κατά τη διάρκεια ενός μακρινού ταξιδιού ή να συνδεθείς ερωτικά με κάποιο πρόσωπο που κατάγεται από άλλη χώρα ή δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο της διδασκαλίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η διέλευση της Αφροδίτης από τον 7ο ηλιακό σου οίκο ως τις 7/8 δείχνει ότι η συντροφικότητα είναι το νούμερο 1 ζητούμενό σου. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο από τις 7 του μήνα οι σεξουαλικές σου ανάγκες έρχονται στο προσκήνιο. Επίσης, σταδιακά αρχίζεις να ψάχνεις την απόλυτη ένωση (τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχικό επίπεδο) με το ταίρι σου. Γύρω στις 30 βιώνεις μια άκρως παθιασμένη και συναρπαστική σεξουαλική συνεύρεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Αφροδίτη στους Διδύμους ως τις 7/8 αυξάνει τη γοητεία σου εντός του εργασιακού σου χώρου. Η ανάγκη σου για ερωτικές συγκινήσεις και ικανοποίηση της φιλαρέσκειάς σου μοιάζει να χαρακτηρίζει ολόκληρη την καθημερινότητά σου. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον 7ο ηλιακό σου οίκο από τις 7 του μήνα φέρνει στο προσκήνιο τη συντροφική σου διάθεση και την ανάγκη σου να συμπορευτείς και να απολαύσεις μια υγιή και ισορροπημένη ερωτική σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μέχρι τις 7/8 διασκεδάζεις και περνάς όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σου. Η ερωτική σου ζωή μοιάζει να περιλαμβάνει σαρκικό πάθος και ταυτόχρονα βαθύ συναίσθημα. Η είσοδος της Αφροδίτης στον 6ο ηλιακό σου οίκο από τις 7 του μήνα σε βάζει στη διαδικασία να διευθετήσεις πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας με τη βοήθεια του συντρόφου σου. Γύρω στις 26 κάποιος τωρινός ή παλιός συνάδελφος σου εξομολογείται τον έρωτά του για εσένα, ο οποίος φαίνεται να πηγάζει από το μακρινό παρελθόν.

ΙΧΘΥΕΣ
Με τη διέλευση της Αφροδίτης από τον 4ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 7/8 έρωτες του παρελθόντος επιστρέφουν στη ζωή σου. Εσύ με τη σειρά σου επικεντρώνεσαι στις βαθύτερες συναισθηματικές σου ανάγκες και προσπαθείς να αποφασίσεις κατά πόσο θα άξιζε τον κόπο να συνδεθείς ξανά με κάποιον πρώην σύντροφό σου. Ωστόσο, το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο και στον 5ο ηλιακό σου οίκο από τις 7 του μήνα σε προτρέπει να επικεντρωθείς στο παρόν. Επίσης, σου δημιουργεί την επιθυμία να ζήσεις έναν καινούριο συναρπαστικό έρωτα ή εναλλακτικά (αν είσαι δεσμευμένος) να ανανεώσεις την τωρινή σου σχέση.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS