ΖΩΔΙΑΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΑισθηματικές προβλέψεις για τον μήνα Σεπτέμβριο

Αισθηματικές προβλέψεις για τον μήνα Σεπτέμβριο

Μέχρι τις 6 του μήνα η Αφροδίτη θα διελαύνει από το τρυφερό και συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου. Ως εκ τούτου, η ανάγκη μας για στενές, δεσμευτικές σχέσεις, απόλυτη αφοσίωση και συναισθηματική ασφάλεια φαίνεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Επιπλέον, η αμφίδρομη αγάπη που θα αγγίζει τα όρια της λατρείας είναι το βασικό ζητούμενό μας. Πού και πού, όμως, θα είμαστε παραπονιάρηδες, ενοχικοί, μελοδραματικοί και ανασφαλείς και θα γκρινιάζουμε. Από τις 6/9 το «μοτίβο» διαφοροποιείται, καθώς η Αφροδίτη εισέρχεται στο φλογερό, ανέμελο, εξωστρεφές, ενθουσιώδες και δημιουργικό ζώδιο του Λέοντα. Έτσι, η ανάγκη μας να νιώσουμε ξανά παιδιά μέσα από τον έρωτα έρχεται στο προσκήνιο. Συν τοις άλλοις, μας δημιουργείται η επιθυμία να φλερτάρουμε, να διασκεδάσουμε με τον σύντροφό μας αλλά και να τον καθυποτάξουμε, καθώς ο Λέων συνδέεται με τις έννοιες της δύναμης και της εξουσίας. Το μόνο που φαίνεται να παραμένει ίδιο είναι η τάση για συναισθηματικούς μελοδραματισμούς. Ειδικότερα, γύρω στις 2 αισθανόμαστε στιγμιαία ένα έντονο και ανυπόφορο συναίσθημα μοναξιάς, ακόμα κι αν είμαστε δεσμευμένοι, ενώ δεν αποκλείεται να «εισπράξουμε» αυστηρή κριτική από το ταίρι μας.  Γύρω στις 4 του μήνα νιώθουμε ότι δυσκολευόμαστε να βρούμε στο ίδιο πρόσωπο ένα ταίρι που θα καλύπτει ταυτόχρονα την ανάγκη μας για συντροφικότητα αλλά και την ανάγκη μας για πάθος και ερωτισμό. Ωστόσο, μέσα από την επικοινωνία κατορθώνουμε να επιλύσουμε τυχόν προβλήματα και να επαναφέρουμε την αρμονία στην ερωτική μας ζωή. Στις 15/9 δύο είναι τα τινά: Ή θα ερωτευτούμε κεραυνοβόλα ή θα αποστασιοποιηθούμε προσωρινά από τον σύντροφό μας. Τέλος, γύρω στις 24/9 δεν αποκλείεται να βιώσουμε μια συναρπαστική σεξουαλική συνεύρεση η οποία θα μας μείνει αξέχαστη.

 

Οι αισθηματικές τάσεις για το ζώδιό σου αυτόν τον μήνα


ΚΡΙΟΣ
Μέχρι τις 6 του μήνα είσαι σε γενικές γραμμές εσωστρεφής και αφιερώνεις περισσότερο χρόνο με τον σύντροφό σου στο σπίτι. Αν είσαι μόνος, δεν αποκλείεται παρελθοντικοί έρωτες να κάνουν την εμφάνισή τους στη ζωή σου. Κάτι τέτοιο, όμως, μοιάζει μάλλον με προσωρινή λύση, καθώς ο λαός ισχυρίζεται πως…«ξαναζεσταμένο φαγητό δεν τρώγεται»! Ή μήπως τρώγεται; Πάντως, από τις 6/9 τα πράγματα μοιάζουν να αλλάζουν. Βγαίνεις σταδιακά από το «καβούκι» σου και προσπαθείς να διασκεδάσεις και να ανακτήσεις την ανεμελιά σου. Μάλιστα είναι πιθανό να γνωρίσεις έναν καινούριο έρωτα ή να ανανεώσεις την τωρινή σου σχέση (αν είσαι δεσμευμένος). Οι διακοπές σίγουρα θα σε βοηθήσουν να ανακτήσεις την αυτοεκτίμησή σου στα ερωτικά σου ζητήματα.


ΤΑΥΡΟΣ
Ο ανάδρομος Ουρανός στο ζώδιό σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα διατηρεί σε υψηλά επίπεδα την ανάγκη σου για ανεξαρτησία. Μέχρι τις 6/9 εμφανίζεσαι πιο επικοινωνιακός, ενώ η ροπή σου στα φλερτ και στα λεκτικά παιχνίδια μοιάζει να είναι αυξημένη. Δεν αποκλείονται ενδιαφέρουσες μετακινήσεις ή κοντινά ταξίδια με τον σύντροφό σου, τα οποία σου χαρίζουν ευχάριστες στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να ερωτευτείς κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Ωστόσο, από τις 6 του μήνα και ύστερα αρχίζεις σταδιακά να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να νοσταλγείς καταστάσεις του παρελθόντος. Αν έχεις χωρίσει πρόσφατα, είναι πιθανό να επανασυνδεθείς προσωρινά με τον πρώην σύντροφό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μάλλον προτιμάς τις στιγμές θαλπωρής μέσα στο σπίτι μαζί με τον σύντροφό σου παρά την ξέφρενη ζωή και τις διασκεδάσεις. 
 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μέχρι τις 6 του μήνα εμφανίζεσαι αρκετά κτητικός, ζηλιάρης και φιλήδονος. Η απόλυτη δέσμευση είναι το ζητούμενό σου. Ωστόσο, από τις 6/9 και ύστερα συνειδητοποιείς ότι θα πρέπει να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και αρχίζεις σταδιακά να επιδιώκεις την ανεξαρτησία σου. Η ανάγκη σου για επικοινωνία και επαφή με κόσμο έρχεται στο προσκήνιο. Μπορεί να μπεις στη διαδικασία να φλερτάρεις με καινούρια πρόσωπα τα οποία θα γνωρίσεις σε κάποιο κοντινό ταξίδι, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή μέσω κάποιου συγγενή σου. Επιπλέον, προσπαθείς να αποκοπείς από τη στασιμότητα και τη ρουτίνα που χαρακτηρίζουν τη συναισθηματική σου ζωή. Έτσι, μπαίνεις στη διαδικασία να ανανεώσεις την επικοινωνία σου με τον σύντροφό σου, γι’ αυτό προβαίνεις σε πολυάριθμες και εφ’ όλης της ύλης συζητήσεις μαζί του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την ανάδρομη κίνηση του Πλούτωνα καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα στον 7ο ηλιακό σου οίκο μπορεί να νοσταλγήσεις κάποιον πρώην σύντροφό σου ή μοτίβα σχέσεων που βίωσες στο παρελθόν. Μέχρι τις 6 του μήνα η Αφροδίτη διελαύνει από το ζώδιό σου και, ως εκ τούτου, η γοητεία σου είναι εκτοξευμένη στα ύψη και οι κατακτήσεις σου είναι ασυνήθιστα πολλές. Ωστόσο, από τις 6/9 και ύστερα σου γεννιέται η επιθυμία για μια δεσμευτική σχέση, στην οποία θα μπορείς να ελέγχεις απόλυτα τον σύντροφό σου. 


ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο και στον 12ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 6 του μήνα αισθάνεσαι μπερδεμένος και μόνος σε συναισθηματικό επίπεδο. Μάλιστα, παρουσιάζεις έντονη ροπή σε κρυφές ή παράνομες σχέσεις. Ωστόσο, από τις 6/9 η αυτοπεποίθησή σου αυξάνεται και η γοητεία σου εκτοξεύεται στα ύψη, καθώς η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου. Την ίδια στιγμή σου γεννιέται η επιθυμία να διεκδικήσεις το καλύτερο για την ερωτική σου ζωή και να εξασφαλίσεις για τον εαυτό σου μια υγιή και ισορροπημένη σχέση.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τον Πλούτωνα να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον 5ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, η ερωτική σου ζωή σε απασχολεί αρκετά και μοιάζει να μην είναι εύκολη υπόθεση. Μάλιστα, είναι πιθανό ο ψυχισμός σου να χαρακτηρίζεται από εμμονές, φοβίες και ανασφάλειες. Μέχρι τις 6 του μήνα τείνεις να φλερτάρεις με φιλικά σου πρόσωπα ή με άτομα που γνωρίζεις στο διαδίκτυο. Από τις 6/9 και ύστερα γίνεσαι πιο εσωστρεφής και «εγκλωβίζεσαι» στον κόσμο της φαντασίας σου. Η ρομαντική σου διάθεση είναι αυξημένη και έχεις ροπή στην εξιδανίκευση. Ωστόσο, αισθάνεσαι ανασφάλεια και υπαρξιακή μοναξιά, την οποία δυσκολεύεσαι να αποκωδικοποιήσεις. 


ΖΥΓΟΣ

Με τον ανάδρομο Ουρανό να συνεχίζει τη διέλευσή του από το ζώδιο του Ταύρου και τον 8ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα η ανάγκη σου για σεξουαλικό πειραματισμό παραμένει στο προσκήνιο. Ωστόσο, βιώνεις εκνευρισμό καθώς αισθάνεσαι ότι οι επιθυμίες σου δεν ικανοποιούνται όσο και όπως θα ήθελες. Η Αφροδίτη στο ζενίθ του ηλιακού σου χάρτη μέχρι τις 6 του μήνα διατηρεί αυξημένα τα επίπεδα της γοητείας σου και του προσωπικού σου μαγνητισμού. Επίσης, δείχνει ότι κάποιο πρόσωπο από το εργασιακό σου περιβάλλον που κατέχει θέση εξουσίας σε φλερτάρει και σε διεκδικεί ερωτικά. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα από τις 6 του μήνα σε βάζει στη διαδικασία να φλερτάρεις μέσω του διαδικτύου ή ακόμη και να «μπλέξεις» τη φιλία με τον έρωτα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο ανάδρομος Ουρανός στον Ταύρο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις την ερωτική σου ζωή και να δώσεις «νέα πνοή» στη σχέση σου. Μέχρι τις 6 του μήνα υπάρχει πιθανότητα να πραγματοποιήσεις κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό μαζί με τον σύντροφό σου. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα από τις 6/9 αυξάνει τον προσωπικό μαγνητισμό σου και σου φέρνει πολλές κατακτήσεις εντός του εργασιακού σου χώρου. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς δεν αποκλείονται σκάνδαλα ερωτικού περιεχομένου τα οποία θα βλάψουν τη δημόσια εικόνα σου. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέχρι τις 6 του μήνα η λίμπιντό σου είναι ιδιαίτερα αυξημένη και αναζητάς την απόλυτη ένωση (τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχικό επίπεδο) με το ταίρι σου. Το πιθανότερο είναι ότι θα βιώσεις συναρπαστικές ερωτικές συνευρέσεις, με μπόλικο συναίσθημα. Ωστόσο, από τις 6/9 και ύστερα αρχίζεις να αισθάνεσαι έλξη προς διανοούμενους και πνευματικά καλλιεργημένους ανθρώπους. Η μόρφωση και η εξυπνάδα των άλλων μοιάζουν να λειτουργούν αφροδισιακά και διεγερτικά για εσένα. Ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται να ερωτευτείς κάποιο πρόσωπο από τον χώρο της διανόησης. Επίσης, είναι πιθανό να ζήσεις έναν έρωτα κατά τη διάρκεια κάποιου μακρινού ταξιδιού. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο μέχρι τις 6/9 (σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα) εντείνει τη συντροφική σου διάθεση και την ανάγκη σου να ερωτευτείς, να συμπορευτείς και να απολαύσεις μια υγιή ερωτική ζωή. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα και στον 8ο ηλιακό σου οίκο από τις 6 του μήνα σε κάνει ακόμα πιο φλογερό και σου ξυπνάει πρωτόγνωρες σεξουαλικές επιθυμίες. Γενικά, ο μήνας σου επιφυλάσσει μια συναρπαστική και ιδιαίτερη ερωτική ζωή. 
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέχρι τις 6/9 καταφέρνεις να βάλεις σε μια τάξη πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας με τη βοήθεια του συντρόφου σου. Επίσης, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα δεν αποκλείεται να σε «καταδιώξουν» ερωτικά διάφοροι συνάδελφοί σου. Προσπάθησε να δείξεις την απαιτούμενη προσοχή καθώς και εγκράτεια, προκειμένου να αποφύγεις την εμπλοκή του ονόματός σου σε τυχόν «ροζ σκάνδαλα». Η είσοδος της Αφροδίτης στον 7ο ηλιακό σου οίκο από τις 6 του μήνα σε βάζει στη διαδικασία να αναζητήσεις μια ισορροπημένη σχέση, στην οποία θα κυριαρχούν η ισότητα, το πάθος, η συντροφικότητα και η δικαιοσύνη. 


ΙΧΘΥΕΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει από τον 5ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 6/9 αισθάνεσαι την επιθυμία να ζήσεις έναν καινούριο συναρπαστικό έρωτα ή εναλλακτικά (αν είσαι δεσμευμένος) να ανανεώσεις την τωρινή σου σχέση. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον 6ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 6 του μήνα μετατοπίζει το ενδιαφέρον σου σε πρακτικά ζητήματα της καθημερινής ζωής. Ο ρόλος του συντρόφου σου στην καθημερινότητά σου μοιάζει να είναι ιδιαίτερα επιβοηθητικός και ο ίδιος αισθάνεσαι την ανάγκη να μοιραστείς από κοινού με το ταίρι σου τις διάφορες ευθύνες και τα καθήκοντα που σχετίζονται με τη μεταξύ σας συμβίωση. 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS