ΖΩΔΙΑΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΑστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Αύγουστο

Αστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Αύγουστο

ΚΡΙΟΣΓΕΝΙΚΑ
Με τον Άρη, που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου, να συνεχίζει σταθερά τη διέλευσή του από το ζώδιό σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, συνεχίζεις να είσαι αποφασιστικός, διεκδικητικός και τολμηρός. Τα δε επίπεδα της ζωτικότητας και της ενεργητικότητάς σου παραμένουν ιδιαίτερα αυξημένα. Ωστόσο, καλείσαι να αποφύγεις τυχόν βιασύνες και παρορμητισμούς, ενώ την ίδια στιγμή θα πρέπει να είσαι προσεκτικός για να αποφύγεις ατυχήματα άνευ σημασίας, όπως κοψίματα, καψίματα ή χτυπήματα στο κεφάλι. Στις 5/8 ο Ερμής εισέρχεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο και, ως εκ τούτου, ο νους σου αρχίζει σταδιακά να γίνεται ιδιαίτερα δημιουργικός.  Στις 7/8 το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο σου χαρίζει όμορφες οικογενειακές στιγμές, ενώ η ανάδρομη κίνηση του Ουρανού από τις 15/8 φέρνει απρόβλεπτα έξοδα που προέρχονται από ένα παρελθοντικό ζήτημα. Κατά το τελευταίο 10ήμερο του μήνα, με τον Ήλιο και τον Ερμή στην Παρθένο, ασχολείσαι ενεργά με πρακτικά θέματα της καθημερινής σου ζωής.

 
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 3/8 η Πανσέληνος στον Υδροχόο και στον 11ο ηλιακό σου οίκο προκαλεί απροσδόκητες αντιπαραθέσεις με φιλικά σου πρόσωπα. Είναι, μάλιστα, πιθανό να αισθανθείς διχοτομημένος μεταξύ 2 σημαντικών τομέων: της φιλίας και του έρωτα. Στις 19/8 η Νέα Σελήνη στον Λέοντα και στον 5ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την ανάγκη να εκφράσεις με διαφορετικό τρόπο την προσωπική σου δημιουργικότητα και τα ταλέντα σου. Επιπρόσθετα, ευνοεί νέα χόμπι καθώς και την ενασχόληση με νέες ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Συν τοις άλλοις, ευνοείται η απόκτηση απογόνων.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Γενικά, με τον Δία στον 10ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, πραγματικά παρουσιάζονται αρκετές ευκαιρίες! Θα πρέπει, ωστόσο, να έχεις τις «κεραίες» σου σε ετοιμότητα, προκειμένου να διακρίνεις και τελικά να αξιοποιήσεις προς όφελός σου τις ευκαιρίες που αναμένεται να σου παρουσιαστούν. Με τον Κρόνο να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον Αιγόκερω και στο Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σου θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Δείξε ψυχραιμία και προσπάθησε να μην το παρακάνεις δουλεύοντας αμέτρητες ώρες, αν θέλεις να αποφύγεις την υπερκόπωση. Με τον Άρη στο ζώδιό σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα αισθάνεσαι μεν σαν ένας ακούραστος εργάτης και η όρεξή σου για δουλειά είναι αυξημένη, όμως δεν αποκλείεται να έρθεις σε σύγκρουση με ορισμένους συνεργάτες σου λόγω της δικής σου παρορμητικής, επιθετικής ή ανταγωνιστικής συμπεριφοράς. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 10ημέρου του μήνα ο Ερμής και ο Ήλιος θα βρίσκονται στο ζώδιο της Παρθένου και στον 6ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, οι ηγετικές σου ικανότητες, η ευρηματικότητα του νου σου και η ευελιξία σου θα σε βοηθήσουν ώστε να ανελιχθείς επαγγελματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ

Με τον Άρη στον Κριό καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα τα επίπεδα της ενεργητικότητάς σου είναι μειωμένα και ο ίδιος αισθάνεσαι μπερδεμένος σε σχέση με τους στόχους σου. Στις 5/8 ο Ερμής εισέρχεται στον 4ο ηλιακό σου οίκο και, ως εκ τούτου, η σκέψη σου επικεντρώνεται σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Στις 7/8 η είσοδος του κυβερνήτη σου στον Καρκίνο και στον 3ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την ανάγκη να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου και να πραγματοποιήσεις κοντινά ταξίδια. Στις 15/8 ο Ουρανός αρχίζει να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιό σου. Έτσι, μπορεί να έλθει στην επιφάνεια κάποιο παρελθοντικό ζήτημα, το οποίο νιώθεις ότι περιορίζει την ελευθερία και την ανεξαρτησία σου. Κατά το τελευταίο 10ήμερο του μήνα, με τον Ήλιο και τον Ερμή στην Παρθένο, σου δημιουργείται η επιθυμία να διασκεδάσεις και να ανακτήσεις την ξεγνοιασιά και την παιδικότητά σου.
 
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 3/8 η Πανσέληνος στον Υδροχόο και στον 10ο ηλιακό σου οίκο μοιάζει να απειλεί τη φήμη σου. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς δεν αποκλείεται να εμπλακείς σε κάποιο σκάνδαλο ή να βιώσεις αρνητική δημοσιότητα. Στις 19/8 η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα και στο ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου δημιουργεί την επιθυμία να ανακαινίσεις το σπίτι σου ή ακόμη και να μετακομίσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Η διέλευση της Αφροδίτης, που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου, από το ζώδιο των Διδύμων και τον 2ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 7 του μήνα σου δίνει τη δυνατότητα να διαπραγματευτείς με τους εργοδότες σου το ενδεχόμενο μιας αύξησης των καθαρών αποδοχών σου, κάτι που ούτως ή άλλως ευνοείται και από την παρουσία του Βόρειου Δεσμού της Σελήνης στους Διδύμους και στον 2ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου.  Ειδικότερα, γύρω στις 3 καλείσαι να δείξεις την απαιτούμενη προσοχή και ψυχραιμία καθώς ένα ξαφνικό περιστατικό εντός του εργασιακού σου χώρου μπορεί να σε εκνευρίσει ή να σου δημιουργήσει ανασφάλεια. Ευτυχώς, στις 7/8 η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο και στον 3ο ηλιακό σου οίκο φέρνει στο προσκήνιο τις διπλωματικές σου ικανότητες, με τη βοήθεια των οποίων κατορθώνεις να χειριστείς προς όφελός σου τόσο τους συναδέλφους σου όσο και τα αφεντικά σου.
ΔΙΔΥΜΟΣΓΕΝΙΚΑ
Με τον Άρη στον Κριό και στον 11ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα το ενδιαφέρον σου παραμένει επικεντρωμένο στον τομέα της φιλίας. Ωστόσο, είναι πιθανό να βιώσεις προστριβές με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο. Στις 5/8 ο κυβερνήτης σου (Ερμής) μπαίνει στον Λέοντα και, έτσι, έρχεται στο προσκήνιο η ανάγκη σου να συλλέξεις πληροφορίες και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να μπεις στη διαδικασία διαφόρων κοντινών ταξιδιών και εκδρομών. Στις 7/8 το πέρασμα της Αφροδίτης στον 2ο ηλιακό σου οίκο βελτιώνει την αυτοεκτίμησή σου. Ταυτόχρονα, σου δημιουργεί την ανάγκη να κάνεις ψώνια και γενικά να ξοδέψεις χρήματα για την καλοπέρασή σου. Στις 15/8 ο Ουρανός αναδρομεί στον 12ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, η διαίσθησή σου γίνεται πανίσχυρη. Κατά το τελευταίο 10ήμερο του μήνα, με τον Ήλιο και τον Ερμή να διελαύνουν από τον 4ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, σου γεννιέται η επιθυμία να ασχοληθείς ενεργά με την αγοραπωλησία κάποιου ακινήτου ή με τα μέλη της πατρικής σου οικογένειας.
 
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 3 του μήνα η Πανσέληνος στον Υδροχόο και στον 9ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη φέρνει ξαφνικά προβλήματα σε ζητήματα σπουδών ή άλλα θέματα εκπαιδευτικής φύσεως. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να ακυρωθεί κάποιο μακρινό ταξίδι που προγραμμάτιζες εδώ και καιρό. Στις 19/8 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα και στον 3ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να ανανεώσεις τους επικοινωνιακούς σου μηχανισμούς και να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι Δεσμοί της Σελήνης συνεχίζουν και αυτόν τον μήνα τη διέλευση τους από τον άξονα 1ου-7ου του ηλιακού σου ωροσκοπίου δημιουργώντας σου την ανάγκη να συνάψεις νέες συνεργασίες οι οποίες θα σου επιτρέπουν να νιώθεις πιο ανεξάρτητος και να κινείσαι με περισσότερη ελευθερία. Στις 5/8 ο κυβερνήτης σου (Ερμής) εισέρχεται στον 3ο ηλιακό σου οίκο και σου χαρίζει αξιοζήλευτη διπλωματία, ευρηματικότητα και ευελιξία, τις οποίες διοχετεύεις στο εργασιακό σου περιβάλλον. Ως εκ τούτου, κατορθώνεις να διευρύνεις τον κύκλο σου και να προωθήσεις την ευρύτερη διαδικασία της επαγγελματικής σου ανέλιξης. Από τις 7/8 κι ύστερα (με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο και στον 2ο ηλιακό σου οίκο) μπορεί να πετύχεις κάποια μισθολογική αύξηση. Ο Άρης στον Κριό και στον 11ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα δείχνει ότι θα κληθείς να εργαστείς ομαδικά με απώτερο στόχο την ολοκλήρωση κάποιου πρότζεκτ. Ωστόσο, δεν αποκλείεται για κάποιο λόγο να έρθεις σε αντιπαράθεση με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣΓΕΝΙΚΑ
Με τον Άρη στον Κριό και στον 10ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα συνεχίζεις να ασχολείσαι ενεργά με το κοινωνικό σου προφίλ και με την οριοθέτηση εννοιών όπως η εσωτερική ολοκλήρωση και η κοινωνική επιτυχία. Στις 5/8 ο Ερμής εισέρχεται στον 2ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, προσπαθείς να βρεις πιο αποτελεσματικούς τρόπους διαχείρισης των οικονομικών σου ζητημάτων. Στις 7/8 η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου και, ως εκ τούτου, ο προσωπικός σου μαγνητισμός και η δημοτικότητά σου εκτοξεύονται στα ύψη. Η ανάδρομη κίνηση του Ουρανού από τις 15/8 μπορεί να φέρει ξαφνικά προβλήματα στον τομέα της φιλίας. Κατά το τελευταίο 10ήμερο του μήνα, με τον Ήλιο και τον Ερμή στον 3ο ηλιακό σου οίκο, γίνεσαι άκρως επικοινωνιακός και ταξιδιάρης.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 3/8 η Πανσέληνος, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 8ο ηλιακό σου οίκο, σου προκαλεί ξαφνικές οικονομικές απώλειες. Επίσης, αισθάνεσαι εκνευρισμό, πίεση και άγχος, καθώς δυσκολεύεσαι να ανταποκριθείς στα ληξιπρόθεσμα χρέη σου. Στις 19/8 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα και στον 2ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεις νέες πηγές εσόδων και, γενικά, να υιοθετήσεις νέους μηχανισμούς προκειμένου για την αποτελεσματική διαχείριση των οικονομικών σου ζητημάτων.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης συνεχίζει και αυτόν τον μήνα τη διέλευσή του από το ζώδιο του Τοξότη και τον 6ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, συνεχίζεις να αισθάνεσαι ότι μένεις στάσιμος και δεν εξελίσσεσαι επαγγελματικά. Ευτυχώς, χάρη στον «μεγάλο ευεργέτη» Δία, ο οποίος διελαύνει και αυτόν τον μήνα από τον 7ο ηλιακό σου οίκο, βιώνεις μια ευρύτερη προστασία στον τομέα των συνεργασιών. Συν τοις άλλοις, σου παρουσιάζονται διαρκώς ευκαιρίες για νέες συνεργασίες, τις οποίες όμως θα πρέπει να διακρίνεις και να αξιοποιείς προς όφελός σου. Ο δε Κρόνος συνεχίζει καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον 7ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, συνεχίζεις να αισθάνεσαι ότι οι συνεργάτες σου σε αγχώνουν και σε πιέζουν. Στις 5 του μήνα, με την είσοδο του Ερμή στον 2ο ηλιακό σου οίκο, καλείσαι να επιστρατεύσεις τη διπλωματία σου, προκειμένου να διαπραγματευτείς έξυπνα με τον εργοδότη σου το ενδεχόμενο κάποιας αύξησης των καθαρών αποδοχών σου. Τέλος, με τον Άρη στο Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα εμφανίζεσαι ιδιαίτερα διεκδικητικός και αποφασιστικός σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες αλλά, ταυτόχρονα, μπορεί κατά διαστήματα να βιώνεις συγκρούσεις με τα αφεντικά σου.

ΛΕΩΝΓΕΝΙΚΑ
Με τον Άρη στον Κριό και στον 9ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα συνεχίζεις να αισθάνεσαι την αβυσσαλέα επιθυμία να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Στις 5/8 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου και, έτσι, γίνεσαι επικοινωνιακός, ομιλητικός και ακόμη πιο φιλομαθής. Στις 7/8 το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο σε βοηθάει ώστε να αποδεχθείς τη μοναξιά σου, ενώ την ίδια στιγμή φέρνει στο προσκήνιο τις μεταφυσικές και καλλιτεχνικές σου ανησυχίες. Η ανάδρομη κίνηση του Ουρανού από τις 15/8 σου δημιουργεί άγχος και εσωτερική ένταση σε σχέση με τη δημόσια εικόνα σου. Κατά το τελευταίο 10ήμερο του μήνα, ο Ήλιος, που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου, και ο Ερμής διελαύνουν από τον 2ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Ως εκ τούτου, το ενδιαφέρον σου σταδιακά επικεντρώνεται στα οικονομικά σου ζητήματα καθώς και στο ευρύτερο σύστημα των ηθικών αξιών και αρχών σου. Ταυτόχρονα, σου γεννιέται η επιθυμία να προβείς σε μια εφ’ όλης της ύλης αξιολόγηση του ίδιου σου του εαυτού.
 
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 3/8 η Πανσέληνος, που πραγματοποιείται στον Υδροχόο και στον 7ο ηλιακό σου οίκο, φέρνει ξαφνικά προβλήματα στις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις και σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι στους ανθρώπους που σε πλαισιώνουν. Στις 19/8 η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει μεν κάπως κυκλοθυμικό αλλά σε γενικές γραμμές ευνοεί νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς και σου δημιουργεί την επιθυμία να αλλάξεις στυλ στην εμφάνιση και γενικά επιλογές και πορεία ζωής.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον 11ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη για ακόμη έναν μήνα, καλείσαι να δουλέψεις στο πλαίσιο μιας ομάδας και να συνεργαστείς με άλλα άτομα για την ολοκλήρωση κάποιου πρότζεκτ. Με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα να κινούνται σε ανάδρομη τροχιά στον Αιγόκερω και στον 6ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, συνεχίζεις να είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός απέναντι στους συναδέλφους σου. Ευτυχώς, ο Δίας στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, αν και ανάδρομος, προσφέρει μια ευρύτερη προστασία στα εργασιακά σου ζητήματα και φαίνεται να σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την επαγγελματική σου ζωή, η οποία θα χαρακτηρίζεται από επέκταση, εύνοια αλλά και πολλές ώρες εργασίας. Βέβαια, καλείσαι να επαναπροσδιορίσεις τις απόψεις σου γύρω από έννοιες όπως η εργασιακή αποδοτικότητα, η παραγωγικότητα και η εκπλήρωση των εργασιακών καθηκόντων. Γύρω στις 3/8 μπορεί να μπορεί να έρθεις σε σύγκρουση με κάποιον συνεργάτη σου. Τέλος, η ανάδρομη κίνηση του Ουρανού από τις 15/8 φέρνει στην επιφάνεια εντελώς ξαφνικά ένα θέμα του παρελθόντος το οποίο σχετίζεται με την καριέρα σου και τους επαγγελματικούς στόχους σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣΓΕΝΙΚΑ
Με τον Άρη στον Κριό και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα το ενδιαφέρον σου παραμένει επικεντρωμένο στα οικονομικά σου ζητήματα. Στις 5/8 ο κυβερνήτης σου (Ερμής) εισέρχεται στον 12ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, η φαντασία σου και η διαίσθησή σου έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο. Την ίδια στιγμή, σου δημιουργείται η ανάγκη να απομονωθείς και να αφιερώσεις χρόνο στον ίδιο σου τον εαυτό. Στις 7/8 το πέρασμα της Αφροδίτης στον 11ο ηλιακό σου οίκο βελτιώνει τις σχέσεις σου με τους φίλους σου, ενώ η ανάδρομη κίνηση του Ουρανού από τις 15/8 μπορεί να φέρει ξαφνικά προβλήματα στον τομέα των σπουδών σου. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 10ημέρου του μήνα, με τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζώδιό σου, προσπαθείς να ικανοποιήσεις τα θέλω και τις επιθυμίες σου, ενώ ταυτόχρονα έρχονται στην επιφάνεια η ευρηματικότητά σου και οι ηγετικές σου ικανότητες.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 

Στις 3/8 η Πανσέληνος, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου, μπορεί να σου προκαλέσει αναπάντεχα προβλήματα υγείας. Γι’ αυτό καλείσαι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, προκειμένου να αποφύγεις τυχόν γρίπες ή κρυολογήματα. Στις 19/8 η Νέα Σελήνη στον Λέοντα και στον 12ο ηλιακό σου οίκο φέρνει στην επιφάνεια τη διαίσθησή σου και τις ανθρωπιστικές σου ανησυχίες και σου δημιουργεί την ανάγκη να δημιουργήσεις ένα έργο τέχνης. Ως δια μαγείας, μπορεί να απαλλαχθείς από έναν εχθρό, ο οποίος λειτουργούσε κρυφά και παρασκηνιακά εις βάρος σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο  Βόρειος Δεσμός της Σελήνης συνεχίζει τη διέλευσή του από το ζώδιο των Διδύμων και το Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, το ίδιο το πεπρωμένο μοιάζει να σε καλεί να εκπληρώσεις τους επαγγελματικούς στόχους σου και να ανελιχθείς στην διοικητική ιεραρχία της εταιρείας στην οποία εργάζεσαι. Γύρω στις 3/8 ένα ξαφνικό περιστατικό ή μια απροσδόκητη αλλαγή στο εργασιακό σου περιβάλλον μπορεί να σε ταράξει ή να σου προκαλέσει ανασφάλεια. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους και στον 10ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 7 του μήνα μια γυναίκα που κατέχει θέση κύρους και εξουσίας μπορεί να σου κάνει μια σημαντική επαγγελματική πρόταση ή να σου προσφέρει απλόχερα την στήριξή της. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 10ημέρου του μήνα, με τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζώδιό σου, έρχονται στο προσκήνιο η ευρηματικότητά σου και οι ηγετικές σου ικανότητες, γεγονός το οποίο σε βοηθάει να επιβιώσεις και να ανελιχθείς επαγγελματικά.

ΖΥΓΟΣΓΕΝΙΚΑ
Με τον Άρη στον 7ο ηλιακό σου οίκο το ενδιαφέρον σου συνεχίζει και αυτόν τον μήνα να είναι επικεντρωμένο στην κοινωνική σου ζωή. Ωστόσο, δεν αποκλείονται και κάποιες εντάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Στις 5/8 ο Ερμής εισέρχεται στον 11ο ηλιακό σου οίκο και, ως εκ τούτου, απολαμβάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις με φιλικά σου πρόσωπα. Στις 7/8 η είσοδος της Αφροδίτης (που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου) στον Καρκίνο εκτοξεύει τη δημοτικότητά σου στα ύψη. Ταυτόχρονα, σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς ενεργά με τη δημόσια εικόνα σου. Η ανάδρομη κίνηση του Ουρανού από τις 15/8 σου φέρνει ξαφνικές αναποδιές οι οποίες μπορεί να σχετίζονται με τυχόν ληξιπρόθεσμες οφειλές σου. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 10ημέρου του μήνα, με τον Ήλιο και τον Ερμή στον 12ο ηλιακό σου οίκο, η φαντασία σου και οι καλλιτεχνικές και μεταφυσικές σου ανησυχίες έρχονται στην επιφάνεια.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 3 του μήνα η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, φέρνει στην επιφάνεια ένα πρόβλημα που σχετίζεται με παιδιά. Επίσης, σου προκαλεί δυσαρέσκεια και απογοήτευση, καθώς συνειδητοποιείς ότι σου λείπουν η ξεγνοιασιά και η παιδικότητά σου. Στις 19/8 η Νέα Σελήνη στον Λέοντα και στον 11ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να αλλάξεις φίλους και να ενταχθείς σε καινούριες ομάδες ανθρώπων με τις οποίες θα σε συνδέουν τα κοινά σας ενδιαφέροντα και η κοινή ιδεολογία σας.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με τον Άρη στον Κριό και στον 7ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να δείξεις αδιαφορία στις ανταγωνιστικές και επιθετικές συμπεριφορές που θα «εισπράξεις» από ορισμένους συνεργάτες σου. Στις 7/8 η Αφροδίτη, που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου, εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και στο Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Ως εκ τούτου, η γοητεία σου, η δημοτικότητά σου και ο προσωπικός σου μαγνητισμός εκτοξεύονται στα ύψη. Ειδικότερα, κατορθώνεις με χαρακτηριστική ευκολία να κερδίσεις την εύνοια τόσο των συναδέλφων σου όσο και του αφεντικού σου. Μάλιστα, μια γυναίκα η οποία κατέχει θέση κύρους μοιάζει να σε στηρίζει και με τον τρόπο της προσπαθεί να σε προωθήσει και να σε ανταμείψει/επιβραβεύσει επαγγελματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣΓΕΝΙΚΑ
Με τον παραδοσιακό κυβερνήτη σου (Άρη) να διελαύνει από τον 6ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα η προσοχή σου συνεχίζει να είναι εστιασμένη σε θέματα που αφορούν στην υγεία σου και στη φυσική σου κατάσταση. Ωστόσο, δεν αποκλείονται τυχόν εμπύρετες καταστάσεις ή φλεγμονές. Γι’ αυτό καλείσαι να δείξεις την απαιτούμενη προσοχή. Στις 5/8 ο Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα και η σκέψη σου επικεντρώνεται στη δημόσια εικόνα σου. Στις 7/8 το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο ευνοεί τις σπουδές σου και γενικά τη διεύρυνση των πνευματικών οριζόντων σου. Η ανάδρομη κίνηση του Ουρανού από τις 15/8 φέρνει ξαφνικά προβλήματα στις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις, τα οποία σχετίζονται με ζητήματα του παρελθόντος. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 10ημέρου του μήνα, με τον Ήλιο και τον Ερμή στην Παρθένο, οι κοινωνικές και πολιτικές σου ανησυχίες έρχονται στο προσκήνιο. Ταυτόχρονα, γίνεσαι πιο κοινωνικός και πιο ομαδικός.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 3/8 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 4ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φέρνει αναπάντεχα προβλήματα τα οποία σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί, μάλιστα, να αναγκαστείς να μετακομίσεις ή να πουλήσεις σε χαμηλή τιμή κάποιο ακίνητο. Στις 19/8 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα και στον 10ο ηλιακό σου οίκο, σε βάζει στη διαδικασία να εφαρμόσεις νέες τακτικές και να πραγματοποιήσεις νέα ξεκινήματα όσον αφορά στο κυνήγι των στόχων σου και σε πιέζει να αναθεωρήσεις έννοιες όπως η επιτυχία και η κοινωνική ολοκλήρωση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο Χείρωνας στον Κριό και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα φανερώνει ένα αίσθημα ανικανοποίητου και ανεπάρκειας σε σχέση με την εργασιακή σου πραγματικότητα. Μάλλον, αναζητάς ακόμα την επαγγελματική σου ταυτότητα και το είδος της δουλειάς που θα σου χάριζε απλόχερα ένα αίσθημα ολοκλήρωσης και πληρότητας. Επιπλέον, δεν αποκλείεται και ένα αίσθημα εσωτερικής δυσαρέσκειας, ως αποτέλεσμα της στάσης και της συμπεριφοράς των συναδέλφων σου. Ο Δίας στον Αιγόκερω και στον 3ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα (αν και ανάδρομος) σε κάνει φιλομαθή και πρόθυμο να διευρύνεις τους εργασιακούς σου ορίζοντες. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να παρακολουθήσεις κάποιο εκπαιδευτικό σεμινάριο μέσω του οποίου θα εξειδικευτείς περαιτέρω και θα αυξήσεις την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητά σου. Ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου (Άρης) στον Κριό και στον 6ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα μπορεί να φέρει ανταγωνισμούς από συναδέλφους, ενώ ο Ερμής στον Λέοντα από τις 5/8 φέρνει στο προσκήνιο την ευρηματικότητα του νου σου και τη διπλωματία σου, γεγονός το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα να εκπληρώσεις ορισμένους επαγγελματικούς στόχους σου. Με την ανάδρομη κίνηση του Ουρανού από τις 15/8, κάποιος παλιός συνεργάτης σου μπορεί να σε προσεγγίσει. Γύρω στις 19 του μήνα σου παρουσιάζονται ευκαιρίες για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα ενώ ο Ήλιος στον Λέοντα και στο Ζενίθ του ηλιακού σου χάρτη μέχρι τις 22/8 διατηρεί στο προσκήνιο τις ηγετικές σου ικανότητες και αυξάνει τη δημοτικότητά σου εντός του εργασιακού σου χώρου.

ΤΟΞΟΤΗΣΓΕΝΙΚΑ
Ο Άρης συνεχίζει κι αυτόν τον μήνα τη διέλευσή του από το ζώδιο του Κριού και τον 5ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, συνεχίζεις να διακατέχεσαι από μια αβυσσαλέα επιθυμία να διασκεδάσεις και να ζήσεις όμορφες και ανέμελες στιγμές. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να βιώσεις προστριβές με παιδιά. Στις 5/8 ο Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα και στον 9ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, ο νους σου γίνεται πιο φιλομαθής και δεκτικός στο διάβασμα. Στις 7/8 η Αφροδίτη μπαίνει στον 8ο ηλιακό σου οίκο και, έτσι, αφενός βελτιώνονται η ψυχολογία και η διάθεσή σου αφετέρου σου δίνεται η δυνατότητα να ρυθμίσεις τυχόν ληξιπρόθεσμες οφειλές σου. Η ανάδρομη κίνηση του Ουρανού από τις 15/8 μπορεί να φέρει ξανά στην επιφάνεια (και μάλιστα εντελώς ξαφνικά) ένα παρελθοντικό θέμα υγείας. Κατά το τελευταίο 10ήμερο του μήνα, ο Ήλιος και ο Ερμής στον 10ο ηλιακό σου οίκο, σε κάνουν ιδιαίτερα δημοφιλή.
 
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 3/8 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 3ο ηλιακό σου οίκο, σου προκαλεί προβλήματα τα οποία σχετίζονται με αδέλφια, θείες, θείους ή γείτονες. Επίσης, σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις τους επικοινωνιακούς σου μηχανισμούς, ενώ δεν αποκλείεται να βιώσεις την ακύρωση κάποιου κοντινού ταξιδιού που σχεδίαζες εδώ και καιρό. Συν τοις άλλοις, καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών σου και, δη, κατά τη διάρκεια της οδήγησης, καθώς είναι πιθανά διάφορα ασυνήθιστα περιστατικά ή ακόμη και μικροατυχήματα. Στις 19/8 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στον 9ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την επιθυμία να ταξιδέψεις στο εξωτερικό, να παρακολουθήσεις ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο, να φιλοσοφήσεις γύρω από διάφορα θέματα και να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Γενικά, ο κυβερνήτης σου (Δίας) στον Αιγόκερω και στον 2ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα (αν και ανάδρομος) ευνοεί πολύ τα οικονομικά σου ζητήματα. Αυτό πρακτικά σημαίνει είτε ότι ο εργοδότης σου θα σου κάνει αύξηση είτε ότι θα βρεις και 2η δουλειά και, κατ’ επέκταση, οι καθαρές αποδοχές σου θα είναι περισσότερες. Επίσης, υπάρχει και η πιθανότητα να παραιτηθείς και να βρεις νέα εργασία η οποία θα προσφέρει περισσότερα χρήματα. Η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο των Διδύμων και τον 7ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 7 του μήνα μπορεί να σου φέρει πρόταση για συνεργασία από κάποια γυναίκα. Ο Άρης στον Κριό και στον 5ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα σε κάνει αποφασιστικό, διεκδικητικό και άκρως δημιουργικό. Η ανάδρομη κίνηση του Ουρανού από τις 15/8 μπορεί να φέρει εντελώς ξαφνικά στην επιφάνεια ένα παρελθοντικό ζήτημα το οποίο σχετίζεται με τη δουλειά σου. Τέλος, κατά τη διάρκεια του τελευταίου 10ημέρου του μήνα, με τον Ερμή και τον Ήλιο στην Παρθένο και στον 10ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, γίνεσαι αρκετά δημοφιλής στον εργασιακό σου χώρο, ενώ δεν αποκλείεται να σε επιβραβεύσει κάποιος ισχυρός άνδρας για τα εργασιακά σου επιτεύγματα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΓΕΝΙΚΑ
Κι αυτόν τον μήνα ο Άρης διελαύνει από τον Κριό και τον 4ο ηλιακό σου οίκο και, έτσι, το ενδιαφέρον σου είναι επικεντρωμένο στην εκμίσθωση ή στην αγοραπωλησία κάποιου ακινήτου. Όμως, μπορεί να έρθεις σε σύγκρουση με κάποιο μέλος της πατρικής σου οικογένειας. Στις 5/8 ο Ερμής εισέρχεται στον 8ο ηλιακό σου οίκο και έτσι αρχίζεις σταδιακά να τείνεις στην ενδοσκόπηση και στην αυτοανάλυση. Ωστόσο, στις 7/8 το πέρασμα της Αφροδίτης στον 7ο ηλιακό σου οίκο κάνει την κοινωνική σου ζωή ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Η ανάδρομη κίνηση του Ουρανού από τις 15/8 σου φέρνει καταιγισμό εμπνεύσεων. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 10ημέρου του μήνα, με τον Ήλιο και τον Ερμή στον 9ο ηλιακό σου οίκο, αρχίζεις να ασχολείσαι ενεργά με τη διεύρυνση των πνευματικών σου οριζόντων.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 3/8 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 2ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις τους τρόπους με τους οποίους διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου ζητήματα. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς δεν αποκλείονται οικονομικές απώλειες, οι οποίες θα σε δυσαρεστήσουν. Στις 19/8 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα και στον 8ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να ρυθμίσεις τυχόν ληξιπρόθεσμες οφειλές σου και πράγματι οι συγκυρίες μοιάζουν να σε ευνοούν. Επίσης, σου δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσεις σημαντικά την ψυχολογία και τη διάθεσή σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με τον Κρόνο, που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου, να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιό σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα συνεχίζεις να είσαι καχύποπτος με τους συνεργάτες σου (δεδομένου και του ανάδρομου Πλούτωνα στο ζώδιό σου), ενώ την ίδια στιγμή αισθάνεσαι «φορτωμένος» με άπειρες εργασιακές ευθύνες και υποχρεώσεις, τις οποίες καλείσαι να φέρεις εις πέρας. Η διέλευση του Βόρειου Δεσμού από το ζώδιο των Διδύμων και τον 6ο ηλιακό σου οίκο (καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα) σου φέρνει εργασιακές ευκαιρίες και σου δημιουργεί την ανάγκη να παράγεις έργο και να είσαι αποδοτικός στη δουλειά σου. Στις 7/8 η είσοδος της Αφροδίτης στον 7ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη  μπορεί να σου φέρει επαγγελματικές προτάσεις για συνεργασία από γυναίκες. Η ανάδρομη κίνηση του μεγάλου ευεργέτη (Δία) στο ζώδιό σου για ακόμη έναν μήνα σου φέρνει σε γενικές γραμμές τύχη σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένου και του επαγγελματικού. Όμως, την ίδια στιγμή σε κάνει περισσότερο σκεπτόμενο και σε ωθεί στο να μην εμπιστεύεσαι τον παράγοντα της τύχης. Τέλος, η ανάδρομη κίνηση του Ουρανού από τις 15/8 ξαφνικά σε κάνει πιο εσωστρεφή στο εργασιακό σου περιβάλλον και σου προσδίδει την τάση να εσωτερικεύεις τον οίστρο και τη δημιουργικότητά σου, την οποία για κάποιο λόγο δυσκολεύεσαι να εκφράσεις στο 100% προς τα έξω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣΓΕΝΙΚΑ
Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα ο Άρης διελαύνει από το ζώδιο του Κριού και τον 3ο ηλιακό σου οίκο και, ως εκ τούτου, είσαι επιρρεπής σε ατυχήματα άνευ σημασίας κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών σου. Την ίδια στιγμή δεν αποκλείονται αντιπαραθέσεις με αδέλφια (αν υπάρχουν) ή λοιπούς συγγενείς. Στις 5/8 ο Ερμής εισέρχεται στον 7ο ηλιακό σου οίκο και σου δημιουργεί την επιθυμία να συζητήσεις και να ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις. Στις 7/8 το πέρασμα της Αφροδίτης στον 6ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε βοηθάει ώστε να φέρεις εις πέρας διάφορα πρακτικά, διαδικαστικά ή γραφειοκρατικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής. Η ανάδρομη κίνηση του Ουρανού από τις 15/8 μπορεί να φέρει στην επιφάνεια εντελώς ξαφνικά ένα ζήτημα του παρελθόντος το οποίο σχετίζεται με κάποιο ακίνητο. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 10ημέρου του μήνα, με τον Ήλιο και τον Ερμή στην Παρθένο, σου δίνεται η δυνατότητα να ασχοληθείς ενεργά με τον εσώτερο εαυτό σου, να προβείς σε αυτοανάλυση και να ανακαλύψεις τα βαθύτερα κίνητρα της συμπεριφοράς σου καθώς και τις βαθύτερες ανάγκες σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 3/8 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, θέτει προσωρινά σε κίνδυνο την ψυχική ή ακόμη και τη σωματική σου υγεία. Έτσι, προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και δείξε την απαραίτητη προσοχή προκειμένου να αποφύγεις τυχόν γρίπες ή κρυολογήματα. Στις 19/8 η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στον Λέοντα και στον 7ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι στους ανθρώπους που σε πλαισιώνουν και να πραγματοποιήσεις νέα ξεκινήματα στην κοινωνική σου ζωή. Τα εν λόγω ξεκινήματα αναμφίβολα θα σε ανανεώσουν!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με τον Νότιο Δεσμό στον Τοξότη και στον 11ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα πιθανώς θα κληθείς να δουλέψεις στο πλαίσιο μιας ομάδας, πράγμα που θα σε κάνει να αισθανθείς ότι τοποθετείται στο περιθώριο η προσωπική σου δημιουργικότητα. Γύρω στις 3/8 μπορεί να έρθεις σε μια απροσδόκητη αντιπαράθεση με κάποιον συνεργάτη σου. Ευτυχώς, στις 5/8 το πέρασμα του Ερμή στον Λέοντα και στον 7ο ηλιακό σου οίκο φέρνει στο προσκήνιο τη διπλωματία σου και σου δίνει τη δυνατότητα να λύσεις οριστικά την προαναφερθείσα παρεξήγηση. Στις 7/8 η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο και στον 6ο ηλιακό σου οίκο αυξάνει τη δημοτικότητά σου εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος και φανερώνει ευχάριστες στιγμές και εποικοδομητική συνεργασία με τους συναδέλφους σου. Γύρω στις 19/8 υπάρχει πιθανότητα να σου γίνει μια ενδιαφέρουσα και πολλά υποσχόμενη πρόταση για συνεργασία, την οποία θα άξιζε τον κόπο να αποδεχθείς.

ΙΧΘΥΕΣΓΕΝΙΚΑ
Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα ο Άρης βρίσκεται στον Κριό και στον 2ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Ως εκ τούτου, είσαι επιρρεπής σε αλόγιστες σπατάλες. Στις 5/8 ο Ερμής εισέρχεται στον 6ο ηλιακό σου οίκο και, έτσι, σου δημιουργούνται διάφορες σκέψεις οι οποίες αφορούν στην υγεία σου. Στις 7/8 η Αφροδίτη μπαίνει στον Καρκίνο και, ως εκ τούτου, σου γεννιέται η επιθυμία να διασκεδάσεις και να ασχοληθείς με δραστηριότητες οι οποίες σου προσφέρουν χαρά. Την ίδια στιγμή, βελτιώνονται σημαντικά οι σχέσεις σου με παιδιά. Η ανάδρομη κίνηση του Ουρανού από τις 15/8 φέρνει στην επιφάνεια εντελώς απροσδόκητα ένα θέμα το οποίο αφορά στα αδέλφια σου (αν υπάρχουν) ή σε κάποιον άλλο συγγενή. Κατά το τελευταίο 10ήμερο του μήνα, με τον Ήλιο και τον Ερμή στην Παρθένο, η κοινωνική σου ζωή γίνεται συναρπαστική και ενδιαφέρουσα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 3/8 η Πανσέληνος στον Υδροχόο και στον 12ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη σου προκαλεί στιγμιαία το φόβο ότι μπορεί να προδοθείς από τους γύρω σου, με αποτέλεσμα να νιώθεις ιδιαίτερη ανασφάλεια. Γενικά, υπάρχει μια ροπή στη μελαγχολία και δεν αποκλείεται να βρεθείς αντιμέτωπος με ψυχοσωματικά προβλήματα υγείας. Στις 19/8 η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα και στον 6ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να ασχοληθείς ενεργά με την υγεία σου και με τη φυσική σου κατάσταση και να αλλάξεις διατροφικές συνήθειες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο Δίας, που είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης πλανήτης σου, κινείται σε ανάδρομη τροχιά και αυτόν τον μήνα στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 11ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Έτσι, συνεχίζεις να βρίσκεσαι σε μια διαδικασία αναθεώρησης των απόψεών σου περί ομαδικότητας. Ταυτόχρονα, παλεύεις με νύχια και με δόντια ώστε να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι στην ομάδα σου στη δουλειά. Συνεχίζεις, ωστόσο, να αισθάνεσαι την ανάγκη να συμβάλλεις με τον τρόπο σου στη δημιουργία μιας εταιρικής κουλτούρας και στο «χτίσιμο» του οράματος της εταιρείας στην οποία εργάζεσαι. Συν τοις άλλοις, με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης στο Ζενίθ του ηλιακού σου χάρτη καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα αισθάνεσαι την ανάγκη να προβείς σε ριζικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, καθώς νιώθεις στάσιμος και «βαλτωμένος». Επιπλέον, ο Άρης στον Κριό και στον 2ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα πιθανώς δείχνει ότι εργάζεσαι σκληρά, προκειμένου να κερδίζεις όσο περισσότερα χρήματα γίνεται. Επιπρόσθετα, ο Ερμής στον Λέοντα και στον 6ο ηλιακό σου οίκο από τις 5/8 σε κάνει ευέλικτο και ευρηματικό ενώ ο Ήλιος στον Λέοντα μέχρι τις 22/8 διατηρεί στο προσκήνιο τις ηγετικές σου ικανότητες, οι οποίες εντυπωσιάζουν τους εργοδότες σου αλλά εγείρουν τη ζήλεια των συναδέλφων σου. Μάλιστα, γύρω στις 19/8 μπορεί να σου γίνει μια πρόταση από άλλη εταιρεία ή να σου προτείνουν στην τωρινή σου εργασία να μετακινηθείς σε καλύτερο πόστο. Τέλος, κατά τη διάρκεια του τελευταίου 10ημέρου του μήνα καλείσαι να λάβεις αποφάσεις και να συνάψεις συνεργασίες, οι οποίες θα αποδειχθούν κρίσιμες και θα καθορίσουν τη μετέπειτα επαγγελματική σου πορεία.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS