ΖΩΔΙΑΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΑστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Ιανουάριο

Αστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Ιανουάριο

Κριός

ΓΕΝΙΚΑ
Στις 1/1 ο κυβερνήτης σου (Άρης) εισέρχεται στο ζώδιό σου. Ως εκ τούτου, έρχονται στο προσκήνιο η αποφασιστικότητα και ο δυναμισμός σου. Επιπλέον, αυξάνεται η ζωτικότητά σου και γίνεσαι πιο διεκδικητικός. Ωστόσο, θα πρέπει να ελέγξεις τον παρορμητισμό, τα νεύρα και τη βιασύνη σου. Δεν αποκλείονται τραυματισμοί άνευ σημασίας καθώς και πονοκέφαλοι. Στις 5 του μήνα το πέρασμα του Ερμή στο ζενίθ του ηλιακού σου χάρτη σου δημιουργεί σκέψεις που σχετίζονται με τη δημόσια εικόνα σου. Στις 6 η ορθοδρόμηση του Ουρανού, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιό σου, σε κάνει σταδιακά πιο εξωστρεφή και σε βοηθάει να εκφράσεις χωρίς φόβο και απενοχοποιημένα την εναλλακτική πλευρά του εαυτού σου. Η Αφροδίτη στον Τοξότη και στον 9ο ηλιακό σου οίκο από τις 7/1 σου δημιουργεί την επιθυμία να ταξιδέψεις στο εξωτερικό και να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Επιπλέον, η συγκεκριμένη διέλευση ευνοεί θέματα σπουδών. Ο Ήλιος στον Υδροχόο και στον 11ο ηλιακό σου οίκο από τις 20 του μήνα φέρνει στην επιφάνεια τις κοινωνικές, πολιτικές και ανθρωπιστικές σου ανησυχίες. Στις 24 η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο σου χαρίζει ενδιαφέρουσες συζητήσεις με φιλικά σου πρόσωπα.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 6/1 η Μερική Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω και στον 10ο ηλιακό σου οίκο μοιάζει να απειλεί τη φήμη σου. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς δεν αποκλείεται να εμπλακείς σε κάποιο σκάνδαλο ή να βιώσεις αρνητική δημοσιότητα. Στις 21/1 Ολική Έκλειψη Σελήνης, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα, σε κάνει να αισθάνεσαι ότι δεν αξιοποιείς και δεν εκφράζεις όπως και όσο θα ήθελες τα ταλέντα σου και την προσωπική σου δημιουργικότητα. Είναι, μάλιστα, πιθανό να αισθανθείς διχοτομημένος μεταξύ 2 βασικών τομέων της ζωής: του έρωτα και της φιλίας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με τον Άρη να διελαύνει από τον 1ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα τα επίπεδα της ενεργητικότητας και της ζωτικότητάς σου εκτοξεύονται στα ύψη και η όρεξή σου για δουλειά αυξάνεται. Γύρω στις 5 του μήνα προβαίνεις σε συζητήσεις που αφορούν στην καριέρα σου και στις φιλοδοξίες σου. Στις 6 ένα απροσδόκητο συμβάν διαταράσσει τις ισορροπίες στην επαγγελματική σου ζωή. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να αλλάξεις ξαφνικά δουλειά ή πόστο. Με τον Ήλιο (από τις 20) και τον Ερμή (από τις 24) στον 11ο ηλιακό σου οίκο, θα κληθείς κατά το τελευταίο 10ήμερο του μήνα να εργαστείς ομαδικά στο πλαίσιο κάποιου πρότζεκτ. Συν τοις άλλοις, θα επικεντρωθείς στον σχεδιασμό του επαγγελματικού σου μέλλοντος.
Ταύρος
ΓΕΝΙΚΑ
Με την είσοδο του Άρη στον 12ο ηλιακό σου οίκο, η Πρωτοχρονιά σε βρίσκει μπερδεμένο, ενώ τα επίπεδα της ζωτικότητας και της ενεργητικότητάς σου μοιάζουν μειωμένα. Στις 5/1 με την είσοδο του Ερμή στον 9ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου  προβαίνεις  σε σκέψεις οι οποίες αφορούν σε κάποιο εκπαιδευτικό σεμινάριο ή στις σπουδές σου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Η ευθυδρόμηση του Ουρανού από τις 6 του μήνα σε βοηθάει να αποκωδικοποιήσεις τα όνειρά σου και σε κάνει να αισθάνεσαι πιο σίγουρος για τη διαίσθησή σου. Ο κυβερνήτης σου (Αφροδίτη) στον 8ο ηλιακό σου οίκο από τις 7/1 βελτιώνει τη διάθεση και την ψυχολογία σου και σε βοηθάει να ρυθμίσεις τυχόν ληξιπρόθεσμες οφειλές σου στη Φορολογική Διοίκηση, σε Τραπεζικά Ιδρύματα ή σε Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης. Το τελευταίο 10ήμερο του μήνα (με τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζενίθ του ηλιακού σου χάρτη) το επίκεντρο της προσοχής σου εντοπίζεται στις προσωπικές σου φιλοδοξίες καθώς και στο κοινωνικό σου προφίλ.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 6 του μήνα η Μερική Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω και στον 9ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη φέρνει ξαφνικά προβλήματα σε ζητήματα σπουδών ή άλλα θέματα εκπαιδευτικής φύσεως. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να ακυρωθεί κάποιο μακρινό ταξίδι που προγραμμάτιζες εδώ και καιρό. Στις 21/1 η Ολική Έκλειψη Σελήνης, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα και στο ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου, διαταράσσει τις ισορροπίες στο σπίτι και δημιουργεί απροσδόκητα προβλήματα στη σχέση σου με την πατρική σου οικογένεια.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με τον Άρη να διελαύνει από τον 12ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, η όρεξή σου για δουλειά είναι σχετικά μειωμένη και ο ίδιος βιώνεις κάποιο είδος εσωτερικής σύγχυσης σε ό,τι αφορά τους επαγγελματικούς σου στόχους. Καλείσαι να δείξεις την απαιτούμενη προσοχή, καθώς δεν αποκλείονται εχθρότητες ή και παρασκήνιο εντός του εργασιακού σου χώρου. Με την ευθυδρόμηση του Ουρανού (ο οποίος επίσης διελαύνει από τον 12ο ηλιακό σου οίκο) από τις 6/1 η κατάσταση αρχίζει σταδιακά να εξομαλύνεται. Με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Υδροχόο και στον 10ο ηλιακό σου οίκο, το τελευταίο 10ήμερο του μήνα φαίνεται να σου χαρίζει αρκετές επαγγελματικές ευκαιρίες. Επίσης, φέρνει στο προσκήνιο την ευρηματικότητα, την ευελιξία και τις ηγετικές σου ικανότητες και σου δίνει τη δυνατότητα να «λάμψεις» και να προβάλεις τον εαυτό σου με έξυπνο τρόπο.
Δίδυμοι
ΓΕΝΙΚΑ
Με το πέρασμα του Άρη στον 11ο ηλιακό σου οίκο η Πρωτοχρονιά σε βρίσκει να έρχεσαι σε σύγκρουση με φιλικά σου πρόσωπα. Γενικά, αναμένεται να αφιερώσεις αρκετό χρόνο και αρκετή ενέργεια σε παρέες και σε συλλογικές δραστηριότητες καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Στις 5/1 ο κυβερνήτης σου (Ερμής) εισέρχεται στον 8ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, γίνεσαι πιο εσωστρεφής και αρχίζεις σταδιακά να τείνεις στην ενδοσκόπηση και να προσπαθείς να αποκρυπτογραφήσεις τα βαθύτερα κίνητρα τόσο της δικής σου συμπεριφοράς όσο και της συμπεριφοράς των γύρω σου. Στις 6 του μήνα η ορθοδρόμηση του Ουρανού σε βοηθάει να εξομαλύνεις κάπως την επικοινωνία σου με τους φίλους σου. Η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 7 του μήνα βελτιώνει την κοινωνική σου ζωή, ενώ ο Ήλιος στον Υδροχόο από τις 20 σου δημιουργεί την ανάγκη να ταξιδέψεις και να οργανώσεις τυχόν ζητήματα σπουδών. Το πέρασμα του Ερμή στον 9ο ηλιακό σου οίκο από τις 24 του μήνα αυξάνει τις φιλοσοφικές σου ανησυχίες και σου δημιουργεί την επιθυμία να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες.
 
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Στις 6/1 η Μερική Έκλειψη Ηλίου, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 8ο ηλιακό σου οίκο, σου προκαλεί ξαφνικές οικονομικές απώλειες. Επίσης, αισθάνεσαι εκνευρισμό, πίεση και άγχος, καθώς δυσκολεύεσαι να ανταποκριθείς στα ληξιπρόθεσμα χρέη σου. Στις 21/1 η Ολική Έκλειψη Σελήνης, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα και στον 3ο ηλιακό σου οίκο, σου φέρνει προβλήματα που σχετίζονται με αδέλφια (αν υπάρχουν), μακρινούς συγγενείς ή γείτονες. Καλό θα είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός κατά τη διάρκεια της οδήγησης καθώς δεν αποκλείονται ασυνήθιστα περιστατικά ή ακόμη και μικροατυχήματα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με τον Δία να διελαύνει από το ζώδιο του Τοξότη καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, ευνοούνται οι συνεργασίες σου. Ειδικότερα, με την Αφροδίτη επίσης στο ζώδιο του Τοξότη και στον 7ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, από τις 7/1, είναι πιθανό να σου γίνουν διάφορες ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις. Επίσης, η συνεργασία και η επικοινωνία σου με συνέταιρους και άλλου είδους συνεργάτες βελτιώνονται σημαντικά. Ο Άρης και ο Ουρανός στον Κριό καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα σε βάζουν στη διαδικασία να εργαστείς ομαδικά. Δεν αποκλείονται, όμως, κάποιες εντάσεις ή/και ανταγωνισμοί. Βέβαια, μπορεί να γνωρίσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα σου υποδείξουν νέες μεθοδολογίες και θα σου διδάξουν πρωτότυπες και ασυνήθιστες τεχνικές, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις την παραγωγικότητά σου και να βελτιώσεις την ποιότητα της δουλειάς σου.
Καρκίνος
ΓΕΝΙΚΑ
Στις 1/1 το πέρασμα του Άρη στον 10ο ηλιακό σου οίκο σε κάνει πιο δυναμικό και αποφασιστικό και σου δημιουργεί την ανάγκη να παλέψεις για τις προσωπικές σου φιλοδοξίες. Επίσης, σε βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείς ενεργά με το θέμα της δημόσιας εικόνας σου. Ο Ερμής στον 7ο ηλιακό σου οίκο από τις 5 του μήνα σε κάνει πιο κοινωνικό και φέρνει στο προσκήνιο την ανάγκη σου για επικοινωνία. Στις 6 η ευθυδρόμηση του Ουρανού σου δίνει τη δυνατότητα να προβάλεις προς τα έξω την αντισυμβατική πλευρά της προσωπικότητάς σου. Η Αφροδίτη στον 6ο ηλιακό σου οίκο από τις 7/1 ομορφαίνει την καθημερινότητά σου και σε βοηθάει να φέρεις εις πέρας διάφορα πρακτικά, διαδικαστικά ή ακόμη και γραφειοκρατικά ζητήματα. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να παρασυρθείς και να αφεθείς στην καλοζωία γιατί υπάρχει κίνδυνος να παχύνεις και, τελικά, να βλάψεις την υγεία σου. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 10ημέρου του μήνα (με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Υδροχόο) αναμένεται να γίνεις πιο εσωστρεφής. Συν τοις άλλοις, το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί στη βελτίωση της οικονομικής σου ζωής και στη διευθέτηση τυχόν οφειλών σου, ενώ δεν αποκλείεται να μπεις στη διαδικασία να διαβάσεις βιβλία ψυχολογίας ή να μελετήσεις γνωστικά αντικείμενα τα οποία σχετίζονται με τη μεταφυσική και τον αποκρυφισμό.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 6/1 η Μερική Έκλειψη Ηλίου, που πραγματοποιείται στον Αιγόκερω και στον 7ο ηλιακό σου οίκο, φέρνει ξαφνικά προβλήματα στις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις και σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι στους ανθρώπους που σε πλαισιώνουν. Στις 21/1 η Ολική Έκλειψη Σελήνης, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα, σου δημιουργεί ανησυχία και ανασφάλειες οι οποίες σχετίζονται με την οικονομική σου ζωή, καθώς βλέπεις τα έξοδά σου να αυξάνονται δραματικά!
Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο Άρης στο ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου από την 1η του μήνα αυξάνει τις φιλοδοξίες σου και σε κάνει αποφασιστικό, ανταγωνιστικό και διεκδικητικό. Επιπλέον, σε φέρνει σε σύγκρουση με ανθρώπους οι οποίοι κατέχουν θέσεις κύρους και εξουσίας. Ευτυχώς, με το Δία να διελαύνει από τον 6ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα υπάρχει κάποιο είδος προστασίας στον επαγγελματικό τομέα και, επίσης, αναμένεται να παρουσιαστούν διάφορες εργασιακές ευκαιρίες.  Θα πρέπει, βέβαια, να είσαι σε θέση να τις διακρίνεις και να τις αξιοποιήσεις. Με την ορθοδρόμηση του Ουρανού από τις 6/1 και το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη από τις 7 του μήνα, η ανταγωνιστική σου διάθεση τοποθετείται σταδιακά στο περιθώριο και οι διαμάχες περιορίζονται σημαντικά. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να σου γίνει κάποια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση από μια γυναίκα η οποία μοιάζει να θέλει να σε βοηθήσει και να σε υποστηρίξει.
Λέων
ΓΕΝΙΚΑ
Από την 1η κιόλας ημέρα του μήνα (με την είσοδο του Άρη στον 9ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου)  στρέφεις το ενδιαφέρον σου στη διεύρυνση των πνευματικών σου οριζόντων, στις σπουδές σου και σε άλλα θέματα εκπαιδευτικής φύσεως. Ο Ερμής στον 6ο ηλιακό σου οίκο από τις 5/1 σου δημιουργεί προβληματισμό και σκέψεις που σχετίζονται με την υγεία σου. Στις 6 του μήνα η ορθοδρόμηση του Ουρανού (ο οποίος διελαύνει από τον 9ο ηλιακό σου οίκο) σου δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις ένα μακρινό ταξίδι το οποίο σχεδίαζες εδώ και καιρό αλλά για κάποιο λόγο είχε αναβληθεί. Στις 7 η είσοδος της Αφροδίτης στον 5ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να διασκεδάσεις και να ανακτήσεις την ανεμελιά σου και σου χαρίζει όμορφες στιγμές. Επιπλέον, αυξάνει τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες και φέρνει στο προσκήνιο την προσωπική σου δημιουργικότητα. Στις 20 του μήνα ο κυβερνήτης σου (Ήλιος) εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 7ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, το επίκεντρο της προσοχής και του ενδιαφέροντός σου στρέφεται στις ανθρώπινες σχέσεις. Με τον Ερμή επίσης στον 7ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 24/1 αυξάνονται οι συζητήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους, οι οποίες μάλιστα φαίνεται να σου χαρίζουν ιδιαίτερη ικανοποίηση.
 
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 6/1 η Μερική Έκλειψη Ηλίου, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερω, μπορεί να σου προκαλέσει αναπάντεχα προβλήματα υγείας. Γι’ αυτό καλείσαι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, προκειμένου να αποφύγεις τυχόν γρίπες ή κρυολογήματα. Στις 21/1 η Ολική Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σου σε κάνει κυκλοθυμικό, σου φέρνει συναισθηματικές μεταπτώσεις και σου δημιουργεί ένα αίσθημα μοναξιάς και μελαγχολίας.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Γύρω στις 6 μπορεί να βρεθείς αντιμέτωπος με ένα απροσδόκητο γεγονός εντός του εργασιακού σου χώρου, το οποίο θα σε απογοητεύσει και θα σε εκνευρίσει. Δεν αποκλείεται να κριθείς για τη δουλειά σου ή να υποστείς κάποιο είδος αξιολόγησης και ελέγχου. Ευτυχώς, με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη από τις 7 του μήνα η δημιουργικότητα και τα ταλέντα σου έρχονται στην επιφάνεια, πράγμα που σε βοηθάει να αποκαταστήσεις την «εικόνα» σου και να γλιτώσεις από χειρότερες καταστάσεις. Κατά το τελευταίο 10ήμερο του μήνα θα σκεφτείς το ενδεχόμενο να συνάψεις μια νέα συνεργασία. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να σου γίνει και κάποια σχετική πρόταση γύρω στις 20 με 21 αλλά θα δυσκολευτείς να αποφασίσεις αν θα δεχτείς ή όχι, καθώς οι όροι που θα σου προταθούν δεν θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα.
Παρθένος
ΓΕΝΙΚΑ
Την 1/1 ο Άρης εισέρχεται στον Κριό και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Ως εκ τούτου, αρχίζεις να αισθάνεσαι εκνευρισμό και να ανησυχείς για τα οικονομικά σου ζητήματα και ιδιαίτερα για τα χρέη σου. Δεν αποκλείεται να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιον τραπεζικό υπάλληλο ή υπάλληλο του δημοσίου, ο οποίος θα απορρίψει το αίτημά σου για ρύθμιση των οφειλών σου. Επιπλέον, μπορεί να σου προκαλέσουν θυμό οι εξελίξεις ενός κληρονομικού ζητήματος, το οποίο προσπαθείς να διευθετήσεις εδώ και καιρό. Με τον κυβερνήτη σου (Ερμή) στον 5ο ηλιακό σου οίκο από τις 5/1 έρχεται στην επιφάνεια ένα ζήτημα το οποίο σχετίζεται με παιδιά. Συν τοις άλλοις, σου δημιουργείται η επιθυμία να ανακτήσεις την ξεγνοιασιά και την ανεμελιά σου. Με την ορθοδρόμηση του Ουρανού από τις 6 του μήνα, αρχίζει να φαίνεται ένα «φως στο τούνελ» και οι διαπραγματεύσεις σου σε σχέση με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές σου μοιάζουν να μπαίνουν σε νέα βάση και να ξεκινούν από το μηδέν. Η Αφροδίτη στο ναδίρ του ηλιακού σου χάρτη από τις 7 σου χαρίζει όμορφες στιγμές στο σπίτι και βελτιώνει τις σχέσεις σου με την πατρική σου οικογένεια. Το τελευταίο 10ήμερο του μήνα το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε πρακτικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής, τα οποία καλείσαι να φέρεις εις πέρας.
 
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 6 του μήνα η Μερική Έκλειψη Ηλίου, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, φέρνει στην επιφάνεια ένα πρόβλημα που σχετίζεται με παιδιά. Επίσης, σου δημιουργεί την επιθυμία να ξεκινήσεις κάποιο καινούριο χόμπι, το οποίο θα σε ανανεώσει και θα σου προσφέρει χαρά και ικανοποίηση. Στις 21 η Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα και στον 12ο ηλιακό σου οίκο σου προκαλεί ένα έντονο συναίσθημα μοναξιάς, σε κάνει να αισθάνεσαι μπερδεμένος και σου δημιουργεί την αίσθηση ότι έχεις χάσει τον «προσανατολισμό» σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Κατά τις πρώτες 20 ημέρες του μήνα, ο νους σου κατακλύζεται από εμπνεύσεις και εντυπωσιακές ιδέες. Ωστόσο, ο ίδιος αισθάνεσαι ότι δεν αξιοποιείς όσο και όπως θα ήθελες τη δημιουργική σου διάθεση και, κυρίως, ότι δεν την διοχετεύεις στον επαγγελματικό τομέα. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 10ημέρου του μήνα, με τον Ήλιο και τον Ερμή στον 6ο ηλιακό σου οίκο, η ευρηματικότητα, η ευελιξία και οι ηγετικές σου ικανότητες έρχονται στο προσκήνιο, γεγονός το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα να ανέλθεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να «εισπράξεις» το θαυμασμό και τα θετικά σχόλια κάποιου ισχυρού άνδρα από τον εργασιακό σου χώρο ο οποίος κατέχει θέση κύρους. Ωστόσο, θα πρέπει να προσπαθήσεις να ξεφύγεις από την εσωτερική σύγχυση που σε χαρακτηρίζει και να ξαναβρείς τον προσανατολισμό σου, προκειμένου να αξιοποιήσεις τις διάφορες εργασιακές ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν.
Ζυγός
ΓΕΝΙΚΑ
Με τον Άρη στον 7ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα η προσοχή σου είναι στραμμένη στις ανθρώπινες σχέσεις. Όμως, ο κίνδυνος για αντιπαραθέσεις και καβγάδες μοιάζει αυξημένος, καθώς για κάποιο λόγο έλκεις γύρω σου ανθρώπους οι οποίοι είναι νευρικοί και ανταγωνιστικοί. Στις 5/1 το πέρασμα του Ερμή στο ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με την πατρική σου οικογένεια ή κάποιο ακίνητο, τα οποία φαίνεται να σε προβληματίζουν ιδιαίτερα. Γύρω στις 6 του μήνα (με την ορθοδρόμηση του Ουρανού), η κατάσταση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις αρχίζει σταδιακά να εξομαλύνεται και ο ίδιος επιλέγεις να κρατήσεις δίπλα σου ιδιαίτερους ανθρώπους οι οποίοι διαφέρουν από το μέσο όρο. Με την είσοδο της Αφροδίτης, που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου, στον Τοξότη και στον 3ο ηλιακό σου οίκο από τις 7 χαλαρώνεις τους επικοινωνιακούς σου μηχανισμούς και η έμφυτη διπλωματία σου έρχεται δυναμικά στην επιφάνεια. Επιπλέον, σου δημιουργείται η επιθυμία να συλλέξεις πληροφορίες και να πραγματοποιήσεις κοντινές αποδράσεις, οι οποίες μοιάζουν να σε ανανεώνουν. Το τελευταίο 10ήμερο του μήνα ασχολείσαι ενεργά με δραστηριότητες οι οποίες σε ψυχαγωγούν και σου προσφέρουν χαρά και ικανοποίηση. Επίσης, η δημιουργική σου διάθεση εκτοξεύεται στα ύψη.
 
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 6/1 η Μερική Έκλειψη Ηλίου, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερω, φέρνει αναπάντεχα προβλήματα τα οποία σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί, μάλιστα, να αναγκαστείς να μετακομίσεις ή να πουλήσεις σε χαμηλή τιμή κάποιο ακίνητο. Στις 21/1 η Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα σε κάνει να αισθάνεσαι διχοτομημένος μεταξύ 2 σημαντικών τομέων της ζωής: της φιλίας και του έρωτα. Καλείσαι, λοιπόν, να βρεις τη «χρυσή τομή».
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με τον Άρη να διελαύνει από τον 7ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, μπορεί να έρθεις σε ρήξη με συνεργάτες, συναδέλφους ή συνέταιρους. Ευτυχώς, με την ευθυδρόμηση του Ουρανού η κατάσταση στις συνεργασίες σου μοιάζει να εξομαλύνεται κάπως από τις 6 του μήνα και ύστερα. Μάλιστα, από τις 7 του μήνα επιστρατεύεις τη διπλωματία σου και την ευχέρεια λόγου σου, προκειμένου να ξεγλιστρήσεις από μια δύσκολη κατάσταση και να εξυπηρετήσεις τα επαγγελματικά σου συμφέροντα. Από ό,τι φαίνεται, τα καταφέρνεις μια χαρά. Το τελευταίο 10ήμερο του μήνα η δημιουργικότητά σου απογειώνεται, γεγονός το οποίο σε βοηθάει ώστε να βελτιώσεις την επαγγελματική σου εικόνα και να χρησιμοποιήσεις τις δεξιότητες και τα ταλέντα σου προς όφελός σου.
Σκορπιός
ΓΕΝΙΚΑ
Την Πρωτοχρονιά ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου (Άρης) εισέρχεται στον Κριό και στον 6ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, αρχίζεις να αφιερώνεις αρκετό χρόνο και αρκετή ενέργεια σε πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, τα οποία φαίνεται να σου προκαλούν εκνευρισμό. Επίσης, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε ό,τι αφορά την υγεία σου, καθώς δεν αποκλείονται φλεγμονές και πυρετός. Στις 5/1 η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω και στον 3ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη φέρνει στο προσκήνιο την ανάγκη σου για επικοινωνία και συλλογή πληροφοριών. Επιπλέον, σε κάνει πιο επικοινωνιακό και ομιλητικό. Στις 6 του μήνα ο Ουρανός γυρίζει ευθύδρομος και, έτσι, κατορθώνεις να βάλεις σε μια τάξη τα γραφειοκρατικά και διαδικαστικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής. Με την Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 7 του μήνα αυξάνονται τόσο τα έσοδά σου όσο και τα έξοδά σου, καθώς σου γεννιέται σταδιακά η επιθυμία να ψωνίσεις πράγματα για τον εαυτό σου. Με τον Ήλιο και τον Ερμή στο ναδίρ του ηλιακού σου χάρτη κατά το τελευταίο 10ήμερο του μήνα, το ενδιαφέρον σου μοιάζει να επικεντρώνεται στο σπίτι και στην πατρική σου οικογένεια.
 
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Στις 6/1 η Μερική Έκλειψη Ηλίου, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερω, σου προκαλεί προβλήματα τα οποία σχετίζονται με αδέλφια, θείες, θείους ή γείτονες. Επίσης, σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις τους επικοινωνιακούς σου μηχανισμούς, ενώ δεν αποκλείεται να βιώσεις την ακύρωση κάποιου κοντινού ταξιδιού που σχεδίαζες εδώ και καιρό. Συν τοις άλλοις, καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών σου και, δη, κατά τη διάρκεια της οδήγησης, καθώς είναι πιθανά διάφορα ασυνήθιστα περιστατικά ή ακόμη και μικροατυχήματα. Στις 21/1 η Ολική Έκλειψη Σελήνης, η οποία πραγματοποιείται στον 10ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί άγχος σε σχέση με την εικόνα σου και τις κοινωνικές και επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Επιπλέον, μπορεί να αισθανθείς «διχοτομημένος» μεταξύ 2 σημαντικών τομέων της ζωής: της καριέρας και της οικογένειας.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με τον Άρη να διελαύνει από τον 6ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα η όρεξή σου για δουλειά είναι ιδιαίτερα αυξημένη αλλά υπάρχει κίνδυνος υπερκόπωσης. Επίσης, καλείσαι να δείξεις την απαιτούμενη προσοχή καθώς δεν αποκλείονται εντάσεις ή ατυχήματα εντός του εργασιακού σου χώρου. Ευτυχώς. με την ορθοδρόμηση του Ουρανού από τις 6 του μήνα κατορθώνεις να αποκαταστήσεις την ισορροπία στα εργασιακά σου ζητήματα. Μάλιστα, γύρω στις 7 μπορεί να πετύχεις αύξηση του μισθού σου ή να σου δοθεί κάποιο μπόνους παραγωγικότητας. Στις 21/1 εισπράττεις κάποιο είδος αξιολόγησης (που σχετίζεται με την εργασιακή σου απόδοση) από μία γυναίκα.
Τοξότης
ΓΕΝΙΚΑ
Με τον κυβερνήτη σου (Δία) να διελαύνει από το ζώδιό σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, χαρακτηρίζεσαι σε γενικές γραμμές από αισιοδοξία και θετική διάθεση. Την Πρωτοχρονιά η είσοδος του Άρη στον Κριό και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη φέρνει στο προσκήνιο την ανάγκη σου να διασκεδάσεις, να ανακτήσεις την παιδικότητα και την ξεγνοιασιά σου και να αξιοποιήσεις τα τεράστια αποθέματα της δημιουργικότητάς σου. Με τον Ερμή στον Αιγόκερω και στον 2ο ηλιακό σου οίκο από τις 5/1 τα οικονομικά σου ζητήματα αρχίζουν σταδιακά να σε προβληματίζουν και προσπαθείς να βρεις αποτελεσματικούς τρόπους προκειμένου να μειώσεις τις δαπάνες σου και, ταυτόχρονα, να αξιοποιήσεις τους πόρους και τα εισοδήματά σου. Στις 6 του μήνα η ευθυδρόμηση του Ουρανού σου δίνει τη δυνατότητα να εκφράσεις προς τα έξω με μοναδικό τρόπο και δίχως αναστολές τις πρωτότυπες ιδέες και εμπνεύσεις σου. Στις 7 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου αυξάνει τόσο τη δημοτικότητα όσο και την κοινωνική σου διάθεση. Επιπρόσθετα, σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση, πχ να ανανεώσεις και να εμπλουτίσεις τη γκαρνταρόμπα σου, να αλλάξεις χτένισμα ή κόμμωση κτλ. Με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Υδροχόο κατά τη διάρκεια του τελευταίου 10ημέρου του μήνα, η ανάγκη σου για κοντινά ταξίδια, εκδρομές και κοινωνικές επαφές απογειώνεται. Συν τοις άλλοις, σου δημιουργείται η επιθυμία να έρθεις πιο κοντά σε συγγενείς και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε αυτούς.
 
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 6/1 η Μερική Έκλειψη Ηλίου, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερω, σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις τους τρόπους με τους οποίους διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου ζητήματα. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς δεν αποκλείονται οικονομικές απώλειες, οι οποίες θα σε δυσαρεστήσουν. Στις 21/1 η Ολική Έκλειψη Σελήνης, η οποία πραγματοποιείται στον 9ο ηλιακό σου οίκο, σου προκαλεί άγχος σε σχέση με τις σπουδές σου ή άλλου είδους εκπαιδευτικά ζητήματα (πχ σεμινάρια, προγράμματα μετεκπαίδευσης ή κατάρτισης κτλ). Ειδικότερα, αισθάνεσαι ότι ο χρόνος σου είναι περιορισμένος ή ότι προτιμάς στην παρούσα φάση να δουλεύεις (ή ακόμη και να περνάς καλά), με αποτέλεσμα να δυσκολεύεσαι να ανταποκριθείς στις εκπαιδευτικές υποχρεώσεις σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με τον Δία στο ζώδιό σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, η τύχη συνεχίζει να σου χαμογελά σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένου και του εργασιακού. Γύρω στις 6 η δημιουργικότητά σου διοχετεύεται με κάποιο τρόπο στον εργασιακό τομέα, γεγονός το οποίο μοιάζει να λειτουργεί προς όφελός σου. Στις 7 του μήνα το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σου φέρνει στην επιφάνεια τον προσωπικό σου μαγνητισμό και σου δίνει τη δυνατότητα να υλοποιήσεις (μέσω της διπλωματίας σου) ορισμένους από τους επαγγελματικούς σου στόχους. Κατά το τελευταίο 10ήμερο του μήνα, η αυξημένη επικοινωνιακή σου διάθεση και η ευρηματικότητά σου σε βοηθούν ώστε να αποφύγεις διάφορες κακοτοπιές και να διατηρήσεις τις ισορροπίες στο εργασιακό σου περιβάλλον.
Αιγόκερως
ΓΕΝΙΚΑ
Στις 1/1 ο Άρης εισέρχεται στον Κριό και στο ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Ως εκ τούτου, αρχίζεις να αφιερώνεις ιδιαίτερο χρόνο και ενέργεια σε θέματα σπιτιού και ακινήτων. Επίσης, είναι πιθανό να έρθεις σε σύγκρουση με μέλη της πατρικής σου οικογένειας  ή να διαφωνήσεις έντονα με την αντισυμβαλλόμενη μεριά, στην προσπάθειά σου να πουλήσεις ή να αγοράσεις κάποιο ακίνητο. Με τον Ερμή στο ζώδιό σου από τις 5 του μήνα γίνεσαι σταδιακά πιο επικοινωνιακός και ευέλικτος. Στις 6 η ορθοδρόμηση του Ουρανού σε βοηθάει να αποκαταστήσεις κάπως τις ισορροπίες στη σχέση σου με την πατρική σου οικογένεια. Στις 7/1 το πέρασμα της Αφροδίτης στον 12ο ηλιακό σου οίκο φέρνει στο προσκήνιο τις μεταφυσικές και καλλιτεχνικές σου ανησυχίες και, ταυτόχρονα, αυξάνει τη φιλανθρωπική σου διάθεση. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 10ημέρου του μήνα, με τον Ήλιο και τον Ερμή να διελαύνουν από τον 2ο ηλιακό σου οίκο, το ενδιαφέρον σου μετατοπίζεται προς τα οικονομικά σου ζητήματα. Επιπλέον, μπαίνεις σε μια διαδικασία προσωπικής αυτοαξιολόγησης.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 6/1 η Μερική Έκλειψη Ηλίου, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, σου δημιουργεί την ανάγκη να προβείς σε νέα ξεκινήματα και να αλλάξεις όλους τους τομείς της ζωής σου. Συν τοις άλλοις, δεν αποκλείεται να αλλάξεις ενδυματολογικό στυλ, χτένισμα ή κόμμωση. Επίσης, μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο η ψυχική ή η σωματική σου υγεία. Έτσι, προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και δείξε την απαραίτητη προσοχή προκειμένου να αποφύγεις τυχόν γρίπες ή κρυολογήματα. Στις 21/1 η Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα σου δημιουργεί ανασφάλεια και φόβους σε σχέση με ληξιπρόθεσμα χρέη σου (τα οποία επιθυμείς να ρυθμίσεις) και, γενικότερα, σε σχέση με την οικονομική σου ζωή.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με τον Ερμή στο ζώδιό σου από τις 5 του μήνα, η ικανότητά σου να προσαρμόζεσαι σε νέα εργασιακά δεδομένα καθώς και η ευρηματικότητά σου έρχονται στην επιφάνεια. Στις 6 αισθάνεσαι εσωτερική ένταση, την οποία καλείσαι να κοντρολάρεις, ώστε να αποφύγεις τυχόν καβγάδες με συναδέλφους, προϊστάμενους ή εργοδότες. Κατά το τελευταίο 10ήμερο του μήνα, διαπραγματεύεσαι με τα αφεντικά σου, με απώτερο στόχο την αύξηση του μισθού σου. Γενικά, με τον Άρη σε ένα ζώδιο κόντρα προς το δικό σου (τον Κριό) καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, προσπάθησε να «τιθασεύσεις» τη δική σου ανταγωνιστική φύση και να χειριστείς με σύνεση και υπομονή τις ανταγωνιστικές συμπεριφορές των συνεργατών και των συναδέλφων σου.
Υδροχόος
ΓΕΝΙΚΑ
Στις 1/1 ο Άρης εισέρχεται στον 3ο ηλιακό σου οίκο, όπου και θα παραμείνει καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Ως εκ τούτου, οι επικοινωνίες σου με τον περίγυρό σου χαρακτηρίζονται από ανταγωνισμούς, εντάσεις και λεκτικές αντιπαραθέσεις. Επίσης, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός κατά τη διάρκεια της οδήγησης, καθώς δεν αποκλείονται μικροατυχήματα λόγω βιασύνης. Με τον Ερμή στον 12ο ηλιακό σου οίκο από τις 5/1 γίνεσαι σταδιακά πιο εσωστρεφής και το ερευνητικό σου ενδιαφέρον στρέφεται προς τη μεταφυσική και τις τέχνες. Στις 6 του μήνα η ευθυδρόμηση του κυβερνήτη σου (Ουρανού) σου δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσεις τις επικοινωνίες σου και να μετριάσεις τους διαπληκτισμούς με τους γύρω σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις εντελώς ξαφνικά ένα κοντινό ταξίδι που προγραμμάτιζες εδώ και καιρό και το οποίο για κάποιο λόγο είχε ακυρωθεί στο παρελθόν. Στις 7 το πέρασμα της Αφροδίτης στον 11ο ηλιακό σου οίκο φέρνει στο προσκήνιο τους κοινωνικούς και πολιτικούς προβληματισμούς σου και σου δημιουργεί την ανάγκη να υλοποιήσεις ένα συλλογικό όραμα στο πλαίσιο μιας ομάδας. Με τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζώδιό σου κατά το τελευταίο 10ήμερο του μήνα γίνεσαι σταδιακά πιο εξωστρεφής ενώ η δημιουργικότητα και η ευρηματικότητά σου έρχονται δυναμικά στην επιφάνεια.
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 6 η Μερική Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω και στον 12ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη σου προκαλεί στιγμιαία το φόβο ότι μπορεί να προδοθείς από τους γύρω σου, με αποτέλεσμα να νιώθεις ιδιαίτερη ανασφάλεια. Γενικά, υπάρχει μια ροπή στη μελαγχολία και δεν αποκλείεται να βρεθείς αντιμέτωπος με ψυχοσωματικά προβλήματα υγείας. Στις 21 η Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα και στον 7ο ηλιακό σου οίκο σε κάνει να αισθάνεσαι «διχοτομημένος» μεταξύ του «εμείς» και του «εγώ». Καλείσαι λοιπόν να παλέψεις με τους εσωτερικούς σου «δαίμονες» προκειμένου να ξαναβρείς τις ισορροπίες σου, να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου και να επαναφέρεις την αρμονία στις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με τον Άρη να διελαύνει από τον 3ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, καλείσαι να περιορίσεις τον παρορμητισμό και τη βιασύνη που χαρακτηρίζουν τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείς, προκειμένου να αποφύγεις τυχόν διαπληκτισμούς εντός του εργασιακού σου χώρου. Από τις 6 του μήνα κι ύστερα, ο εγκέφαλός σου αρχίζει σταδιακά να κατακλύζεται από μοναδικές ιδέες και εμπνεύσεις, οι οποίες μοιάζουν να εντυπωσιάζουν τους συναδέλφους και τους εργοδότες σου. Συν τοις άλλοις, από τις 7 του μήνα γίνεσαι πιο ομαδικός και απολαμβάνεις τη συνεργασία με τους συναδέλφους σου στο πλαίσιο κάποιου ομαδικού πρότζεκτ. Κατά το τελευταίο 10ήμερο του μήνα έρχονται στο προσκήνιο οι ηγετικές σου ικανότητες, η διπλωματία και η προσαρμοστικότητά σου, με αποτέλεσμα πολύς κόσμος να σε βλέπει πλέον με «διαφορετικό μάτι» και να αρχίζει να εξετάζει το ενδεχόμενο κάποιας συνεργασίας μαζί σου. Μάλιστα, στις 21 δεν αποκλείεται να σου γίνει εντελώς ξαφνικά μια πρόταση για συνεργασία, η οποία όμως δε φαίνεται να σε ενθουσιάζει.
Ιχθείς
ΓΕΝΙΚΑ
Ο Άρης στον 2ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα φέρνει στο προσκήνιο την ανάγκη σου για ψώνια και απόκτηση υλικών αγαθών. Προσπάθησε να μην το παρακάνεις και να αποφύγεις τυχόν αλόγιστες σπατάλες. Στις 5/1 η είσοδος του Ερμή στον 11ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί έντονους κοινωνικούς και πολιτικούς προβληματισμούς. Επίσης, σε βάζει στη διαδικασία συζητήσεων με φιλικά σου πρόσωπα. Γύρω στις 6 κατορθώνεις να βάλεις σε μια τάξη την οικονομική σου ζωή, βρίσκοντας πρωτότυπους και συνάμα αποτελεσματικούς τρόπους διαχείρισης των χρηματικών σου πόρων. Με την Αφροδίτη να διελαύνει από τον 10ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 7 του μήνα, η προσωπική σου γοητεία εκτοξεύεται στα ύψη και η δημοτικότητά σου αυξάνεται. Με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Υδροχόο κατά τη διάρκεια των τελευταίων 10 ημερών του μήνα, αρχίζεις σταδιακά να γίνεσαι πιο εσωστρεφής και να τείνεις προς την ενδοσκόπηση. Επιπρόσθετα, η συμπονετική σου διάθεση και η διαίσθησή σου εκτοξεύονται στα ύψη.
 
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 6/1 η Μερική Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω και στον 11ο ηλιακό σου οίκο προκαλεί απροσδόκητα προβλήματα στον τομέα της φιλίας. Είναι, μάλιστα, πιθανό να σου δημιουργηθεί η επιθυμία να ανανεώσεις ή να εμπλουτίσεις τις φιλίες σου και να προβείς σε νέα ξεκινήματα στον συγκεκριμένο τομέα. Στις 21/1 η Ολική Έκλειψη Σελήνης, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα και στον 6ο ηλιακό σου οίκο, σε κάνει να αισθάνεσαι πιεσμένος και αγχωμένος λόγω διαφόρων πρακτικών ή διαδικαστικών ζητημάτων της καθημερινής σου ζωής. Επίσης, μπορεί να τεθούν προσωρινά σε κίνδυνο η ζωτικότητα και η υγεία σου. 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με την Αφροδίτη στο ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 7/1, ο προσωπικός σου μαγνητισμός εκτοξεύεται στα ύψη. Ως εκ τούτου, βελτιώνονται σημαντικά τόσο η δημόσια εικόνα σου όσο και οι σχέσεις σου με πρόσωπα από τον εργασιακό σου χώρο τα οποία κατέχουν θέσεις εξουσίας. Επιπλέον, αρχίζουν σταδιακά να σου παρουσιάζονται διάφορες ευκαιρίες οι οποίες μοιάζουν να υπόσχονται επαγγελματική ανέλιξη και πρόοδο. Οι προαναφερθείσες ευκαιρίες μπορεί να προέρχονται από γυναίκες οι οποίες μοιάζουν να σε στηρίζουν και να σε προωθούν. Ωστόσο, γύρω στις 21 του μήνα μπορεί να βιώσεις μια ξαφνική αλλαγή εργασιακής φύσεως, η οποία αρχικά θα σε δυσαρεστήσει αλλά μακροπρόθεσμα αναμένεται να σε ωφελήσει ιδιαίτερα. Η εν λόγω αλλαγή μπορεί να είναι είτε αλλαγή δουλειάς είτε αλλαγή πόστου εντός του ίδιου εργασιακού περιβάλλοντος.
Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS