ΖΩΔΙΑΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΑστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Οκτώβριο

Αστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Οκτώβριο

ΚΡΙΟΣ 
 
ΓΕΝΙΚΑ
Ο ανάδρομος κυβερνήτης σου συνεχίζει και καθυστερεί και αυτόν τον μήνα σημαντικές αποφάσεις σου και εμποδίζει την ελεύθερη και αβίαστη δράση σου πάνω στους στόχους και τις αποφάσεις σου. Ο μήνας όμως φωτίζει τις σχέσεις σου και τις συνεργασίες σου και είναι η περίοδος που δίνεις μεγαλύτερη έμφαση σε αυτόν τον τομέα. Απόφυγε εντάσεις και συγκρούσεις, ειδικότερα γύρω στα μέσα του μήνα. Από τα μέσα του μήνα επίσης η αναδρόμηση του Ερμή μπορεί να φέρει καθυστερήσεις και δεύτερες σκέψεις σε σχέση με συμφωνίες που έχεις κλείσει ή σε κάποιο θέμα με τον σύντροφο.. 
 
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Ο μήνας αρχίζει με μια Πανσέληνο που γίνεται στο ζώδιό σου και επηρεάζει τον άξονα σχέσεων και συνεργασιών. Καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ήρεμα και ψύχραιμα, ειδικότερα μάλιστα αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Στις 16 του μήνα η νέα Σελήνη που γίνεται απέναντί σου δίνει την ευκαιρία για να αρχίσεις έναν νέο κύκλο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, αφήνοντας πίσω τις άσχημες καταστάσεις που έφερε η Πανσέληνος που προηγήθηκε. Ο μήνας τελειώνει με μια δεύτερη Πανσέληνο που επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου και τώρα καλείσαι να βάλεις σε τάξη το πορτοφόλι σου. 
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας σε βάζει σε διαδικασία να επανεξετάσεις κινήσεις σε οικονομικά ζητήματα και προς τα τέλη του μήνα εμφανίζεται και πάλι μια πιθανότητα από το παρελθόν σε σχέση με μια συνεργασία που δεν πήγε καλά παλιότερα και τώρα υπάρχει μια δεύτερη ευκαιρία. Οι εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο δεν θα λείψουν, ειδικότερα από τα μέσα του μήνα και μετά, αν και η παρουσία της Αφροδίτης στον έκτο σου ηλιακό οίκο μπορεί να κατευνάσει κάπως τους τόνους, μέσα από την λογική. 
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
 
ΓΕΝΙΚΑ
Ο μήνας φέρνει στο προσκήνιο θέματα καθημερινότητας και λεπτομέρειες που σου είχαν διαφύγει και τώρα θα χρειαστεί να αφιερώσεις τον απαιτούμενο χρόνο για να διορθώσεις ή να βελτιώσεις ό,τι χρειάζεται. Μην αφήνεις τις φοβίες σου να σε κρατάνε από το να πεις ή να κάνεις αυτό που χρειάζεται καθ’όλη την διάρκεια του μήνα, ενώ κατά τις τελευταίες ημέρες μπορεί να χρειαστεί να έρθεις σε σύγκρουση για να διεκδικήσεις το σωστό.  Είναι η κατάλληλη περίοδος για να φροντίσεις την υγεία σου και να ξαναβρείς την σωματική και πνευματική σου ισορροπία και αρμονία. 
 
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Ο μήνας αρχίζει με μια Πανσέληνο που γίνεται στον δωδέκατό σου ηλιακό οίκο και μπαίνεις σε μια διαδικασία να διαχωρίσεις φόβους από πραγματικά γεγονότα και να ψάξεις βαθύτερα μέσα σου για την αληθινή ρίζα των προβλημάτων σου. Στις 16 του μήνα η νέα Σελήνη στον Ζυγό σε βοηθά να διακρίνεις τα λάθη σου και να αρχίσεις έναν νέο κύκλο δράσης που έχει να κάνει με το να κάνεις τα πράγματα πιο σωστά, τόσο στα εργασιακά σου θέματα, όσο και στα θέματα που αφορούν τον εαυτό σου, όπως για παράδειγμα η διατροφή και η υγεία σου γενικότερα. Ο μήνας τελειώνει με μια δεύτερη Πανσέληνο που συμβαίνει στο ζώδιό σου ή οποία φέρνει την κορύφωση των ενεργειών σου και τώρα μπορείς να δεις σημαντικά αποτελέσματα, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. 
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας φέρνει αρκετές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου και θα χρειαστεί να έρθεις σε επαφή και συνεννόηση με συνεργάτες ή πελάτες για να μπορέσεις να ρυθμίσεις καλύτερα την εργασιακή σου καθημερινότητα. Δεν αποκλείεται η αναδρόμηση του Ερμή να φέρει δυσκολίες, μπερδέματα και αναποδιές, ειδικότερα προς τα τέλη του μήνα, ενώ παράλληλα η όποια χαλαρότητα μπορεί να υπήρξε τον προηγούμενο μήνα σταματά και την θέση της παίρνει η καθημερινή σου εστίαση πάνω στο εργασιακό σου αντικείμενο. Εργασία και χαρά λοιπόν… 
 
 

ΔΙΔΥΜΟΣ
 
ΓΕΝΙΚΑ
Είναι ένας δημιουργικός και εκφραστικός μήνας που φωτίζει την ικανότητά σου να γεννήσεις ιδέες και να τις υλοποιήσεις, χρησιμοποιώντας την πειθώ σου, αλλά και την γοητεία σου. Ο κυβερνήτης σου όμως από τα μέσα του μήνα γυρίζει ανάδρομος και η καθημερινότητά σου συναντά εμπόδια και καθυστερήσεις, ενώ δεν αποκλείεται μερικές φορές τα προβλήματα και οι αναποδιές να σου ανεβάσουν κυριολεκτικά το αίμα στο κεφάλι. Φρόντισε λοιπόν την υγεία σου και κράτα τις ισορροπίες.
 
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Ο μήνας αρχίζει με μια Πανσέληνο που γίνεται στον ένατο ηλιακό σου οίκο και σου δίνονται οι ευκαιρίες να απολαύσεις ευχάριστες στιγμές με φίλους, να προωθήσεις τα σχέδιά σου ή να δεις τις μέχρι τώρα ενέργειές σου να φέρνουν αποτελέσματα ή και ακόμη να ζήσεις πολύ ενδιαφέρουσες στιγμές με το πρόσωπο για το οποίο έχεις συναισθήματα. Στις 16 του μήνα η νέα Σελήνη στον πέμπτο σου ηλιακό οίκο ανοίγει έναν ευχάριστο και δημιουργικό κύκλο στα αισθηματικά σου, ενώ ο μήνας τελειώνει με μια δεύτερη Πανσέληνο που συμβαίνει στον δωδέκατό σου ηλιακό οίκο και φέρνει στο προσκήνιο φόβους, αλλά και την ευκαιρία να δράσεις κόντρα σε εμπόδια και κρυφούς εχθρούς. 
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Καλό είναι να φροντίσεις αυτόν τον μήνα να είσαι προσεκτικός και τυπικός σε οτιδήποτε αφορά την εργασία σου καθώς εμφανίζονται αναποδιές και προβλήματα, ειδικότερα από τα μέσα του μήνα και μετά, που αναταράσσουν την καθημερινότητά σου και μπερδεύουν τις εξελίξεις και τα σχέδιά σου.  Οι αναβολές και οι αλλαγές στα επαγγελματικά σου σχέδια είναι πρόσκαιρες όμως και μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το διάστημα για να σκεφτείς και να σχεδιάσεις καλύτερα το μέλλον σου. 
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 
ΓΕΝΙΚΑ
Ο μήνας σε φέρνει πιο κοντά με τους δικούς σου και την καθημερινότητα στο σπίτι, πράγμα που έχει και τα καλά του, αλλά έχει και τα προβλήματά του επίσης.. Φροντίζεις λοιπόν για τους δικούς σου και για τις πρακτικές αλλά και  συναισθηματικές τους ανάγκες, αλλά ταυτόχρονα αποφεύγεις να τα φορτωθείς όλα πάνω σου, έτσι ώστε να έχεις προσωπικό χρόνο και για σένα. Η αναδρόμηση του Ερμή από τα μέσα του μήνα και μετά μπορεί να φέρει προβλήματα με παιδιά και αντιδράσεις ή εξελίξεις που δεν είχες υπολογίσει, αλλά και αυτό θα περάσει, αν δεν ρίξεις λάδι στην φωτιά, ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες του μήνα. 
 
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Ο μήνας αρχίζει με μια Πανσέληνο που γίνεται στο ηλιακό σου μεσουράνημα και επηρεάζει τον άξονα καριέρα και οικογένεια. Καλείσαι να ολοκληρώσεις και να τακτοποιήσεις καταστάσεις κα θέματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σου  και τα οποία μπορεί να λειτουργούν εις βάρος της οικογενειακής σου θαλπωρής, ειδικότερα μάλιστα αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. 
 
Στις 16 του μήνα η νέα Σελήνη ανοίγει έναν νέο κύκλο σε θέματα σπιτιού και οικογένειας και σου δίνονται ευκαιρίες για να διαμορφώσεις ένα πιο ισορροπημένο κλίμα και να έχεις περισσότερο χρόνο με τους δικούς σου που σε χρειάζονται, ενώ ο μήνας τελειώνει με μια δεύτερη Πανσέληνο που συμβαίνει στον ενδέκατο σου ηλιακό οίκο και η οποία φέρνει ευχάριστες στιγμές με φίλους και παράλληλα σε βοηθά να προωθήσεις τους στόχους σου και να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση σχεδίων. 
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η παρουσία του ανάδρομου Άρη στον τομέα των επαγγελματικών σου δηλώνει πως ο μήνας δεν έχει τόσο πολύ την αίσθηση της κίνησης και της εξέλιξης στα θέματα εργασίας και καριέρας, αλλά τίποτα δεν είναι στάσιμο για πάντα. Η περίοδος προετοιμάζει καινούργια πράγματα και δεν χρειάζεται να χάνεις την αισιοδοξία σου ή ακόμη χειρότερα, να βγάζεις εντάσεις και να έρχεσαι σε σύγκρουση με πρόσωπα στην δουλειά. Η αναδρόμηση του Ερμή για σένα σημαίνει πως από τα μέσα του μήνα δεν είναι καλή περίοδος για να επενδύσεις σε κάτι καινούργιο ή να πάρεις ρίσκα που δεν έχεις υπολογίσει σωστά. 
 
 
ΛΕΩΝ
 
ΓΕΝΙΚΑ
Αρχίζει μια περίοδος κοινωνικότητας, δραστηριότητας και αυξάνεται ο ρυθμός των επαφών σου με τους γύρω σου. Είναι μήνας κατά τον οποίο φωτίζονται περισσότερο οι σχέσεις σου με τους συγγενείς και καλείσαι να επεξεργαστείς σχετικά θέματα, ενώ η αναδρόμηση του Ερμή από τα μέσα του μήνα και μετά σε φέρνει αντιμέτωπο με προβλήματα στο σπίτι που νόμιζες ότι έχουν τακτοποιηθεί, αλλά τελικά φαίνεται πως χρειάζονται ακόμη τον χρόνο τους…
 
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Ο μήνας αρχίζει με μια Πανσέληνο που γίνεται στον Κριό και στον ένατο ηλιακό σου οίκο η οποία φέρνει σε κορύφωση τις ενέργειες και τις προσπάθειές σου και σε οδηγεί στο να συνειδητοποιήσεις κάτι βαθύτερο σε σχέση με τον εαυτό σου.  Στις 16 του μήνα η νέα Σελήνη στον τρίτο σου ηλιακό οίκο σε κάνει πιο κινητικό και δραστήριο και θέλεις να ανακτήσεις και να διευρύνεις τις επαφές σου ή να κάνεις καινούργιες επαφές και γνωριμίες, ενώ ο μήνας τελειώνει με μια δεύτερη Πανσέληνο που συμβαίνει στον δέκατο ηλιακό σου οίκο και επηρεάζει τον άξονα καριέρα και οικογένεια. 
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Είναι σημαντικός μήνας για την καριέρα σου και τις εξελίξεις στα επαγγελματικά σου θέματα, καθώς τώρα έρχονται μπροστά σου τα αποτελέσματα των πράξεων και των ενεργειών που έχεις κάνει και ανταμείβεσαι για τις μέχρι τώρα προσπάθειές σου. Η πρόσφατη ευθυδρόμηση του Δία και του Κρόνου που επηρεάζουν τις εξελίξεις και την καθημερινότητα στα εργασιακά σου, βοηθά στο να αρχίσεις και πάλι να λειτουργείς αισιόδοξα και να βλέπεις τα σχέδιά σου να προχωρούν, καθώς τα εμπόδια αρχίζουν πλέον να υποχωρούν. 
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 
ΓΕΝΙΚΑ
Η περίοδος φωτίζει θέματα που έχουν να κάνουν με την αυτοπεποίθηση σου και τους τρόπους που έχεις για να τα καταφέρνεις στην ζωή. Αντιλαμβάνεσαι την δύναμη που έχεις μέσα από τα γεγονότα του μήνα και βρίσκεις λύσεις σε οικονομικά ζητήματα και όχι μόνο. Η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιό σου κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα σε κάνει πιο δημοφιλή, κάτι που θα εκμεταλλευτείς τόσο για να προωθήσεις την ατζέντα σου, όσο και για τα αισθηματικά σου ζητήματα. Προσοχή όμως από τα μέσα του μήνα και μετά, καθώς η αναδρόμηση του Ερμή μπορεί να φέρει προβλήματα και μπλεξίματα με συγγενείς και άτομα του περιβάλλοντός σου.
 
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Ο μήνας αρχίζει με μια Πανσέληνο που γίνεται στον Κριό και στον όγδοο ηλιακό σου οίκο η οποία φέρνει άγχος γύρω από οικονομικά θέματα και τυχόν εκκρεμότητες που υπάρχουν με δημόσιους φορείς. Οι ημέρες τονίζουν την αναγκαιότητα να βρεθούν λύσεις, όχι πρόσκαιρες, αλλά τέτοιες που να μην επιτρέπουν προβλήματα να δημιουργούνται και στο μέλλον. Στις 16 του μήνα η νέα Σελήνη στον Ζυγό και στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο φέρνει την αρχή ενός κύκλου που μπορεί να τονώσει τα οικονομικά σου, μέσα από λύσεις που έρχονται από μια καινούργια συνεργασία ή συμφωνία, ενώ ο μήνας τελειώνει με μια δεύτερη Πανσέληνο που συμβαίνει στον ένατό σου ηλιακό οίκο και η οποία σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις βαθύτερα κάποια θέματα που σχετίζονται με κοντινούς συγγενείς σου. 
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Μπορεί να δεις να υπάρχουν εξελίξεις στον επαγγελματικό σου τομέα που δεν είναι ακριβώς αυτές που περίμενες και να έχεις την αίσθηση ότι τα πράγματα πηγαίνουν εντελώς στραβά! Όντως θα υπάρξουν καθυστερήσεις και εμπόδια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η δουλειά σου κινδυνεύει. Αντιθέτως είναι μια καλή ευκαιρία να κάνεις έναν γενικότερο έλεγχο, μιας και τα περισσότερα προβλήματα σχετίζονται με καταστάσεις που δεν διευθετήθηκαν όταν έπρεπε ή από λεπτομέρειες για τις οποίες δεν είχες προνοήσει όταν έπρεπε. 
 
 
ΖΥΓΟΣ
 
ΓΕΝΙΚΑ
Είναι ο μήνας των γενεθλίων σου και αυτό σημαίνει ότι ο Ήλιος σε φωτίζει και τώρα σου δίνεται η δύναμη που χρειάζεσαι για να πετύχεις αυτά που θες και να ζητήσεις ακόμη περισσότερα! Η Αφροδίτη απαλύνει τις πληγές σου και τους φόβους σου όσο βρίσκεται στην Παρθένο και ετοιμάζεται να αρχίζει να σου δίνει τα δώρα της τις τελευταίες μέρες του μήνα περνώντας στο ζώδιό σου. Φρόντισε όμως να μην σε μπερδέψει ο ανάδρομος Ερμής που αυτόν τον μήνα φέρνει προβληματάκια στα οικονομικά σου, ενώ ανάδρομος περνάει και στο ζώδιό σου την ίδια μέρα με την Αφροδίτη για να θολώσει την αυτοπεποίθησή σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.
 
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Αυτός ο μήνας αρχίζει με μια Πανσέληνο που γίνεται απέναντί σου και επηρεάζει τον άξονα σχέσεων και συνεργασιών. Καλείσαι να καταλάβεις ουσιαστικά και σε βάθος τον σύντροφο και τις ανάγκες του, ειδικότερα μάλιστα αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Στις 16 του μήνα η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε γεμίζει με δύναμη και αποφασιστικότητα και σε ωθεί να αρχίσεις φρέσκος και πάλι από την αρχή, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, ενώ ο μήνας τελειώνει με μια δεύτερη Πανσέληνο που συμβαίνει στον όγδοο ηλιακό σου οίκο η οποία ανασύρει θέματα οικονομικά από το παρελθόν που πρέπει τώρα να τακτοποιηθούν. 
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τα οικονομικά σου θέλουν μια κάποια προσοχή αυτόν τον μήνα και χρειάζεται να προσέξεις το πόσα ξοδεύεις και κυρίως για ποιο λόγο ξοδεύεις αυτά που ξοδεύεις. Δεν αποκλείεται να έρθουν βέβαια αναδρομικά χρήματα που περιμένεις και αυτό είναι φυσικά καλό, αλλά γενικότερα ο μήνας θέλει προσοχή στα θέματα πορτοφολιού. Στα επαγγελματικά σου δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές αυτόν τον μήνα, αν και σε κάποιο βαθμό θα παρατηρήσεις ότι κάτι καλό προετοιμάζεται.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 
ΓΕΝΙΚΑ
Είναι μια περίοδος που στρέφεσαι περισσότερο προς τα μέσα και προσπαθείς να διερευνήσεις και να ρίξεις φως στις πιο σκοτεινές πτυχές του εαυτού σου, κάτι που αρχικά γίνεται αυτόματα και χωρίς να το συνειδητοποιείς, αλλά όσο προχωρά ο μήνας θα γίνεται πιο συνειδητό και οι αφορμές θα δίνονται και από τα γεγονότα. Φιλικά πρόσωπα που εμπιστεύεσαι θα σου φανούν χρήσιμα αυτόν τον μήνα και θα σε βοηθήσουν στο να βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις.
 
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Αυτός ο μήνας αρχίζει με μια Πανσέληνο που γίνεται στον έκτο ηλιακό σου οίκο η οποία φωτίζει θέματα εργασίας και προσθέτει ένταση, άγχος και γρήγορους ρυθμούς στην καθημερινότητά σου. Στις 16 του μήνα όμως η νέα Σελήνη στον Ζυγό δίνει την ευκαιρία να επεξεργαστείς τις βαθύτερες αιτίες του άγχους σου και να ξεπεράσεις αρκετές φοβίες ή ψυχολογικά κρατήματα. Ο μήνας τελειώνει με μια δεύτερη Πανσέληνο στον Ταύρο και καθώς το ολόγιομο φεγγάρι βρίσκεται απέναντί σου, φωτίζει το θολό τοπίο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και σου δίνει την ευκαιρία για ξεκαθαρίσματα, σημαντικές αποφάσεις αλλά και συνειδητοποιήσεις… 
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο ανάδρομος κυβερνήτης σου στον έκτο ηλιακό σου οίκο συνεχίζει να σε ταλαιπωρεί στα εργασιακά σου και φορτίζει την καθημερινότητά σου με ενέργειες που πρέπει να γίνουν, οι οποίες όμως δεν φέρνουν και το αναμενόμενο αποτέλεσμα, τουλάχιστον όχι ακόμη. Θα μπεις στην διαδικασία να εφαρμόσεις λύσεις που έχουν φανεί χρήσιμες στο παρελθόν και αυτό θα σου δώσει μια κάποια διάρκεια και αντοχή, μέχρι τα πράγματα να ξεκαθαρίσουν και να πάρουν μπρος κανονικά. 
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
 
ΓΕΝΙΚΑ
Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σου είναι αυτό που έχει σημασία αυτόν τον μήνα και δεν σκοπεύεις να χάσεις χρόνο σε υποθέσεις που ξέρεις ότι δεν τελεσφορούν ή που δεν ενισχύουν ή δεν βοηθούν τον προγραμματισμό που έχεις κάνει. Θα πάρεις αποφάσεις λοιπόν που μπορεί να φανούν κάπως σκληρές στους άλλους ή ακόμη και σε σένα τον ίδιο και αυτό μπορεί να δημιουργήσει ενοχές και έναν εσωτερικό διάλογο που θα αρχίσει να σε βασανίζει από τα μέσα του μήνα και μετά πιο έντονα…
 
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Αυτός ο μήνας αρχίζει με μια Πανσέληνο που γίνεται στον πέμπτο σου ηλιακό οίκο και η οποία φωτίζει θέματα αισθηματικά. Όσο διαρκεί η επιρροή της καινούργιες γνωριμίες ευνοούνται ή ένα πρόσωπο από τον φιλικό σου κύκλο, τώρα ανοίγει πιο ερωτικά τα χαρτιά του, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Στις 16 του μήνα η νέα Σελήνη που γίνεται στον τομέα των στόχων και των φιλοδοξιών σου, σου ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο και σε σπρώχνει σταδιακά σε νέα σχέδια, ενώ παράλληλα ανανεώνει τον κύκλο των φίλων σου. Ο μήνας τελειώνει με μια δεύτερη Πανσέληνο που συμβαίνει στον Ταύρο και στον έκτο σου ηλιακό οίκο η οποία σε βάζει σε διαδικασία να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις που σε βαραίνουν και που εμποδίζουν τις κινήσεις σου στην καθημερινότητά σου. 
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η περίοδος θέλει τα επαγγελματικά σου να κινούνται κάπως καλύτερα, αλλά παραμένει η ανάγκη να εξετάσεις το δεν πάει καλά και τι είναι αυτό που μπορείς να διορθώσεις ή να βελτιώσεις για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Ζητήματα και παρανοήσεις προκύπτουν από συνεργάτες ή πελάτες και αυτό θα δημιουργήσει εμπόδια, καθυστερώντας τις θετικές σου εξελίξεις και τα αποτελέσματα που περιμένεις. 
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 
ΓΕΝΙΚΑ
Φυσικά και η ευθυδρόμηση του Δία και του Κρόνου είναι θετική για όλους, αλλά πολύ περισσότερο για σένα, καθώς αυτοί οι πλανήτες όντας στο ζώδιό σου μπλόκαραν και καθυστερούσαν τις εξελίξεις και τα σχέδιά σου. Αυτός ο μήνας φωτίζει την καριέρα σου και γενικότερα μπορείς να στρέψεις τώρα την προσοχή των άλλων στο πρόσωπο και την αξία σου. Λύσεις μπορεί να έρθουν ακόμη και από το εξωτερικό και φίλοι θα σε βοηθήσουν, αν και με κάποιους θα δημιουργηθούν μπερδέματα και παρανοήσεις και καλό είναι να είσαι προσεκτικός. 
 
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Αυτός ο μήνας αρχίζει με μια Πανσέληνο που γίνεται στον ηλιακό σου τέταρτο οίκο και επηρεάζει τον άξονα καριέρα και οικογένεια. Καλείσαι να φέρεις σε ισορροπία τις ευθύνες της δουλειάς με τις ανάγκες της οικογένειας, ειδικότερα μάλιστα αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και να βάλεις σε τάξη θέματα που προκύπτουν στο σπίτι. Στις 16 του μήνα η νέα Σελήνη δίνει δύναμη και ενισχύει τα επαγγελματικά σου σχέδια, ενώ ο μήνας τελειώνει με μια δεύτερη Πανσέληνο που συμβαίνει στον τομέα των αισθηματικών σου και η οποία μπορεί να μετατρέψει μια φιλία σε κάτι πιο προσωπικό, αρκεί να το επιθυμείς και εσύ. 
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα είναι αυτές που θα σε απασχολήσουν κυρίως αυτόν τον μήνα, καθώς βλέπεις αρκετές καταστάσεις να ξεκαθαρίζουν και παρατηρείς συμπεριφορές που μέχρι τώρα απλά υποψιαζόσουν… Ο χρόνος που θα αφιερώσεις στην δουλειά θα είναι υπέρογκος και η οικογένεια θα ζητήσει και αυτή χρόνο στο πρόγραμμά σου, κάτι που δεν πρέπει να το αγνοήσεις. Από τα μέσα του μήνα η προσοχή σου χρειάζεται να είναι τεταμένη καθώς υφέρπει ο κίνδυνος για λάθη, παρανοήσεις μπερδέματα και καθυστερήσεις στην καθημερινή ροή της εργασίας σου, κάτι που μπορεί να σου στοιχίσει είτε οικονομικά είτε επειδή μειώνει το κύρος σου.  
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 
ΓΕΝΙΚΑ
Ο μήνας σε βάζει σε φιλοσοφική διάθεση και θέλεις να μάθεις περισσότερα και να ασχοληθείς με αντικείμενα που μέχρι τώρα δεν είχες καν σκεφτεί. Οι ορίζοντές σου ανοίγουν κι άλλο και είναι καλός μήνας, αν το θες, να αρχίσεις κάποιο εξειδικευμένο σεμινάριο. Παράλληλα όμως θα σε απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με τους άλλους και την επιρροή που έχουν πάνω στις απόψεις και την γνώμη σου καθώς προσπαθούν να την διαμορφώσουν σύμφωνα με τα δικά τους μέτρα και σταθμά.
 
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Αυτός ο μήνας αρχίζει με μια Πανσέληνο που γίνεται στον τρίτο σου ηλιακό οίκο και φέρνει ένταση στην καθημερινότητά σου και στις επαφές με συγγενείς. Καλό είναι να προσέξεις τις μετακινήσεις σου όσο κρατά η επιρροή, ενώ στις 16 του μήνα η νέα Σελήνη στον ένατο ηλιακό σου οίκο ενδυναμώνει το πνεύμα σου και σου αλλάζει τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα. Ο μήνας τελειώνει με μια δεύτερη Πανσέληνο που συμβαίνει στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο και ανακινεί καταστάσεις που έχουν να κάνουν με την οικογένεια φέρνοντας ξαφνικές εξελίξεις.  
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Είναι ένας μήνας που θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός σα θέματα της εργασίας σου, καθώς πολλά αλλάζουν και ακόμη περισσότερα μπερδεύονται και καθυστερούν. Φρόντισε να μην ξεχάσεις σημαντικές λεπτομέρειες  και μην εκτεθείς ή φανείς υπόλογος για κάτι που ενώ δεν είναι σοβαρό, θα πάρει μεγάλες διαστάσεις. 
 
 
ΙΧΘΥΕΣ
 
ΓΕΝΙΚΑ
Ο μήνας κινεί και ανακινεί θέματα οικονομικά, τρέχοντα αλλά και από το παρελθόν και καλείσαι τώρα να δώσεις τέλος σε καταστάσεις που χρονίζουν και σου στοιχίζουν. Η Αφροδίτη, αν και απέναντί σου, είναι με το μέρος σου και θα έχεις βοήθεια από φίλους, από συνεργάτες ή από ειδικούς στα θέματα που σε απασχολούν, αλλά ο ανάδρομος Ερμής θα μπερδέψει από τα μέσα του μήνα και μετά την σκέψη σου και θα φέρει καθυστερήσεις ή επιπλοκές σε νομικά θέματα.  
 
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Αυτός ο μήνας αρχίζει με μια Πανσέληνο που γίνεται στον δεύτερο ηλιακό οίκο των οικονομικών σου και προβάλει θέματα διαχείρισης πόρων που πρέπει τώρα να τα διευθετήσεις, ενώ τις 16 του μήνα η νέα Σελήνη στον Ζυγό επίσης τονίζει οικονομικά θέματα και τώρα αρχίζεις να βρίσκεις τις λύσεις που χρειάζεσαι. Ο μήνας τελειώνει με μια δεύτερη Πανσέληνο που συμβαίνει στον  τρίτο σου ηλιακό οίκο και η οποία φέρνει ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα με στενούς συγγενείς ή σε σχέση με μετακινήσεις. 
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι επαγγελματικές σου εξελίξεις έχουν αρχίσει να ξεμπλοκάρουν και το κλίμα στην δουλειά σου αλλάζει, δίνοντας σημάδια βελτίωσης και ελπίδας. Οι καταστάσεις όμως στην οικογένεια και στο σπίτι σου ζητούν την προσοχή σου και δεν σε αφήνουν να σκεφτείς και να κινηθείς με καθαρό μυαλό στα θέματα της εργασίας σου, με αποτέλεσμα να γίνουν κάποια λάθη. Είσαι απόλυτα υπεύθυνος για αυτά εσύ όμως ή μήπως υπάρχει κάτι που συμβαίνει πίσω από την πλάτη σου; 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS