ΖΩΔΙΑΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια τον μήνα Δεκέμβριο

Τα ζώδια τον μήνα Δεκέμβριο

ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ

Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα ο Ερμής συνεχίζει την διέλευσή του από τον ένατο ηλιακό σου οίκο και δίνει ακόμη δυνατότητες να ξεκαθαρίσεις μέσα σου κυρίως μπερδεμένες σκέψεις και σου δίνει μέσα από διάφορα γεγονότα το έναυσμα για να αλλάξεις τις αντιλήψεις σου. Φρόντισε όμως να σιγουρευτείς ότι δεν υπάρχει κάτι που σου κρύβουν και δεν υπάρχουν μυστικές ατζέντες και κρυφοί εχθροί, ειδικά γύρω στις 13 του μήνα. Από τις 21 του μήνα ο πλανήτης θα περάσει στον δέκατο ηλιακό σου οίκο φωτίζοντας κάθε σκοτεινή γωνιά μέσα από την αποκάλυψη της αλήθειας που κρυβόταν, ενώ παράλληλα φέρνει κινητικότητα στην επαγγελματική σου ζωή. Την ίδια ημέρα ο Ήλιος αλλάζει ζώδιο και περνώντας στον Αιγόκερω τονίζει το ενδιαφέρον σου με τα επαγγελματικά σου και σε φέρνει σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα που μπορούν να είναι από βοηθητικά μέχρι και πρόσωπα-κλειδιά για την καριέρας σου. Η Αφροδίτη για το πρώτο μισό του μήνα παραμένει στον όγδοο σου ηλιακό οίκο και εσύ συνεχίζεις υποφέρεις και να τρώγεσαι με την κατάσταση των αισθηματικών σου και να ελπίζεις σε πράγματα που δεν έχουν απαραίτητα πρακτική βάση, έχουν όμως έντονο και βαθύ συναισθηματικό υπόβαθρο, ενώ κατά το δεύτερο μισό του μήνα, η Αφροδίτη πλέον από τον Τοξότη βάζει φωτιά σε σκέψεις και συναισθήματα και η καρδιά σου χτυπάει πιο έντονα. Το σημαντικό αστρολογικό γεγονός του μήνα όμως είναι η είσοδος του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο, κάτι που για σένα προαναγγέλλει μια περίοδο με πολύ σημαντικά καινούργια σχέδια, προοπτικές και υψηλούς στόχους.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η ολική ηλιακή έκλειψη στις 14 του μήνα συμβαίνει στον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα ή πρόσωπα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό, τις σπουδές σου και γενικότερα φέρνει γεγονότα που με κάποιον τρόπο συμβάλλουν στο να αλλάξει ριζικά η μέχρι τώρα κοσμοθεωρία σου, ενώ η Πανσέληνος την προτελευταία μέρα του έτους τονίζει τις ανάγκες που υπάρχουν στο σπίτι και στην οικογενειακή σου ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ

Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα ο Ερμής συνεχίζει την διέλευσή του από τον όγδοο ηλιακό σου οίκο και παρατείνει το άγχος σου γύρω από οικονομικά θέματα και εκκρεμότητες και ταυτόχρονα δημιουργεί άγχος γύρω από θέματα οικειότητας και επαφής με τον σύντροφο. Προσοχή γύρω στις 13 του μήνα για απώλειες ή αναποδιές σε σχέση με τα οικονομικά σου. Από τις 21 του μήνα ο πλανήτης θα περάσει στον ένατο ηλιακό σου οίκο και αυτό θα σε βοηθήσει να μπορέσεις να οργανωθείς καλύτερα και να βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη, φιλοσοφώντας καλύτερα τα πράγματα. Την ίδια ημέρα ο Ήλιος αλλάζει ζώδιο και περνώντας στον Αιγόκερω φωτίζει θέματα που έχουν να κάνουν με την γενικότερη στάση και θέση που έχεις απέναντι στην ζωή, ενώ παράλληλα δίνει έμφαση στις σπουδές σου ή σε μελέτες που κάνεις.  Η Αφροδίτη για το πρώτο μισό του μήνα παραμένει και επιμένει από απέναντί σου να βάλεις σε τάξη την αισθηματική σου ζωή και να θέσεις υπό έλεγχο καταστάσεις που δημιουργούν ψυχολογική ένταση, όχι μόνο στην σχέση σου, αλλά και στις συνεργασίες σου, ενώ κατά το δεύτερο μισό του μήνα, η Αφροδίτη πλέον από τον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με τα οικονομικά σου και να συνειδητοποιήσεις από πού χάνεις χρήματα και τι λύσεις μπορούν να βρεθούν για αυτό.

Το σημαντικό αστρολογικό γεγονός του μήνα όμως είναι η είσοδος του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο, κάτι που για σένα προαναγγέλλει μια περίοδο σημαντικών και μεγαλόπνοων σχεδίων γύρω από την οικογένεια, το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σου. Δες περισσότερα για την σημαντική σύνοδο Δία-Κρόνου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η ολική ηλιακή έκλειψη στις 14 του μήνα συμβαίνει στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου ενεργοποιώντας θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου και ειδικότερα με τις οφειλές σου και γενικότερα φέρνει γεγονότα που με κάποιον τρόπο συμβάλλουν στο να αλλάξει ριζικά ο τρόπος που σχετίζεσαι με τον σύντροφο ή τον συνεργάτη σου, ενώ η Πανσέληνος την προτελευταία μέρα του έτους σε κάνει πιο ανοιχτό σε μετακινήσεις και νέες ιδέες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ

Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα ο Ερμής συνεχίζει να βρίσκεται απέναντί σου και να καθιστά την επικοινωνία με τον σύντροφο σημαντική. Οι θετικές του όψεις δίνουν τις ευκαιρίες που χρειάζονται για να βρεθούν λύσεις τόσο με τον σύντροφο, όσο και σε θέματα συνεργασίας ή δικαστικής διαμάχης. Από τις 21 του μήνα ο πλανήτης θα περάσει στον όγδοο ηλιακό σου οίκο και πλέον είναι για σένα μια περίοδος που αρχίζεις και σκέφτεσαι πιο σοβαρά την οικονομική σου κατάσταση και σε απασχολούν εκκρεμότητες που χρειάζονται διευθέτηση. Την ίδια ημέρα ο Ήλιος αλλάζει ζώδιο και περνώντας στον Αιγόκερω φωτίζει θέματα που έχουν να κάνουν με την επιτυχία ή με το κατά πόσο έχεις το πάνω χέρι στις σχέσεις σου. Η Αφροδίτη για το πρώτο μισό του μήνα κάνει την καθημερινότητά σου πιο βατή και μπορείς να απολαύσεις στιγμές χαλάρωσης ή να κάνεις τα πράγματα με τον δικό σου τρόπο, ενώ κατά το δεύτερο μισό του μήνα, η Αφροδίτη πλέον από τον Τοξότη φέρνει σημαντικές εξελίξεις σε μια συνεργασία που διατηρείς ή σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις καινούργιες συνεργασίες που είναι πιο ωφέλιμες για σένα. Το σημαντικό αστρολογικό γεγονός του μήνα όμως είναι η είσοδος του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο, κάτι που για σένα προαναγγέλλει μια περίοδο σημαντικών αλλαγών στα αισθηματικά σου καθώς εσύ βάζεις την δημιουργικότητά σου σε νέα κανάλια. Δες περισσότερα για την σημαντική σύνοδο Δία-Κρόνου. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η ολική ηλιακή έκλειψη στις 14 του μήνα συμβαίνει στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου ενεργοποιώντας θέματα που έχουν να κάνουν με την σχέση σου ή με τις συνεργασίες σου και γενικότερα φέρνει γεγονότα που με κάποιον τρόπο συμβάλλουν στο να αλλάξει ριζικά η εικόνα που έπαιρνες μέχρι τώρα από τους άλλους, ενώ η Πανσέληνος την προτελευταία μέρα του έτους ξεκαθαρίζει οικονομικά ζητήματα και φέρνει ειδήσεις που περίμενες καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ

Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα ο Ερμής συνεχίζει την διέλευσή του από τον έκτο ηλιακό σου οίκο και η καθημερινότητά σου συνεχίζει να τρέχει με γρήγορους ρυθμούς, χρειάζεται να ασχοληθείς με αρκετές λεπτομέρειες και μερικές φορές σε ζαλίζουν οι ανάγκες και οι απαιτήσεις των άλλων, κυρίως στην εργασία σου. Από τις 21 του μήνα ο πλανήτης θα περάσει απέναντί σου, κάνοντας την περίοδο πιο σημαντική γύρω από συμφωνίες και συνεργασίες και παράλληλα διευκολύνει την επικοινωνία με τον σύντροφο. Την ίδια ημέρα ο Ήλιος αλλάζει ζώδιο και περνώντας στον Αιγόκερω σε βοηθά να ενεργοποιηθείς σημαντικά και να δείξεις τις προθέσεις σου στον σύντροφο.  Η Αφροδίτη για το πρώτο μισό του μήνα βοηθά με τις θετικές τις όψεις να βελτιώσεις τις σχέσεις σου και να ζήσεις γλυκές στιγμές, ενώ κατά το δεύτερο μισό του μήνα, η Αφροδίτη πλέον από τον Τοξότη σε αναγκάζει να βάλεις νερό στο κρασί σου και να κάνεις συμβιβασμούς. Το σημαντικό αστρολογικό γεγονός του μήνα όμως είναι η είσοδος του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο, κάτι που για σένα προαναγγέλλει μια περίοδο με σημαντικές εξελίξεις στα οικονομικά σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η ολική ηλιακή έκλειψη στις 14 του μήνα συμβαίνει στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου ενεργοποιώντας θέματα υγείας και εργασίας και γενικότερα φέρνει γεγονότα που με κάποιον τρόπο συμβάλλουν στο να αλλάξει ριζικά η καθημερινότητά σου, ενώ η Πανσέληνος την προτελευταία μέρα του έτους στο ζώδιό σου σε κάνει πιο ευαίσθητο, αλλά ταυτόχρονα φέρνει και θετικές ειδήσεις από την πλευρά του συντρόφου. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης.

ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ

Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα ο Ερμής συνεχίζει την διέλευσή του από τον πέμπτο ηλιακό σου οίκο και σε βοηθά να επικοινωνήσεις καλύτερα γενικότερα, αλλά και δίνει δύναμη στον τρόπο που εκφράζεις και προωθείς έξυπνα τα δημιουργικά σου σχέδια. Από τις 21 του μήνα ο πλανήτης θα περάσει στον έκτο ηλιακό σου οίκο και αυξάνει τις επικοινωνίες ή τις μετακινήσεις γύρω από θέματα καθημερινότητας και δουλειάς, κάνοντας το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα ιδιαίτερα ζωντανό και κινητικό. Την ίδια ημέρα ο Ήλιος αλλάζει ζώδιο και περνώντας στον Αιγόκερω φωτίζει τις ανάγκες που έχει το σώμα σου για ξεκούραση και πλέον θέλεις να ασχοληθείς με την υγεία σου και την φυσική σου κατάσταση. Η Αφροδίτη για το πρώτο μισό του μήνα σου δίνει ευκαιρίες να φέρεις αρμονία και αγάπη στο σπίτι και την οικογένειά σου, ενώ κατά το δεύτερο μισό του μήνα, η Αφροδίτη πλέον από τον Τοξότη βάζει φωτιά στα αισθηματικά και ε σπρώχνει να κυνηγήσεις αυτό που θες. Το σημαντικό αστρολογικό γεγονός του μήνα όμως είναι η είσοδος του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο, κάτι που για σένα προαναγγέλλει μια περίοδο σημαντικών αλλαγών και καινούργιων κεφαλαίων σε σχέσεις και συνεργασίες. Δες περισσότερα για την σημαντική σύνοδο Δία-Κρόνου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η ολική ηλιακή έκλειψη στις 14 του μήνα συμβαίνει στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου ενεργοποιώντας τον τομέα των αισθηματικών σου μέσα από μοιραία πρόσωπα και γενικότερα φέρνει γεγονότα που με κάποιον τρόπο συμβάλλουν στο να αλλάξει ριζικά ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τον εαυτό σου και την δημιουργικότητά σου, ενώ η Πανσέληνος την προτελευταία μέρα του έτους σε κάνει οξύθυμο και σε κουράζει πάρα πολύ σωματικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Από αυτόν τον μήνα αρχίζουν να αλλάζουν πολλά σε επαγγελματικά και συνεργασίες καθώς πλέον διαμορφώνονται καινούργιες ισορροπίες και οι ανάγκες σου έχουν αρχίσει να αλλάζουν. Γίνεσαι πιο δημιουργικός και έχεις την ανάγκη αυτό να αντικατοπτρίζεται πλέον και στην εργασία σου. Ταυτόχρονα οι ανατροπές καιροφυλακτούν όποτε λίγη προσοχή δεν βλάπτει…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ

Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα ο Ερμής συνεχίζει την διέλευσή του από τον τέταρτο ηλιακό σου οίκο και τονίζει την ανάγκη για επικοινωνία γύρω από θέματα οικογένειας και σπιτιού. Χρειάζεται να προσέξεις λεπτομέρειες που κάνουν την  διαφορά και φέρνουν ομόνοια και καλή συνεννόηση. Από τις 21 του μήνα ο πλανήτης θα περάσει στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο κάνοντας το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα πιο δημιουργικό και κινητικό καθώς εσύ ζωντανεύεις και θέλεις να ασχοληθείς με δικά σου θέματα και να ανανεώσεις την προσωπική σου ζωή. Την ίδια ημέρα ο Ήλιος αλλάζει ζώδιο και περνώντας στον Αιγόκερω φωτίζει την ύπαρξη ενός προσώπου που τώρα εσύ το βλέπεις με άλλα μάτια. Η Αφροδίτη για το πρώτο μισό του μήνα σε βοηθά μέσα από τις θετικές της όψεις να βελτιώσεις σχέσεις με αδέλφια και συγγενείς, ενώ κατά το δεύτερο μισό του μήνα, η Αφροδίτη πλέον από τον Τοξότη δημιουργεί ασφάλεια και άνεση στην οικογένεια, στο σπίτι και σε βοηθά να δεις πιο γλυκά το παρελθόν σου… Το σημαντικό αστρολογικό γεγονός του μήνα όμως είναι η είσοδος του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο, κάτι που για σένα προαναγγέλλει μια περίοδο με πολλές αλλαγές στην καθημερινότητα και την εργασία σου, ενώ πλέον σε απασχολεί περισσότερο η υγεία σου και η καλή σου φυσική κατάσταση και βρίσκεις καινούργιους τρόπους να φροντίσεις το σώμα και το πνεύμα σου. Δες περισσότερα για την σημαντική σύνοδο Δία-Κρόνου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η ολική ηλιακή έκλειψη στις 14 του μήνα συμβαίνει στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου ενεργοποιώντας ζητήματα που αφορούν στο σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία σου και γενικότερα φέρνει γεγονότα που με κάποιον τρόπο συμβάλλουν στο να αλλάξει ριζικά ο τρόπος που βλέπεις το παρελθόν σου, ενώ η Πανσέληνος την προτελευταία μέρα του έτους ξεκαθαρίζει τους φίλους από τους απλά γνωστούς και δίνει ώθηση στους στόχους σου.  Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Από αυτόν τον μήνα προετοιμάζονται αρκετές σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που διεξάγεται η καθημερινότητα στην επαγγελματική σου ζωή και σταδιακά οι συνθήκες που επικρατούν θα αρχίζουν να αλλάζουν. Λογικά, αρχίζεις και εσύ να προσαρμόζεσαι λοιπόν, ενώ δεν χρειάζεται να συζητήσεις και να αναλύσεις κάθε λεπτομέρεια τώρα, γιατί ακόμη το κλίμα δεν έχει σταθεροποιηθεί.

ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ

Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα ο Ερμής συνεχίζει την διέλευσή του από τον τρίτο ηλιακό σου οίκο και σε κάνει πιο ομιλητικό, κινητικό και δραστήριο και μπορείς να κυνηγήσεις εύκολα τα θέλω και τα σχέδιά σου ειδικότερα μέσα από επαφές με κοντινά σου πρόσωπα. Από τις 21 του μήνα ο πλανήτης θα περάσει στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο και αρχίζουν να σε απασχολούν θέματα και δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια. Την ίδια ημέρα ο Ήλιος αλλάζει ζώδιο και περνώντας στον Αιγόκερω φωτίζει την ανάγκη σου να δημιουργήσεις μια θετική ατμόσφαιρα με τα δικά σου πρόσωπα και παράλληλα να ασχοληθείς πιο εντατικά με θέματα διαχείρισης ακινήτων. Η Αφροδίτη για το πρώτο μισό του μήνα σε ωθεί με τις θετικές τις όψεις να φέρεις την ισορροπία που χρειάζεται στα οικονομικά σου, ενώ κατά το δεύτερο μισό του μήνα, η Αφροδίτη πλέον από τον Τοξότη δίνει προβάδισμα στο φλερτ και στην αναθέρμανση σχέσεων με συγγενικά πρόσωπα. Το σημαντικό αστρολογικό γεγονός του μήνα όμως είναι η είσοδος του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο, κάτι που για σένα προαναγγέλλει μια περίοδο με αλλαγές και καινούργια δυναμικά σχέδια.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η ολική ηλιακή έκλειψη στις 14 του μήνα συμβαίνει στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου ενεργοποιώντας θέματα που έχουν να κάνουν με τον τρόπο που επικοινωνείς, τις μετακινήσεις σου και τα αδέλφια σου και γενικότερα φέρνει γεγονότα που με κάποιον τρόπο συμβάλλουν στο να αλλάξει ριζικά ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι το περιβάλλον σου, ενώ η Πανσέληνος την προτελευταία μέρα του έτους φωτίζει τον τομέα της καριέρας σου και της κοινωνικής σου παρουσίας. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ξεμπλοκάρουν πλέον θέματα συνεργασιών και συμφωνιών και μπορείς από αυτόν τον μήνα να σχεδιάζεις με λιγότερο άγχος και περισσότερη ελευθερία δράσης τις επαγγελματικές σου κινήσεις. Προς τα τέλη του μήνα, κάτι σημαντικό αλλάζει στα επαγγελματικά σου και καλό είναι να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και την προσοχή σου εστιασμένη. Τα οικονομικά σου έχουν μια κάποια εύνοια ακόμη, αλλά από τα μέσα του μήνα φρόντισε να αποφύγεις σπατάλες και αλόγιστα έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ

Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα ο Ερμής συνεχίζει την διέλευσή του από τον δεύτερο ηλιακό σου οίκο και σε απασχολούν τα οικονομικά σου, καθώς παράλληλα προσπαθείς να σκεφτείς λύσεις που θα βοηθήσουν.  Από τις 21 του μήνα ο πλανήτης θα περάσει στον τρίτο ηλιακό σου οίκο και αυτό θα βοηθήσει να βρεις τις λύσεις που ψάχνεις, ενώ ταυτόχρονα σε κάνει πιο επικοινωνιακό και διαδραστικό. Την ίδια ημέρα ο Ήλιος αλλάζει ζώδιο και περνώντας στον Αιγόκερω φωτίζει την ανάγκη σου για δράση, για ανανέωση και για αλλαγή.  Η Αφροδίτη για το πρώτο μισό του μήνα παραμένει στο ζώδιό σου και ευνοεί με τις θετικές της όψεις κυρίως τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, ενώ κατά το δεύτερο μισό του μήνα, η Αφροδίτη πλέον από τον Τοξότη φέρνει ισορροπία στα οικονομικά και σε βοηθά να αισθανθείς καλύτερα με τον εαυτό σου και να αυξηθεί η αυτοπεποίθησή σου. Το σημαντικό αστρολογικό γεγονός του μήνα όμως είναι η είσοδος του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο, κάτι που για σένα προαναγγέλλει μια περίοδο σημαντικών αλλαγών και νέων κεφαλαίων στα επαγγελματικά σου και στην θέση σου στην κοινωνία.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η ολική ηλιακή έκλειψη στις 14 του μήνα συμβαίνει στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου ενεργοποιώντας θέματα οικονομικά και γενικότερα φέρνει γεγονότα που με κάποιον τρόπο συμβάλλουν στο να αλλάξει ριζικά η αυτοπεποίθησή σου, ενώ η Πανσέληνος την προτελευταία μέρα του έτους φωτίζει θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό και την γενικότερη φιλοσοφία που έχεις για την ζωή. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα υπάρχει κινητικότητα στα οικονομικά σου θέματα και είναι μια περίοδος κατά την οποία μπορείς να κερδίσεις παραπάνω, αν χρησιμοποιήσεις τις ευκαιρίες και αν αφήσεις το μυαλό σου ελεύθερο να δοκιμάσει καινούργιους τρόπους διαχείρισης. Φρόντισε να είσαι εντάξει με υποχρεώσεις, αρμοδιότητες και προθεσμίες στα επαγγελματικά σου γιατί πολλά μπορεί να ανατραπούν, αν δεν είσαι εντάξει αυτόν τον μήνα. Το καλό είναι ότι τα εμπόδια της καθημερινότητας παραμερίζουν και αυτό σε βοηθά πολύ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ

Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα ο Ερμής συνεχίζει την διέλευσή του από το ζώδιό σου και τονίζει θέματα επικοινωνίας, ενώ οι συμφωνίες που κάνεις αυτό το διάστημα είναι σημαντικές και θέλουν προσοχή. Από τις 21 του μήνα ο πλανήτης θα περάσει στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο και η έμφαση τώρα περνάει στον τομέα των οικονομικών σου και στους ελιγμούς που χρειάζεται να κάνεις σε αυτόν τον τομέα. Την ίδια ημέρα ο Ήλιος αλλάζει ζώδιο και περνώντας στον Αιγόκερω φωτίζει θέματα που έχουν να κάνουν με την αξία που δίνεις στον εαυτό σου και την αυτοπεποίθησή σου. Η Αφροδίτη για το πρώτο μισό του μήνα συνεχίζει να δημιουργεί ανεξιχνίαστες συνθήκες και ερωτηματικά αλλά οι θετικές της όψεις ευτυχώς δεν αφήνουν το άγχος να αυξηθεί περισσότερο, ενώ κατά το δεύτερο μισό του μήνα, η Αφροδίτη πλέον από το ζώδιό σου ανεβάζει την διάθεση, δίνει απαντήσεις σε ερωτηματικά και φυσικά κινεί θέματα αισθηματικά και γενικότερα αυξάνει την γοητεία και τον μαγνητισμό σου. Το σημαντικό αστρολογικό γεγονός του μήνα όμως είναι η είσοδος του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο, κάτι που για σένα προαναγγέλλει μια περίοδο σημαντικών αλλαγών στις σχέσεις με αδέλφια και συγγενείς, αλλά και στον τομέα της εκπαίδευσης και της απόκτησης γνώσης.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η ολική ηλιακή έκλειψη στις 14 του μήνα συμβαίνει στο ζώδιό σου και γενικότερα φέρνει γεγονότα που με κάποιον τρόπο συμβάλλουν στο να αλλάξει ριζικά ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τον εαυτό σου και καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, ενώ η Πανσέληνος την προτελευταία μέρα του έτους σε αγχώνει γύρω από οικονομικά θέματα και οφειλές. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα κινείσαι γεμάτος ενέργεια και με πολλές πρωτοβουλίες στα επαγγελματικά σου, πράγμα που δημιουργεί ευκαιρίες που θα τις εκμεταλλευτείς δεόντως. Ένα σημαντικό βάρος επίσης αρχίζει να φεύγει από τα οικονομικά σου και πλέον μπορείς να ανασάνεις και να έχεις ευχέρεια στις κινήσεις σου. Σε αυτή την φάση όμως γενικότερα δεν ε ενδιαφέρει αποκλειστικά το επαγγελματικό σου κομμάτι και η εξέλιξη, αλλά γενικότερα η μεγάλη αλλαγή/ανατροπή που θέλεις να κάνεις στην ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα ο Ερμής συνεχίζει την διέλευσή του από τον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο διατηρώντας το άγχος της περιόδου, ενώ παράλληλα σε καλεί να ερευνήσεις περιπτώσεις που κάποιος δεν είναι έτσι όπως φαίνεται και έτσι να ανακαλύψεις κρυφούς εχθρούς. Από τις 21 του μήνα ο πλανήτης θα περάσει στο ζώδιό σου, όπως και ο Ήλιος. Αρχίζει η περίοδος των γενεθλίων σου λοιπόν και το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα σε ανεβάζει ενεργειακά και μπορείς σκεφτείς και να στοχεύσεις πιο καθαρά και δυναμικά πλέον.  Η Αφροδίτη για το πρώτο μισό του μήνα συνεχίζει να σε καίει γύρω από μια παράλληλη ή μυστική σχέση και με τις θετικές της όψεις σου δίνει δικαίωμα να ελπίσεις, αλλά κατά το δεύτερο μισό του μήνα, η Αφροδίτη πλέον από τον Τοξότη δημιουργεί περισσότερο άγχος και προβλήματα. Το σημαντικό αστρολογικό γεγονός του μήνα όμως είναι η είσοδος του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο, κάτι που για σένα προαναγγέλλει μια περίοδο σημαντικών αλλαγών και νέων κεφαλαίων στα οικονομικά σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η ολική ηλιακή έκλειψη στις 14 του μήνα συμβαίνει στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου ενεργοποιώντας κρυμμένους φόβους αλλά και κρυφούς εχθρούς και γενικότερα φέρνει γεγονότα που με κάποιον τρόπο συμβάλλουν στο να συνειδητοποιήσεις τα τρωτά σου σημεία, ενώ η Πανσέληνος την προτελευταία μέρα του έτους συμβαίνει απέναντί σου και τονίζει θέματα που έχουν να κάνουν με τον σύντροφο ή με κάποιον συνεργάτη σου. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αυτόν τον μήνα κάτι δεν σου αρέσει στον τρόπο που κινούνται τα επαγγελματικά σου και μπαίνεις σε διαδικασία να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που πραγματικά φταίει. Στις έρευνές σου μπορείς να καταλήξεις και σε πρόσωπα που παίζουν διπλό ρόλο και ουσιαστικά λειτουργούν εχθρικά προς τα σχέδιά σου και τους στόχους που έχεις θέσει. Αυτός ο μήνας θα αλλάξει αρκετά τις συνεργασίες σου και θα χρειαστεί να αλλάξεις και εσύ την τακτική σου και την προσέγγιση που κάνεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα ο Ερμής συνεχίζει την διέλευσή του από τον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο και μπορείς να κυνηγήσεις τους στόχους και τα σχέδιά σου και να κάνεις σημαντικές και συμφέρουσες συμφωνίες, ενώ παράλληλα διατηρείς δυναμικά την επαφή σου με φίλους. Από τις 21 του μήνα ο πλανήτης θα περάσει στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο και πλέον δημιουργούνται υποψίες και βαθιά ερωτηματικά γύρω από τις προθέσεις κάποιου ατόμου. Την ίδια ημέρα ο Ήλιος αλλάζει ζώδιο και περνώντας στον Αιγόκερω φωτίζει θέματα που έχουν να κάνουν με κρυφούς εχθρούς και δικούς σου φόβους. Η Αφροδίτη για το πρώτο μισό του μήνα παραμένει σε μια προκλητική θέση κα φέρνει αλλαγές σε επαγγελματικά θέματα, αλλά οι θετικές της όψεις σε βοηθούν και οι καταστάσεις λειτουργούν προς όφελός σου, ενώ κατά το δεύτερο μισό του μήνα, η Αφροδίτη πλέον από τον Τοξότη έρχεται να τονίσει την ανάγκη να φέρεις ισορροπία στις σχέσεις σου με πρόσωπα που σε απασχολούν με την στάση τους. Το σημαντικό αστρολογικό γεγονός του μήνα όμως είναι η είσοδος του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο, κάτι που για σένα προαναγγέλλει μια περίοδο με σημαντικές αποφάσεις, καινούργια σχέδια και δίνε μια εντελώς καινούργια κατεύθυνση στην ζωή σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η ολική ηλιακή έκλειψη στις 14 του μήνα συμβαίνει στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου ενεργοποιώντας θέματα που έχουν να κάνουν με φίλους και ομάδες στις οποίες ανήκεις και γενικότερα φέρνει γεγονότα που με κάποιον τρόπο συμβάλλουν στο να αλλάξει ριζικά ο τρόπος που πλέον θέτεις στόχους, ενώ η Πανσέληνος την προτελευταία μέρα του έτους σε δυσκολεύει στην καθημερινότητά σου και φωτίζει προβληματικές περιοχές της εργασίας σου ή της υγείας σου. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας φέρνει αύξηση και κινητικότητα στα επαγγελματικά σου και θα χρειαστεί να τρέξεις λίγο παραπάνω για να ικανοποιήσεις τους πελάτες ή τις απρόοπτες ανάγκες που προκύπτουν στην καθημερινότητα της εργασίας σου. Κάτι σε βοηθά και διατηρείς την ψυχραιμία σου και δεν γίνονται λάθη, όμως προς τα τέλη του μήνα οι καθημερινοί ρυθμοί μπορεί να σε εκνευρίσουν τόσο ώστε να κάνεις επαγγελματικά ατοπήματα, όποτε προσοχή.

 ΙΧΘΥΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα ο Ερμής συνεχίζει την διέλευσή του από τον δέκατο ηλιακό σου οίκο και σε κάνει ιδιαίτερα δραστήριο και ενεργητικό στην εργασία σου, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις μια ενδιαφέρουσα πρόταση εξέλιξη. Από τις 21 του μήνα ο πλανήτης θα περάσει στον ενδέκατο  ηλιακό σου οίκο και μαζί με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω δημιουργεί ένα κλίμα ευκαιριών και εξελίξεων που μπορούν να βάλουν την ζωή σου σε  ένα πολύ ενδιαφέρον και κυρίως ωφέλιμο μονοπάτι. Η Αφροδίτη για το πρώτο μισό του μήνα συνεχίζει με τις θετικές της όψεις να σε προστατεύει και να κάνει την ζωή σου πιο εύκολη, ενώ κατά το δεύτερο μισό του μήνα, η Αφροδίτη πλέον από τον Τοξότη φέρνει προκλήσεις και εμπόδια σε σημαντικούς σου στόχους. Το σημαντικό αστρολογικό γεγονός του μήνα όμως είναι η είσοδος του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο, κάτι που για σένα προαναγγέλλει μια περίοδο που σημαντικές αλλαγές θα λάβουν χώρα βαθύτερα στον εαυτό σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η ολική ηλιακή έκλειψη στις 14 του μήνα συμβαίνει στον δέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου ενεργοποιώντας θέματα καριέρας και γάμου και γενικότερα φέρνει γεγονότα που με κάποιον τρόπο συμβάλλουν στο να αλλάξει ριζικά ο τρόπος που βλέπεις την κοινωνία και τις κοινωνικές συμβάσεις ή απαιτήσεις, ενώ η Πανσέληνος την προτελευταία μέρα του έτους φωτίζει τον αισθηματικό τομέα και δεν αποκλείεται να μετατρέψει έναν φίλο σε εραστή. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να σιγουρευτείς ότι όλα γίνονται σωστά, γιατί ο μήνας φέρνει ανατροπές στα επαγγελματικά σου και αστάθμητοι παράγοντες μπορεί να αλλάξουν την γενική κατάσταση από την μια στιγμή στην άλλη. Αν παίξεις όμως τα χαρτιά σου σωστά, δεν θα έχεις φθορά και αντιθέτως μπορείς και να επωφεληθείς από τις εξελίξεις.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS