ΖΩΔΙΑΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΤα ζώδια τον μήνα Φεβρουάριο

Τα ζώδια τον μήνα Φεβρουάριο

ΚΡΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα ο Ερμής είναι ανάδρομος στον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο δημιουργώντας προβλήματα και καθυστερήσεις που επηρεάζουν τα σχέδιά σου και τις φιλοδοξίες σου, ενώ η παράλληλη παρουσία του Άρη στον Ταύρο φέρνει εντάσεις ή βιαστικές κινήσεις που μπορεί να επηρεάσουν δυσμενώς τα οικονομικά σου. Ο Άρης βέβαια από τον δεύτερο ηλιακό σου οίκο και αυτόν τον μήνα σε ωθεί σε δράση και σε σημαντικές κινήσεις που πέρα από τα οικονομικά στοχεύουν και στην γενικότερη ανόρθωση της αυτοπεποίθησής σου και μετά την ορθοδρόμηση του Ερμή από τις 21 του μήνα βλέπεις τα πράγματα να ξεμπλοκάρουν και αρχίζεις να έχεις θετικά αποτελέσματα. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο και η παραμονή της στον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο μέχρι και τις 25 του μήνα προμηνύει ένα θετικότερο κλίμα στις σχέσεις σου και μπορείς αυτόν τον μήνα να απολαύσεις περισσότερο την επαφή με φίλους και άτομα που σε κάνουν να αισθάνεσαι καλά ενώ με το πέρασμά της στους Ιχθύς, η θεά του έρωτα σε σπρώχνει να αναζητήσεις και να πειραματιστείς με τις κρυφές πτυχές τις σχέσης σου, ερωτικά και όχι μόνο.. Το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού σε σπρώχνει και αυτόν τον μήνα να προσπαθήσεις να δώσεις σάρκα και οστά στα σχέδιά σου με τρόπο πρακτικό και λογικό αποφεύγοντας παρακινδυνευμένα ρίσκα και ο Δίας σιγοντάρει τις καταστάσεις ώστε μέσα από σημαντικά πρόσωπα να μπορέσεις να έχεις τα αποτελέσματα και την επιτυχία που θέλεις.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 11 του μήνα σε καλεί να θέσεις στέρεες βάσεις και να κάνει μια καινούργια αρχή σε θέματα που έχουν να κάνουν με φιλικά πρόσωπα ή σχέδια και φιλοδοξίες που έχεις, ενώ η Πανσέληνος στις 27 του μήνα σε βοηθά να δεις ξεκάθαρα και να τακτοποιήσεις θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σου και την εργασία σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αυτόν τον μήνα δίνεται έμφαση στα οικονομικά σου και στα έσοδα που έχεις είτε μέσα από την εργασία σου είτε μέσα από κάποιον άλλο πόρο που διαθέτεις. Είναι μια περίοδος που μπορείς να κάνεις κινήσεις για να σταθεροποιήσεις και να αυξήσεις το εισόδημά σου, όμως στην εργασία σου μπορεί να υπάρξουν προβλήματα και αναστατώσεις και θα χρειαστεί να έχεις τα μάτια ου ανοιχτά για αποφυγή λαθών ή καθυστερήσεις δικές σου ή συνεργατών σου.

TΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα ο Ερμής είναι ανάδρομος στον δέκατο ηλιακό σου οίκο και θολώνει κάπως την σκέψη σου και την λογική σου πάνω σε θέματα εργασίας, αλλά ταυτόχρονα σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με κάποιες υποθέσεις που έχουν μείνει πίσω και να καθαρίσεις το ‘συρτάρι’ σου από σχέδια που έχουν μείνει πίσω ενώ η παράλληλη παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου φέρνει εντάσεις ή βιαστικές κινήσεις που οφείλονται σε άγχος, κάτι που θα πρέπει να το περιορίσεις αυτόν τον μήνα. Ο Άρης βέβαια και αυτόν τον μήνα σε ωθεί σε δράση και σε σημαντικές κινήσεις που θα έχουν θετικά αποτελέσματα και θα σε κάνουν να αισθανθείς επιτυχημένος και ζωντανός, και γι’αυτό άλλωστε χρειάζεται προσοχή και υπομονή στις κινήσεις σου, ειδικά μέχρι την ορθοδρόμηση του Ερμή στις 21 του μήνα. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο και η παραμονή της στο ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου μέχρι και τις 25 του μήνα προμηνύει θετικές εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σου και επίσης ευνοεί την σταθερή σχέση που έχεις η οποία τώρα σταθεροποιείται ακόμη περισσότερο, ενώ με το πέρασμά της στους Ιχθύς η Αφροδίτη σου φέρνει έσοδα από την δουλειά σου και πρόσωπα που σε βοηθάνε να πετύχεις στόχους και σχέδια που έχεις. Το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού σε σπρώχνει και αυτόν τον μήνα να ξεπεράσεις κρατήματα και πεποιθήσεις που έχεις και να τολμήσεις να κάνεις κάτι που σου φαίνεται ολόκληρη υπέρβαση εαυτού, αλλά θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς θετικά και ο Δίας σιγοντάρει τις καταστάσεις ώστε να πετύχεις πολλά πράγματα στην εργασία σου και να αφήσεις κατά κάποιο τρόπο το στίγμα σου στην κοινωνία.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 11 του μήνα σε καλεί να θέσεις στέρεες βάσεις και να κάνει μια καινούργια αρχή σε θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα σου και την επιτυχία που θέλεις, ενώ η Πανσέληνος στις 27 του μήνα σε βοηθά να δεις ξεκάθαρα και να τακτοποιήσεις θέματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική σου ζωή ή με τα παιδιά σου. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Δεν είναι ο μήνας για πολλούς πειραματισμούς και αλλαγές στον τομέα της εργασίας σου, είτε γενικότερα στην κατεύθυνση είτε ειδικότερα στον τρόπο που λειτουργείς σε καθημερινό επίπεδο. Η περίοδος μπορεί να φέρει στην επιφάνεια θέματα και εκκρεμότητες από το παρελθόν που τώρα πρέπει να λυθούν ή να επιστρέψουν παλιοί πελάτες σου που τώρα όμως χρειάζονται διαφορετικό χειρισμό από εσένα. Αυτόν τον μήνα μπορείς να μπεις ακόμη πιο δυναμικά στο παιχνίδι της επιτυχίας και να έχεις περισσότερα έσοδα ή μεγαλύτερη επαγγελματική απήχηση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα ο Ερμής είναι ανάδρομος στον ένατο ηλιακό σου οίκο και αυτό σε κάνει από την μια να είσαι πιο ανοιχτός σε καινούργιες ιδέες, αλλά από την άλλη μπορεί να σε μπερδεύει και να σου δημιουργεί διλήμματα, ενώ η παράλληλη παρουσία του Άρη στον Ταύρο φέρνει εσωτερικές εντάσεις και αυξάνει τις φοβίες σου ή την αίσθηση ότι όλοι είναι εχθρικοί προς εσένα αυτή την περίοδο. Ο Άρης βέβαια και αυτόν τον μήνα σε ωθεί σε δράση και σε σημαντικές κινήσεις που στόχο έχουν να ξεμπερδέψουν τις καταστάσεις της ζωής σου και να προετοιμάσεις ένα καλύτερο μέλλον για τον εαυτό σου και μετά την ορθοδρόμηση του Ερμή από τις 21 του μήνα, αρχίζεις να βλέπεις φως στο τούνελ και να φέρνουν οι πράξεις σου πιο ξεκάθαρα αποτελέσματα.  Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο και η παραμονή της στον ένατο ηλιακό σου οίκο μέχρι και τις 25 του μήνα σε βοηθά να ξεπεράσεις διλήμματα και αμφιβολίες και να εμπιστευτείς ξανά τον εαυτό σου και την εσωτερική σου φωνή, ενώ με το πέρασμά της στους Ιχθύς σου παρέχει ευκαιρίες να βελτιώσεις τις συνθήκες της εργασίας σου και να αυξηθεί η παραγωγικότητά σου. Το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού σε σπρώχνει και αυτόν τον μήνα να στύψεις το μυαλό σου και να βρεις λύσεις που σε απελευθερώνουν από τις δύσκολες και περιοριστικές καταστάσεις που ζεις και ο Δίας σιγοντάρει και σε βοηθά σε αυτό.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 11 του μήνα σε καλεί να θέσεις στέρεες βάσεις και να κάνει μια καινούργια αρχή σε θέματα που έχουν να κάνουν με σπουδές, σεμινάρια ή γενικότερα με θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό, ενώ η Πανσέληνος στις 27 του μήνα σε βοηθά να δεις ξεκάθαρα και να τακτοποιήσεις θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι εξελίξεις τόσο στα επαγγελματικά σου όσο και γενικότερα είναι περίεργες και μπερδεμένες, καθόλου περίεργο βέβαια μιας και αυτόν τον μήνα ο κυβερνήτης σου είναι ανάδρομος σε έναν τομέα του ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με την σκέψη σου και την ικανότητα να βλέπεις στο μέλλον και να προνοείς. Τα πράγματα θα ξεμπλοκάρουν με την ευθυδρόμηση του Ερμή από τις 21 του μήνα και μετά και σε συνάρτηση με την είσοδο του Ηλίου στον δέκατό σου οίκο από τις 18, θα μπορέσεις να πέσεις με τα μούτρα και πάλι στην δουλειά κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα. Μέχρι τότε είναι διάστημα που προετοιμάζεις καταστάσεις και οργανώνεις καλύτερα τα πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα ο Ερμής είναι ανάδρομος στον όγδοο ηλιακό σου οίκο φέρνοντας καθυστερήσεις και μπερδέματα στα οικονομικά σου και γενικότερα σε βάζει σε μια διαδικασία διερεύνησης των βαθύτερων προθέσεων που έχουν οι άλλοι και ποια είναι τα κρυφά τους κίνητρα, ενώ η παράλληλη παρουσία του Άρη στον Ταύρο φέρνει εντάσεις ή βιαστικές κινήσεις που έχουν να κάνουν με φιλικά πρόσωπα ή με άτομα από τα οποία περιμένεις υποστήριξη και βοήθεια στους στόχους σου. Ο Άρης βέβαια από τον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο και αυτόν τον μήνα σε ωθεί σε δράση και σε σημαντικές κινήσεις γύρω από στόχους και φιλοδοξίες που έχεις αυτή την περίοδο και μετά την ορθοδρόμηση του Ερμή από τις 21 του μήνα θα μπορέσεις να δεις πιο ξεκάθαρα τους στόχους σου και να χρησιμοποιήσεις τα δεδομένα που υπάρχουν προς όφελός σου. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο και η παραμονή της στον όγδοο ηλιακό σου οίκο μέχρι και τις 25 του μήνα προμηνύει μια περίοδο που το ερωτικό κομμάτι σου παίρνει φωτιά και έχεις μεγάλη την ανάγκη να βρεθείς πολύ πιο κοντά με το ταίρι σου, ενώ με το πέρασμά της στους Ιχθύς, η θεά του έρωτα σου δίνει την δυνατότητα να δεις την σχέση σου πολύ πιο σφαιρικά και να μπορέσεις να εφαρμόσεις τακτικές τέτοιες που φέρνουν βελτίωση σε όποια θέματα σε προβληματίζουν. Το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού σε σπρώχνει και αυτόν τον μήνα να ξεκαθαρίσεις τις σχέσεις σου και να καταλάβεις ποια πρόσωπα είναι όντως φίλοι και ποια απλά σε χρησιμοποιούν κάνοντας τον φίλο και ο Δίας σιγοντάρει τις καταστάσεις ώστε να έχεις την δύναμη να το πετύχεις και να αντιμετωπίσεις κατάματα την αλήθεια.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 11 του μήνα σε καλεί να θέσεις στέρεες βάσεις και να κάνει μια καινούργια αρχή σε θέματα που έχουν να κάνουν με οφειλές και οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις, ενώ η Πανσέληνος στις 27 του μήνα σε βοηθά να δεις ξεκάθαρα και να τακτοποιήσεις θέματα που έχουν να κάνουν με συγγενείς και με τον τρόπο που επικοινωνείς και εκφράζεις τις απόψεις σου. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με βάση τα κενά πορείας της Σελήνης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Είναι μήνας που σε βοηθά να δικτυωθείς καλύτερα σε θέματα δουλειάς και ευκαιριών που υπάρχουν στον τομέα ή το αντικείμενό σου και παράλληλα μπορείς να δράσεις με στόχο την προώθηση των ιδεών σου στον επαγγελματικό σου τομέα και να εισάγεις καινούργιες διαδικασίες στο πώς γίνονται τα πράγματα μέχρι τώρα, διευκολύνοντας τόσο εσένα όσο και τους συνεργάτες σου. Ο ανάδρομος Ερμής σου φέρνει κάποια θεματάκια με τα οικονομικά σου και χρειάζεται προσοχή αυτόν τον μήνα ε δοσοληψίες που κάνεις και ειδικότερα σε αυτές που κάνεις ηλεκτρονικά.

ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα ο Ερμής είναι ανάδρομος απέναντί σου και φέρνει διλήμματα και πισωγυρίσματα στον τομέα των σχέσεων, καθώς τώρα τίποτα δεν φαίνεται ξεκάθαρο ούτε από την πλευρά του συντρόφου, αλλά ούτε και από σένα. Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει και τις επαγγελματικές σου συνεργασίες και τα πρόσωπα με τα οποία συνδέεσαι επαγγελματικά φαίνεται να μην στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και των απαιτήσεων, ενώ η παράλληλη παρουσία του Άρη στον Ταύρο φέρνει εντάσεις ή βιαστικές κινήσεις που επηρεάζουν την δουλειά και την καριέρα σου. Ο Άρης βέβαια και αυτόν τον μήνα σε ωθεί σε δράση και σε σημαντικές κινήσεις γύρω από προσωπικά σου σχέδια και μετά την ορθοδρόμηση του Ερμή από τις 21 του μήνα, τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν και να βλέπεις καλύτερα αποτελέσματα στις δράσεις σου. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο και η παραμονή της στον έβδομο ηλιακό σου οίκο μέχρι και τις 25 του μήνα προμηνύει μια περίοδο που καλείσαι να θεραπεύσεις τα τραύματα του παρελθόντος και να δώσεις ευκαιρίες στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή αν είσαι μόνος είναι μια καλή περίοδος για να γνωρίσεις κάποιον με τον οποίο θα ξεκινήσει μια σχέση με θετικές προοπτικές για μέλλον. Με το πέρασμά της Αφροδίτης στους Ιχθύς, η εύνοια του πλανήτη μεταφέρεται στα οικονομικά σου και σου δίνονται ευκαιρίες να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες ή να έχεις λιγότερες απώλειες και περισσότερα έσοδα. Το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού σε σπρώχνει και αυτόν τον μήνα να λειτουργήσεις διαφορετικά στα επαγγελματικά σου και να δώσεις την απαραίτητη προσοχή, ενέργεια και χρόνο για να ανέβεις και να έχεις επιτυχίες που όμως θα έρθουν μέσα από μια διαφορετική προσέγγιση που κάνεις πλέον στο αντικείμενο της εργασίας σου ή μέσα από νέες και εναλλακτικές συνεργασίες που τις σιγοντάρει ο Δίας.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 11 του μήνα σε καλεί να θέσεις στέρεες βάσεις και να κάνει μια καινούργια αρχή σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ενώ η Πανσέληνος στις 27 του μήνα σε βοηθά να δεις ξεκάθαρα και να τακτοποιήσεις θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Είναι μια δραστήρια περίοδος για τα επαγγελματικά σου και ειδικότερα για θέματα που μπορούν να προωθήσουν το όνομα και την καριέρα σου πιο ψηλά, οπότε είναι καλό να σκεφτείς πώς μπορείς να κυνηγήσεις πιο αποτελεσματικά τους επαγγελματικούς σου στόχους αυτόν τον μήνα και πώς μπορείς να δράσεις με όσον το δυνατόν λιγότερα εμπόδια. Μην βασίζεσαι πολύ σε συνεργάτες, τουλάχιστον όχι μέχρι την ευθυδρόμηση του Ερμή, γιατί οι υποσχέσεις μπορεί να είναι πολλές αλλά το αποτέλεσμα να μην είναι αυτό που περίμενες. Επίσης από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα και μετά σε απασχολούν ιδιαίτερα τα οικονομικά σου και οι ανοιχτοί λογαριασμοί που έχεις με τρίτα πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα ο Ερμής είναι ανάδρομος στον έκτο ηλιακό σου οίκο και φέρνει μπερδέματα, καθυστερήσεις και παρανοήσεις στον τομέα της εργασίας σου και καλό είναι να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε οτιδήποτε μπορεί να πάει στραβά, ενώ η παράλληλη παρουσία του Άρη στον Ταύρο φέρνει ένταση και βιασύνη στο μυαλό σου και κάνεις βιαστικές κινήσεις που θα πρέπει να τις σκεφτείς καλύτερα όμως και να ζυγίσεις τα θετικά με τα αρνητικά. Ο Άρης βέβαια από τον ένατο ηλιακό σου οίκο και αυτόν τον μήνα σε ωθεί σε δράση και θέλεις να εφαρμόσεις άμεσα τις καινούργιες ιδέες που έχεις και αυτό είναι καλό, αλλά μετά την ορθοδρόμηση του Ερμή από τις 21 του μήνα θα μπορέσεις να το κάνεις αυτό με καλύτερα αποτελέσματα. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο και η παραμονή της στον έκτο ηλιακό σου οίκο μέχρι και τις 25 του μήνα δημιουργεί καλύτερες καταστάσεις στην καθημερινότητά σου και στην εργασία σου και βελτιώνει αρκετά το κλίμα, ώστε να μπορέσεις με λιγότερο άγχος να κάνεις αυτό που πρέπει, ενώ με το πέρασμά της στους Ιχθύς προμηνύει την αρχή ενός διαστήματος που σε απασχολούν πιο συγκεκριμένα τα αισθηματικά σου ζητήματα. Το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού σε σπρώχνει και αυτόν τον μήνα να εφαρμόσεις νέες τακτικές σε παλιά προβλήματα και ο Δίας σου δίνει την έμπνευση που χρειάζεσαι για να το καταφέρεις.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η νέα Σελήνη στις 11 του μήνα σε καλεί να θέσεις στέρεες βάσεις και να κάνει μια καινούργια αρχή σε θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα, την υγεία σου και τις υποχρεώσεις σου,  ενώ η Πανσέληνος στις 27 του μήνα σε βοηθά να δεις ξεκάθαρα και να τακτοποιήσεις θέματα που έχουν να κάνουν με εσένα τον ίδιο και την στάση που θα κρατήσεις σε ένα προσωπικό σου ζήτημα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η αναδρομή του Ερμή φέρνει αναστάτωση και μπερδέματα στον εργασιακό σου χώρο και καθυστερεί τις εξελίξεις ή ακόμη και τις πάει πίσω καθώς η λογική μπερδεύεται και οι συνεννοήσεις δεν λειτουργούν καλά. Επιπλέον εμφανίζονται θέματα και εκκρεμότητες από το παρελθόν που δεν έχουν τακτοποιηθεί όπως έπρεπε και όλα αυτά προστίθενται τώρα στον φόρτο εργασίας που ούτως ή άλλως έχει ήδη. Ευτυχώς υπάρχει βοήθεια από συνεργάτες ή οικεία πρόσωπα που μπορούν να σου δώσουν λύσεις και να αποτρέψουν αρνητικά αποτελέσματα. Αυτόν τον μήνα μπορείς να κάνεις όμως μια νέα αρχή στα επαγγελματικά σου θέματα και να οργανώσεις καλύτερα και πιο συνετά τον χρόνο και την ενέργεια που δίνεις στην δουλειά σου με τέτοιο τρόπο που να έχεις περισσότερο χρόνο για σένα και τις δικές σου προσωπικές ανάγκες.

ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα ο Ερμής είναι ανάδρομος στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο πράγμα που σε κάνει να μην μπορείς εύκολα να εστιάσεις στα δημιουργικά σου σχέδια και θέματα με παιδιά ή ακόμη και η αισθηματική σου ζωή μπορεί να σου δημιουργήσουν προβλήματα, ενώ η παράλληλη παρουσία του Άρη στον Ταύρο φέρνει εντάσεις ή βιαστικές κινήσεις που σχετίζονται με τα οικονομικά σου και τις υποχρεώσεις σου προς τρίτους. Ο Άρης βέβαια από τον όγδοο ηλιακό σου οίκο και αυτόν τον μήνα σε ωθεί σε δράση και σε σημαντικές κινήσεις που στοχεύουν στο να φέρεις σε ισορροπία τον προϋπολογισμό σου και μετά την ορθοδρόμηση του Ερμή από τις 21 του μήνα θα μπορέσεις να κινηθείς και να αποφασίσεις με μεγαλύτερη διαύγεια και σιγουριά. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο και η παραμονή της στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο μέχρι και τις 25 του μήνα προμηνύει μια περίοδο που τα αισθηματικά σου κινούνται και σε ενδιαφέρει τώρα περισσότερο το να περάσεις όμορφα και ειδυλλιακά με το ταίρι σου ή αν είσαι μόνος, τώρα υπάρχουν ευκαιρίες να γνωρίσεις κάποιον που θα σε εξιτάρει, ενώ με το πέρασμά της στους Ιχθύς, η Αφροδίτη σε σπρώχνει στο να δημιουργήσεις μια πιο όμορφη και θετική ατμόσφαιρα στην εργασία σου, αλλά και να θεραπεύσεις τραύματα που έχουν να κάνουν με την ψυχολογική ή και σωματική σου υγεία. Το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού σε σπρώχνει και αυτόν τον μήνα να συλλάβεις και να υλοποιήσεις σχέδια που έχουν σκοπό να σε βγάλουν από την δύσκολη οικονομική κατάσταση και να σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις κέρδος και να έχεις όφελος και ο Δίας σιγοντάρει τις καταστάσεις ώστε μέσα από απρόσμενες ευκαιρίες να πετύχεις τους δημιουργικούς σου στόχους.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 11 του μήνα σε καλεί να θέσεις στέρεες βάσεις και να κάνει μια καινούργια αρχή σε θέματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική σου ζωή και τα δημιουργικά σου σχέδια, ενώ η Πανσέληνος στις 27 του μήνα σε βοηθά να δεις ξεκάθαρα και να τακτοποιήσεις θέματα που έχουν να κάνουν με κρυφούς εχθρούς και φόβους που σε κρατάνε πίσω.
 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Αυτόν τον μήνα δεν σε απασχολεί τόσο η δουλειά και βρίσκεσαι σε μια περίοδο που θέλεις να ασχοληθείς περισσότερο με τα δημιουργικά σου σχέδια, όμως από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα οι εξελίξεις σε καλούν να επανέλθεις στην καθημερινότητα και στο πρόγραμμά σου και θα χρειαστεί να ασχοληθείς με ευθύνες και να πάρεις αποφάσεις που έχουν να κάνουν με τροποποιήσεις στην καθημερινή ροή της εργασίας σου. Παράλληλα ο Άρης σε πιέζει οικονομικά και σε ωθεί να βρεις αυτόν τον μήνα λύσεις σε εκκρεμότητες που υπάρχουν προς τρίτα πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα ο Ερμής είναι ανάδρομος στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο και θολώνει σε κάποιο βαθμό την διαίσθηση σου, κάτι που μπορεί να φέρει παρανοήσεις με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος ή να σε κάνει να σκέφτεσαι πολύ πιο έντονα το παρελθόν, ενώ η παράλληλη παρουσία του Άρη απέναντί σου φέρνει εντάσεις ή βιαστικές κινήσεις που επηρεάζουν τις σχέσεις σου με τους άλλους. Ο Άρης βέβαια και αυτόν τον μήνα σε ωθεί σε δράση και σε σημαντικές κινήσεις πάνω σε θέματα σχέσεων κάνοντας το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αρκετά κινητικό, αλλά και περίεργα απαιτητικό. Το κλίμα ξεκαθαρίζει μετά την ορθοδρόμηση του Ερμή από τις 21 του μήνα. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο και η παραμονή της στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο μέχρι και τις 25 του μήνα φέρνει εύνοια και α μπορέσεις με αγάπη, αλλά και με κάποια αποστασιοποίηση να ξεπεράσεις θέματα  που σε απασχολούν στο σπίτι, με γονείς ή από το παρελθόν σου γενικότερα, ενώ με το πέρασμά της στους Ιχθύς η αισθηματική σου ζωή θα περάσει σε άλλο επίπεδο, απομακρύνονται οι αμφιβολίες και ζεις τον έρωτα σε όλο του το βάθος. Το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού σε σπρώχνει και αυτόν τον μήνα να ξεπεράσεις προσωπικές πεποιθήσεις και κολλήματα και να κινηθείς με εναλλακτικούς τρόπους τόσο στις προσωπικές σου σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σου και ο Δίας σιγοντάρει τις καταστάσεις ώστε να έρθει η πολυπόθητη επιτυχία και η χαρά της ικανοποίησης που την συνοδεύει.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 11 του μήνα σε καλεί να θέσεις στέρεες βάσεις και να κάνει μια καινούργια αρχή σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια και το σπίτι, ενώ η Πανσέληνος στις 27 του μήνα σε βοηθά να δεις ξεκάθαρα και να τακτοποιήσεις θέματα που έχουν να κάνουν με τις φιλοδοξίες τα σχέδιά σου αλλά και την υποστήριξη που παίρνεις από φίλους ή ομάδες.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή είναι σε αναμονή αυτόν τον μήνα και αυτό που χρειάζεται να προσέξεις περισσότερο είναι το κατά πόσο τα προβλήματα στην προσωπική σου ζωή μπορεί να επηρεάζουν την αποδοτικότητά σου ή τις ιδέες που έχεις και πώς μπορείς να τις εφαρμόσεις στην εργασία σου. Αν θέλεις να αλλάξεις αντικείμενο ή αν πρόσφατα έχεις βρεθεί χωρίς δουλειά, αυτός ο μήνας σου δίνει ευκαιρίες να βρεις κάτι που όμως είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που φαντάζεσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα ο Ερμής είναι ανάδρομος στον τρίτο ηλιακό σου οίκο και δεν μπορείς απαραίτητα να βγάλεις άκρη με τους άλλους καθώς άλλα λένε και άλλα κάνουν, όπως επίσης είναι δύσκολο να έρθεις σε συνεννόηση με συγγενείς και άτομα του περιβάλλοντός σου,  ενώ η παράλληλη παρουσία του Άρη στον Ταύρο φέρνει που μπορεί να επηρεάσουν ακόμη και την υγεία σου, οπότε είναι καλό να βρίσκεις τρόπους να χαλαρώνεις από το άγχος. Ο Άρης βέβαια από τον έκτο ηλιακό σου οίκο και αυτόν τον μήνα σε ωθεί σε δράση και σε σημαντικές κινήσεις γύρω από την εργασία σου και τους γενικότερους ρυθμούς της ζωής σου κάνοντας την περίοδο ευνοϊκή για εργασιακή πρόοδο και μετά την ορθοδρόμηση του Ερμή από τις 21 του μήνα αρχίζεις να βλέπεις πιο ξεκάθαρα τα πράγματα και οι συνεννοήσεις σου να φτιάχνουν. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο και η παραμονή της στον τρίτο ηλιακό σου οίκο μέχρι και τις 25 του μήνα σου δίνει μαγνητισμό και μπορείς πιο εύκολα να πείσεις τους άλλους ή μπορεί να σου φέρει ένα αίσθημα στον δρόμο σου, αν αυτή την περίοδο είσαι μόνος και αναζητάς σχέση. Με το πέρασμά της στους Ιχθύς, η Αφροδίτη σε βοηθά να κάνεις πιο όμορφη την ζωή σου στο σπίτι και να φέρεις σε ισορροπία τις τυχόν εντάσεις που υπάρχουν με οικεία πρόσωπα. Το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού σε σπρώχνει και αυτόν τον μήνα να οργανώσεις τις κινήσεις σου καλύτερα και να εισάγεις νέους τρόπους χειρισμού και επεξεργασίας των δεδομένων της εργασίας σου και της καθημερινότητάς σου και ο Δίας καθ’όλη την διάρκεια του μήνα σου δίνει ευκαιρίες μέσα από άτομα που εμφανίζονται με ιδέες και λύσεις.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 11 του μήνα σε καλεί να θέσεις στέρεες βάσεις και να κάνει μια καινούργια αρχή σε θέματα που έχουν να κάνουν με συγγενείς και με την γενικότερη επικοινωνία και έκφραση των ιδεών σου, ενώ η Πανσέληνος στις 27 του μήνα σε βοηθά να δεις ξεκάθαρα και να τακτοποιήσεις θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα σου ή με την ανταμοιβή των μέχρι τώρα προσπαθειών σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο Άρης δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις ούτε αυτόν τον μήνα και σε σπρώχνει σε ενέργειες και κινήσεις που στόχο έχουν την βελτίωση της εργασίας σου και την καλύτερη και πιο άμεση αντιμετώπιση των θεμάτων που προκύπτουν και στα οποία εσύ καλείσαι να βρεις και να δώσεις τις λύσεις. Είναι μια περίοδος αρκετά απαιτητική και θα χρειαστεί δύναμη και αντοχή για να ανταπεξέλθεις, αλλά προς τα τέλη του μήνα θα αρχίσεις να βλέπεις πρακτικά και χειροπιαστά αποτελέσματα των προσπαθειών και των κόπων σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα ο Ερμής είναι ανάδρομος στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο και φέρνει καθυστερήσεις και προβλήματα στα οικονομικά σου και εσύ ο ίδιος δεν μπορείς εύκολα να εντοπίσεις τα ταλέντα σου και να τα αξιοποιήσεις, ενώ η παράλληλη παρουσία του Άρη στον Ταύρο φέρνει εντάσεις ή βιαστικές κινήσεις που αφορούν στα δημιουργικά σου σχέδια που θέλεις πάση θυσία να τα υλοποιήσεις τώρα, αν και βλέπεις ότι οι καταστάσεις μπορεί να μην το ευνοούν και τόσο.. Ο Άρης βέβαια από τον πέμπτο ηλιακό σου οίκο και αυτόν τον μήνα σε ωθεί σε δράση και σε σημαντικές κινήσεις και τα σχέδιά σου θα δρομολογηθούν, ειδικότερα μετά την ορθοδρόμηση του Ερμή από τις 21 του μήνα. Παράλληλα ο Άρης σε σπρώχνει να διεκδικήσεις ξεκάθαρα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αισθηματικά και να κάνεις τα πράγματα να ξεπαγώσουν και να κινηθούν. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο και η παραμονή της στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο μέχρι και τις 25 του μήνα προμηνύει θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου και η εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου και η αυτοπεποίθησή σου βελτιώνονται και ανεβαίνουν, ενώ με το πέρασμά της στους Ιχθύς, η Αφροδίτη σου παρέχει βοήθεια από κοντινά πρόσωπα και οι επικοινωνίες σου γίνονται πιο εύκολες και πιο άνετες. Το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού σε σπρώχνει και αυτόν τον μήνα να βρεις τρόπους να σταθεροποιήσεις και να αυξήσεις τα έσοδά σου μέσα από δημιουργικά κανάλια και τρόπους που ίσως έχουν κάποιο βαθμό ρίσκου και ο Δίας σιγοντάρει τις καταστάσεις ώστε να έχεις θετικά αποτελέσματα και κέρδη.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 11 του μήνα σε καλεί να θέσεις στέρεες βάσεις και να κάνει μια καινούργια αρχή σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου και την προσωπική σου δύναμη, ενώ η Πανσέληνος στις 27 του μήνα σε βοηθά να δεις ξεκάθαρα και να τακτοποιήσεις θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό, με σπουδές και ανώτερη γνώση ή γενικότερα με την επέκταση των οριζόντων σου.
 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο τομέας της εργασίας σου δεν σε απασχολεί ιδιαίτερα αυτόν τον μήνα καθώς οι καταστάσεις κυλούν με τους γνώριμους ρυθμούς τους και εσύ έχεις τον έλεγχο πάνω στο τι γίνεται ή τι πρέπει να γίνει. Όμως αυτόν τον μήνα τα οικονομικά σου δεν βρίσκονται και στην καλύτερή τους φάση και θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή στο τι έσοδα έχεις και τι έξοδα κάνεις! Η Αφροδίτη θα προσπαθήσει να σε βοηθήσει, αλλά συν Αφροδίτη και χείρα κίνει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα ο Ερμής είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου φέρνοντας γενικότερα μπερδέματα στις υποθέσεις σου και κυρίως σε κάνει να μην είσαι τόσο συγκεντρωμένος στο πρακτικό κομμάτι της ζωής σου, ενώ η παράλληλη παρουσία του Άρη στον Ταύρο φέρνει εντάσεις ή βιαστικές κινήσεις που επηρεάζουν οικογενειακές υποθέσεις και γενικά την ηρεμία σου! Ο Άρης βέβαια και αυτόν τον μήνα σε ωθεί σε δράση και σε σημαντικές κινήσεις γύρω από υποθέσεις του παρελθόντος που έχουν χρονίσει και χρειάζονται να ολοκληρωθούν και μετά την ορθοδρόμηση του Ερμή από τις 21 του μήνα θα μπορέσεις να δεις φως στο τούνελ. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου και η παραμονή της εκεί μέχρι και τις 25 του μήνα προμηνύει μια περίοδο που η μαγνητικότητά σου αυξάνεται και μπορείς να προσελκύσεις τον έρωτα αλλά και τις διευκολύνσεις πια άνετα, ενώ με το πέρασμά της στους Ιχθύς , η Αφροδίτη στρέφει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου και στο πώς μπορείς να ανεβάσεις και άλλο τις μετοχές σου, κυριολεκτικά και μεταφορικά.. Το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού σε σπρώχνει και αυτόν τον μήνα να ανασυγκροτήσεις τον εαυτό σου και να κινηθείς με βάση τις αποφάσεις σου ώστε να αναδιοργανώσεις ριζικά την ζωή σου και ο Δίας σε βοηθά μέσα από ευκαιρίες που παρουσιάζονται να το πετύχεις.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η νέα Σελήνη στις 11 του μήνα σε καλεί να θέσεις στέρεες βάσεις και να κάνει μια καινούργια αρχή σε θέματα που έχουν να κάνουν με εσένα τον ίδιο και τις αποφάσεις που θα πάρεις για την επόμενη περίοδο, ενώ η Πανσέληνος στις 27 του μήνα σε βοηθά να δεις ξεκάθαρα και να τακτοποιήσεις θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικές εκκρεμότητες. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα τα επαγγελματικά σου δεν σε απασχολούν ιδιαίτερα και αν εξαιρέσουμε τις αναμενόμενες καθυστερήσεις και δυσκολίες που μπορεί να φέρει ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου, όλα κυλούν σύμφωνα με το πρόγραμμα και δεν υπάρχει κανένας λόγος ουσιαστικής ανησυχίας. Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα μάλιστα, αρχίζεις και μπαίνεις πιο δυναμικά στο παιχνίδι και εστιάζεις την ενέργειά σου στην καριέρα με αποτέλεσμα να αρχίσεις να βλέπεις σχεδόν άμεσα και μια άνοδο στα οικονομικά σου, τα οποία όμως χρειάζονται προσοχή καθώς τώρα καλείσαι να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν από το παρελθόν.

ΙΧΘΥΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα ο Ερμής είναι ανάδρομος στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο και αυξάνεται το μπέρδεμα, οι αμφιβολίες και τα πισωγυρίσματα της ψυχής σου, ενώ η παράλληλη παρουσία του Άρη στον Ταύρο φέρνει εντάσεις στην καθημερινότητά σου και ειδικότερα με συγγενείς ή πρόσωπα του άμεσου περιβάλλοντός σου. Ο Άρης βέβαια από τον τρίτο ηλιακό σου οίκο και αυτόν τον μήνα σε ωθεί σε δράση που στοχεύει να αλλάξεις τις συνθήκες που σε περιβάλλουν και να δώσεις εσύ κατεύθυνση στις εξελίξεις και μετά την ορθοδρόμηση του Ερμή από τις 21 του μήνα αρχίζεις πλέον να βλέπεις αποτελέσματα και αλλαγές, ενώ το κλίμα γενικότερα αρχίζει να ξεκαθαρίζει, τόσο εξωτερικά, όσο και μέσα στο μυαλό σου. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο και η παραμονή της στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο μέχρι και τις 25 του μήνα φωτογραφίζει προβλήματα στα αισθηματικά σου, έντονες ανησυχίες και κρυφές σκέψεις, ενώ με το πέρασμά της στο ζώδιό σου φέρνει εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή και αυξάνει πολύ τον μαγνητισμό σου. Το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού σε σπρώχνει και αυτόν τον μήνα να αφήσεις πίσω σου περιοριστικές πεποιθήσεις και φοβίες και να εκφραστείς πιο αυθεντικά και με καινούργιους τρόπους και ο Δίας σε βοηθά να το πετύχεις στέλνοντας βοήθεια και υποστήριξη στον δρόμο σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 11 του μήνα σε καλεί να θέσεις στέρεες βάσεις και να κάνει μια καινούργια αρχή σε θέματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σου εξέλιξη και αυτοθεραπεία αλλά δεν αποκλείεται να νοιώσεις ότι υπάρχουν πολλοί κρυφοί εχθροί γύρω σου, ενώ η Πανσέληνος στις 27 του μήνα σε βοηθά να δεις ξεκάθαρα και να τακτοποιήσεις θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας δεν παρουσιάζει ιδιαίτερη κινητικότητα στα επαγγελματικά σου, οπότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το διάστημα για να επεξεργαστείς καλύτερα κάποια θέματα που υπάρχουν και έχουν προκύψει από μη σωστή διαχείριση είτε του αντικειμένου σου είτε των πελατών σου και να εντοπίσεις τρόπους που διορθώνουν τα κακώς κείμενα και οδηγούν έτσι την φήμη σου αλλα και το πορτοφόλι σου σε ανοδική πορεία.

Πηγή:astropedia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS