ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

Lifting Vegetal: Ο σύμμαχός σου για νεανική επιδερμίδα από τον Yves Rocher

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως καθώς η επιδερμίδα ωριμάζει, οι ανάγκες της αλλάζουν.

Ενώ οι ρουτίνες περιποίησης κατά την αρχή της δεκαετίας των 20, στοχεύουν στον έλεγχο της λιπαρότητας, στο κατώφλι των 30, οι καφέ κηλίδες και οι λεπτές γραμμές ξεκινούν να αποτελούν προτεραιότητα. Η επιδερμίδα δεν έχει παρά μόνο το 50% του κολλαγόνου της, ενώ ο ρυθμός ανανέωσης των κυττάρων αρχίζει σταδιακά να επιβραδύνεται.

Ήδη από τη δεκαετία των 20 και ειδικότερα όσο πλησιάζουμε στο κατώφλι των 30, οι ρυθμοί κυτταρικής ανανέωσης φθίνουν και η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης μειώνεται, με αποτέλεσμα να ξεκινά σιγά σιγά η γήρανση της επιδερμίδας. Η γενετικά προκαθορισμένη βιολογική γήρανση ευθύνεται μόλις για το 20% των ρυτίδων, ενώ για το υπόλοιπο 80% ευθύνονται το περιβάλλον και ο τρόπος ζωής. Αυτός είναι ο λόγος που μια σωστή skincare ρουτίνα αποτελεί το κλειδί για την πρόληψη της γήρανσης της επιδερμίδας και το σχηματισμό των λεπτών γραμμών στο πρόσωπο.

Πώς μπορούν λοιπόν να ελαχιστοποιηθούν οι επιπτώσεις της γήρανσης στο δέρμα;

Ενισχύοντας τη ρουτίνα περιποίησης σου με τα κατάλληλα προϊόντα.

LIFTING VEGETAL: Η εξειδικευμένη σειρά του Yves Rocher που ενδυναμώνει το δέρμα, ενισχύει τον τόνο της επιδερμίδας, συσφίγγει και ανορθώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου! Τόσες δράσεις σε μία σειρά που αποτελεί παγκόσμια καινοτομία!

Χάρη στην υψηλή συγκέντρωση σε βοτανικό συμπυκνωμένο κολλαγόνο από λιβανόχορτο ενδυναμώνει το δέρμα, ενισχύει τον τόνο της επιδερμίδας, συσφίγγει και ανορθώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

The skin heroes:

#1 Overconcentrated Lift Serum Ορός για το πρόσωπο και το λαιμό με βελούδινη υφή για άμεση σύσφιξη μείωση ρυτίδων και ενδυναμωμένη επιδερμίδα.

#2 Enhancing Day Care  Ενυδατική κρέμα ημέρας που ενισχύει τον όγκο και το περίγραμμα του προσώπου.

#3 Fortifying Night Care  Αναζωογονεί και ανασηκώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου

#4 Reshaping Glow Fluid Για το πρόσωπο και το λαιμό για ενυδάτωση και λάμψη

#5 Depuffing Lifting Eye Care Κρέμα ματιών για αναζωογόνηση και μείωση των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος.

Η ευχάριστη υφή, το δροσερό άρωμα ή ακόμα και οι όμορφες ανακυκλώσιμες συσκευασίες του Yves Rocher μπορούν να κάνουν τη διαδικασία της περιποίησης πιο διασκεδαστική!