ΑΓΟΡΑΑπό τις Κάννες στην Αθηναϊκή Ριβιέρα: H Nespresso καλωσόρισε το μεσογειακό καλοκαίρι...

Από τις Κάννες στην Αθηναϊκή Ριβιέρα: H Nespresso καλωσόρισε το μεσογειακό καλοκαίρι με το πιο exclusive summer party! 

Φέτος η παγκόσμια καμμπάνια της Nespresso εμπνέεται από την Ελλάδα, και η Nespresso προσκάλεσε φίλους και συνεργάτες να γιορτάσουν το Unforgettable Mediterranean Summer!

Η Nespresso έφερε το άρωμα της Κρουαζέτ στην Αθηναική Ριβιέρα μετά το παγκόσμιο λανσάρισμα της καλοκαιρινής συλλογής καφέ στο φεστιβάλ Καννών.

Σε ένα άκρως μεσογειακό σκηνικό με χρώμα και μουσική, οι εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μοναδικές κρύες συνταγές καφέ Nespresso δίπλα στη θάλασσα, με αποκορύφωμα το δροσιστικό coffee cocktail  που έφτιαξε απόκλειστικά για τη Nespresso η βραβευμένη chef Γεωργιάννα Χιλιαδάκη εμπνευσμένη από τον αγαπημένο της καφε Ice Leggero της Nespresso.

Στη  συλλογή Unforgettable Mediterranean Summer, η Nespresso παρουσίασε παγωμένα ροφήματα καφέ με πρωταγωνιστές τα αγαπημένο μας freddo espresso και freddo cappuccino για ένα αξέχαστο μεσογειακό καλοκαίρι. Για τα αξεσουάρ εμπιστεύθηκε τους ειδικούς του χρώματος στο Pantone Color Institute για να δημιουργήσουν μια  χρωματική παλέτα από τις εμβληματικές μεσογειακές παραθαλάσσιες πόλεις, με πρωταγωνιστή τη μοναδική απόχρωση Mandarin Orange.

Unforgettable Summer Recipes

 Η Nespresso γιορτάζει το καλοκαίρι με κρύους καφέδες limited edition φτιαγμένους για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Οι λάτρεις του κλασσικού Freddo μπορούν να τον απολαύσουν με μία μόνο κάψουλα στις Vertuo μηχανές με τον Ice Leggero ενώ οι Ice Forte για Vertuo και τα Freddo Delicato και Freddo Intenso για Original μηχανές είναι και πάλι εδώ! 

 Παράλληλα, προτείνει συνταγές που θα δώσουν στο καλοκαίρι σας μία αξέχαστη δροσιστική εμπειρία και μπορείτε να τις ανακαλύψετε εδώ: https://www.nespresso.com/gr/el/recipes

Mηχανές και αξεσουάρ στα  χρώματα της Pantone

Η καλοκαιρινή συλλογή συμπληρώνεται με μηχανές και αξεσουάρ διακοσμημένα με  τα χρώματα της Pantone που τονώνουν τη διάθεση. Η Vertuo Pop και  η Essenza Mini επανασχεδιάζονται σε limited edition Mandarin Orange από την Pantone, ώστε η εμπειρία του καφέ να ταιριάζει με την καλοκαιρινή αίσθηση.

Η Nespresso Unforgettable Mediterranean Summer Collection κυκλοφορεί online και στις Nespresso Boutique και θα είναι διαθέσιμη για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε @nespresso και @nespresso.gr  για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία νέα της Nespresso

Η Nespresso Unforgettable Mediterranean Summer Collection κυκλοφορεί online και στις Nespresso Boutique στην Κύπρο και θα είναι διαθέσιμη για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε @nespresso για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία νέα της Nespresso.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Nespresso καλέστε μας στο 8000 22 33

Image00042

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS