ΑΓΟΡΑΟ ιδανικός χώρος για επαγγελματικές συναντήσεις & σεμινάρια στην καρδιά της Λευκωσίας

Ο ιδανικός χώρος για επαγγελματικές συναντήσεις & σεμινάρια στην καρδιά της Λευκωσίας

Εάν αναζητάτε χώρο για διεξαγωγή της επαγγελματικής σας συνάντησης ή σεμιναρίου, το TGI Fridays στο κέντρο της Λευκωσίας αποτελεί την ιδανικότερη λύση. 

Το εστιατόριο TGI Fridays Nicosia City Centre φιλοξενεί εταιρικές συναντήσεις, σεμινάρια και διάφορες εκδηλώσεις στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του. Σε προνομιακή τοποθεσία στην Οδό Διαγόρου 12, ο μοντέρνος και πλήρως εξοπλισμένος χώρος της αίθουσας είναι ιδανικός για οργανισμούς και άτομα που επιθυμούν να διοργανώσουν εκδηλώσεις, προγράμματα εκπαίδευσης και άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες.

Επιπλέον, το εστιατόριο TGI Fridays Nicosia City Centre μπορεί να χρησιμοποιηθεί από πιστοποιημένους εκπαιδευτές της ΑνΑΔ, επιχειρήσεις ή οργανισμούς, καθώς είναι επίσημα διαπιστευμένο ως Υποδομή Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΕΚ) από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ).

Χαρακτηριστικά και Παροχές

  • Τοποθεσία: TGI Fridays™, Διαγόρου 12, 1097 Λευκωσία.
  • Χωρητικότητα: Έως 31 άτομα
  • Παροχές: Μοντέρνες εγκαταστάσεις με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό
  • Πακέτα Φαγητού & Ποτού: Επιλογή μεταξύ finger food, κυρίως πιάτων, σνακ & ροφημάτων ανάλογα με τις ανάγκες της εκδήλωσής σας.

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.fridays.com.cy/book-event, να στείλετε email στο [email protected] ή να καλέσετε στο + (357) 22 674 411.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS