ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYBEAUTY NEWSΣπα στο Σπίτι: Φυσικές ευωδιές για απόλυτη χαλάρωση με Molton Brown

Σπα στο Σπίτι: Φυσικές ευωδιές για απόλυτη χαλάρωση με Molton Brown

 

O προσωπικός μας χώρος είναι ο μικρός μας παράδεισος, που οφείλουμε να προσέχουμε και να φροντίζουμε με αγάπη αφού μόνο εδώ καταφέρνουμε στ’ αλήθεια να φορτίζουμε τις μπαταρίες μας και να ετοιμαζόμαστε για ακόμη μια μέρα on the go.

Μετά από μια κουραστική μέρα, η ξεκούραση και η αναζωογόνηση στο σπίτι, είναι προτεραιότητα. Έτσι, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα χαλαρωτικό σπα περιβάλλον στο δικό μας χώρο, γρήγορα και εύκολα για να βελτιώσουμε την κατάσταση του σώματος αλλά και του πνεύματός μας, όποτε το χρειαζόμαστε.

Αρωματικά ταξίδια στο σπίτι

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως οι ευωδιές παίζουν πολύ συγκεκριμένο ρόλο στην αντίληψη του χώρου και στον συντονισμό των σκέψεων μας! Οι ωραίες μυρωδιές, μας βοηθούν να αισθανόμαστε καλά και έχουν την ικανότητα να αλλάξουν τα κύματα του εγκεφάλου, να χαμηλώσουν την πίεση του αίματος και να ανακουφίσουν το άγχος.

Αυτό συμβαίνει γιατί «αισθανόμαστε» τις μυρωδιές παρά να τις αντιλαμβανόμαστε με τη λογική. Η όσφρηση δημιουργεί συνειρμούς και εικόνες, ενώ τα συναισθήματα και οι μυρωδιές είναι άμεσα συνδεδεμένα, αφού παράγουν τις ίδιες ηλεκτρικές δονήσεις στον εγκέφαλο.

Αν ψάχνετε τρόπο να μετατρέψετε τον προσωπικό σας χώρο σε ένα πραγματικό καταφύγιο όπου μπορείτε να απαλλαχτείτε από το άγχος και το στρες, καλά κάνετε να μάθετε να φτιάχνετε αρωματικά ταξίδια στο σπίτι, φτιαγμένα με τα πιο ποιοτικά φυσικά συστατικά.

Αρωματικά χώρου Molton Brown

Η Molton Brown, έκανε την εμφάνισή της για πρώτη φορά στο κοσμικό Mayfair του Λονδίνου το 1973. Από τότε οι εξειδικευμένοι αρωματοποιοί του Οίκου, σαγηνεύουν τις αισθήσεις σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας μοναδικά προϊόντα με χαρακτηριστικά εξωτικές ευωδίες, ταξιδεύοντας μέχρι και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές του πλανήτη για να συλλέξουν τα πιο σπάνια και πολύτιμα συστατικά και να τελειοποιήσουν τις δημιουργίες τους.

 

Είναι μέσα από αυτές τις πλούσιες συνθέσεις που η Molton Brown καταφέρνει να κερδίζει πολυάριθμα βραβεία κάθε χρόνο, αλλά και την προτίμηση του κοινού όσο αφορά τα πολυτελή αρωματικά προϊόντα χώρου. Συγκεκριμένα οι διάσημες σειρές κεριών και aroma reeds, με τα χαρακτηριστικά γυάλινα δοχεία που τιμούν την Αγγλική κληρονομιά του Οίκου, δημιουργούν άμεση αίσθηση θαλπωρής και πολυτέλειας.

Κάθε διάθεση, έχει το άρωμά της

Αφού το σπίτι είναι επέκταση του εαυτού μας, η Molton Brown δημιουργεί ευωδιές για το σπίτι, με περίσσια τέχνη από βραβευμένους αρωματοποιούς, ώστε κάθε δημιουργία να αποτελεί μια απολαυστική και αξέχαστη εμπειρία. Ο Οίκος βάζει όλη του την τεχνογνωσία στη δημιουργία κεριών και aroma reeds φτιαγμένα με αρώματα που έχουν εκχυλιστεί άψογα για να αιχμαλωτιστούν, στην πιο αγνή και συμπυκνωμένη τους μορφή ενώ κάθε άρωμα έχει κάτι ιδιαίτερο να προσφέρει, δημιουργώντας την ιδανική ατμόσφαιρα για κάθε περίσταση.

Delicious Rhubarb & Rose για γλυκιά χαλάρωση: σειρά κεριών και aroma reeds με δελεαστική σύνθεση που δημιουργεί ένα απίθανο καταπραϋντικό άρωμα για το σώμα και το μυαλό, εμπλουτισμένο με φρουτένιες νότες από πικρό ραβέντι, δροσερό γκρέιπφρουτ και εξωτικό yuzu.

Orange & Bergamont για άμεση αναζωογόνηση: με συστατικά από Μεσογειακά δέντρα νερατζιάς και σπόρους από βερίκοκο, πορτοκάλια, περγαμόντο, μανταρίνι και λεμόνι για ένα ολοζώντανο αρωματικό ταξίδι που ξεσηκώνει τις αισθήσεις.

Pink Pepperpod & Black Peppercorn για ρομαντικές βραδιές: δύο υπέροχες σειρές κεριών και αρωματικών χώρου που συνδυάζουν γλυκές, πικάντικες ευωδιές όπως ροζ πιπέρι, πιπερόριζα, πατσούλι και έλαιο κόκκων μαύρου πιπεριού Μαδαγασκάρης για τη δημιουργία αποπλανητικής αισθησιακής ατμόσφαιρας, στο σπίτι.

Συμβουλές για καλύτερη χρήση

Φροντίστε να ακολουθείτε τα πιο κάτω βήματα, για να απολαύσετε στο έπακρον τις πλούσιες συνθέσεις και τα όλα όσα έχουν να προσφέρουν τα αρωματικά χώρου πολυτέλειας Molton Brown:

  • Τοποθετήστε τα κεριά ή τα reeds σε κεντρικό σημείο του δωματίου για ομοιόμορφη διανομή του αρώματος
  • Τοποθετείστε τα κεριά σε επίπεδη επιφάνεια η οποία είναι ανθεκτική στη θερμότητα
  • Πριν ανάψετε το κερί, κόψτε το φυτίλι στα 5εκ. περίπου, για να αποφύγετε τις μεγάλες φλόγες και να μεγιστοποιήσετε το χρόνο καύσης.
  • Όταν χρησιμοποιείται aroma reeds, τοποθετήστε τις ράβδους στο άρωμα και αφήστε τις να μουλιάσουν για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια γυρίστε τις και ανάποδα και για καλύτερα αποτελέσματα αποφύγετε τη χρήση τους σε αεριζόμενο χώρο ή κοντά σε παράθυρα.

Η Molton Brown έχει κερδίσει το βραβείο Leaping Bunny, που πιστοποιεί ότι τα προϊόντα της, δεν δοκιμάζονται σε ζώα. Ανακαλύψτε σήμερα τα προϊόντα του Οίκου στα καταστήματα Beauty Line, σε όλες τις πόλεις. Περισσότερες πληροφορίες στο: facebook.com/MoltonBrownCyprus.

Επιμέλεια: Κούλα Θεμιστοκλέους

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS