BEAUTYFACE & BODYΑντιμετώπισε τις πανάδες και τις κηλίδες δραστικά με εξειδικευμένα προϊόντα

Αντιμετώπισε τις πανάδες και τις κηλίδες δραστικά με εξειδικευμένα προϊόντα

 

Οι πανάδες και οι κηλίδες είναι ίσως από τα πιο επίμονα προβλήματα της επιδερμίδας. Οι εξειδικευμένες κρέμες απαλύνουν τις δυσχρωμίες και βελτιώνουν τον χρωματικό τόνο.

Όλο και περισσότερες γυναίκες παρατηρούν δυσχρωμίες στο πρόσωπο ή τα χέρια τους και επιζητούν μια λύση. Πρόκειται για ανομοιόμορφη κατανομή της μελανίνης η οποία δημιουργεί καφέ κηλίδες. Συνήθως εμφανίζονται στο πρόσωπο, στο λαιμό, στα χέρια και σε άλλα μέρη του σώματος που βλέπει περισσότερο ο ήλιος.

Πώς αντιμετωπίζονται

#1 Ζούμε σε μια χώρα που έχει ηλιοφάνεια τις περισσότερες μέρες του χρόνου. Άρα η χρήση του αντηλιακού ή μιας ενυδατικής με SPF επιβάλλεται. Αν η αντηλιακή προστασία δεν είναι επαρκής όλο το χρόνο, η UV ακτινοβολία θα διεγείρει την παραγωγή μελανίνης και θα πολλαπλασιάσει τις δυσχρωμίες.

#2 Η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, με τη μέθοδο της απολέπισης, από τη επιφάνεια της επιδερμίδας θα βελτιώσει τον τόνο της. Αλλά μην το παρακάνεις, γιατί μπορεί να την τραυματίσεις και να έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα από τα επιθυμητά. Απόφυγε το βίαιο τρίψιμο καθώς και τη συχνή απολέπιση (μία με δυο φορές την εβδομάδα είναι αρκετές).

#3 Καλλυντικά λεύκανσης: Δοκίμασε  καλλυντικά που έχουν συστατικά με λευκαντική δράση. Μερικά από τα πιο γνωστά είναι η βιταμίνη C, η βιταμίνη Β3 (niacinamide), το εκχύλισμα γλυκόρριζας και του μούρου. Αναστρέφουν τα αποτελέσματα της υπερπαραγωγής μελανίνης η οποία ευθύνεται για τις δυσχρωμίες. Τα εν λόγω καλλυντικά προϊόντα βελτιώνουν ορατά τη συνολική εικόνα της επιδερμίδας και προλαμβάνουν την εμφάνιση νέων κηλίδων.

Η σειρά Lumiere Marine Thalgo περιλαμβάνει 4 εξειδικευμένα προϊοντα

Η λύση βρίσκεται στον συνδυασμό

Για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα καλό είναι να συνδυάσεις εκτός από τα προϊόντα και μία στοχευμένη θεραπεία στην αισθητικό σου. Η Thalgo σου προτείνει την Lumière Marine με διάρκεια 60 λεπτών, μια επαγγελματική διαδικασία απάλυνσης των καφέ κηλίδων και βελτίωσης του χρωματικού τόνου του δέρματος και για χρήση στο σπίτι τη σειρά Lumiere Marine με εκχύλισμα μαύρης άλγης, με υψηλά επίπεδα πεπτιδίων και αμινοξέων όπως επίσης και ψευδάργυρο, σελήνιο, του χαλκό και μαγγάνιο, ιχνοστοιχεία απαραίτητα για τους μηχανισμούς άμυνας του δέρματος και το κοβάλτιο ως ενζυμικό ενεργοποιητή.

Η σειρά περιλαμβάνει την Clarifying Water Essence για λάμψη και ομαλοποίηση, το Brightening Correcting Serum που βοηθά στη σταδιακή μείωση των δυσχρωμιών, Targeted Dark Spot Corrector που φωτίζει την επιδερμίδα και την Brightening Cream & Fluid για μείωση της θαμπάδας.

Σε επιλεγμένα ινστιτούτα ομορφιάς και spa

Της Κούλας Θεμιστοκλέους

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS