ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYFACE & BODYSkin icing: Κάνε mini botox με μόνο ένα υλικό από την κουζίνα...

Skin icing: Κάνε mini botox με μόνο ένα υλικό από την κουζίνα σου! (βίντεο)

Έτσι θα ξεχάσετε για πάντα τις ρυτίδες!

Το αποτέλεσμα που θα δείτε στο δέρμα σας με την συγκεκριμένη θεραπεία, θα είναι εντυπωσιακό. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα παγάκι από την κατάψυξη σας ή μερικά rolls, ειδικά για την θεραπεία αυτή.

Η παγοθεραπεία είναι γνωστό ότι έχει πολλά οφέλη για την επιδερμίδα, γι’ αυτό εξάλλου και πολλές διάσημες γυναίκες το κάνουν τακτικά και διατηρούν την επιδερμίδα τους λαμπερή, αποτρέπουν την εμφάνιση ρυτίδων, ενώ εξαφανίζουν και σημία ακμής.

Πρόκειται για μια απλή μέθοδο θεραπείας με πάγο που έχει επίσης χαλαρωτικό και θεραπευτικό  αποτέλεσμα. Η τόνωση που κάνει ο πάγος θυμίζει ένα mini botox.

To μασάζ στο πρόσωπο λοιπόν με ένα παγάκι (όχι πάνω από 15 λεπτά) είναι αυτό που θα δώσει αναζωογόνηση στο δέρμα σου έτσι ώστε μία φυσική και υγιή λάμψη.

Το σίγουρο είναι ότι το πρόσωπο και το δέρμα για μια γυναίκα είναι το παν, και σίγουρα θα το φροντίζετε με άπειρες κρέμες από την αγορά. Ωστόσο υπάρχουν και φυσικοί τρόποι, που μπορούν να το ανανεώσουν και να σας χαρίσουν την επιθυμητή επιδερμίδα.

@carringtonchronicles

Its 2am so i have to whisper🎀 #iceyourface #icingface #skincare #skincaretips #skincare101 #freeskintips #beautytips #antiinflammatory #acneskin #acnetreatment

♬ original sound – CARRINGTON🫶🏼

@danicolexx

How to ice your face ✨ #icefacial #darkcircles #smilelines #doublechin #facemassage #skintok #iceface #selfcare

♬ Chopin Nocturne No. 2 Piano Mono – moshimo sound design

Δεν πάει το μυαλό σας στα οφέλη που έχει η κρυοθεραπεία: 

Makeup primer: Πριν απλώσεις makeup στην επιδερμίδα σου προετοίμασέ την τρίβοντας ένα παγάκι πάνω της για να είναι φρέσκια και να κάνει το μακιγιάζ να διαρκέσει για περισσότερες ώρες.

Σφιχτή επιδερμίδα: Tα παγάκια μπορούν να βοηθήσουν στο να απαλύνει η επιδερμίδα σου, να συρρικνωθούν οι πόροι, να γίνουν πιο απαλές οι ρυτίδες, να καταπολεμηθεί η ακμή και να βελτιωθεί η κυκλοφορία του αίματός σου. Κάνε απλά μασάζ με ένα παγάκι το οποίο έχεις τυλίξει σε μία πετσετούλα για μερικά λεπτά πριν πας για ύπνο.

Πρησμένα μάτια: Βράσε πράσινο τσάι και ρίξ’το αμέσως μετά σε μία παγοθήκη. Μόλις παγώσουν τα παγάκια από τσάι πάρε ένα, τύλιξέ το σε μία πετσετούλα και βάλ’το κάτω από τα μάτια σου για να μειώσεις το πρήξιμο στην περιοχή και να κάνεις πιο φωτεινή την περιοχή γύρω από τα μάτια σου.

Τα παγάκια μπορούν να θεραπεύσουν κοινά δερματικά προβλήματα όπως η γήρανση, η ερυθρότητα, το μαυρισμένο δέρμα, τις ρυτίδες και άλλα. Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, ότι θα πάρετε όλη την παγοθήκη και θα την τοποθετήσετε στο πρόσωπό σας. Υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος.

Συνίσταται να μην τρίβετε παγάκια απευθείας στο πρόσωπό σας, αφού όταν είναι σκέτα θα νιώσετε ένα αίσθημα καψίματος, και κοκκινίσματος. Τυλίξτε τα σε καθαρά πανιά και θα είναι έτοιμα για χρήση.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS