ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYFACE & BODYΗ Pamela Anderson πήγε στο PFW και απέδειξε πόσο φυσικά όμορφη είναι...

Η Pamela Anderson πήγε στο PFW και απέδειξε πόσο φυσικά όμορφη είναι χωρίς ίχνος μακιγιάζ (Εικόνες)

Η Pamela Anderson έδωσε το παρών στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι εντελώς makeup free και απέδειξε πόσο ακομπλεξάριστη είναι.

Στα 56 της χρόνια, η Pamela Anderson, το απόλυτο sex symbol των 90s παραμένει μια από τις πιο θελκτικές γυναίκες στο χώρο του θεάματος ακόμη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι συνειδητοποίησε πως δεν θέλει πια να βάφεται μετά τον θάνατο της μακιγιέρ και φίλη της, Alexis Vogel.

Η εντυπωσιακή makeup free εμφάνιση της Pamela Anderson

Πριν λίγες ώρες η Anderson έδωσε το παρών στο show του Οίκου, Isabel Marant για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού και έκλεψε τις εντυπώσεις με την ανεπιτήδευτη ομορφιά της.

Anderson6
Η σταρ του «Baywatch» αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πόσο ακομπλεξάριστη είναι καθώς και πως δεν έχει αλλάξει πολύ στο πέρασμα του χρόνου παραμένοντας μια από τις ωραιότερες γυναίκες στο Hollywood.

Anderson7

H Anderson πόζαρε στον φακό χωρίς ίχνος μακιγιάζ και έχοντας επιμελώς ατημέλητα μαλλιά ωστόσο έλαμπε μέσα στο κίτρινο mini φόρεμά της, που ανέδειξε πλήρως την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Λίγο νωρίτερα η ίδια είχε παρακολουθήσει το show του «The Row» για την άνοιξη του 2024 φορώντας ένα «αντρικό» κοστούμι με λευκό πουκάμισο. Όπως συνηθίζει τελευταία, η Anderson ήταν εντελώς άβαφη και με ατημέλητα beach waves μαλλιά.

Ο απρόσμενος λόγος για τον οποίο σταμάτησε τη χρήση μακιγιάζ
Στο παρελθόν η δημοφιλής ηθοποιός αγαπούσε το έντονο μακιγιάζ και αποτελούσε σήμα κατατεθέν της, μαζί με το εκκεντρικό ντύσιμο. Τα τελευταία χρόνια αυτό έχει αλλάξει αφού όπως εκμυστηρεύτηκε η ίδια σε συνέντευξή της στο Elle, η απώλεια της προσωπικής της μακιγιέρ, Alexis Vogel, από καρκίνο του μαστού, ήταν η αφορμή για να σταματήσει να βάφεται.

«Ήταν η καλύτερη. Και από τότε, ένιωσα πως χωρίς την Alexis, είναι καλύτερο να μην ξαναφορέσω make up. Εκτός από φόρος τιμής στην αγαπημένη μου συνεργάτη, η επιλογή μου με κάνει να νιώθω πιο ελεύθερη, διασκεδαστική και επαναστάτρια από ποτέ», δήλωσε χαρακτηριστικά η Pamela Anderson και πρόσθεσε: «Παρατήρησα όλους αυτούς τους ανθρώπους που έκαναν υπερβολές στο μακιγιάζ και τώρα, νιώθω πως πάω ενάντια σε όλη αυτή τη μόδα και κάνω το αντίθετο από αυτό που κάνουν όλοι. Νομίζω ότι όλοι αρχίζουμε να φαινόμαστε λίγο αστείοι, όταν μεγαλώνουμε. Και κάπως γελάω με τον εαυτό μου, όταν κοιτάζω στον καθρέφτη. Είναι ένα ταξίδι κι αυτό».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS