BEAUTYFACE & BODYΑυτοί είναι οι 3 χρυσοί κανόνες που ακολουθεί η Jennifer Aniston για...

Αυτοί είναι οι 3 χρυσοί κανόνες που ακολουθεί η Jennifer Aniston για νεανική επιδερμίδα

Μπορεί να έχει ελληνική καταγωγή, ωστόσο όπως και να το κάνουμε δεν αρκεί μόνο αυτό για να διατηρούμαστε όμορφες και με λαμπερή, νεανική επιδερμίδα. Χρειάζεται μία ιδιαίτερη προσοχή, σωστή περιποίηση και κατάλληλα προϊόντα.

Η Jennifer Aniston είναι από τις διάσημες γυναίκες που ακολουθούν συγκεκριμένους κανόνες ομορφιάς και οι περισσότεροι είναι απαράβατοι.

Η αισθητικός των celebrities, Joanna Czech, σε μία από τις πρόσφατες συνεντεύξεις της, αποκάλυψε 3 βασικούς κανόνες που ακολουθεί η star για να διατηρεί νεανική την επιδερμίδα της.

Διαβάστε επίσης: Δυο σπιτικές μάσκες ομορφιάς για λαμπερή που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου στο σπίτι

Τι κάνει: 

Mασάζ: Κάνει μασάζ στους μύες του προσώπου της. Συγκεκριμένα, όπως χαρακτηριστικά είπε, το σημαντικότερο βήμα είναι να κάνει μασάζ στο πρόσωπό της σαν να ήταν ζύμη. Βοηθάει στην καλύτερη ροή του αίματος και τη μεταφορά οξυγόνου στο δέρμα και έτσι η επιδερμίδα ζεσταίνεται και προετοιμάζεται για τα προϊόντα που θα ακολουθήσουν.

Ντεκολτέ: Δίνει σημασία στην περιοχή του ντεκολτέ. Είναι εξίσου σημαντική η περιποίηση αυτής της περιοχής και για αυτόν τον λόγο χρησιμοποιεί τα ίδια serum και ενυδατικές στο σημείο αυτό φτάνοντας μέχρι το λαιμό.

Σφουγγάρι: Αντιμετωπίζει το δέρμα σαν σφουγγάρι. Η ειδικός της, υποστηρίζει ότι το δέρμα λειτουργεί σαν σφουγγάρι για αυτό, όταν εφαρμόζει τα προϊόντα προσώπου, φροντίζει να πιέζει απαλά και αργά στα σημεία εφαρμογής για να τα απορροφήσει καλύτερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS