BEAUTYFACE & BODYBlemish Balm Vs Color Correcting

Blemish Balm Vs Color Correcting

Αν στόχος σου είναι η τέλεια υφή και η όψη της επιδερμίδας, δες την επιλογή μεταξύ μιας BB cream και μιας CC cream. Ποιες οι διαφορές τους και πώς να είσαι σίγουρη ότι έχεις επιλέξει αυτήν που θα ταιριάζει στις ανάγκες της δικής σου επιδερμίδας;

ΒΒ Κρέμες

Τι είναι;
Έκαναν την εμφάνισή τους, πριν λίγα χρόνια στη Γερμανία για σκοπούς αισθητικής ιατρικής και τα αρχικά τους σημαίνουν Blemish Balm ή Beauty Balm. Παρέχουν κάλυψη, ενώ ταυτόχρονα διαθέτουν αντηλιακή δράση και αντιοξειδωτικά.

Γιατί μας αρέσουν;
Η σύνθεσή τους είναι πιο ελαφριά, σε σχέση με το παραδοσιακό υγρό make-up, και πιο βαριά από μiα ενυδατική με χρώμα. Γι’ αυτό, άλλωστε, και οι γυναίκες τις λάτρεψαν. Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις πριν το μακιγιάζ σου ή μόνη της για ένα φυσικό look, αν δεν χρειάζεσαι μεγάλη κάλυψη.

 

CC Κρέμες

Τι είναι;
Το CC μεταφράζεται ως Color Correcting ή Complexion Corrector, χάρη στην ιδιότητά τους να καλύπτουν προβλήματα της επιδερμίδας, όπως κοκκινίλες ή δυσχρωμίες.

Για τι μας αρέσουν;
Οι κρέμες CC λειτουργούν ως θεραπείες περιποίησης του δέρματος, ελαχιστοποιώντας τις καφέ κηλίδες και τις ρυτίδες του χρόνου, και προσφέροντας μια καλύτερη χροιά σε διάρκεια μηνών. Ταυτόχρονα, τείνουν να είναι λίγο πιο παχύρευστες, γεγονός που τις καθιστά ιδανικές για τους κρύους μήνες του χειμώνα.

Το δικό μας tip: Πριν επιλέξεις -εκτός από τη συμβουλή της beauty advisor του brand που σε ενδιαφέρει- ζήτησε δωρεάν δείγματα από την κρέμα για να είσαι σίγουρη ότι ταιριάζει με τις δικές σου ανάγκες.

CC CREAMS

  1. Αντιγήρανση + Ομοιόμορφος Χρωματικός Τόνος + Άνεση, Revitatizing Supreme Global Anti-Aging CC της Estee Lauder.
  2. Skin Optimize CC SPF30 της Juvena (στα Beauty Line). Υγιή λάμψη, με μη-λιπαρή ενυδάτωση και αντηλιακή προστασία, Superdefense CC SPF 30 της Clinique. 4. Βοηθά την επιδερμίδα να αντιστέκεται στις καθημερινές «επιθέσεις» και μειώνει τις ατέλειες για φυσική ομορφιά, City Miracle CC SPF 50 της Lancôme. 5. Καλύπτει ατέλειες, χαρίζει ομοιόμορφη εμφάνιση και αφήνει ματ αποτέλεσμα, Total Age Correction CC SPF 15 της Lancaster.

BB CREAMS

  1. Βαθιά ενυδάτωση και τελειοποίηση της επιδερμίδας με μία κίνηση, Aquasource BB της Biotherm. 2. Ειδικά σχεδιασμένη για λιπαρές επιδερμίδες, βοηθά στην έλεγχο της γυαλάδας, 5-IN-1 Skin Perfector BB Oil-Free της Garnier. 3. Καλύπτει ατέλειες, χαρίζει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και προστατεύει από τις ακτίνες UVA/UVB, BB CREAM SPF 35 της Bobbi Brown. 4. Λεπτόρρευστη υφή για ομοιομορφία και προστασία, BB Skin Detox Fluid SPF 25 της Clarins. 5. Συνδυάζει την ενυδατική και προστατευτική δράση ενός προϊόντος περιποίησης δέρματος, Hydra Life BB SPF 30 του Dior.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS