BEAUTYFACE & BODYΗ Jessica Alba μας δείχνει την skincare routine της για το Φθνινόπωρο

Η Jessica Alba μας δείχνει την skincare routine της για το Φθνινόπωρο

Η επιδερμίδα μας θέλει διαφορετική περιποίηση κάθε εποχή και όσον αφορά το Φθινόπωρο, που αλλάζει η θερμοκρασία, πρέπει να προσέχουμε το δέρμα μας και να συνεχίσουμε να το ενυδατώνουμε.

Η Jessica Alba είναι από τα πρόσωπα που λατρεύουν την skincare routine και η ίδια μας έχει δείξει το πάθος της τα τελευταία χρόνια αφού ίδρυσε και τις δικές της εταιρίες beauty προϊόντων.

Το σίγουρο είναι ότι κάθε γυναίκα θα ήθελε την επιδερμίδα της και η ηθοποιός έχει βρει το μυστικό για γρήγορα μακιγιάζ, αλλά και για την σωστή περιποίηση.

Η ίδια στο πλαίσιο της συνέντευξης για το E! Entertainment, ανέβασε κάποια βιντεάκια στα social media στα οποία δείχνει πώς φροντίζει την επιδερμίδα της. Όπως είδαμε η διαδικασία ξεκινά με μία μάσκα προσώπου η οποία θα κάνει την επιδερμίδα της πιο απαλή και σφριγηλή.

Στη συνέχεια την ξεβγάζει, βάζει στο πρόσωπό της το toner ταμποναριστά και ακολούθως απλώνει την ενυδατική προσώπου.

«Για μένα, η ενυδάτωση είναι το απαραίτητο βήμα μίας beauty ρουτίνας όλο το χρόνο, αλλά ακόμη περισσότερο όταν αλλάζουν οι εποχές. Το φθινόπωρο, το δέρμα μου τείνει να γίνεται ακόμη πιο ξηρό, γι αυτό το λόγο μου αρέσει να χρησιμοποιώ αρχικά μία λεπτόρρευστη, ελαφριά ενυδατική κρέμα ως βάση (πιο συγκεκριμένα την The Daily Calm Lightweight Moisturizer από την Honest Beauty) και στη συνέχεια να απλώνω μία ακόμη πιο ανάλαφρη, gel ενυδατική κρέμα πιο συγκεκριμένα την Hydrogel Cream», λέει χαρακτηριστικά στην πρόσφατη συνέντευξή της στο E! Entertainment.

Η κρέμα ματιών είναι επίσης σημανιτκή ώστε να καθυστερήσουμε την εφμάνιση των μαύρο κύκλων ενώ το κατάλληλο spray «κλειδώνει» την υγρασία στο πρόσωπό της.

View this post on Instagram

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS