BEAUTYFACE & BODYΟι συνήθειες ομορφιάς που θα πάρουμε μαζί μας το 2021

Οι συνήθειες ομορφιάς που θα πάρουμε μαζί μας το 2021

Το 2020 πλησιάζει στο τέλος του και μας φαίνεται σαν ψέματα. Όλη η χρονιά έμοιαζε με κακόγουστο αστείο είναι η αλήθεια, κάναμε ωστόσο υπομονή και φτάσαμε να είμαστε μία ανάσα μακριά από τον αποχαιρετισμό της. Όσο κακή ήταν όμως, ήταν άλλο τόσο καλή. Γιατί; Γιατί μέσα από όλα αυτά που έγιναν αλλάξαμε προτεραιότητες και πήραμε σημαντικά μαθήματα.

Το self-care και το beauty πρωταγωνίστησαν στην καραντίνα, στο μεγαλύτερο μέρος του χρόνου δηλαδή, και ήταν διαφορετικά. Είχαμε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μας και κάναμε περισσότερα πράγματα. Πήραμε λοιπόν πολλά beauty μαθήματα όπως πχ την αξία του να γεμίζεις τη μπανιέρα αλλά και πάλι, δεν θα τα πούμε ΟΛΑ εδώ. Θα μιλήσουμε μόνο για τα 5 πράγματα που μας έμαθε το 2020 και που θα «πάρουμε» μαζί μας όταν υποδεχτούμε το 2021.

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ. Καθαρίσαμε τα νεσεσέρ, τις βούρτσες, τα εργαλεία styling και τα πινέλα μας. Μάθαμε να απολυμαίνουμε τα κραγιόν και τις σκιές μας. Όλα αυτά τα κάναμε από ανάγκη και θα συνεχίσουμε να τα κάνουμε γιατί πρέπει να παραμείνουμε προστατευμένες προσπαθεί να μας βλάψει!

ΜΑΣΚΕΣ. Αυτές που βαριόμασταν ή δεν προλαβαίναμε να κάνουμε! Θα παραμείνουν στη ρουτίνα μας μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Θα δοκιμάσουμε σπιτικές αλλά και sheet masks kαι γνωρίζοντας πλέον τι θέλει το δέρμα μας, θα υποδεχτούμε το 2021 με την πιο όμορφη επιδερμίδα που είχαμε ποτέ!

ΧΕΡΙΑ. Ταλαιπωρήσαμε αλλά και φροντίσαμε τα χέρια μας περισσότερο από ποτέ. Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε ακόμα και όταν πλέον δεν θα χρειάζεται να βάζουμε αντισηπτικό 32 φορές τη μέρα. Θα έχουμε πάντα κρέμα χεριών μαζί μας γιατί ανακαλύψαμε ότι είναι ένα μικρό διάλειμμα φροντίδας για τον εαυτό μας και η αξία του είναι ανεκτίμητη μέσα στην ημέρα.

SKINCARE. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε μεγαλύτερη σημασία στο skincare. Θα κάνουμε όλα τα βήματα της ρουτίνας που διαμορφώσαμε στην καραντίνα ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα θυσιάσουμε ύπνο και χρόνο. Το αξίζουμε, η επιδερμίδα μας το αξίζει και οι καρποί των… «κόπων» μας είναι πολύ όμορφοι για να τους ξεχάσουμε αφού επανέλθουμε στην κανονικότητα.

ΜΑΚΙΓΙΑΖ. Θα φοράμε λιγότερο. Αφενός γιατί η μάσκα θα παραμείνει στη ζωή μας και αφετέρου γιατί ανακαλύψαμε πόσο όμορφες είμαστε με minimal μακιγιάζ. Θα τονίζουμε περισσότερο τα μάτια μας και θα κρατήσουμε τα εντυπωσιακά μακιγιάζ για ειδικές περιστάσεις όπου θα κάνουν πράγματι εντύπωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS