BEAUTYHAIR & NAILSΑυτά τα χτενίσματα θα σε βολέψουν πολύ όταν έχει κρύο και βροχή!

Αυτά τα χτενίσματα θα σε βολέψουν πολύ όταν έχει κρύο και βροχή!

Τώρα που ο καιρός έχει αλλάξει και νιώθουμε επιτέλους τον χειμώνα, αντιμετωπίζεις αρκετές δυσκολίες σχετικά με το στυλ σου!

Είτε επειδή αναγκάζεσαι να φοράς πολλά ρούχα για να ζεσταθείς, είτε σου φταίει το μαλλί που δεν μένει περιποιημένο μέσα στη βροχή και το κρύο.

Αυτό που πρέπει να κάνεις λοιπόν, είναι να δοκιμάσεις νέα hairstyles για την επόμενη περίοδο, που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και δεν τα αγγίζει ούτε ο αέρας, ούτε η βροχή!

Hair Inspo

Το half up είναι ένα χτένισμα που ταιριάζει σε κάθε περίσταση και σε κάθε μήκος μαλλιών. Χώρισε τα μαλλιά σου στη μέση και πιάσε τα μισά μία μικρή αλογοουρά προς τα πίσω. Τα υπόλοιπα μπορείς να τα αφήσεις ίσια κάτω ή χαλαρά waves.

Zimmermann Clp F23 048 2

Η χαμηλή αλογοουρά είναι ένα chic χτένισμα το οποίο θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στις night out εξόδους σου. Αντί για το κλασικό λαστιχάκι πρόσθεσε μία κορδέλα!

⚡️

Δημιούργησε μία XL πλεξούδα ή bubble ponytail! Για να πετύχεις αυτό το glossy εφέ που ταιριάζει με τη rainy day, μπορείς να προσθέσεις λίγο λάδι μαλλιών στην κορυφή των μαλλιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS