ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYHAIR & NAILSΗ Bella Hadid εμφανίζεται ξαφνικά με ombre grey μαλλιά και είναι εντυπωσιακή

Η Bella Hadid εμφανίζεται ξαφνικά με ombre grey μαλλιά και είναι εντυπωσιακή

Οι celebrities μένουν μέσα και είναι το ίδιο δύσκολο όσο και για όλους εμάς. Ναι, υπάρχει μια μικρή διαφορά ίσως στα τ.μ. που κινούνται, όπως επίσης πως μπορούν να γυμναστούν στο προσωπικό τους χώρο ή να κολυμπήσουν στην πισίνα τους. Παρ’ όλα αυτά όμως είναι αναγκασμένες να παραμείνουν σπίτι και οι περισσότερες φροντίζουν να μας ενημερώνουν για τη νέα τους καθημερινότητα μέσα από τα social media.

Και απ’ ότι βλέπουμε ένα μεγάλο ποσοστό τα έχει βάλει με τα μαλλιά του. Αφού η μία βάζει τον πατέρα της να τα ξυρίσει (βλ. Tallulah Willies) και οι υπόλοιπες τα βάφουν ροζ και μπλε.

Και τώρα έρχεται η Bella Hadid να πάρει σειρά. Ναι, ανέβασε φωτογραφία στα social όπου τα μαλλιά της είναι γκρι! Και μάλιστα όχι έτσι απλά αλλά ombre grey. Ξεκινά από μια απόχρωση της λεβάντας στη ρίζα και καταλήγει σε ένα απαλό γκρι-πράσινο στις άκρες του bob.

Το αποκάλυψε με ένα video στο οποίο εμφανίζεται παρέα με την κολλητή φίλη της Lauren Perez. Ναι, είναι μεν εντυπωσιακό χρώμα της Hadid αλλά δείχνει σαν να έχει κάνει κάτι λάθος. Σαν να μην της πέτυχε η βαφή. Φυσικά ότι κι αν κάνει η Bella στα μαλλιά της παραμένει εντυπωσιακή.

Κι αν αναρωτιέστε ποιος της έβαψε τα μαλλιά ενώ είναι σε καραντίνα, η ίδια αποκάλυψε πως δεν έχει κάνει καμία αλλαγή. Πρόκειται για ένα νέο φίλτρο το οποίο μετατρέπει το χρώμα των μαλλιών σε όποια απόχρωση θέλετε. Ποιος να το φανταζόταν;

View this post on Instagram

“Is it the gray hair?” #BellaHadidTikTok

A post shared by Baby Bellz (@bellahadidtiktok) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS