ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYMAKE UP5 συμβουλές μακιγιάζ από τον διάσημο makeup artist της Kim Kardashian

5 συμβουλές μακιγιάζ από τον διάσημο makeup artist της Kim Kardashian

To πελατολόγιο του Mario Dedivanovic περιλαμβάνει κορυφαία ονόματα του Hollywood, όπως εκείνα των αδερφών Kardashian και της Naomie Watts. Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες συμβουλές μακιγιάζ που έχει δώσει στα sold out Master Classes, που διοργανώνει.

1. Η ενυδατική κρέμα είναι το καλύτερο primer

Η ενυδατική κρέμα είναι το κλειδί για λαμπερή βάση στο μακιγιάζ, γιατί βοηθά με το blending των προϊόντων μακιγιάζ προσώπου.

2. To κονσίλερ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως primer σκιάς

Μπορεί να υπάρχουν πολλά αποτελεσματικά eyeshadow primers στην αγορά, ωστόσο ο Mario προτιμά να χρησιμοποιεί ένα old-school τρικ για να βεβαιώνεται ότι το eye look θα παραμείνει αναλλοίωτο κατά τη διάρκεια της μέρας και τα χρώματα θα δείχνουν έντονα. Απλά απλώνει σε όλο το βλέφαρο κονσίλερ και στη συνέχεια διάφανη πούδρα.

3. Ένα eyeliner δεν είναι ποτέ αρκετό

Ο Dedivanovic χρησιμοποιεί περίπου πέντες  eyeliners για να έχει το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο κόκκινο χαλί. Αρχικά χρησιμοποιεί ένα καφέ μολύβι ματιών, το οποίο “σβήνει” με ένα πινέλο. Στη συνέχεια κάνει μια λεπτή γραμμή κοντά στη γραμμή των πάνω βλεφαρίδων με ένα μαύρο μολύβι και το “σβήνει”. Έπειτα, χρησιμοποιεί ένα αδιάβροχο μαύρο μολύβι στην πάνω και κάτω εσωτερική γραμμή των βλεφαρίδων. Σειρά έχει ένα έγχρωμο ή μεταλλικό liner στην κάτω γραμμή και τέλος ένα υγρό eyeliner στην επάνω γραμμή.

4. Ο σωστός τρόπος να «γεμίσετε» τα φρύδια σας

Η νέα τάση θέλει τα φρύδια να δείχνουν φυσικά και όχι υπερβολικά βαμμένα. Ο ίδιος χρησιμοποιεί ένα μολύβι για να “γεμίσει” την άκρη, ενώ αφήνει την εσωτερική γωνία ανέγγιχτη. Έπειτα χτενίζει τα φρύδια και τα “γεμίζει” ξανά με μια σκουρόχρωμη σκιά για να δείχνουν πιο πλούσια. Ολοκληρώνει τη διαδικασία, σταθεροποιώντας τα με ένα gel φρυδιών.

5. Η σωστή εφαρμογή της πούδρας

Για να κάνει το μακιγιάζ να διατηρείται αναλλοίωτο, απλώνει μια διάφανη πούδρα σε όλο το πρόσωπο χρησιμοποιώντας ένα δίσκο μακιγιάζ και όχι ένα πινέλο. Έτσι μειώνει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS