BEAUTYMAKE UPΑπέκτησε το πιο ερωτικό δέρμα της ζωής σου

Απέκτησε το πιο ερωτικό δέρμα της ζωής σου

O Φεβρουάριος είναι τόσο κόκκινος και γεμάτος από έρωτα και πάθος! Για να είστε έτοιμοι και οι δυο σας για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και όχι μόνο, επιβάλλεται να περιποιηθείτε τον εαυτό σας λιγάκι παραπάνω.

Της Φωτεινής Παλληκαρίδου

Beauty tip για τις γυναίκες:
1. Όταν πρόκειται να τον γοητεύεις με το δέρμα σου ένα πράγμα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου: πώς θα ξεφορτωθείς τα νεκρά κύτταρα, που κάνουν το δέρμα σου να δείχνει θαμπό και κλέβει τη λάμψη σου!
2. Φρόντισε λοιπόν, να καταναλώσεις πολλά φρούτα και λαχανικά, που θα σου προσθέσουν έξτρα πόντους λάμψης, να κοιμηθείς τουλάχιστον ένα οκτάωρο το βράδυ και να πιείς πολύ νερό. Μια μικρή προετοιμασία- μιας ημέρας- είναι αρκετή για να κάνει το δέρμα σου να λάμπει.
3. Ο καλύτερος τρόπος να πετύχεις την τέλεια απολέπιση είναι να χρησιμοποιείς και μια βούρτσα απολέπισης όταν βρίσκεσαι στο ντους. Έτσι θα απομακρύνεις μέχρι και το τελευταίο νεκρό κύτταρο. Μην ξεχνάς ότι μόνο έτσι η επιδερμίδα σου θα είναι πραγματικά καθαρή.
4. Αφού ενυδατώσεις την επιδερμίδα σου, με όπλο σου την πούδρα σώματος με γκλίτερ, θα χαρίσεις λίγη εορταστική λάμψη στο κορμάκι σου και τα μάτια του αγαπημένου σου θα βλέπουν αστεράκια από τη χαρά του!
5. Είναι μάλλον περιττό να τονίσουμε το πόσο σημαντικό είναι τα χειλάκια σου να είναι πολύ απαλά, έτοιμα να δεχθούν τα φιλιά και τα χάδια του αγαπημένου σου. Αν το κραγιόν σου έχει γίνει η προέκταση του χεριού σου, αν δαγκώνεις τα χειλάκια σου όλη την ώρα αλλά και λόγω του ότι ο καιρός δε βοηθάει πολύ τελευταία, το μόνο σίγουρο είναι ότι τα χείλη σου … πληρώνουν τη νύφη! Άρα, ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος για να τους κάνεις τέλεια απολέπιση είναι να απλώσεις λίγη οδοντόκρεμα και να τα τρίψεις. Το αποτέλεσμα; Αμέσως θα έχεις τα πιο απαλά, υπέροχα χείλη, έτοιμα για φίλημα!

wewqw

Beauty tip για τους άντρες:
1. Πες ναι στο ενυδατικό αφρόλουτρο κατά τη διάρκεια του ντους. Μπορεί να σου ακούγεται αστείο, αλλά θα προλάβει να ενυδατώσει την επιδερμίδα σου πριν καλά-καλά βγεις από το μπάνιο. Άλλωστε, αλλά και στις γυναίκες αρέσει να έχουν στην αγκαλιά τους ένα άντρα που να μυρίζει υπέροχα και να έχει απαλό δέρμα.
2. Στο ντους σειρά η απολέπιση. Χρησιμοποίησε ένα scrub σώματος και δώσε ιδιαίτερη έμφαση στους αγκώνες, τα γόνατα και όσα σημεία του σώματος σου νιώθεις ξηρά.
3.Το όμορφο χαμόγελο είναι το πιο δυνατό σημείο ενός άντρα. Γι’ αυτό δώσε προσοχή και στην αναπνοή σου. Ένα σπρέι για φρέσκια αναπνοή από το φαρμακείο ή ένα στοματικό διάλυμα για καθημερινή χρήση θα κάνει καλό στις σχέσεις σας.
4. Όπως και μια γυναίκα, έτσι και ένας άντρας πρέπει να έχει το άρωμα του. Μπορεί να το θεωρείτε μερικές φορές περιττό, αλλά πλέον, οι γυναίκες, με την πρώτη αγκαλιά, προσέχουν πολύ τη μυρωδιά ενός άντρα.
5. Για να την εντυπωσιάσετε περισσότερο, δώστε ένα πιο επαγγελματικό φινίρισμα στο μούσι ή το μουστάκι σας ή ακόμα χαρίστε στον εαυτό σας μία πιο αντρική beauty routine. Για όλα αυτά, ο κλασικός μπαρμπέρης είναι ο άνθρωπός σας. Βρείτε ένα μπαρμπέρικο και γίνετε θαμώνας του. Αντρικό, ξεκάθαρο και παραδοσιακό.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS