ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYMAKE UPΗ Bella Hadid φορά Rouge Dior και γιορτάζει το Halloween

Η Bella Hadid φορά Rouge Dior και γιορτάζει το Halloween

Αποκαλύπτει τη σκανταλιάρικη πλευρά της για την Dior make-up με το καθηλωτικό look μακιγιάζ, ωδή στον εμβληματικό οίκο χρώματος Dior.

 

Με ένα διαπεραστικό ουρλιαχτό κι ένα κλεμμένο φιλί, το επικίνδυνο πάθος, διαποτισμένο με σκοτεινή μοχθηρία και χιτσκοκική ένταση, απαθανατίζεται από τον φακό του φωτογράφου Richard Burbridge. Με φλογέρα χείλη ντυμένα στο χρώμα του εκρηκτικού κόκκινου, αστραφτερά βλέφαρα που αναδεικνύονται με κομψό eyeliner, και βελούδινη επιδερμίδα που τονίζεται με ζωηρό ρουζ, η Bella Hadid μεταμορφώνεται σε σαγηνευτική femme fatale σε αυτή τη σειρά των φιλμ μικρού μήκους με σασπένς που κόβει την ανάσα. Τα μαλλιά της ειναι πιασμένα ψηλά και τα νύχια της άκρως περιποιημένα, συμπληρώνοντας με τον πιο εκλεπτυσμένο τρόπο το υπέροχο μακιγιάζ του Peter Philips. «Σαν τον χτύπο της καρδιάς, το κόκκινο γίνεται συνώνυμο της αγάπης, του πάθους, αλλά και του θυμού», λέει ο διευθυντής δημιουργικοί & εικόνας της Dior Make-Up.

 

Σαν σκοτεινός επισκέπτης στην κινηματογραφική αυτή ωδή, ο νεαρός Ludwig Wildsdorff αποπνέει τον δικό του αέρα μυστηρίου, με το μαγευτικό χαμόγελό του να σημαδεύεται με ένα αποτύπωμα σε φωτεινό κόκκινο χρώμα. Πότε ακαταμάχητος και πότε ανατριχιαστικός, αποκαλύπτει μια διαφορετική, πανίσχυρη πτυχή του Rouge Dior,· ένα look που προκαλεί ρίγη, με ένα αδιαμφισβήτητα τολμηρό στιλ.

 

 

Της Κούλας Θεμιστοκλέους 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS