ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYMAKE UPLip Contouring: Μάθε μέσα από το Tik Tok πώς θα κάνεις τα...

Lip Contouring: Μάθε μέσα από το Tik Tok πώς θα κάνεις τα χείλη σου πιο juicy

Η τάση θέλει juicy χείλη και εσύ ψάχνεις κάθε τρόπο να τα πετύχεις. Μερικές φορές, φτάνουμε σε “ακραίες” μεθόδους, όπως είναι το υαλουρονικό στα χείλη.

Όχι ότι είναι κακό, αν κάποια γυναίκα νιώθει πως το έχει ανάγκη, αλλά να είναι σίγουρη πως έχει εξαντλήσει κάθε κόλπο στο μακιγιάζ και μετά να προχωρήσει…

Πέραν από τα Plumping Gloss που θα χρησιμοποιήσεις και είμαι σίγουρη έχεις χρυσοπληρώσει, το πιο σημαντικό που πρέπει να κάνεις, είναι contour στα χείλη. 

Από τη μια – το lip contouring – αφορά το περίγραμμα των χειλιών που είναι τεχνική μακιγιάζ που ενισχύει την πληρότητα των χειλιών και από την άλλη, είναι η χρήση ανοιχτόχρωμων και σκούρων αποχρώσεων στα χείλη μαζί, για να δημιουργήσεις τα πολυπόθητα juicy lips!

Δες το βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβεις πώς με ένα μολύβι, ένα κονσίλερ και ένα κραγιόν, θα πετύχεις αυτό που τόσο πολύ θες:

@froartistry It’s a lot I knowwww but it makes me feel cute 🥰 #fyp #froartistry #makeup #lip #lipcontour #makeuptips #viral ♬ JUMPIN JUMPIN DJ HORIZON – DJ Horizon

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS