BEAUTYMAKE UPNatalie Portman: Το μυστικό της για τέλειο eye makeup

Natalie Portman: Το μυστικό της για τέλειο eye makeup

Είναι λαμπερή και χωρίς αμφιβολία η Natalie Portman αντιπροσωπεύει τέλεια το πρότυπο της κλασικής παριζιάνικης ομορφιάς και πάντα φροντίζει να μας εκπλήσσει με τις εμφανίσεις της. 

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εκτός από ταλαντούχα διαθέτει και υψηλή αισθητική που φαίνεται σε κάθε της λαμπερή παρουσία στο κόκκινο χαλί. Η απλότητα και η φυσικότητα είναι τα δυο στοιχεία που την εκποσωπούν και το αποδεικνύει και μέσα από τα makeup looks που επιλέγει.

View this post on Instagram

Summer ⚡️⚡️⚡️with @chaumetofficial #ad

A post shared by Natalie Portman (@natalieportman) on

Τα χαρακτηριστικά της είναι έντονα και γλυκά συνάμα ενώ έχει υπέροχο χρώμα στα μάτια. Η ηθοποιός προτιμά να τονίζει τα μάτια με ζεστές αποχρώσεις, συνήθως του καφέ και του μωβ, να βάζει μολύβι στο εσωτερικό των ματιών για ένταση και βάθος και να βάφει τα χείλη σε neutral αποχρώσεις για το απόλυτο φυσικό αποτέλεσμα.

“Έχω μαύρους κύκλους και τα μάτια μου όταν ξυπνάω φαίνονται κλειστά” αλλά φαρμόζει πρώτα ένα concealer κάτω από την περιοχή των ματιών για να κρύψει τους μαύρους κύκλους και μετά με μία μάσκαρα “ανοίγει” περισσότερο το βλέμμα.” είχε δηλώσει η λαμπερή ηθοποιός.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS