BEAUTYMAKE UPΝότες από μέταλλο και λάμψη

Νότες από μέταλλο και λάμψη

Ένα άρωμα σφυρηλατημένο με κομψή λάμψη, το TOM FORD MÉTALLIQUE μαγεύει τις φαν του οίκου του με ένα ιδιαίτερο ύφος σύγχρονης, αποφασιστικής θηλυκότητας, γεμάτο δύναμη, λάμψη και σε πλήρη άνθιση. Μια πανοπλία από εθιστικές αλδεΰδες περιβάλλει τις διαπεραστικές νότες κορυφής των αισθησιακών λευκών λουλουδιών, σαν μια πολύτιμη μεταλλική Αφροδίτη από άνθη. Το TOM FORD MÉTALLIQUE, με μια έκρηξη από ανάλαφρες αλδεΰδες, αγκαλιάζει το δέρμα σαν ένα κεντημένο, θωρακισμένο φόρεμα, ένα μεταλλικό θηκάρι που αποκτά ακόμα περισσότερο λάμψη μέσα από τη σύγκρουση με τις δροσερές νότες από πράσινο περγαμόντο και ζωηρό ροζ πιπέρι.

Μια πλούσια λουλουδάτη καρδιά κτυπά κάτω από το δροσερό επίχρισμα του MÉTALLIQUE, το οποίο ενισχύεται από μια μοναδική αντιπαράθεση της φίνας οσμής λευκών ανθών κράταιγου, ενός προγόνου του τριαντάφυλλου που είναι γνωστός για το περίπλοκο, πικάντικο άρωμά του, με φίνες νότες του μιγκέ και εθιστικού νέκταρ από ηλιοτρόπιο. Μια αύρα του σπόρου ambrette προσδίδει ζεστασιά, ενώ οι ξυλώδεις τόνοι από νότες βάλσαμου του Περού χαρίζουν πολυτέλεια και βάθος. Σε ένα στρώμα από νότες μαλακής βανίλιας και κρεμώδους σανταλόξυλου στο dry down, δημιουργεί ένα εθιστικό φινίρισμα με αντιθέσεις που ενισχύει την αύρα του αρώματος, το εφέ χαλάρωσης και τη μεταλλική λάμψη στο άνοιγμά του.

Το μπουκάλι TOM FORD MÉTALLIQUE αντανακλά τη λαμπερή ομορφιά του αρώματος. Η συσκευασία του αρώματος, ένα λείο μπουκάλι σε ασημένιους τόνους με μια μεταλλική ετικέτα χρυσού και ασορτί καπάκι, διατίθεται σε εκδόσεις 50ml και 100ml.

Της Κούλας Θεμιστοκλέους

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS