BEAUTYMAKE UPΤα μυστικά που θα μεταμορφώσουν τις βλεφαρίδες σου

Τα μυστικά που θα μεταμορφώσουν τις βλεφαρίδες σου

Η μάσκαρα, ίσως το πιο αγαπημένο καλλυντικό όλων των γυναικών, είναι deal-breaker για κάθε makeup look. Με λίγα λόγια δηλαδή, ενώ μια καλή φόρμουλα μπορεί να σας χαρίσει τις πλούσιες, μακριές και καμπυλωτές βλεφαρίδες των ονείρων σας, μια πολύ παχύρρευστη σύνθεση όχι μόνο θα αφήσει ένα clumpsy εφέ στις τρίχες σας αλλά και θα μουντζουρώσει την under eye περιοχή σας, καθώς μαύρα ξηρά υπολείμματα θα αρχίσουν να πέφτουν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Στην τελευταία δε περίπτωση, αν έχετε ίσιες και κοντές φυσικές βλεφαρίδες, θα αναγκαστείτε να απλώσετε περισσότερες από 2 στρώσεις σε μια προσπάθεια να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα… χωρίς επιτυχία και πάλι.

Tips & tricks

Η φόρμουλα της μάσκαρα είναι το 50% της επιτυχίας των τέλειων βλεφαρίδων. Το άλλο 50% έχει να κάνει με τη σωστή εφαρμογή, από το πως κρατάτε το βουρτσάκι μέχρι το πως το βάζετε και το βγάζετε από τη συσκευασία. Με τα παρακάτω 5 tips ετοιμαστείτε να κατακτήσετε το 100%.

Προετοιμάστε τις βλεφαρίδες με το ειδικό ψαλίδι

Μπορεί το ειδικό ψαλίδι για τις βλεφαρίδες να φαντάζει σαν άλλο ένα περιττό βήμα στη makeup ρουτίνα σας, αλλά στην πραγματικότητα αυτό είναι που κάνει όλη τη διαφορά, ειδικά αν οι φυσικές σας τρίχες είναι ίσες και κοντές. «Το lash curler tool ανοίγει περισσότερο το βλέμμα και δημιουργεί την πολυπόθητη καμπύλη» δηλώνει η makeup artist Molly R. Stern.

Extra tip: Χρησιμοποιήστε το ειδικό ψαλίδι και κατά τη διάρκεια της ημέρας, πάνω από τη μάσκαρα, για ένα lash boost.

Δώστε βάση στον τρόπο που κρατάτε τη μάσκαρα

Εσείς ξέρατε ότι ο τρόπος που κρατάτε το βουρτσάκι της μάσκαρα επηρεάζει το τελικό look των βλεφαρίδων σας; Κι όμως, για πιο πυκνό αποτέλεσμα κρατήστε το οριζόντια, για πιο φυσικό κάθετα και για πιο καμπυλωτό κάντε κινήσεις ζιγκ ζαγκ από τη βάση της τρίχας μέχρι την άκρη.

πηγή: glow.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS