BEAUTYMAKE UPΤα προϊόντα που θα σώσουν τα μαλλιά σου τον χειμώνα

Τα προϊόντα που θα σώσουν τα μαλλιά σου τον χειμώνα

Μην αφήσεις το hair look σου στο έλεος του κρύου χειμωνιάτικου αέρα, ο οποίος αφυδατώνει την τρίχα και την κάνει επιρρεπή στο φριζάρισμα και το σπάσιμο.

Της Κούλας Θεμιστοκλέους

Ίσια μαλλιά

H λύση δεν είναι άλλη από ένα hairspray για λάμψη, το οποίο όχι μόνο κάνει το hairstyle σoυ να δείχνει ξανά λαμπερό και υγιές, αλλά και θα δώσει τέλος στο flat τριχωτό, που προκαλείται εξαιτίας των σκούφων και των καπέλων.

 

Κυματιστά μαλλιά

Βάλε στην άκρη το salt spray, το οποίο προκαλεί αφυδάτωση για την εποχή. Αντ’ αυτού, επέλεξε ένα πιο ενυδατικό προϊόν για μπούκλες το οποίο και κίνηση θα σου δώσει και ενυδάτωση. Εφάρμοσε έναν αφρό σε νωπά μαλλιά και μετά άφησε τα να στεγνώσουν φυσικά. «Έτσι θα πετύχεις την τέλεια υφή, χωρίς την άγρια αίσθηση.

 

Σγουρά μαλλιά

Το φυσικό σγουρό texture των μαλλιών, προκειμένου να δείχνει στιλάτο και under control, χρειάζεται ενυδάτωση. Ο κρύος αέρας και τα μάλλινα καπέλα «απορροφούν» τη φυσική τους κίνηση. Φόρμαρε τις μπούκλες σου όσο κοιμάσαι, κάνοντας έναν twist κότσο στη βάση του λαιμού ή να τους δώσεις σχήμα με ένα πιστολάκι.

 

Βαμμένα μαλλιά

Τα βαμμένα μαλλιά έχουν την τάση να αφυδατώνονται εύκολα από μόνα τους, οπότε ο κρύος καιρός τα κάνει να δείχνουν χειρότερα. Αν οι άκρες σου είναι ξηρές, εφάρμοσε ένα leave-in serum, σε μικρές τούφες στις άκρες, στις ρίζες ή σε όλο το μήκος των μαλλιών. προσθέτει.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS