CELEBRITIESΧατζίδου: Αποκαλύπτει πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης!

Χατζίδου: Αποκαλύπτει πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης!

Η ζωή και η καθημερινότητας της Ελένης Χατζίδου, είναι γεγονός ότι έχει αλλάξει, αφού εδώ και 4 μήνες ήρθε στον κόσμο η μικρή της πριγκίπισσα! Από τη στιγμή που έγινε μανούλα δεν σταματά να περνά όμορφες στιγμές με τον σύζυγό της Ετεοκλή Παύλου και την μικρή τους κόρη.

Η γνωστή τραγουδίστρια μάλιστα, μέσα από το προφίλ της στο Instagram μοιράζεται αγαπημένα στιγμιότυπα με την κόρη της, σκέψεις, άγχη και αγωνίες και στέλνει το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας σε όλες τις νέες μανούλες που αγχώνονται για τα κιλά της εγκυμοσύνης τους.

Ναι, με την βοήθεια του συζύγου της και personal trainer, η Ελένη Χατζίδου έχει καταφέρει να χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης.«Αν υπάρχει έστω και μια από εσάς που αγχώνεται ή στενοχωριέται για τα κιλά της εγκυμοσύνης φύγανε όχι μόνο από μένα αλλά και από τον άντρα μου. Χωρίς πλάκα ξέρω ότι είναι κάτι που το σκεφτόμαστε εμείς που γεννήσαμε πρόσφατα! Δε θα σας πω ότι θα γίνει εύκολα και ναι εγώ έχω και απίστευτη βοήθεια απ τον personal trainer της καρδιάς μου Ετεοκλή Παύλου!Αλλά φεύγουν!Τα μπεμπάκια μας να ναι καλά, εμείς να είμαστε δυνατές και με ψυχολογία για να τα προσέχουμε και όλα παίρνουν τον δρόμο τους!», έγραψε χαρακτηριστικά.

View this post on Instagram

Αν υπάρχει έστω κ μια από εσας που αγχώνεται η στεναχωριέται για τα κιλα της εγκυμοσύνης,φύγανε όχι μόνο από μένα αλλά κ απ τον άντρα μου😂😂😂 Χωρίς πλάκα ξέρω ότι είναι κάτι που το σκεφτόμαστε εμείς που γεννήσαμε πρόσφατα!δε θα σας πω ότι θα γίνει εύκολα και ναι εγώ έχω κ απίστευτη βοήθεια απ τον personal trainer της καρδιας μου @eteoklispavlou ! Αλλά τα κιλα φεύγουν! Τα μπεμπάκια μας να ναι καλά,εμείς να είμαστε δυνατές κ με ψυχολογία για να τα προσέχουμε κ όλα παίρνουν τον δρόμο τους ! #fitmama #mompower

A post shared by Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS