ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESMUSICΆλκηστις Πρωτοψάλτη: «Έιναι μια παράσταση γεμάτη συναίσθημα, συγκίνηση και χρώματα»

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Έιναι μια παράσταση γεμάτη συναίσθημα, συγκίνηση και χρώματα»

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έρχεται για ακόμα μια φορά στο νησί μας για δύο μοναδικές συναυλίες με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια επιστρέφει στο νησί με σκοπό να μαγνητίσει και πάλι με την μαγική της φωνή μόνο που αυτές οι δύο εμφανίσεις δεν θα είναι όπως τις προηγούμενες για τις οποίες μίλησε σήμερα τηλεφωνικώς στην εκπομπή “Ατζέντα” στο Active Radio 107.4 και 102.5 με την Άντρη Δανιήλ.

Οι παραστάσεις έχουν τίτλο «Ταξιδεύοντας» όπου η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έρχεται για να μας ταξιδέψει με τα τραγούδια της σε μακρινούς προορισμούς , αφού θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τα τραγούδια που αγαπήσαμε όλα αυτά τα χρόνια σε 7 διαφορετικές γλώσσες (κινέζικα, αγγλικά, ιταλικά, ισπανικά, αφρικάνικα και στην κυπριακή διάλεκτο).

Μαζί της σε αυτή την ξεχωριστή μουσική περιήγηση θα βρίσκεται μία ομάδα επίλεκτων μουσικών, υπό τη διεύθυνση του Θωμά Κοντογεώργη. Συμμετέχουν και ο Γιάννης Μαθές, η Ορχήστρα Νυχτών εγχόρδων MandolinARte και 10 ακόμη εξαίρετοι σολίστες μουσικοί.

Οι δύο παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στις 4 Σεπτεμβρίου στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου στη Λεμεσό και στις 5 Σεπτεμβρίου στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών στη Λευκωσία στις 21:00.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη “ταξιδεύει” για το Σοφία για τα Παιδιά.

Χορηγοί επικοινωνίας: Ο Φιλελεύθερος, Active Radio Cyprus 107.4 και 102.5, ΡΙΚ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS