CELEBRITIESMUSICΑσταμάτητη επιτυχία για τη Φουρέιρα: Χρυσή σε Σουηδία και Νορβηγία

Ασταμάτητη επιτυχία για τη Φουρέιρα: Χρυσή σε Σουηδία και Νορβηγία

Ακόμα μία θριαμβευτική επιτυχία πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Ελένη Φουρέιρα, καθώς έγινε χρυσή στη Σουηδία και στη Νορβηγία.

Μετά την Ισπανία, όπου το «Fuego» έχει γίνει διπλά πλατινένιο και ανέβηκε στο Νο1 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, η εκρηκτική τραγουδίστρια κατέκτησε και τις δύο σκανδιναβικές χώρες.

Εν τω μεταξύ, το «Fuego» συνεχίζει ακάθεκτο την άκρως επιτυχημένη του πορεία στα charts του εξωτερικού και στις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής, έχοντας ξεπεράσει τα 65 εκατομμύρια προβολών στο YouTube και τα 45 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Η νέα επιτυχία έρχεται τη στιγμή που η Ελένη συνεχίζει την πολύμηνη sold out περιοδεία της σε πολλές χώρες του εξωτερικού και λίγο πριν κυκλοφορήσει το νέο ξενόγλωσσο τραγούδι της, με τίτλο «Tómame».

Το single θα κυκλοφορήσει από την Panik Records την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου και ταυτόχρονα στο εξωτερικό, σε συνεργασία με τη Sony Music.

Το «Tómame», με την υπογραφή του Alex Papaconstantinou που συμμετείχε και στο «Fuego», θα συνοδεύεται από ένα μοντέρνο video clip που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Δημολίτσας.

Μία εβδομάδα αργότερα, στις 2 Νοεμβρίου, η Ελένη Φουρέιρα θα εμφανιστεί ζωντανά στη σκηνή των ισπανικών μουσικών βραβείων «Los40 Music Awards», τα οποία θα λάβουν χώρα στο «Palacio de Deportes de la Comunidad» της Μαδρίτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS