CELEBRITIESMUSICBeyoncé: Το επίσημο trailer του φιλμ για την ιστορική εμφάνισή της στο...

Beyoncé: Το επίσημο trailer του φιλμ για την ιστορική εμφάνισή της στο «Coachella»

Το «Homecoming: A Film By Beyoncé» καταγράφει την εξέλιξη μίας δημιουργικής ιδέας σε πολιτισμικό κίνημα.

Οι φήμες των τελευταίων ημερών επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά.

Η Beyoncé ένωσε δυνάμεις με το Netflix για τη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ για την ανεπανάληπτη εμφάνισή της στο περσινό φεστιβάλ «Coachella», η οποία πέρασε στην ιστορία του θεάματος.

Ο τίτλος του ντοκιμαντέρ είναι «Homecoming: A Film By Beyoncé» και η διάρκειά του 137 λεπτά.

Στο φιλμ θα πραγματοποιηθεί μία ενδελεχής ενδοσκόπηση της ιστορικής εμφάνισης της διάσημης τραγουδίστριας στο «Coachella» του 2018, η οποία απέτισε φόρο τιμής στα ιστορικά κολέγια και πανεπιστήμια της κοινότητας των μαύρων.

Το «Homecoming» (Επιστροφή στο σπίτι) περιέχει αποκλειστικό υλικό και συνεντεύξεις που περιγράφουν την εντατική και πολύμηνη προετοιμασία της Beyoncé και την ανυποχώρητη αποφασιστικότητά της για το όραμα που ήθελε να υλοποιήσει.

Είναι η καταγραφή της συναισθηματικής διαδρομής στην εξέλιξη μίας δημιουργικής ιδέας σε πολιτισμικό κίνημα.

Το «Homecoming: A Film By Beyoncé» θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως στην πλατφόρμα του Netflix από τις 17 Απριλίου.

Τα δύο φαντασμαγορικά shows της Beyoncé στο περσινό «Coachella» σηματοδότησαν την επάνοδό της στη σκηνή μετά την εγκυμοσύνη και τη γέννηση των διδύμων Sir και Rumi.

Η αστέρας της μουσικής έδωσε δύο εντυπωσιακές συναυλίες, στις 14 και στις 21 Απριλίου, οι οποίες επιφύλασσαν πλήθος εκπλήξεων.

Η Beyoncé επανασυνδέθηκε με τις Destiny’s Child στη σκηνή του φεστιβάλ και τραγούδησε ζωντανά μαζί τους, ενώ μοιράστηκε το μικρόφωνο τόσο με τον JAY-Z όσο και με τον J Balvin, οι οποίοι πραγματοποίησαν δύο σύντομες εμφανίσεις στην πρώτη και τη δεύτερη συναυλία αντίστοιχα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS